Treceți la conținutul principal

Noi arome, noi cumparaturi [Life lately]

O pauza fortata pe blog era mai mult decat necesara, s-a extins si peste celelalte platforme incat nici pe Facebook nu mi-am mai facut aparitia, plus un mic incident la "locul de munca " m-a tinut in pat cateva zile. Felicia, daca ai sughitat sa stii ca eu eram aia cantandu-ti La multi ani!

Am ratat eu mai multe evenimente, dar acum sunt aici cu o postare destul de consistenta, in genere sa va fie inspiratie si nu generator de pofte si invidii. Luati-l ca pe un rasfat vizual, chiar imi era dor sa gatesc si sa ma simt din nou ca acasa, acasa, dupa tot deranjul cu etapa de anul asta din proiectul mai mare al renovarii vechiului apartament. Mi-a fost dor si de voi, sper ca nu ati plecat cu totii in vacanta, daca da - vacanta placuta sa va fie, stim ca vara ne scoate din casa si bine face!!!



Somon cu mix de legume: conopida, morcov, broccoli, nu mai mancasem de muulta vreme, in asta a constat cina noastra. Un platou mare in doi.

De regula in Penny market nu gasesti ciuperci la preturile cele mai bune, dar intr-o zi mi-au atras atentia niste ciuperci brune si asa am introdus in meniu: mix de ciuperci in sos de branza brie. Daca doriti sa aflati cum le-am preparat: ceapa, morcovul si putin usturoi au fost inabusite in putin ulei si imediat adaugate ciupercile curatate si taiate bucati mari pentru ca legumele sa nu se prajeasca, apoi in zeama pe care si-o lasa ciupercile au fiert si cand au fost aproape gata (gust, nu tin cont de timp, mai ales daca fac si alte treburi) am adaugat dintr-un bol cateva linguri de smantana cu jumatate din triunghiul de branza brie tocat, sarea, piperul alb, extra niste praf de usturoi. La final, dupa racire, patrunjel tocat.
In alta zi am gatit o tocanita de dovlecei cu carne de pui (dovlecei, morcov, ceapa, verdeata) si servita cu o salata de varza cu marar. Cum nu aveam otet de mere si nici lamai, iar otet balsamic nu pun la asta, am amestecat putin ulei, smantana slaba si mustar. Was awesome! 



Placinta asta am facut-o cu mult timp in urma, am pus o poza pe Facebook dar aici nu ajunsese, cu foi de casa, totul home made, imi imaginam ca o sa ne tina cateva zile, dar abia apucase a treia zi. Juicy!



Alfers si ciocolata Lindor nu sunt o noutate, dar covrigeii cu busuioc si rosii Boromir sunt yummy, ah pentru mine, ca pe sot nu l-au convins, el ramanand la aia cu mac. Nu lipsesc din bagajul de munte!
Tot in Carrefour alta data am dat peste o nuga, costa 10 lei, mare si se apropia foarte mult de gustul si textura celei din copilarie, acum cum aia nu era, tot la acel raion imi facu cu ochiul o alta. Acasa am vazut eu mai bine ca e nuga cu aroma de cafea, dar aia e, burta a primit-o bucuroasa chiar daca data viitoare nu o sa o mai cumpar.




Dupa ultima partida de tenis mi-am dat seama ca incaltamintea pe care o aveam de mai bine de 6 ani, no name, isi va da duhul si asa din Deichmann mi-am ales o noua pereche, pe gri, in jur de 80 lei. Sper sa ma tina la fel de mult.
Sotul meu e mai mofturos sau mai sensibil si cauta sa aiba o anumita forma, talpa moale, firma nu are nici o importanta, in plus marimea 43 este cea mai vanata, cand gasesti si tu un model mai rasarit... nu sunt marimi. De la Adidas si au costat sub 200 lei, la reducere, din piele.
Am intrat in H&M sa probez o pereche de boyfriend jeans, din pacate toate marimile erau mari, din pacate pentru ca aveau model fara taieturi & co, am dat o raita si pe la incaltaminte, dar in tot mall-ul nu am gasit loafers. A iesit sotul cu o pereche de pantaloni din in.
Pe langa altele ce tin de casa, ne-am luat si Catan, jocul de baza, weekendul trecut inca mai era la raft. 105 lei.



