Treceți la conținutul principal

Testat: GLOIRE Paris, o gama de ingrijire aparte


Initial nu am vrut sa scriu despre aceste produse tinand cont ca sunt din Filipine, nu se gasesc la noi, dar mai apoi am zis: daca vor aparea produse la indemana cu aceleasi ingrediente sau firma asta sa se extinda... ceea ce fie vorba intre noi nu prea vad sa vanda in afara tarii lor, dupa un mic searching, oricum merita scrise in "jurnalul" meu virtual.
Le-am castigat cu mult timp in urma, s-a intamplat sa tot aman folosirea lor si intr-o zi de curatenia m-am alarmat ca nu mai au mult si vor expira si ele nici macar nu au fost desfacute din tipla, ceea ce nu e rau, tinand cont ca produsele expira mai repede odata ce au fost desfacute fata de termenul limita.
GLOIRE Paris
GLOIRE is a French word that literally translates to "glory" in common language. The concept here is to preserve the balance and youth of the face — preserve its glory, as it were — because it expresses a lot about our personality and emotions. The GLOIRE product line aims to preserve the natural balance necessary for healthy-looking radiance. A youthful, firm, and glowing face is one that is more expressive, more alive.

The GLOIRE product line consists of 4 elements: the Facial Oil Wash, the Toning Mist, the Revitalizing Serum, and the Miracle Patch.

Facial Oil Wash
Effectively removes make-up and impurities while maintaining the skin's natural moisture; leaving a velvety soft and dewy skin without the greasy after-feel.
Le-am introdus si eu in rutina de ingrijire pe rand, si cum e si normal am inceput cu acesta. Am citit cu atentie instructiunile de pe spate, ideea de a te curata cu un ulei mi se parea ciudata si oricat vi s-ar parea si voua dupa aplicarea a doua trei pompite pe tenul uscat si apoi umezind degetele si masand in tot acest timp am simtit cum se schimba textura: dintr-un ulei a devenit o emulsie cu care ti-era mai mare dragul sa-ti rasfeti tenul. Dupa clatire abundenta pielea a ramas de la prima folosire fina, mai proaspata. A doua oara mi-am udat tenul si combinatia nu a mai fost pe plac oricat de mult clateam parca nu eram curata, dar in timp am memorat si nu mai trebuia sa citesc ambalajul de fiecare data.
Nu cred ca trebuie sa mai spun cat de bine arata ambalajul, pompita a functionat pana la ultima picatura, nu chiar ultima caci a trebuit sa ma despart de el inainte de consumare. Ei vorbesc si despre machiaj, nu numai despre impuritati, insa eu nu l-am testat la capitolul asta. Are un miros aparte, fiecare produs din gama aceasta, de multe ori s-a intamplat ca toate produsele unei game sa aiba miros similar daca nu identic. Acesta e placut, subtil, nu as sti cum sa-l descriu. Daca ar fi sa-i dau o nota as zice 9, de diferenta sunt de vina piticii de pe creier. Nu stiu daca contine si ingrediente rele, insa am vazut multe de calitate.


Toning mist

Blended with some of the world’s best active ingredients on skin care cosmetics, the Age Defiance Toning Mist helps reduce fine lines as it improves dull and dry skin revealing a softer and radiantly nourish and youthful looking skin.

Una calda, una rece, tonerul l-am folosit cel mai putine ori, mai exact de doua ori si asta pentru ca de la prima folosire m-a usturat fata, m-am simtit tare stangace in pulverizarea fetei, aveam emotii sa nu-mi dau in ochi. Eram caraghioasa cum trageam cu ochiul in oglinda la pozitia mainilor si iar verificam, ma indemnam. Mirosul ma duce cu gandul la colonii, putin dulceag, putin fresh. Al doilea ingredient din lista e iritant si asta am aflat acum scriind despre produs, bine in general se spune ca tonicele contin astfel de iritanti, dar poti gasi si produse blande. Am renuntat, fara regrete.

Revitalizing Serum

Assists in promoting healthy young skin and improves skin texture & elasticity and aids in skin protection against free radicals. It is even more remarkable that you can experience the noticeable smoothening of lines in just one week application.

Nu mi-a sters ridurile, nu mi-a facut tenul de bebe si mai luminos ca a unei tinere fecioare, dar a ajutat la un aspect general mai bun, un tonus ridicat si un ten hidratat in parametri normali, un glow de ten sanatos. Dozarea e perfecta, niciodata nu am facut risipa, mi-a placut atat de mult incat si eu si sotul meu l-am consumat rapid-rapid. Parfumul serumului Gloire, mai dulce, mai floral, dar subtil, la fel ca la toate celelalte se estompa si disparea in scurt timp de la aplicare. Spornic a fost, de intrat in piele repede asa a fost, ba chiar iti dadea o senzatie de lifting fara a strange, ca o crema siliconata peste care fondul de ten mereu se intindea bine. Despartirea a fost chiar dureroasa, apasam cu nesat poate-poate mai iese inca putin. Mare iubire, 10 cu felicitari!
Si de la mine si de la sot.


