Treceți la conținutul principal

[Outfits & thoughts] Complete!









Cardigan Chicnova, rochie miniPRIX, cizme thrifted, colier handmade, geanta Kurtmann.

Sunt momente in viata cand te simti incomplet, in dragoste, in viata profesionala, cea sociala, etc, la fel cum poti fi constient de toate lipsurile dintr-o viata standard considerata perfecta - privind-o ca pe pe o vitrina prin comparatie cu a altora si fara sa-ti plangi de mila si sa ti-o traiesti frumos, intens, simplu cu ce si cat se poate. E nevoie de maturitate si de multe alte elemente sa accepti viata asa cum e, singurul lucru pe care il poti face e sa dai tot ce-i mai bun, in mare fara sa o simti ca pe o corvoada si sa ai pe cineva care sa te sprijine. 

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Ci faptul ca ai decis sa vezi dincolo de imperfectiuni. ”Trebuie sa retii ca tot ceea ce se intampla inauntrul tau este mult mai important decat ceea ce se intampla in exterior.” - John C. Maxwell 

Trebuie sa incetam sa mai comparam interiorul nostru cu exteriorul altora. Oamenii arata de cele mai multe ori doar lucrurile frumoase din viata lor iar noi avem tendinta sa credem ca doar de asta au parte si sa ne intristam cand vedem ca a noastra e departe de a fi la fel. Daca reusim sa ne desprindem de comparatiile cu ceilalti si de analiza in exces a evenimentelor, avem sanse sa contribuim mai eficient la propria stare de bine. Si sunt o persoana care obisnuieste sa despice firul in patru, sa-si puna intrebari, dar sa se si consume cand oamenii in greutatile lor ma atrag si ma pun in dificultate mai mult decat cauta ei solutii pe termen lung.

Actele de bunatate reprezinta o activitate recompensatorie in sine, ne fac mai fericiti prin simplu fapt ca le facem. Si caut o cale de mijloc prin care indirect nu le facem un rau mai mare.

"Intotdeauna exista putina nebunie in dragoste, chiar daca intotdeauna exista putina ratiune in nebunie." - Nietzshe

Dragostea... ne completeaza, ne face mai frumosi. In decursul a zeci de ani am invatat ca ea nu implica inferioritate, cel ce stie mai bine, cu dragoste te va ghida spre a fi mai bun decat ce ai fost si nu prin comparatie. Iti va oferi sprijin cand ai obosit si incurajari cand ti-e teama, iar cand ai asteptari(ca pe un lucru spontan, nu ca pe o obligatie) intervine toleranta si intelegerea de la cealalta jumatate, respectiv de fiecare parte. Iubirea trebuie sa fie reciproca si cu toate defectele fiecaruia sa ne completam.

"Dragostele mele de odinioara nu au murit, le port cu mine la fel cum imi port hainele de toata ziua: ne-am obisnuit si traim impreuna. Gasesc ca ar fi ridicol sa arunc cu noroi intr-un om pe care il faceam candva icoana. Acolo unde omul din mine, din prea multa patima, nu reuseste sa ierte, timpul si uitarea vor lucra. Sunt, intr-un anume fel, la fel de mult femeia celor carora le-am inchinat pe vremuri imnuri de dragoste muritoare, ca si a celui care acum imi tine mana strans in a lui in somn. Un timp din viata mea le apartine si asta nu se schimba doar pentru ca timpul acela se cheama trecut. Conteaza ca a fost, asa cum cel de acum este si sper, imi doresc, sa ramana." - spunea Dana Lalici in articolul Dragostea are culoarea painii calde, iar in cuvintele ei m-am regasit.
Secventa din film si melodia de mai sus completeaza articolul de astazi, la fel cum culorile imi aduc un plus de bucurie. Atat cat imi place aspectul final pentru mine nicicand nu sunt prea multe.
Sunt curioasa cum vedeti voi lucrurile, la ce nivel ati ajuns cu voi insiva si cate culori sunteti dispusi sa adaugati intr-o tinuta?
Cu drag,
Mihaela

Comentarii

  1. Lovin the pop of orange ;)

    Check out my new post Here!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Such a chic look! I love your bag and dress. Have an amazing Friday!