Etera, pasta de dinti fara fluor, am cumparat-o din Penny la un pret foarte mic, sub 5 lei. Am citit insa dupa achizitionare ca si astea fara fluor contin alte ingrediente rele. Voi o stiti, ce parere aveti? 
Tot de acolo mi-am luat un bidon mare de un litru Zen garden - sapun lichid cu aloe vera, nu-i mai stiu pretul, am turnat in recipientul cu pompita si pana acum se descurca onorabil. Si sapunul si pompita.
Brevoxyl crema, l-am luat dupa ce s-a terminat Isotrexin dar si din curiozitate. Ma enerveaza ca parca ii ia un secol sa intre in piele, pentru un review mai am de consumat, de gandit si analizat.
Crema de galbenele, e nelipsita, pielea dintre degetele de la maini care s-a crapat/fisurat prin lovitura accidentala cu paleta de covoare s-a regenerat/prins foarte bine. De la asta mi-a scazut brusc tensiunea si mi-a fost rau.
Demachiantul expres pentru ochi Yves Rocher si-a facut aparitia in baie de ceva vreme, avem o relatie dubioasa, dar mai incercam. Produsele Gloire le-am folosit inainte de gama Apidermin lejer si am revenit la ele pentru a le consuma inainte ca sa expire. O sa va povestesc intr-o zi.



Dupa reteta veche a mamei si des intalnita in online cu 4 oua, o cana de zana, o cana de faina, 4 linguri de ulei... etc. am deviat putin si in loc de 4 linguri de apa am pus o esenta de vanilie, am adaugat in plus la checscortisoara, doua cuisoare tocate marunt si un praf de nucsoara. Dupa ce am turnat in tava (de cozonac, de cand spun sa-mi iau doua mai mici speciale pentru chec) am presarat stafide si bucati de ciocolata belgiana.
Painea de casa e o traditie, ma joc mai mult pe partea de prezentare, asezarea in tava.
Mancarica cu varza proaspata si acum o avem in meniu, intotdeauna ne place cu cimbru si nitel bors de casa, uneori mai adaug marar. Fara carne, dar cu savoare de afumatura de la niste carnati pregatiti anterior. Uleiul pastrat e folosit in astfel de mancaruri, fara a mai fi refolosit la prajeala.


in sectiune, detalii


Ma pregateam pentru urmatorul outfit of the day, privind previewul ce banuiti ca o sa va arat?
Am in plan un articol despre efectele si concluziile dupa astfel de renovari. V-ar interesa? Am dat si o mana de var pentru linistea interioara a sotului pana la noi "sapaturi".
Dupa o lunga perioada de pedichiura (si manichiura) pe rosu, am trecut pe verde.



Dupa mai bine de patru vizite prin magazine la intervale diferite weekendul asta a fost cu noroc impuscand dintr-un foc doi iepuri: incaltaminte eleganta (cu o piele foarte fina), dar comoda si incaltaminte sport, ambele cu pret redus: 264 lei(ii gasiti si online pe site-ul lor), respectiv 83,43 lei pentru domnul meu.



Din categoria noi experiente, sotul m-a surprins intr-o zi cu o pofta de supa crema de linte, discutasem noi sa facem, el stia ca avem ceva linte, dar nu rosie. In weekend facu cumparaturile si ieri am gatit-o impreuna. Crutoanele sunt prea mult bronzate si asta cat am fost sa duc gunoiul si sa urc cateva etaje (ma pregatesc de un nou munte) lasandu-le in grija sotului. Le-am ales ca pe fasole si ne-au ramas cateva mai bunute. Mai dam rateuri in bucatarie, dar supa crema a iesit ma-sa pardon super-buna! Daca vreti reteta numai sa-mi spuneti si fie o scriu in comentarii, fie fac o postare separata.



Azi dimineata m-am trezit cu gandul sa trimit coletele fetelor (Gabriela, Mirela), am ales de asemenea comentariul (Carmen D) din cadrul concursului Elemental asa ca fetelor coletele-surpriza se indreapta spre voi.
Cand ma intorceam acasa norii tocmai se pregateau de o ploaie pe cinste. Cinste pamantului nu facu, atat timp cat era necesar ca vremea sa se pastreze buna pentru cultura de grau, sa speram ca nu vom avea parte de vremuri si mai grele. Pe alocuri a dat si cu piatra. We hope!

