Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie, 2011

Inceputuri

Ca in orice inceput, de la care te astepti sa rasara ceva, presari sperante si astepti cu emotie. Imi place miezul lucrurilor pentru ca atunci vezi ceea ce ai sadit, iti vezi truda si abia atunci mai ai curaj de un nou inceput. Mi-e mie teama de inceput, uneori imi place, iar alteori ma consuma prea mult pentru ce avea sa fie.

Cand algele invadeaza plaja

... Noi stam in casa si plantam patrunjel. La paste ii numai bun ! Asta se intampla anul trecut, din pacate pentru patrunjel, pentru executarea fotografiilor in interior soarele bate  in geam pentru foarte putina vreme. Cum nu a fost ajutat sa creasca in cele din urma s-a ofilit. Dar totusi am avut de cateva mancaruri, am incercat si am invatat cateceva despre cultivat :) Mai aveam cateva plicuri in casa cu alte plante aromatice cumparate cu siguranta nu iesea nimic ele fiind si mai sensibile decat patrunjelul. Le-am facut cadou fratelui meu, tot sta la casa. :)

Concurso Rebeca Sanver Bloggers/ internationally

Astazi va prezint   concursul organizat   de Rebecca   Sanvers   pagina zapatosmarca.net   pentru   bloggeri, exista si varianta cu like-uri pentru Facebook insa putine persoane din cele pe care le cunosc prefera sa dea like-uri. Cat despre acest concurs trebuie sa alegem unul din cele patru modele de incaltaminte sa copiem linkul de pe site-ul lor specific lui si sa vorbim pe blog despre optiunea noastra. La trapecista , sunt cei   mi-au placut cel mai mult ,   mi se par  romantici, feminini,  foarte   dulci .   Culoarea   nude   cu alb   pare a fi o   combinatie  frumoasa   si   iubesc   printul floral .  P antofii   pot fi combinati  perfect   cu   tinute formale, cat   si  cu  altele   mai putin formale . Faptul ca au bareta tip "T" si asta a contat in alegerea facuta, nu mai spun ca platforma ma ajuta sa port astfel de tocuri ! Va plac tinutele create ? Enter you too if you wanna win a pair of lovely shoes: HERE !  This is my favorite, love them !!!

Daca poti, ajuta si tu un copil !

Unii copii isi doresc jucarii, altii isi doresc calculatoare si laptopuri, unii viseaza playstation, altii isi doresc o barca sau un elicopter cu telecomanda. Sunt dorinte mai mici sau mai mari, dar daca ei cred cu adevarat in ele unele se pot indeplini cu putin ajutor din partea noastra. O mana de oameni au infiintat ONG-ul   Ajutor Real . Au organizat mai multe actiuni, dintre toate mi-a placut cea in care putem trimite un cadou unui copil orfan.  La trimiterea cadourilor putem contribui si in alt fel. E de ajuns sa scriem o postare despre actiunea ONG-ului   Ajutor Real , cine stie cine citeste si poate ajuta. Eu nu pot oferi bani si nici nu pot face cumparaturi in acest sens, dar pot sa ofer hainute unor fete maricele, le pot face accesorii sau dona din cele deja facute afisate pe blogul meu Ariana's Shop . Din putinul meu mi-ar placea sa pot face niste copii mai fericiti. Voi pe cine ati alege sa trimiteti cadouri?   offtopic/ giveaway : https://www.giveback.org/on

Desert

salata de fructe pudrata cu scortisoara si innobilata cu crema de whisky ciocolata de casa tort spuma de portocale cu kiwi si crema stracciatella tort de ciocolata cu crema de nuci imbracat in frisca ~ Pozele evident sunt facute de mine, din experientele mele culinare. ~ Unele arata mai bine altele mai putin dar  foarte bune la gust.

Idei de pus pe masa

rulouri de pui si legume la aburi budinca de mamaliga cu branza si carnati picanti & sfecla rosie coapta-pt salata tochitura cu mamaliguta si sos de usturoi oua umplute salata de pui

Dare, Bare, Flare - Paletele Sigma

Acum 4 ore am fost informata si pe e-mail, cred ca si voi, de aparitia celor trei palete Sigma . Sincer mie imi place foarte mult prima si ultima.  Dare are  tonuri dominant calde, cu nuante neutre insa si culori vibrante. Ciocolatiul si galbenul mustar arata delicios.  F lare are  nuante de mov si nuante de verde, printre care s-au strecurat si cateva bejuri suficiente pentru gustul meu. Toate paletele au cate o p ensula cu un capat pentru aplicare si inca unul pentru blending. Noapte buna ! :)