    Kenny,
    WHATKENNYHEARTS.COM
    INSTAGRAM @kennydaily / BLOGLOVIN / FACEBOOK

    RăspundețiȘtergere
  3. Impartasesc si eu ideile tale...
    Imi plac mult culorile outfit ului tau si imi place geanta nespus de mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. This outfit looks amazing on you great color.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea, sunt flatat ca textul meu te-a inspirat si iti multumesc, m-a facut sa ma simt extrem de bine. Culorile hainelor ce le porti imi par a deborda caldura si multumire si impacare. Sper sa fie asa pentru sufletul tau. Eu sunt intr-o perioada verde, nu stiu cum, dar am inceput sa caut lucruri de culoarea asta. Un verde usosr usor mai deschis si tocit decat cizmulitele tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai condei si relaxare in scriere, Dana, imi place in general cum scrii iar textul asta am simtit ca se potriveste cu ceea ce simt si eu. Am zambit cand am citit "cum m-ai citit"! Pentru sufletul nostru trebuie sa ne luptam, mai ales cu noi insine. Verdele imi place aproape in toate nuantele posibile, mi-a placut mereu.

      Ștergere
  6. sunt de acord total, bine ai scris. imi place tinuta! pupi

    RăspundețiȘtergere
  7. Mda.. fericirea, dragostea, iertarea si toate lucrurile astea frumoase de care vorbesti tu, se invata! Multumesc pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ai impratasit!!
    Tinuta e minunata iar tu o completezi ;) !

    Fashionbyladym.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu sa-ti gasesti echilibrul, e greu sa accepti si chiar daca ajungem intr-un punct nu inseamna ca nu mai cadem sau ca ne vom reveni la fel. Noi ne complicam viata.
      Eu iti multumesc, pentru vizita, pentru apreciere! xo

      Ștergere
  8. ce ganduri frumoase..love this post <3

    RăspundețiȘtergere
  9. superb citatul,fara cuvinte..
    http://milionlineblog.wordpress.com/2014/08/20/un-milion-de-buze/

    RăspundețiȘtergere
  10. Lovely summer shades! Great dress!
    xoxo
    pearlinfashion.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Lovely range of colors this outfit!! I'm still feeling the bag!

    Kreyola Jounerys

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesanta combinatia de culori. Rochita e foarte jucausa! :) Pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-a placut foarte mult articolul tau. <3
    Tinuta e minunata iar de cizmele tale m-am indragostit.
    Frumos, frumos!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult! Cizmele le-am purtat si cu cardiganul bej de pe Kurtmann, anul trecut pare-mi-se.Te pup!

      Ștergere
  14. wonderful outfit...love the combo of boots and that dress!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ganduri frumoase si adevarate! Sunt de acord cu tine, fiecare om are nevoie de o anumita maturitate ca sa isi accepte viata, si mie personal mi-a fost foarte greu pana am acceptat-o...este o poveste lunga :)
    Tinuta ta este superba si ti se potriveste de minune!
    Iti urez o zi si un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi imaginez ca fiecare are o poveste in care piedicile si testele isi au rolul lor in a ne cali.
      Multumesc pentru ganduri, o saptamana faina!

      Ștergere
  16. Îmi place ținuta, dar îmi plac și mai mult gândurile tale frumoase!
    Mulți pupici și la mulți ani frumoși vă doresc! :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Beautiful summer look. Love the dress and the way styled it!