Inchei aceasta postare cu o piesa muzicala aparte:


Doar e marti si melomanii isi dau intalnire la Sorin.


Seara buna!
xoxo


Comentarii

  1. Mi-a placut postarea ta cu poze de mancare, imi da o pofta nebuna de a gati ceva nou, mai ales ca am somat de la acest lucru si supa de linte sigur e pe lista mea, deci cand poti, m-ar bucura reteta ei, ca sa stiu sigur ca o sa-mi iasa :D
    Si eu m-am ales cu niste sandalute de la Deichman weekend-ul trecut. Atat de mult am visat la ele, ca acum sunt ale mele, cadou din partea mamei mele :D
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa iti scriu reteta dupa ce o obtin de la sot. Ma bucur ca ai sandalele visate, eu nu am gasit un model care sa ma convinga.
      Pupici

      Ștergere
    2. Scuze de intarziere, iata de unde avea reteta: restaurantedelux.ro/supa-crema-de-linte-rosie-cu-chorizo-si-iaurt.html.
      Trebuie sa spun ca in lista de ingrediente au omis sa scrie cantitatea de linte. Sotul meu a folosit toata punga de 1/2 de kilogram. Cantitatea de supa a iesit evident pe masura. Cantitatea de apa/supa mentionata in reteta e mica, asa ca am infierbantat apa separat si am adaugat pana am considerat necesar(cu aproximatie, am triplat cantitatea). In rest am respectat cantitatile date. Am avut noroc ca ne-a iesit textura buna.
      Nu am avut/gasit chimion si nici iaurt. Buna si asa, boiaua si chorizo ii da o savoare fenomenala. Imi fac pofta singura!!

      Ștergere
    3. Ingrediente
      1 lingură ulei de măsline, plus extra pentru stropit
      200g de chorizo, decojit și tăiat în cubulețe
      1 ceapă mare, tocată
      2 morcovi, tocați
      1 vârf de cuțit semințe de chimion
      3 căței de usturoi, tocați
      paprika afumată, plus extra pentru presărat
      1 praf de zahăr
      1 strop de oțet din vin roșu
      250g de linte roșie
      2 conserve a câte 400g de roșii tocate
      850ml supă de pui
      iaurt, pentru servit
      - pe good food

      Ștergere
  2. Mi-ai facut pofta de somon. Cam slabute reducerile de anul acesta pentru femei, cel putin pana acum, asa mi se par mie. Vad ca nici tu nu ti-ai luat cine stie ce. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am gasit ceva care sa ma convinga sa cumpar, nu inteleg nici pentru barbati de ce s-a pus accent pe incaltamintea din piele intoarsa. Noi le ocolim.
      xo

      Ștergere
  3. salata de varza alba cu marar as manca in fiecare zi! :) Placinta vreau acum... of ce pofta mi-ai facut :)) supa-crema de linte este delicioasa si mie imi place! toate meniurile descrise suna bineeee!
    delicioase arome ne-ai oferit azi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-am incantat, de salata de varza nu putem face exces pe cat ne place gustul datorita unor probleme "de interior". xo

      Ștergere
  4. That all looks so yummy! Thanks for sharing :) Have a wonderful rest of your Tuesday.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Câte bunătăți. ...arată totul extrem de bine. Te pup și bine ai revenit.

    RăspundețiȘtergere
  6. o postare la care am salivat ..pe tastatura :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D se cunoaste ca am lipsit, la cate imagini cu mancare am adunat. :D

      Ștergere
  7. All those dishes looks very yummy. The red bag looks gorgeous. Well I gather you'll show earrings? Honestly I haven't any clue at all Mihaela. Sure I would like to see the renovation pics, I always love before/after shots. So keep them coming.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ai revenit:) Mi-ai facut pofta de ciupercute, tre sa imi fac si eu cat de curand:) Am facut si eu chec saptamana trecuta, dar cu visine:) Sunt tare curioasa de supa aia crema, nu am mancat niciodata linte....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lintea rosie e numai buna pentru supa crema, pe cand cea verde pentru tocanite. Iti recomand sa incerci. ;)

      Ștergere
  9. Great way to acknowledge the things you enjoy.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Whoa, such a bountiful shopping galore! ;)
    And that yummy Börek(plăcintă?)...

