Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie, 2014

[Outfits] meloman in dungi

Hubert de Givenchy: Rochia este aceea care trebuie sa urmareasca trupul unei femei, si nu trupul femeii sa ia forma unei rochii. Azi a fost cald, 23 de grade la Galati, insa nu, pozele nu sunt de astazi ci vechi de mai bine de o saptamana. O combinatia care mi-a placut, sotului mai putin cu sapca, in care m-am simtit atat comod cat si femeie.

Din viata: experiente culinare si alte arome, culoare

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat din segmentul asta, aveam cateva poze dar insuficient, ca si timpul. Am facut tot mai des paine de casa, aluat framantat la mana, am experimentat si amestecand cu lingura si abia dupa ce pun toata apa framant de final cu mana. Aluatul mi se pare mai moale si nu atat de dens cum as amesteca si framanta de mana. Totodata un exercitiu pentru incheietura mainii.

[Outfits] Crop top roz, camasa rosie si un rasarit in doi

"Apusul" e inevitabil, insa "rasaritul" mereu e asteptat, mereu e altfel, iti da o urma de speranta, o noua sansa. - Iubitule, cum e afara? - Inca intuneric, dar vad niste stele asa ca hai pregateste-te, avem o sansa. - Ah... buna dimineataa! Nimic nu e mai placut, mai reconfortant, decat o imbratisare, te descatuseaza cand e cazul, te incarca cu energie pozitiva pentru o noua zi, asa cum se intampla si dupa un program de exercitii sau privitul unui rasarit de soare!

Beautiful - made in Romania

[Outfits] Tranzitie in dungi

Hello, Ati simtit vreodata ca sunt prea multe tinute postate, una dupa alta? Pana sa primesc o recomandare nu m-am gandit la asta, de aceea va intreb deschis. Timpul aglomerat si multi alti factori printre care si lenea m-au impiedicat sa scriu mai diversificat si am ales calea cea mai usoara. Ootd-uri.

Paltinis - Varful Cindrel - Paltinis si retur intr-o zi

Muntii Cindrel , numiti si Muntii Candrel , sunt situati in Carpatii Meridionali, au un relief glaciar cu varfuri in zona centrala de peste 2 000 m, cel mai inalt fiind varful cu nume omonim cu o altitudine de 2 244 m . Cuprinde caldari glaciare, dintre care cele mai importante sunt Iezerul Mare, Iezerul Mic, Gropata. Vegetatia este reprezentata de jneapan, afin, smardar. Este „una dintre cele mai importante regiuni pastorale“, pasunile intinse si izvoarele din Cindrel au dus la aparitia a numeroase stani. Daca va rataciti oamenii locului va pot ghida foarte bine.

The right choice: intre incaltamintea eleganta si confort. Tidestore

Oricat de prietenoasa e vremea gandul la zilele ploioase si reci m-au facut sa-mi verific incaltamintea de toamna. Trebuie sa scot si mai multe cardigane si jachete pentru a combina cu haine de vara. In perioada de tranzitie daca vreau sa port sandale optez pentru pantaloni si topuri cu maneca lunga, iar daca vreau neaparat o rochie sau fusta, un pulover si niste ghete tine frigul departe. Dupa, o sa apelez la trench-urile din dotare si sper in timp sa adaug si pe alte culori, croieli. Pentru mai multe modele puteti vedea pe TideStore.

Meloman pentru o zi (48) - Fara petale

Am ramas in urma cu blogging-ul, dar azi revin cu o piesa, e marti si nu vreau sa lipsesc de la intrunirea melomanilor. Restul le gasiti la Sorin .

[Outfits] Of a Revolution

Diminetile sunt racoroase, dar soarele si caldura ne aduce aminte de vara, simt ca nu a plecat si ma bucura mult acest fapt. Cand se stricase vremea unul dintre regrete era ca nu am apucat sa port toate rochiile de vara. Pe unele le-am purtat de mai multe ori... dar uite ca acum "mi-a venit inima la loc" si in sfarsit am rupt eticheta unei rochii cumparate, cred, de anul trecut la un pret ridicol de mic. Sub 15 lei, e de la Jennyfer.

[Outfits] Blue eyes, blue blazer!

Weekendul trecut unuia dintre nepotei i s-a luat din mot, un obicei care se practica la un an de la nasterea copilului in mod obisnuit, dar si la trei ani sau chiar la cinci, in an cu numar fara sot. Motul se taie baietilor, iar la fete rareori, cum doresc parintii. Se obisnuieste insa sa se dea o petrecere la care sunt invitati pe langa nasii copilului si rude si cei apropiati. Unii parinti prefera sa pastreze motul taiat in forma de cruce pe un banut cu o picatura de ceara.

[NOTD] Celebration

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20