Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie, 2012

NOTW: all the colors on my nails

Am ramas in urma rau cu postarile, asa ca azi va incant sau va oripilez, sper eu nu cu ce am mai facut eu in ultima perioada. Pe scurt iata ce a iesit din dorinta de a incerca cat mai multe variante in acelasi timp. Am pus toate ojele care imi faceau cu ochiul in ziua aia. Am ales sa aplic cate o baza colorata pe fiecare deget si sclipiciul roz pentru mana stanga iar la dreapta cu cel rosu. Rezultatul mi-a placut si chiar daca parea bizar am hotarat sa o port si sa nu se duca pe apa acetonei. :))  Care combinatie va place cel mai mult ? Azi este ultima zi de participare la giveaway. Pupici!!!

Am testat: Cu bujori in obrajori - SpaRustica

Din martie am primit pentru testare o crema de fata de la SpaRustica. De cand m-am intors in tara am folosit-o aproape in fiecare zi timp de doua luni asa ca astazi a venit timpul sa va spun ce parere mi-am facut despre ea. La SpaRustica se gasesc un numar de sase produse, preparate manual din ingrediente naturale. Produsele nu contin parfum, uleiuri esentiale, parabeni si nici arome care contin alergeni. Cum va spuneam la inceput, am primit si eu o crema de la ei pe care mi-am ales-o in functie de starea tenului de atunci."Cu bujori in obrajori", o crema hidratanta pentru ten normal. Crema contine uleiuri vegetale - jojoba, migdale dulci si canepa - si extracte vegetale - lavanda, trei frati patati si patlagina. Pe cutie gasiti mai multe detalii despre fiecare din aceste ingrediente. Am folosit "Cu bujori in obrajori" de doua ori pe zi atat dimineata, cat si noaptea alternand-o cu Ultralift Pro X atunci cand imi simteam tenul obosit. Are o con

OOTD: to the playground !

Mi-e dor de vremea din aprilie-mai. Sincer a inceput sa-mi displaca temperaturile ce trec de 30 de grade, nu stiu daca locuitul a catorva luni intr-o tara mai rece si vantoasa precum e Scotia a contat la aceasta schimbare. Mi-a placut atat acolo, dar tanjesc si dupa Mangalia. Micul orasel de la Marea Neagra. Cam din primavara sunt si aceste poze. Era cald dar si racoare incat puteai sa alergi fara sa transpiri ca porcul. De pe atunci am cam incetat-o si cu sportul. Ieri am incercat sa fac cateva flotari. Prima data m-am prabusit incercand sa fac una, de la a doua incercare nu am fost in stare decat de cinci amarate. In rest am bagat pentru picioare.. nu prea mult, acum am febra musculara. :)) Dar despre asta va povestesc alta data.  Bisou !

NOTW: Location location location

Multumita Damlei acum cateva luni in urma am castigat o oja la alegere de pe site celor de la Polish & Co . Mi-a fost foarte greu sa aleg si cum am o slabiciune pentru culoarea rosie, am ales-o pe ea: Location Location Location ! Polish & Co's collection of enchanting hues are all lovingly designed to compliment a wide variety of skin tones. No harmful chemicals, toxin free without and DBP or cancer causing agents. The polishes produce stunning results that dry in a flash and have staying power! .5oz    - pretul $12.00 Culoarea este deosebita, la aplicare pentru a se apropia de culoarea din sticluta este nevoie de 3 straturi. Porneste de la un roz odata cu primul strat, rosu cireasa la urmatorul, ca mai apoi sa iasa ceea ce vedeti din imagini. Putin ciudat. Este putin transparenta, se usuca repede si are un luciu superb. Rezistenta 4-5 zile.  Nu-i asa ca se apropie de tangerine tango ?

Testat: papucii de la ZorileStore

Comode, moi, rezistente si foarte dragute sandalele. Inchizatoarea mi-a dat ceva palpitatii prima data, dureaza putin pana cand se aseaza cum trebuie. Daca ar fi fost sa vorbesc de pretul lor inainte sa le port, clar nu as fi fost interesata sa cumpar vreo astfel de pereche si ar fi avut un mare minus. Nu imi place sa investesc in incalamintea de vara prea mult intr-o singura pereche, prefer mai multe perechi, diverse modele, stiluri. Si totusi dupa ce le-am purtat mi-am schimbat putin parerea. Pentru o pereche de papuci cum sunt acestia de la ZorileStore uneori se merita! Acest model face parte dintr-o editie speciala. Designerii, Ipanema si Gisele Bundchen, sprijina proiectul Tamar din Brazilia. Prin acest proiect se incearca pastrarea in viata a cinci specii de broasca testoasa, aflate pe care de diparitie, din America de Sud. Confectionate 100% din materiale reciclabile PVC. Plastic foarte moale brevetat "Melflex" .

