Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie, 2012

Bring pink in your life

Sau cum sa sfidezi vremea ocolind hainele si culorile posomorate.. pe criteriul asta s-a nascut si postarea asta. La cum iubesc eu vremea rece as fi stat ca un urs mormaind sa vina primavara drept in varful patului cu sosoni inalti pana la genunchi, o carte, un ceai sau un vin si o ciocolata langa sa-mi aline asteptarea. Uneori nici chef de scris sau citit bloguri nu am. Dar cand sunt nevoita sa ies afara, cu greu, pun culorile pe mine sa atat vremea. De multe ori imi aduce zambete. Update : Graba strica treaba..am corectat titlul "bring pink in your like" :D Maine imi iau zborul, postari dupa sarbatori. Cu ocazia asta va urez un Paste fericit tuturor ! Pace & love !

A pop of color

A fost singura data cand mi-am permis sa ies in fusta si asta cu un dres foarte gros. Fusta vintage o am de la Alice-dulapul bunicii. Tinuta este vesela si chiar copilaroasa daca scoatem din ecuatie geaca. Brosa dinozaurul-mustacios a fost cireasa de pe tort. O iubesc!

Another me

Si totul a pornit de la rujul rosu.. a fost spontan, o provocare: feminina, dar imbracata bine(a se citi gros) :) Zau ca m-am simtit sexy ! Nu stiu cum mai e in bibliotecile din tara, insa aici imi place ca poti intra si zabovi pana la sfarsitul programului, fie ca citesti si rasfoiesti o carte, fie ca stai pe internet. E grozav . Simtiti-va bine in pielea voastra, bisou !

NOTD: Rosu si Negru

O manichiura facuta in graba, de aceea nu mi-am dat seama ca am fotografiat doar mana stanga, mi-a placut rezultatul si vi-l prezint si voua. Am folosit: base coat Peggy Sage, Catrice Lovely Sinner si Catrice Drama Queen. Prima data cand am folosit drama queen pensula mi s-a parut prea mare, prea groasa si depaseam, de data asta m-am descurcat mult, mult mai bine. Chiar daca culorile sunt superbe, la rezistenta sunt foarte slabe, incat a doua zi deja a inceput sa sara de la o unghie si tot asa.. Ce top-coat bun si ieftin imi recomandati ? Pup ! * Va veni o perioada cand voi posta iarasi rar, deh iarasi bagaje.

Pentru masa de Paste

un pranz sau o cina

Alte cumparaturi din luna martie

De ziua mea, in octombrie, de nume ori de Craciun, nu prea mi-am facut cadouri asteptand clipa in care pot sa imi iau lucruri mai frumoase, caci sa fim sinceri in tara nu prea gasesti lucruri simple, frumoase si la un pret decent. In martie mi-am facut de cap.  Bluzita asta m-a cucerit prin simplitatea ei aparenta pana la maneci, unde detaliile ii dau un aer sofisticat. Una din cele mai frumoase si bine executate articole de la ei. A costat 12 lire. Primark ! Am intrat de mai multe ori in magazinele lor, din Dunfermline, unde stau, in Livingstone unde ai nevoie de mai multe zile doar sa treci in revista toate magazinele si outleturile pentru ca sunt enorme, cat si in Edinburgh. Peste tot marimile mici pur si simplu se evapora, altfel imi cumparam mult mai multe. Camasa asta mi-am luat-o pentru tinutele mai casual. Culoarea m-a cucerit, chiar daca materialul e mai delicat si nu e cusuta cum trebuie la interior. O finisez eu la mana. 10 lire Sacoul urmareste lini

[EOTD] Blue

Si cand te gandesti ca ieri a nins in Dunfermline(UK) o zi intreaga. In reprize, de la cel mai inocent dans al fulgilor de nea, la cel mai violent, practic vantul urla mai rau ca trenul in gara. Din cand in cand mai aparea soarele. O zi tare ciudata ! Azi va las cu un machiaj pe care il adopt extrem de rar. Stau prost la executie, sunt constienta de acest lucru, dar nu pot invata decat exersand. Pareri ?

Paris Blue

De ceva timp am realizat ca nu mai ploua, insa soarele nu este si el generos pe masura incat sa-mi etalez rochiile si fustele pe afara. Tinuta prezentata astazi este formata din pantaloni si geaca H&M, geanta no name, balerini Primark, esarfa si bentita facute de mine. In prima poza ma gandeam daca va reusi sa faca vreo poza buna, sa stau cuminte sau sa ma duc sa ii mai explic iarasi ce trebuie sa faca. Ne-am plimbat cateva ore bune prin Pittencrieff Park, am hranit veverite, multe poze. E un parc imens, frumos amenajat, cu multe potecute, poduri, canale. Te simti ca la munte! Mi-a placut sa citesc placutele de pe bancile parcului, sa-mi imaginez povesti si sa visez. Pittencrieff Park (known locally as "The Glen"), a  public park of outstanding quality. It was purchased in 1902 and gifted to the people of Dunfermline by Andrew Carnegie. Offers recreational facilities for children's play, animal centre, greenhouses, woodland walks, and skating areas. Toilets

Cand dragostea isi face acte..

Nu multi se mai incumeta in ziua de azi sa-si mai caute perechea, cum din punct de vedere religios, crestin-ortodox, ai nevoie de acte, trebuie neaparat sa treci pe la starea civila inainte de a te binecuvanta Dumnezeu. Eu preferam invers, dar mai bine nu intram in amanunte delicate. Pentru mine existenta unui inel de logodna este mai putin importanta decat cererea in sine si unirea sufletelor. Am fost ceruta de mai multe ori, de trei ori mai exact, si asta nu pentru ca as fi refuzat, ci pentru ca se lasa cu bis, dar si  toate demersurile implicau bani de care inca nu dispuneam. Un inel simbolic l-am primit a doua oara. Era din argint, in genul acesta. sursa Daca inelele de logodna  pot fi optionale, la capitolul verighete nu ai ce face si trebuie sa le cumperi: simple, cu pietre, in doua culori, diferite sau nu, ele sunt simbolul unirii cuplului. Gravate in interior pot fi o solutie in a nu uita data celebrarii frumosului eveniment pentru persoanele uituce. Voi dragilor, treb

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20