Miracle Patch

This Miracle Eye Patch is combined immediate and visible effect with a long-term and lasting skin tightening effect that can be maintained. This skin patch acts as transporter of active ingredients of any product that accelerates result and gives long lasting benefit. This skin patch aids in reducing fine lines and wrinkles as it smoothens and lifts skin appearance. Effective partner with Gloire Paris Revitalizing Serum.

Produsul acesta din urma, nu l-am folosit din simplul motiv ca l-am ratacit, chiar daca voi da peste el va ajunge direct la gunoi, presupun ca are acelasi termen de valabilitate ca si suratele sale.



Weekend placut si numai produse potrivite!

xoxo

Comentarii

  1. Serul mi se pare foarte tentant. Cam asta urmaresc si eu de la un produs destinat ingrijirii tenului pentru ca in minuni (marketing) nu prea cred. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar placea sa gasesc si pe piata noastra unul similar, la un pret decent. Alte serumuri incercate erau uleioase, insa intra repede in piele, dar si parca matifia.
      Pup!

      Ștergere
  2. I never heard of this products but Im bit obsessed with everything around skincare. The revitalizing serum inspires me most as well as the eye patch, I would need them!:) Many kisses dear, happy weekend! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Too bad I can't tested eye patch who knows in where box/place it is, but the serum was very good to me.
      Have a great weekend dear Lilli, kisses!

      Ștergere
  3. Interesanta gama, nu stiam de ea. Serul ma atrage cel mai tare. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. I never heard of these products but you did an outstanding and convincing review I will want to try them out.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Sounds really amazing. I'm looking for a good makeup remover. I haven't heard of the brand yet. Will check it out :D

    xx

    RăspundețiȘtergere
  6. Uleiul de curatat fata mi se pare extrem de interesant, n-am mai auzit de asemenea produs! Nu stiu cat ar merge pe o fata mixta ca a mea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca mixta e si a mea, restul tine de pitici (ai de pe creier), cum reactioneaza pe tenul fiecaruia.

      Ștergere
  7. interesant..pacat ca nu se gasesc si la noi..le-as fi testat !pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi-ar fi placut si mie ca sa pot cumpara serumul si uleiul de curatat. xo

      Ștergere
  8. Sincer cu atatea altele la indemana, ma indoiesc ca ma voi "complica" sa comand,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mih, din pacate doar daca ajungi in Filipine ai putea cumpara, din nou sustin ca teleportarea ar fi de mare ajutor. :)

      Ștergere
  9. Un ulei demachiant am incercat si eu acum ceva timp si mi-a placut tare mult ideea "transformarii" acestuia in contact cu pielea insa imi usca tenul si am renuntat la el.
    Imi plac mult recipientele,par...apetisante.:D Sigur mi-as fi luat cel putin un produs daca le gaseam si pe la noi,in general sunt "vrajita" de ambalaje si cedez rapid tentatiilor.:)
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur avea ceva care facea acest lucru, uscarea tenului, eu nu am patit acest lucru. Unii se tem ca fiind pe baza de ulei li se vor ingrasa si mai tare tenul.
      Ambalajele sunt rezistente si atragatoare, pompite bune, capacul uleiului s-a fisurat in mai multe locuri dupa ce a facut cunostinta cu podeaua, dar produsele au fost carate si la munte si nu s-au semnalat pierderi.
      Pup!

      Ștergere
  10. mie-mi place sa citesc si despre produse care nu se gasesc la noi, poate cine stie? la un moment dat am ocazia sa le incerc :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum se aduc tot mai multe produse, de la diferite firme... :)

      Ștergere
  11. Vai ce "bunaciuni" ai tu aici.
    Serumurile ma tenteaza in ultima vreme, am incercat cateva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu de mult visez la un ulei de curatare, nu stiu de ce, dar ma atrage ideea de a "topi" machiajul..Pana atunci totusi trebuie sa termin apele micelare deschise prin casa :D
    Mi-ar placea sa am asemenea frumuseti pe raftul din baie :D

    RăspundețiȘtergere
  13. E bine de stiut de produsele astea! Si mie imi place sa incerc lucruri noi! Ma bucur ca serumul a fost la inaltime!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.