Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2014

Propuneri vestimentare si de machiaj - Revelion 2015

Perioada Sarbatorilor de iarna este una dintre cele mai aglomerate si mai agitate perioade ale anului, cu mai multe reprize de cumparaturi decat de obicei, alergi dupa cadouri, ba piese pentru tinute, mai ales daca esti invitata la multe de petreceri si nu ti-ai gasit nimic pe plac de Black Friday, vrei ceva nou. Sarbatori alaturi de familie, intre prieteni, petrecerea alaturi de colegii de munca, este nevoie de tinute pentru fiecare ocazie. Nu stiu noi ce vom face anul acesta de Revelion, de zilele Craciunului presupun ca va fi ca de obicei, in familie, vizitat rude, insa mi-am propus sa va prezint cateva outfituri festive si machiaje care sa va inspire.

[NOTD] Colored French, again

Colored French , am mai purtat, daca accesati linkul veti vedea ca acum multa vreme. De data aceasta mi-am dorit pe un fond colorat, am ales un albastru usor metalizat, iesind ca rezultat un fel de French color-block. Modelul de astazi, dupa o lunga perioada cand am purtat doar mov, nu aduce nici un lac nou in atentia voastra, toate le-ati mai vazut de cel putin o singura data in diverse combinatii. Sper sa consum cat mai multe si din motivul asta nici nu am mai facut noi achizitii.

International giveaway with Echopaul

Echopaul.com , is an online store selling women's clothes, bags, shoes and other accessories. Free shipping worldwide with no minimum order which sounds very nice. L-am descoperit recent, m-au atras preturile mai mici la incaltaminte, tinand cont ca au si trasportul gratuit. La capitolul calitate urmeaza sa aflu cum stau, asadar va invit sa participati la concurs, castigatoarea de asemenea poate sa-si exprime public parerea dupa primirea premiului, ca reper pentru cumparatori, dar pana atunci haideti sa vedem cateva articole interesante si care se incadreaza in valoarea premiului.

Paroles, paroles

Cate cuvinte s-au spus in perioada asta, evenimentele, furia, deznadejdea, neputinta, dar si speranta, dorinta pentru mai bine, motor sau tertip, cuvintele pot fi balsam sau glont. Melodia asta am simtit-o potrivita, iar vocile celor doi, muzica , nu-mi doresc decat sa fie balsam pentru toti si sa topeasca orice gand rau.

Life lately: cadouri, surprize, momente in familie si noi testari!

Cand pleci de acasa, la intoarcere e bine sa ai ingrediente cu care sa incropesti ceva rapid de mancare, asta daca nu ai un partener care te asteapta cu mancarea calda: berbecut la cuptor cu fasole verde si salata de sfecla rosie, tort cu ciocolata si stafide - pregatit cu ajutoare pentru aniversarea care a trecut. Doar tortul l-am fotografiat.

Prin muntii Vrancei: Rezervatia naturala Tisita

Ne propusesem sa mergem la Lacul Rosu in toamna asta insa din lipsa de oameni planurile au deraiat spre Lepsa. Mie una trebuie sa recunosc nu-mi suradea ideea. Imaginea creionata si de povestile bunicului care a ajuns pe acele meleaguri nu era la fel de atragatoare ca cea din povestile spuse de o prietena din copilarie, despre iubirea ei. Cum spun altii despre Macin am zis si eu, dar e munte acolo, adica ai ce face?

[Outfits] Nu-i totul doar alb si negru...

Combinatia alb negru dintotdeauna mi s-a parut foarte eleganta, rafinata, eterna, pe langa ea imi place sa adaug macar putina culoare. Chiar si printr-un ruj, dres, o optiune jucausa ce sparge din sobrietate.   Paltonul bicolor, geanta alba, le-am ales pentru a fi purtate impreuna dar si cu alte articole pe care deja le am in garderoba. Rochia alba aleasa initial pentru aceasta postare nu m-a multumit, paltonul este prea scurt pentru ea, probabil ar functiona daca ghetele ar fi pana la glezne. Asa am apelat la rochia neagra cu imprimeu pasari . Mi se pare mult mai echilibrata, alaturi de helanca bleumarin, manichiura mov, dresurile in aceasi culoare.

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20