Treceți la conținutul principal

[NOTD] let's put some red on my nails

manichiura & pedichiura


Seche in nuantele Aristocrat si Signature
si.. ravnitul topcoat Seche Vite in varianta mini
De la ultima manichiura prezentata pe blog nu mi-am mai aplicat nici un lac colorat pe unghii. Le-am bibilit, dat cu tratament si la maini si picioare si mi-am vazut de treaba din casa.
Dupa ce am fost sa-mi iau coletul cu cele trei bunatati, nu am mai avut stare si pauza a luat sfarsit. Mi-am dorit si buline si asta a iesit.
Aristocrat si Signature au texturi si un finish diferit, pentru Signature nu am folosit topcoatul, la maini doar o parte din degete pentru a vedea daca ajuta si la rezistenta si se pare ca nu. Din a treia zi a inceput sa se toceasca si apoi au sarit bucatele la unghiile cel mai mult folosite. La mine declar rezistenta lor intre 3 si 5 zile pentru maini, la picioare nici nu s-a clintit. Luciul e incontestabil. Pensula este subtirica, putin incomoda pentru mine si miscandu-ma cu greu am observat ca se usuca repede si trebuie aplicata din putine miscari altfel risti sa lase dare. Le-am aplicat doar dintr-un singur strat pe fiecare.
Uscarea este rapida si in profunzime cu si fara topcoatul Seche Vite.
 
 
Super slim price flash sale!  Only 48 hours!
Hot items back season!  Only $14.99!
Girls can never have too many!
 

O seara frumoasa!
xo

Comentarii

  1. Pretty colours
    Kisses
    Aga

    www.agasuitcase.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Aristocrat arata foarte bine. Imi place.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragut ! O seara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Deep red. I love it . Great color.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti cu placere.
    Si eu visez la top coatul Seche Vite. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Love the nails!!

    Thanks so much for stopping by my blog. Would you like to follow each other to stay in touch?

    WWW.ROXTHEFOX.COM

    RăspundețiȘtergere
  7. Rosu si negru! Elegant si versatil!
    Imi place, Miha!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. M-am indragostit de Signature, le-am gasit pe amazon cu livrare in ro la pret bunicel. Doar ca nu-mi place pensula, ce ma fac? :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. That red looks fab on you. Am doing an NOTD post tomorrow too:D

    RăspundețiȘtergere
  10. love the red and black mani!! red being my fav!!
    http://docdivatraveller.blogspot.in/

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte draguta manichiura si pedichiura ta. Oja aceea e neagra sau bate putin spre un mov inchis? Mie asa mi se pare din unele poze. Oricm, e superba:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai ochi buni:P e mov inchis, cand o stergi de pe unghii se ia cumva pe straturi si se vede un strat gri pana se curate unghia complet. M-am temut ca va pata unghia insa a fost totul ok.

      Ștergere
  12. Thank you all for your lovely comments. Multumesc, fete dragi!

    RăspundețiȘtergere
  13. Dearest Mihaela, I like both of the colors! When I polish my nails it´s mostly a bit difficult because I´m not very skilled in it! And I wished really that the polish, exactly on my fingers, lasts longer than 2 - 3 days ...

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. There are girls who whatever the nail polish chosen will not resist on the nails, the good thing is that you change often the nail polish.
      kisses, Rena!

      Ștergere
  14. Beautiful nails!
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am de la Avon o pensulica speciala pentru facut buline, in caz ca vrei sa mai incerci si alta data. Imi place combinatia de culori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-mi iau de pe romwe din credit, de obicei ma fac cu un bold sau ca acum cu o scobitoare. ;)

      Ștergere
  16. Foarte frumos ti-a iesit, eu nu am rabdare pentru modele, nici macar pentru bulinute, deci pe o singura unghie cum ai facut tu, nu cred ca mi-ar lua cine stie cat timp :P
    Imi doresc si eu un top coat Seche Vite foarte mult.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar nu iti ia mult timp, pe inelare am facut o bordura pe toate laturile unghiei din buline mari apoi in interior de diferite marimi. Inelarele nu au fost singurele punctate cu rosu ci si degetele mari. Lor le-am facut un "french" cu buline. xo

      Ștergere
  17. Foarte frumoasa combinatia, clasica dar totusi fresh. Culorile puternice, imi plac. Si eu mi-as dori acest top-coat!

    RăspundețiȘtergere
  18. Great nails! Such a smooth application you have, mine always ends up smudging :(

    http://ncboodah.blogspot.ca

    RăspundețiȘtergere
  19. Frumoasa manichiura, au inceput sa-mi placa si mie nuantele inchise(visiniu, negru) pentru ca pana de curand nu ma dezlipeam de french. :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Cea inchisa la culoare este tare interesanta. Un mov pruna, cel putin asa pare in poza,numai buna pentru toamna.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce frumoase sunt :X eu nu ma pricep deloc deloc la pedichiura...e un chin :D

    Pupici

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu m-am obisnuit cu pensulitele mici. Cand am achizitionat de la Adela Sirghie , la reducere colectia Best of OPI m-a intrebat daca imi plac pensulele mici.
    Sunt foarte incantata de ele, parca aplic mai țintit, nu-mi mai pictez degetele

    Sa le folosesti cu placere , sunt foarte frumoase culorile

    RăspundețiȘtergere
  23. I love, love, loooove red nail polish, mi se pare atat de eleganta :X Signature e tare interesanta, am avut impresia la inceput ca e neagra, dar nu-i asa, e tare frumoasa :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce rosu frumos! Am si eu cateva oje inchise la culoare, rosu included, dar reusesc sa creez un haos pe si pe langa unghii incat a devenit "a pain" sa aplic culori de genul, asa ca ma rezum la oje deschise la culoare si care nu sunt mate. La pedichiura merg lunar la un salon, asa ca macar la partea asta sunt salvata.

    RăspundețiȘtergere
  25. Great nails - love the combo of black & red <3 ... - What do you think about my today's look? Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi plac mult, sunt foarte delicate!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.