Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2015

Ce ne facem cand pica lumina...

Iti programezi sa faci baie si fix cand esti pe terminate cu treburile pica lumina, va este si voua cunoscut? In afara de postarea Chic, intre masculin si feminin , cam tot ce mi-am propus pentru gospodarie mi s-a dat peste cap, aspiratorul scos pentru a-l pune in functiune dupa blogging l-a luat in primire dragul meu sot, s-a oferit si cu alte treburi. Evident ca nu ne suparam pe o asa initiativa, e modul lui de a ma rasplati pentru doza de rasfat si am apreciat. M-a vazut agitata si neputincioasa, a pus o melodie nou descoperita pe fundal si m-a ajutat sa-mi dezmortesc oasele, sa respir, sa ma relaxez, sa ma alinte, sa ma deconecteze. Revenind la butoane - blogging - a avut grija sa prepare cina: mamaliguta cu branza si smantana si cate un ou copt mai mult decat prajit, asta daca v-ati fi intrebat. Bun-bunut! Revenind la subiectul central, dupa masa am zis sa jucam si un catan online, in grup, s-au facut doua si de aici stiti povestea. Am apucat sa fac patul inainte iar eu am ra

[Outfit] stilul chic, intre masculin si feminin

Cand eram mica din rochii, dantelarii si broderii din bumbac nu ma scoteai, apoi m-au atras cravatele tatei. Nu prea l-am vazut purtandu-le si intr-o zi i-am luat doua dintre ele. Una singura mi s-a parut ca mi se potriveste, de la cealalta ma atragea imprimeul dar era prea lata si a ramas ca amintire. Nu imi trecea prin cap sa o ingustez. Nici pana azi nu am facut asta, dar intre timp am primit, nu special pentru mine, o sacosa cu haine si printre ele era si o cravata ingusta cu imprimeu floral, zic eu cu toate ca e cam abstract. Ati mai vazut-o pe blog pe cea din urma mentionata. Am purtat si bretele, camasi si din pricina picioarelor prea subtiri pe care le ascundeam in pantaloni ma simteam din ce in ce mai comod.

[Cu lumea'n cap] Sadovei meleaguri - pensiunea Dor de munte

[Cu lumea'n cap] cazare incotro?

Din incursiunea noastra din august o sa ma intorc putin in timp sa va arat cateva imagini din locul unde ne-am cazat, apoi vom continua pe drumul de la Cluj cu directia Vatra Dornei. Ce aventura a mai fost si cu traseul varful Cindrelului , nu stiu daca anul asta, la cate obiective sunt si timp limitat, dar la Iezere tot trebuie sa ajungem, sotul e in asentimentul meu. Cine urca la Iezere, trebuie să se imbrace bine, vegetatia e de tip alpin si subalpin iar temperatura medie anuala este de -1 – 0 grade Celsius. Cu gandul la animale, plante, pasarile de aici, o parte au fost mentionate si in "Important Bird Areas in Europa", de catre BirdLife International, as vrea sa vad cateva din speciile protejate prin lege precum: pasarea omatului si prundarasul de munte .

[Outfit] The 60th look on Lookbook

V-am spus ca de culori nu ma satur, chiar daca imi plac si tinutele cu mult negru tot strecor o pata de culoare. Cel putin. Nu va arat nimic nou ca piesa luata fiecare in parte ci doar o noua combinatie. Pe langa tinutele afisate pe blog am cont si pe Lookbook pentru promovarea lor, a blogului. Aceasta tinuta s-a intamplat sa fie cea de-a 60-a, o tinuta lejera cu care am mers la cumparaturile de weekend.

[Life lately] smoothie, pateu vegetal, tort de morcovi si alte noutati

Omleta e tipul de mancare, de pranz, mic dejun sau cina, dupa care ma orientez cand vreau ceva rapid si satios. Nu mai stiu ce am facut cu galbenusurile, stiu ca aveam albusuri "in plus" si ca sa nu se altereze adaugand inca un ou, rosii de la borcan si alte legume proaspete am transformat-o in omleta pentru mine, iar lui i-am facut o combinatie mai simpla si permisiva din punct de vedere al histaminei . Eu cu castraveti murati, lui proaspeti. Ca niciodata am tinut pomul impodobit o luna, si casuta asta imi e tare draga, primita in dar.

[Outfit] Don’t let all the colors fade away

In vestimentatia de iarna inca de anul trecut mi-am propus sa aduc mai multa culoare la suprafata. Pulovere, helanci, cardigane in culori vesele, mereu au existat cel putin intr-un singur exemplar in garderoba, dar si un palton rosu pentru evenimentele mai speciale cu multa lana in compozitie.

[Cu lumea'n cap] On the road, my beautiful Romania

Pasari de tot felul, o dimineata altfel!

Ma fascineaza zborul pasarilor, ma fascineaza natura in general, in ea imi regasesc calmul, zambetul, imi incarc bateriile. As vrea sa stiu a scrie... a scrie pe masura un vis pe care mi-e greu sa-l descriu in cuvinte. Mult timp a trecut de cand nu am mai deschis agenda pentru astfel de destainuiri. Multe vise se transformau in franturi, in sentimente amestecate si chiar uitate.

Un nou inceput...

 ... plin de dragoste, caldura, daruire, toleranta  ... sa va intalniti cu oameni dragi si sa cunoasteti altii noi

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20