    xx Mira

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga Mihaela,
    Sunt de acord cu tine...comparandu-ne cu ceilalti care par a avea mai mult, mai multe impliniri atat in viata personala, cat si in cea profesionala, nu facem decat sa adancim sentimentul amaraciunii.
    De asemenea, nu cred ca exista persoane care sa dezvaluie celorlalti esecurile. Asa suntem noi programati, sa aratam celorlalti doar partea pozitiva a existentei noastre.
    Incerc sa nu ma raportez la ceilalti, dar nu tot timpul imi iese :).
    Imi place mult tinuta prezentata, dar si piesa aleasa pentru aceasta postare.
    P.S.- Am vazut tarziu ca ai trecut prin Cluj. Tare mult mi-ar fi placut sa te intalnesc. Poate data urmatoare cand mai vii, ma anunti si ne vom intalni.
    Te pup si week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mare parte nu scriem, unii nici nu concep sa dezvaluie evenimente triste, insa eu am scris uneori si asa cum am vorbit a fost ca o eliberare. Cu totii ma gandesc ca avem scapari, altfel am fi perfecti si lipsiti de pacate...
      Piesa am descoperit-o cand am scris postarea si imi place foarte mult! Iti multumesc!
      P.S: In Cluj nu am poposit decat pentru a manca, nu am zabovit nici un minut, dar sigur cand va fi ocazia ma voi gandi si la tine!
      Pupici si saptamana frumoasa!

      Ștergere
  19. Imi plac rochhile colorate la nebunie.Frumoasa combinatie. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  20. Love this beautiful and colorful dress ^^

    xoxo

    Novelstyle

    RăspundețiȘtergere
  21. What a beautiful dress!! I also love that cardigan!

    RăspundețiȘtergere
  22. That song is so cool Mihaela! You look very pretty in orange, I like the dress and the way you styled it, so glam and '70 inspired!:) Happy weekend dear, kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  23. Ah..ce multe cuvinte frumoase! îmi place ținuta ta, mai ales cizmele.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  24. I must say your style is very impressive! You have a fantastic blog and all the pictures are wonderful! Loved everything!
    visit my blog!! follow each other? :CHIC STREET CHOC
    follow me on instagram! i will follow u back!
    F4F ON FACEBOOK?
    I'm waiting for u!

    RăspundețiȘtergere
  25. La inima a mers articolul acesta si si-a gasit loc acolo!

    Ma regasesc cu toata fiinta aici:
    "A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Ci faptul ca ai decis sa vezi dincolo de imperfectiuni."
    Si aici:
    "Dragostea... ne completeaza, ne face mai frumosi. In decursul a zeci de ani am invatat ca ea nu implica inferioritate, cel ce stie mai bine, cu dragoste te va ghida spre a fi mai bun decat ce ai fost si nu prin comparatie. Iti va oferi sprijin cand ai obosit si incurajari cand ti-e teama, iar cand ai asteptari(ca pe un lucru spontan, nu ca pe o obligatie) intervine toleranta si intelegerea de la cealalta jumatate, respectiv de fiecare parte. Iubirea trebuie sa fie reciproca si cu toate defectele fiecaruia sa ne completam."

    M-a fermecat prin nesfarsita intelepciune si bun simt citatul din articolul Danei Lalici (voi urma linkul pentru a-l citi)!

    Foarte frumos iti vin culorile calde, solare! Arati extraordinar de bine! Apreciez indrazneala si libertataea acordata de a adauga cizmulitele ce au acea frumoasa nuanta si zau ca imi place ceea ce vad! N-au cum, culorile, sa nu se inteleaga intre ele!

    Bravo, Mihule, te felicit si te imbratisez! Plec de la tine simtindu-ma bucuroasa... :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e o mare realizare si mi-ar placea ca fiecare sa gaseasca ceva care sa-i aduca macar un zambet pe buze! Iti multumesc mult-mult draga mea! As avea multe de vorbit cu tine si mai ales de invatat la capitolul cuplu si nu numai.
      Te pup si te iubesc!

      Ștergere
    2. Mihule: <3 .........................<3...................... <3!