    Follow the Royal Peach

    RăspundețiȘtergere
  11. Bunatati, ca de obicei, la tine in poze! Ciupercile ma tenteaza!

    RăspundețiȘtergere
  12. ce gospodina, yumii! eu acum mananc numai cruditati,incerc sa ma tin. te pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine Stella, am si eu momente cand mananc crud in proportii mai mari. pup

      Ștergere
  13. Hi Mihaela, you are a great cook, your recipes always make me hungry :) The red bag is very cute. Hope you are having a great summer dear, many kisses! xo (ps always want to translate what you write but the button of the google translate on the blog do not work!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorry to hear that isn't working well, thank you for visiting me. I didn't enjoy much this summer with all this renovation but I did what I want so far. kisses

      Ștergere
  14. Ce de bunatati aici la tine si clipul mi-a placut!
    Zi cu soare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Câte bunătăți. ...arată totul super fain, bine ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
  16. O postare incacata de bunatati.
    Poftesc la toate bunatatile pe care le-ai gatit. :D
    Ce dor mi-e de un Catan ... <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  17. MI-e un dor nebun sa gatesc , de cand e sotul la cura de slabire nu mai am voie sa fac nimic , mai ales dulce, dar profit ca am musafiri in weekend si TREBUIE sa fac ceva dulce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca retete noi care sa i se potriveasca regimului sau actual, sigur sunt multe retete gustoase, si cantitatea conteaza, ce pot fi si pe placul tau.

      Ștergere
  18. Bine ai revenit . Mi-ai facut pofta de chec :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Am sughitat, am sughitat...si am stiut ca esti tu cantandu-mi, numai ca in visele mele faceai asta de pe coama unui munte! :) Iti multumesc, draga mea Miha!
    Voi comenta in sens descrescator :)), imi e mai usor asa sa punctez unele lucruri!
    Eu am pierdut legatura cu Melomanul si-mi pare rau. Pur si simplu, nu mi-a mai reusit; sper sa reiau!
    Tare mi-as mai dori sa pot ghici care va fi subiectul acelui ootd, nu imi pica fisa deloc! va fi surpriza totala! :D
    Pentru toate bunatatile, ma inclin in fata ta si-mi scot palaria! Nu stiu cum si cand le reusesti pe toate! As manca din poze, asa de mare-i pofta! :))
    Cu Brevoxyl n-am putut deveni prietena - imi lasa pe piele urme ca de arsura! Crema de galbenele-i sfanta! Prietenie la catarama am cu demachiantul YR - dar, cum stim deja, n-avem cum sa iubim toti aceleasi produse!
    De cand tot spun sa joc Catan, sa invat... inca n-a fost sa fie! Poate-i mai bine caci daca se intampla sa imi placa tare mi-ar veni sa fac numai asta, tot timpul - sunt un gamer cu predispozitie la dependenta! :))
    Sa purtati/sa folositi sanatosi si bucurosi toate cele noutati!
    Tu, mai harnica decat spiridusii si albinele, ai grija de tine, please! :)

    Calda imbratisare si pupici multi, Mihule!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai intampla astfel de intreruperi, dar oricand e timp si se poate lasa link pentru inscriere voi participa cu drag, e firesc sa nu putem tine pasul cu toate.
      Cred ca o sa-ti placa ootd-ul, mai ales ca e o culoare pe gustul tau.
      Daca e liniste si pace, in casa si-n suflet, le fac incet, gandit mai multe in acelasi timp, de nu e un haos total si nervi pe masura. Am citit ca Brevoxyl se gaseste in mai multe concentratii, nu stiu de cat e asta, dar eu nu am simtit acele furnicaturi descrise in prospect.
      Catan, gasesti si online, pentru a invata, citi reguli, dar si exersa, nu joc des, dar inteleg ideea de dependenta... intr-un fel nu am mai jucat de multa vreme scrabble si parca jocul asta si-a pus amprenta peste.
      Multumesc pentru aprecieri draga mea Felicia, cand ma apuca harnicia zici ca am intrat in priza, am si eu momentele mele de trantor veritabil cu care nu ma mandresc, dar regele de cele mai multe ori e tolerant si imi revin cand imi gasesc elanul.
      Te pup cu mult drag!