[Din meniu] Papanasi

Acum vreo doua saptamani. I-am pregatit de dimineata, am tinut aluatul la frigider, la pranz am prajit o tura si restul la loc. I-am servit cu frisca din smantana de casa si dulceata de visine ca in imagine, dar si am avut si varianta cu capsuni. Gasiti retete cat cuprinde, daca doriti pe a mea, scrieti-mi va rog. Pupici si multa limonada !

[Outfit]Cat eye polka dots + bird print trend

Inscrie-te la giveaway , mai ai timp pana la sfarsitul saptamanii ! Multumesc tuturor pentru urari, cele care au omis sa lase in comentariu premiul dorit sunt rugate sa revina cu un comentariu. Ea e nepotica mea. Azi va arat o tinuta cu unele din piesele mele favorite: ochelarii de soare cat eyes si bluza cu puisori. :) O tinuta casual chic care sper sa fie si pe placul vostru. Cand inca temperatura nu atinsese cotele din ultima vreme. Nu ma dau drept model, poate fac gafe si nu-mi dau seama, dar ma simt bine cu optiunile mele. Nu mai am chef de machiaj, cel mult aplic un rimel si un gloss sau balsam cu spf si gata.. cald, prea cald ! Am purtat / I wore: bluza/blouse: Only Pantaloni/Pants: H&M Geantă/Bag: no name (de pe un blog. la schimb) tenesi/sneakers: Lonsdale London Accesorii/Accessories: Primark sunglasses, no name pearl earrings, vintage apple brooch. Sa aveti o noapte cat mai placuta si racoroasa !

Testat: Ageless - Harvey Prince Parfume

Pana acum nu v-am vorbit despre parfumurile mele preferate. Ca sa va faceti o idee imi plac cele fresh precum Cool Wather de la Davidoff si florale precum romanticul Amarige-rosu- de la Givenchy. O alegere neasteptata a fost Kouros de la Yves Saint Laurent, in primul rand pentru ca este barbatesc si apoi unul care nu poate trece neobservat mai ales in prima ora de la pulverizare. In adolescenta cochetam si cu cele unisex. Priceless.. privirea vanzatoarei cand am testat parfumul si am decis ca mi-l iau! Harvey Prince este un brand american proaspat lansat pe piata cu produse de inalta calitate: parfumuri, produse de frumusete si ingrijirea pielii, distribuite exclusiv prin magazinul online. www.harveyprince.com Cunoscut in peste 37 de tari pentru designul inovator, ingredientele premium si preturile accesibile. ($21 pentru 8.8 ml EDP, 55 dolari pentru 50 ml EDT, $98 pentru 100 ml EDT) Americanii de la Harvey Prince sustin ca parfumul Ageless Fantasy are miros de tinerete,

Happy birthday to my blog !

Acum un an [ 10.06.2011, 13:00 ] am scris prima postare pe acest blog. Vroiam un spatiu al meu in care pot sa scriu vrute si nevrute, sa invat de la cei mai experimentati, sa ma intrec pe mine insami si sa impartasesc cu voi experientele mele: culinare, de beauty, de zi cu zi. Multumesc bloggeritelor , de la fiecare am avut cate ceva de invatat, datorita voua am devenit mai buna, mai informata . Si nu ma opresc aici. Iar voua, celor ce-mi calcati pragul, va multumesc pentru fiecare vizita, cu sau fara comentariile voastre! A year ago today, I wrote my first blog post. So today, happy birthday little blog of mine! It’s all thanks to you dear readers for your comments and your own blogs which have inspired me to keep writing. You've brought me more joy than I could have imagined, I learned so much and I can't wait to see what the next year has in store for us! Vreau sa ofer doua premii, unul va merge catre unul dintre urmaritorii mei, iar al doile

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20