Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie, 2014

Rutina mea de ingrijire a tenului - lejera, de vara

Luna trecuta va informam despre noua gama Apidermin Lejer de la Complex Apicol Veceslav Harnaj pentru care m-am inscris la Campania de testare, astazi va scriu impresiile de la aproape o luna de la folosire a acestor produse romanesti: lapte demachiant, lotiune tonica hidratanta, crema lejera hidratanta de zi si crema lejera regeneranta de noapte. Cu venirea caldurii cautam produse cu o textura mai usoara dar care sa hidrateze la fel de bine ca si in celelalte sezoane. Am introdus in rutina mea de ingrijire pe rand fiecare produs lasand cateva zile distanta intre fiecare produs pentru a putea studia reactiile dupa folosire.

Rochia cu buline

Imbulinata, ea e inculpata, ce in ultim outfit am purtat-o ca drept top. E "volanoasa" si e "ochioasa", iar la buline nu pot spune stop. E poezie, cu buzunare, daca ar fi avut... ar fi fost perfecta, caci e cocheta si poarta prin a sa croiala un aer de demult.

[Outfits] Chic in parka

Imi doream demult o parka dar mai toate erau croite foarte mare, iar care aveau sub 100 cm la bust nu erau pe stoc, a venit primavara, ba chiar si calduri mari cand am dat cu frenezie peste aceasta. Am comandat-o impreuna cu un pulover cu imprimeu delicios, dar de acesta din urma am fost informata ca nu mai este pe stoc. Acum stateam cu teama ca persoana de contact prin care colaborez cu Chicwish ma va anunta ca si in locul jachetei va trebui sa imi aleg altceva. Cand am primit avizele vremea in tara se racise intre timp, ploile isi faceau de cap si tot ce-mi spuneam e: acum erau bune niste cizme de ploaie! O rochie clos, o umbrela... ce ne-am juca prin ploaie!!!

[3 ani de blogging] About women and not only & Kurtmann Giveaway

Astazi lansez si cel de-al treilea concurs aniversar, Kurtmann a decis sa imi sponsorizeze un concurs si iata ceea ce trebuie sa faceti pentru a castiga un voucher in valoare de 80 lei. Ce trebuie sa faceti pentru a castiga:

[Outfits] exchange of roles and the love for tennis

V-as fi aratat diplome, medalii, o cupa, toate castigate de sotul meu, dar nu aceastea constituie motorul de a te apuca/indrepta spre un sport. Doar pasiunea, vointa te poate ghida sa o iei pe aceasta cale, iar parintii sa deschida orizontul copiilor lor fara sa-i oblige. Un antrenor bun va vedea potentialul si va incerca sa-l fructifice, pe cand un altul mai putin dedicat il va lasa sa se forteze. Asa s-a lasat L. dupa ce i s-a schimbat antrenorul, zeci de ani au ajuns intr-un dosar, pe coltul unui birou si mai ales in suflet. Unii regreta pentru el, el insa considera ca a facut ceea ce trebuia.

[3 ani de blogging] About women and not only & Fashion Basket Giveaway

 Buna seara dragile mele, va aduc un nou concurs la care sa va inscrieti ca multumire pentru sustinerea din toti acesti ani. Cei de la Fashion Basket au fost amabili in a sponsoriza unul din concursurile aniversare oferind un voucher in valoare de 150 RON . Fashion Basket este un site dedicat femeilor, de putin timp insa a lansat si o colectie pentru fetite. Il gasiti si pe Facebook . " Misiunea noastra este sa aducem un strop de culoare si efervescenta in lumea din jurul nostru.  In acest scop ne propunem sa oferim o alternative proaspata femeilor care au indeajuns de mult curaj pentru a incerca mixuri si combinatii neconventionale, cu un adanc simt al stilului."  Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie :

[Outfits] White look and flower print

Fata de alb am avut o reticenta mereu, pana si in ceea ce priveste rochia de mireasa evitam albul si culmea s-a intamplat ca cea care sa-mi vina si sa-mi placa cel mai mult din ceea ce-mi oferta piata la acel moment sa fie pe alb, mai avea si niste insertii albastre... cine stie pe unde o fi ajuns, draga de ea. Am vandut-o dupa eveniment, am facut o alta miresica fericita asa cum m-a facut si prima miresica care a purtat-o. Si s-a dat tot mai departe, ca din generatie in generatie. :)

[3 ani de blogging] About women and not only & Elemental Giveaway

Va plac produsele naturale, folositi uleiurile in rutina voastra? Daca da, inseamna ca acest concurs va va fi pe plac. Prin colaborare cu Elemental  punem la bataie un kit pentru ulei de frumusete, acesta cuprinde: ingredientele, recipientul si instrucţiunile pentru prepararea unui Ulei de frumusete cu ulei de Camelia, squalan de masline si parfumant natural Flori de Tiare. Blogul meu a inceput cu postari despre frumusete asa ca primul concurs aniversar - 3 ani de blogging - nu putea decat sa fie din acest segment. Va astept sa-mi vorbiti despre frumusete: ritualul vostru de ingrijire intr-o zi degajata sau una in care sunteti pe fuga, trucuri, ce inlocuitori gasiti produselor lipsa atunci cand sunteti musafir, etc. Orice pe subiect, dar despre voi, nu generalitati.    Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie :

[Outfit]The mint green skirt and few shades of blue

Dupa treburile cotidiene ne-am zis: ce-ar fi sa iesim sa facem cateva poze cu o noua tinuta daca de spart cu bormasina nu se poate, jonglam intre fusta alba cu pliuri, pe care am purtat-o in weekend dar nu reusisem sa pozez, si fusta verde menta pe care am primit-o de putin timp de pe Chicnova.com alaturi de colierul cu accente de galben neon. Scoteam din cutii celelalte articole cand mi-a spus sotul ca se pune de-o furtuna. Tricoul fiind prea lung si alt top nu aveam la indemana l-am innodat nitel evidentiind astfel talia. Fusta trebuie sa va spun ca e mai lunga decat se vede in poze, am ridicat-o cu mult peste talie, in mod normal ar veni la mijlocul gambei. O voi scurta. In talie elasticul lat este pus aiurea, fie o croitoreasa l-ar rezolva, fie o curea ar masca singurul defect. Jupa este mai scurta decat restul straturilor, cel de deasupra fiind singurul cu volum, cusut in pliuri.

About women and not only, 3 ani de blogging

 Buna dimineata! Azi se implinesc 3 ani de blogging , timpul zboara  si ca anul trecut simt acelasi lucru in ceea ce priveste activitatea si interactiunea mea cu cei care trec pragul spatiului meu virtual.

Despre quinoa, cum am preparat-o si primele impresii

Ce gaselnita mai este si asta, mi-am zis cand am auzit prima oara de quinoa, un nume scurt dar care iti poate impletici limba in gura. Eu am patit-o. Ce e quinoa? Quinoa este o cereala, unii o numesc pseudocereala,  o planta cu bobite de mici dimensiuni aproape rotunde, usor aplatizate. Seamana si cu amaranthul. La inceput a fost cultivata de incasi si apoi adusa  pe continentul european de catre colonistii spanioli, care o numeau hrana pentru indieni. Europenii au apreciat mai mult o alta planta indigena: porumbul. Datorita studiilor ce au scos in evidenta calitatile ei: amelioreaza diabetul, nu contine gluten, scade colesterolul si previne bolile de inima,  intareste rinichii, previne si amelioreaza diabetul, imbunatateste memoria si multe altele, i-a crescut popularitatea. Exista o varietate de culori de quinoa, de la alb si ivoriu pana la rosu si negru.

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20