Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie, 2014

Life lately: cu pregatiri, cadouri si noi experiente de tot felul

Anul asta a fost putin anapoda, colinde cantate 99,8% inainte de Ajun, restrictiile la mancare, oboseala in a explica de ce alegi sa faci "ce spun doctorii" si ca e mai bine sa ramai sanatos si cu banii "aruncati" pe pasiuni, cadouri decat sa te satisfaci culinar si sa te imbuibi cu pastile, in a prepara zi de zi mancaruri mai putin tipic perioadei, cadouri intarziate, cineva care sa strice reuniunea de familie. Cu toate astea am reusit sa bucur cu cadoul improvizat pe ultima suta de metri in locul celui asteptat, am cantat noi colindele, turta dulce ne-a iesit mai pufoasa ca cea facuta inainte de sarbatori, turtele cu migdale, in loc de nuca, au iesit foarte bune la gust. Fara eruptii pe piele, fara raceli, cu mult catan seara de seara, iesit scurt pe afara, relaxare si voie buna. Micul dejun - kefir, stafide, muesli si seminte diverse.

[Cu lumea'n cap] Magura Odobesti

Magura Odobestilor (sau Magura Odobesti ) este un deal extern al Subcarpatilor de Curbura, delimitat la nord de valea raului Putna si la sud de valea raului Milcov. A fost declarata arie de protectie speciala avifaunistica inclusa ca parte integranta a retelei ecologice europene Natura 2000 in Romania. Rezervatia se intinde pe o suprafata de 12.750 de hectare si protejeaza 21 de specii de pasari rare. Pasari ca: ciocanitoare de stejar, ghionoaie sura, huhurez mare, muscarul gulerat, ciocarlia de padure, soimul de iarna, ciocanitoarea de gradini, ciocanitoarea cu spate alb,  viespar si acvila mica. Dupa ce am lasat in urma Lepsa cu Cheile Tisitei Mircea si Andreea ne-au recomandat sa facem un ultim traseu inainte de a ajunge acasa. Aici se inregistreaza altitudinea maxima din aceasta unitate de relief.

[Outfit] Ho ho holiday layering

Bine v-am regasit! Sper ca ati petrecut frumos Craciunul, ca ati avut aproape de voi pe toti cei dragi si ca ati primit cadouri frumoase, dragoste, caldura! Eu m-am deconectat cateva zile, la propriu si la figurat. O sa va arat si ce mancaruri am facut zilele acestea, in ultima perioada, ce a fost pozat, dar azi am o tinuta pe care vreau s-o prezint, o reinterpretare a tinutei de Craciun, potrivita temperaturilor scazute de acum. Caciula de blana vintage , gift:

[Cu lumea'n cap]Poiana Florilor, Pietrele Galbenei, Cheile Galbenei

Azi va arat o alta parte superba din muntii Apuseni , suntem tot in Bihor-Vladeasa si inca mai sunt destule de vizitat doar in aceasta grupa, nu mai spunem de celelalte grupe care au suficiente atractii pentru a te face sa vii an de an, asadar: Poiana Florilor , Piatra Galbenei , Ghetarul Focul Viu pe care deja vi l-am aratat, avenul Bortig, Izbucul Galbenei si nu in cele din urma  Cheile Galbenei .  Locul de pornire.

[Cu lumea'n cap] Balcoane & Cetatile Ponorului

Vedere de sus, de la unul dintre Balcoane Dupa traseul Cascada Bulbuci in aceeasi zi am continuat cu traseul circuit Cetatile Ponorului. Din Poiana Glavoi am mers la Balcoane si am coborat spre doline. Cu urcare/retur pe aceeasi parte, daca nu gresesc. Nu dureaza mult si ajungem la Balcoane, la ora 11:45 eram ajunsi in poiana cu masina iar la primul Balcon am ajuns la 12:15, care ne ofera niste puncte superbe de belvedere, iar de la balconul 3 (parca) se vede si intrarea in Cetatile Ponorului. Recunosc, stau cam prost cu orientarea in spatiu. Ma bazez pe jumatatea mea. Apuseni are un peisaj incredibil:

Tags: The Very Inspiring Blogger Award + Nailed it!

Buna Dimineata la Mos Ajun! Azi revin cu doua tag-uri, am stat azi noapte sa scriu si azi dimineata am completat cu informatiile "tehnice" la partea a doua cand puteam sa umblu in voie la cutia cu sticlute. Tag: The Very Inspiring Blogger Award Multumesc Olivia -  Beauty Belle Notes -, Ira  si Elena - Beauty Magic Box - pentru nominalizare. Regulile The Very Inspiring Blogger Award sunt urmatoarele: 1. Enumera 7 lucruri despre tine. 2. Nominalizeaza 15 bloggerite care te inspira, apoi anunta-le ca le-ai nominalizat lasand un comentariu pe blogul lor.

[Cu lumea'n cap] Cascada Bulbuci

Life lately: culori in vestimentatie si in farfurie

Eh cum arata zapada aia cu luminile astea, inca mai e timp sa ninga din nou si atmosfera Craciunului sa fie completa. Anul asta va fi diferit fara sa vrem, din punct de vedere culinar, dar sanatatea si cei dragi sunt mai importante. O voi lua ca pe o provocare, sa gasesc variante de meniu, sa ne simtim bine si mai ales sa nu se agraveze situatia. Cu alergiile... mai ales cand nu stii nici dupa teste care e cauza, nu te poti juca. Asa am gatit zi de zi pentru fiecare masa si cateva feluri le veti vedea in pozele care urmeaza.

Until Christmas day Sheinside Giveaway

Mai bine de 20 de concursuri s-au desfasurat pe blogul About women and not only in trei ani de activitate, va multumesc ca ma cititi si de aceea de astazi impreuna cu Sheinside va invit sa va inscrieti pana de Craciun la un nou concurs. Hanoracul, camasile, puloverul pufos si fustele, in croieli diverse: lalea , midi sirena , creion , acum imi dau seama ca pot fi combinate si purtate impreuna, cu succes, fie cu bocanci, cizme sau pantofi.

[Outfits]Smiles through the snowflakes

Hello-hello! Azi va scot virtual la zapada, cu siguranta e mai placut sa privesti afara la altii. Pozele sunt facute recent, sotul mi-a propus sa iesim la poze, evident ca eu m-am gandit la ootd-uri si el la bulgareala si chestii mai relaxate. Le-am combinat pana la urma, cat vremea nu se inrautateste. Atunci chiar o sa fac poze numai in casa sau gasind alte solutii fara a ma expune unei raceli. Chiar si asa mi-am luat multe masuri de siguranta: straturi-straturi, un dres gros, o helanca si altele pentru o baza care sa tina de cald. Ningea frumos, zapada era prin multe zone neatinsa asa ca aveam cadrul perfect.

[NOTD] O noua combinatie de french colorat

Testat: Sa vorbim despre statia de calcat Philips

Buna dragilor, a fost si 1 decembrie , se apropie sfarsitul de campanie pentru testarea statiei de calcat Philips iar eu sunt deja gata sa va scriu impresiile de final. La ai mei am calcat de mica, insa fratele mai mare pana la o anumita varsta era baza, dupa mama. Acasa se calca aproape tot, doar lenjeria intima scapa si totusi dupa prima spalare ii venea si ei randul. Mai tineti minte apretarea? Ei, cu mansetutele de scoala am inceput si am continuat cu perdelele, lenjeria de pat, camasile si toate hainele care trebuiau calcate, o vreme si dupa ce mama s-a stins. Era modul meu de a le pastra amintirea ei cat mai vie.

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20