      Ștergere
  20. Ce dor mi+a fost de tine draga mea! Ma bucura mult revenirea ta, si ca de obicei salivez la atatea bunatati si ma gandesc sa ma mobilizez si eu intr+o zi sa fac asa ceva...dar cred ca intr+o alta viata asta...Sa poarte sanatos sotul tau toate frumusetile cumparate, iar tu sa folosesti cu drag pantofii sport. Te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos de primire, de urari! Fiecare are darul sau, nu sunt eu o gospodina desavarsita, dar incerc. Pupici multi!

      Ștergere
  21. Ţi-am simţit lipsa, Miha! ♥
    Cu mare drag te-am citit! ♥
    Să vă bucuraţi de mult spor în treburile casei, plimbări cât mai multe şi frumoase! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana mult! <3 Sper ca te bucuri de vara alaturi de cei dragi! pupici

      Ștergere
  22. Sa porti sanatoasa pantofii sport!
    Pasta de dinti Etera, am folosit-o ceva vreme, se recomanda in tratamentele homeopate, caci nu conine mentol. Nu am auzit pana acum, sa fie mai nociva decat o pasta de dinti cu fluor.
    De cand ma tin sa fac o postare pe blog despre substanta activa din Brevoxyl, si anume Peroxidul de Benzoil, caci eu folosesc de ani de zile substanta aceasta. Spunea Ilda ca s-a ars, si o cred. caci la 4% concentratie cat are Brevoxyl-ul, e foarte posibil.
    Tu cum te-ai impacat cu Isotrexin?

    www.piecesofsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am acum articolul la indemana, dar pe langa fluor mai sunt alte substante care dauneaza si apar in astfel de paste de dinti. Voi reveni cu linkul. Pe blogul Pasagerei am citit ca se gaseste in diferite concentratii. Cu Isotrexin m-am impacat bine, nu pot spune ca ai rezultate spectaculoase intr-un timp foarte scurt dar se simte ca-si face treaba. Din pacate are antibiotic si vreau sa-l folosesc alternand cu Brevoxyl. Cred ca dupa achizitionarea unui exfoliant chimic voi vedea rezultate si mai bune. Probleme mai mari sunt la sotul meu, pielea spatelui inca nu arata satisfacator.
      xo

      Ștergere
  23. O pauza e binevenita din cand in cand , ma bucur ca ai revenit cu forte noi :) Sa porti cu drag noile produse!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Astazi am "trantit" si eu o painica aburinda insa Dukan. :) Foarte buna si gustoasa!
    Adidasii tai mi-au adus aminte de dorinta mea imensa de a-mi lua Nike Air Max 90... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia vechi chiar necesitau inlocuitori, nu pot sa spun ca astia imi plac la nebunie, nu-mi plac cei cu plasa, dar sunt practici, comozi, relativ ieftini si asta conteaza pentru mine.
      Zilele trecute iar am facut paine de casa, in doua dintre "chifle" am pun ardei iute. :)

      Ștergere
  25. O sa zic doar welcome back! Am savurat fiecare poza, fiecare rand si mi-ai dat ceva idei! Mai ales apropos de meniu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Deena, iar am disparut o perioada, am simtit nevoia sa aranjez prin casa, nu e usor dupa ce ai pus totul in cutii si sa le reasezi cand mobile s-a mai imputinat si memoria schioapata. Multe nici nu stiu pe unde sa le pun, dincolo de faptul ca au ramas cutii nedespachetate, pentru ca totusi m-a dus capul pe unele sa le denumesc si sa astepte pana la iarna cand oi avea nevoie de ele. :)

      Ștergere
  26. Iar salivez intr-o veselie,vorba Ildei..as manca din poze.:))
    Si eu am luat o pauza cu blogul dar sper sa revin in curand!Sa te bucuri de toate achizitiile.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper sa-ti rezolvi si tu toate cele necesare, eu nu mai aveam spor in treburi si iar am luat o mica pauza. Te pup!

      Ștergere
  27. Multumesc mult cadoul surpriza! :*

    RăspundețiȘtergere
  28. Si frumoasa si bucatareasa excelenta, chiar te invidiez ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. Pfff, mi ai facut pofta cu mancarea ta buna!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.