Cumparaturi online: Cool Cosmetics

  Am comandat si eu prin intermediul Cyanillei , o fata mai mult decat minunata. Pentru ca fiind la prima comanda Andrada nu mi-a acceptat comanda, pt ca nu puteam plati in avans, si pe buna dreptate avand in vedere experientele urate cu persoanele care nu isi ridica comanda.. am apelat la Cya care i-a tot scris fetei pana s-a stabilit si eu am primit astfel produsele din Craiova. Nu stiti cat de bucuroasa eram ca le-am primit.      Pe unele produse le-am si incercat. Am fost chiar bucuroasa sa descopar un rimel in plus fata de cele comandate, mai ales ca mi se terminase batranul maybelline, insa m-am dezumflat cand rimelul nou nout era uscat ori gol, habar nu am.. era sigilat. Mai jos vi le prezint:

Doina Berchina: MODA SI FRONDA. Stiluri si atitudini

             Cartea incepe cu o introducere de la Eva incoace si se incheie cu o prezentare scurta a scriitoarei. "Moda este ceea ce se demodeaza. Moda moare tanara; tocmai de aceea frivolitatea ei este atat de grava."                                                                                                                                           Jean Cocteau  Hainele sunt o zestre in masura in care globeaza in ele traditie, un capital pretios (o comoara!)- in masura in care ele te reprezinta - si un instrument necesar in cazul in care ai de transmis anumite mesaje celorlalti. Un produs cultural si o forma de comunicare, ne spune autoarea. Mi-a placut ca sunt  explicate notiuni, exemplificate prin desene si fotografii. Fiecare capitol e insotit de un glosar de unde  am invatat multe lucruri noi. Habar nu aveam de Minet, Baba cool chic, fulgarin ori hamleti... :) termeni la care sunt  oferite si numele designerilor ce le-au dat viata sau transformat de-a lungul t

Despre cumparaturile online

Asa aratau ambalate. Asa vine imbracat. Poza(le) e preluata pentru a va face o idee. Aceasta e prima comanda online de pe bonprix.  Dupa o verificare in amanunt am gasit cateva, bine mai multe,  care mi-au atras atentia pentru L. Cand a venit de la servici, l-am masurat din cap pana in picioare, :) mi-am notat pentru a nu-l mai stresa si alta data, i-am aratat, i-au placut si a doua zi am facut comanda cu plata/expedierea fixata pentru data de 11 sau 12 iunie.  In functie de elasticitatea materialelor, marimile alese ii vin ca o manusa, nici lui nu-i venea a crede. Yes, asta da achizitie buna ! Cu transportul nu a fost nici o problema, au trimis prin curier, ne-au sunat inainte, prompt. Ocazional o sa mai cumpar, cand voi da peste preturi la fel de rezonabile, va recomand si voua. Daca aveti intrebari, aici sunt. Acest post nu este publicitar, ci va impartasesc experienta mea.

Va prezint: Bella Bamba

I am a blush-aholic, de putina vreme sau daca ma gandesc mai bine cand eram mica ii luam din rujul matusii si imi faceam bujori. :D Nu mi-am cumparat niciodata, altele erau prioritare, iar de anul asta ma declar posesoarea a doua blush-uri unul castigat la GA organizat de Marie(UK) si celalalt de la Adela Sirghie !   "Release your Bella Bamba! The triple dimension of pink... brightening, sculpting & defining! Laced with shimmering gold undertones, this 3D watermelon blush is multidimensional to the naked eye... wear it on your cheeks or dust it lightly all over your face to look brighter, perkier, prettier!" Ambalajul este foarte dragut, putin mai greu de utilizat la inceput, dar ma descurc. Pensula fina ! Este un fard roz cu particule aurii de stralucire. Destul de pigmentat cu o textura fina, mi se potriveste de minune tenului meu palid.   Swatch: Asa arata aplicat pe obraji: Pe tenul nebronzat. Pe tenul usor bronzat.

I won the charmed-chick giveaway

La inceputul lui ianuarie Marie* ma anunta ca am castigat la GA-ul ei. In prima poza se vad o parte din bunatatile primite de la ea. O pereche de cercei i-am facut cadou, cerceii funda sunt prea mari si vreau sa-i modific, genele false nu am indraznit sa le port si nici nu mi-am cumparat adeziv, iar paleta mi-a daramat-o L. cand cotrobaia si s-a "sifonat" putin.. L-am iertat. Aici am facut un swatch la blushul L'oreal si cele doua eyeshadows. Blushul e discret, in timp ce fardurile de ochi sunt pigmentate si shimmery. Imi plac toate foarte mult. Crema de maini, e interesanta, mirosul totusi e mult prea puternic, uneori iti poate da dureri de cap, astfel incat  o folosesc cu moderatie oricat de mult mi-ar placea ciocolata. Are o consistenta usoara, intra repede in piele, hidratare modica. Intr-o seara mi-am aplicat masca de fructe, contine: piersica, mango, caisa. Nu am simtit mare lucru dupa, am stat chiar 15 minute, nu doar 5-10 cum este scris pe plic. Doar m-am

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20