      Ștergere
  26. Iti sta tare bine in asa o tinuta colorata, draga Mihaela! Imi place mult rochita, exprima veselie la sfarsit de vara :) te pup

    www.flashforwards.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Lovely combo, the dress is so beautiful. Love the vibrant colors. :)
    Fashion Happenss

    RăspundețiȘtergere
  28. Draga mea, am uitat sa te invit la un nou concurs pe blogul meu..
    Pupici!
    http://367dezile.blogspot.ro/2014/08/castiga-un-blind-date-cu-o-carte.html

    RăspundețiȘtergere
  29. You look amazing in these colors! Gorgeous outfit!

    jointyicroissanty.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu m-am cam regasit in postul asta. Ne ia putin sa cunoastem oamenii din jur nostru si o viata sa stim ceva despre noi. Dupa o perioada mai grea, am intelea ca trebuie aa ma iubesc intai pe mine, ca sa pot sa-i iubesc pe cei din jurul meu.
    Mie-mi place mixul de culori, da pofta de viata si bine-dispune.

    RăspundețiȘtergere
  31. Foarte dragut cardiganul si geanta <3
    E un outfit super colorat care te prinde bine :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Ce outfit supeerb, atat de vesel si colorat. Pupici :*
    http://www.xcentrica.ro/culori-puternice-la-malul-marii/

    RăspundețiȘtergere
  33. I have also the opinion dear Mihaela that it belongs to the worst things to compare to own person and life with others. Therefore I like your text really and I agree totally to your words! Your outfit is simply a sign for happiness: I love this shades of colours on you so much and for you are not only with this outfit the sun in person <3

    xx

    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh you made me blushing once again! Thank you very much my dear Rena! kisses

      Ștergere
  34. OOhhh...geniala combinatia de cizmulitze cu rochie...GENIALA!!! Imi place si geanta...foarte faine culorile, iti stau excelent! CAnd sunt optimista, cand e vara, imi place sa port chestii colorate :)))...daca eu ma simt confortabil, nu imi bat capul daca sunt prea multe culori! Legat de cuvintele tale profunde, spun 'respect'...e dificil sa ramai echilibrat, rezonabil, pozitiv atunci cand iti merg toate nasol...insa cu timpul, cu experienta dobandita, am constatat ca e interesant ce iti ofera viata, e interesant cu ce ramai dupa experientele bune si mai putin bune!! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca e doar de bine, stiu ca unora nu le place insa am vazut cum atrage priviri... si nu m-a incomodat, cred ca pentru ca nu am avut nici un dubiu in privinta ei!
      ...oho... mai ales dupa cele mai putin bune!
      Si eu te pup si iti multumesc pentru fiecare cuvintel!

      Ștergere
  35. Am avut o perioada in care ma simteam angrenata in toate problemele prietenilor mei, si desi incercam din rasputeri sa ii ajut, am constatat, ca munca era in zadar. Doar noi insine, ne putem ajuta, exceptand situatiile, am ramas cu masina in pana. Dupa o perioada, am realizat, ca efortul depus, pe langa ca ma epuizase, la propriu, ma incarcase si ma transformase intr-un om ce parca vorbea doar despre probleme, un om ce parca le atragea in viata sa. Am pus punct si am tras linie, am triat prietenii, am incercat sa vad mai mult partea plina a paharului, si uite ca rezultatele se vad, mult mai putine probleme, nu ma mai suna lumea ca inainte, cand parca devenisem psihologul de serviciu, si cand apare ceva urat la orizont, nu ma mai panichez, si de undeva din Univers, apar si solutii salvatoare. deci, se poate, e greu, e urat, dar se poate sa ne mai si schimbam, se poate sa avem si viata frumoasa, se poate sa fim si fericiti, se pot multe, important a e cat de tare ne dorim schimbarea in viata noastra, uneori confortul ( confort inseamna si o situatie urata in care ne complacem) e mai la indemana!
    Te pup, Mihaela!
    Ce explozie de culori, eu nu am numar maxim la culori, port cate am chef, si cate ma inspira in ziua respectiva!

    www.piecesofsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca bine zici! Am trait ceva similar a ceea ce ai povestit, daca privesti in urma pana la acel moment viata era mult mai ok, unii ar spune "pai da si cu bunatatea, intrajutorarea cum mai ramane" si atunci ma enervez si mai tare ca pana nici in acel moment nu realizeaza ca risipa pe care o fac ii aduce acolo... Cu "prietenii" e mai usor, mai greu e cu rudele... Detasarea e foarte buna!
      Pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.