Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie, 2015

Life lately: Macin, musaca, catifea

Ma asez pe canapea si incerc sa-mi gasesc cuvintele, a trecut ceva timp de cand nu am mai scris. Activitatile de zi cu zi m-au tinut departe de blog, au fost si perioade in care nu aveam chef de nimeni si nimic. O stare interioara...  Un sfarsit de saptamana cald a fost propice pentru o iesire in natura, asta cand nu ne plimbam prin oras, un traseu nou prin Macin. De data asta ne-a insotit si tata-socru, a fost reconfortant. Nici vremea ploioasa nu ne-a tinut in casa, cu pelerine, rucsacuri - pentru cumparaturi, umbrela, am lasat masina si-am luat-o la picior. Nici in Macin nu am facut prea multe poze, o sa va arat maine cascadele intalnite. De unele nici nu stiam. Ce nu am mai gatit de multa vreme e musaca de cartofi, singura poza din zona culinara. Cartofi ca cei folositi nu am mai vazut, sa va explic... din experienta stiam cam cat lichid ar fi nevoie, ori acestia absorbeau cu nesat tot, pana si oul pus deasupra nu a facut crusta ci s-a integrat in compozitie.

[Outfit] Hooked On A Feeling

Cum e vremea pe la voi? Azi nu am mai iesit dimineata pentru scari, ieri a nins in cateva reprize, de la fulgi mici razleti pana la cei mai mari, am avut si parte de soare, ca acum, ca in weekendul trecut. Aseara am pus in functiune aspiratorul primit spre testare si mai ca m-am ales cu bataturi pana am priceput eu cum sa-l setez. Il vedeti pe pagina de Facebook. Weekendul trecut am avut parte de un soare prietenos, si pe acest weekend se anunta vreme buna, asa ca iar vom iesi la miscare. Probabil in aceeasi tinuta: pantalonii sport Bershka, cardiganul alb lung Pimkie, pe care vi le-am aratat intr-o postare anterioara, un vechi hanorac, pantofii sport Deichmann cumparati de cateva luni dar abia acum intens purtati, esarfa si manusi pentru mai mult confort termic.  Am inceput cu o alergare usoara, coborat si urcat cate o scara si apoi o plimbare lunga pe langa Gradina Botanica, Parcul Durbaca/Ultimul leu inspre Piata Tiglina. 

Oameni

- continuarea zilei  -

Life lately: martisoare, mucenici, bezele cu migdale

Inca nu m-am obisnuit cu trezitul si miscarea de dimineata, inainte sa ma dau jos din pat, cu ochii inchisi, fac cateva exercitii de destindere si incalzire pentru articulatii, ma spal, imi aplic lotiunea solara, beau un pahar cu apa, ma echipez bine, in straturi, si iesim pe usa. E a doua zi, mai toata ziua sunt un zombie, azi am reusit sa dorm la amiaza. Daca am inceput cu coborat si urcat 150 de trepte, am plusat azi cu inca un sfert. Dupa ce ma voi obisnui o sa fac si exercitiile de seara pe care le faceam in casa. A trecut o luna de la ultima postare life lately, martie , ca de obicei, este despre mucenici, martisoare, flori , asa ca nu au cum sa lipseasca. Ce am mai gatit? Spanac cu ficat, inimi si pipote de rata, aromatizat cu enibahar, chimion si... parca am mai pus ceva, pe langa sare si piper. Painii de casa i-am dat forma de melc si am crestat-o pentru a defini cochilia. Am pastrat doua bucati de aluat pe care le-am modelat in porumbei/pupeze, special pentru dragul

[Recomandari si impresii] 5 filme din 2014 vazute

= 1 =  The captive este un thriller psihologic despre rapirea unui copil, trairile si actiunile complexe ale celor implicati care fac legatura intre victima, familie, rapitori si anchetatori , plin de suspans. Cassandra este rapita, multumesti Cerului ca nu e supusa la... dar te crucesti de ce le poate mintea unora, cum pot exista astfel de oameni. Trebuie sa fi atent la film, ordinea povestii e incalcita. Cu Rosario Dawson, Kevin Durand, Mireille Enos, etc. = 2 =  Endless Love : costumul rosu intreg cu buline, o colectie impresionanta de perechi de ochi albastri, o drama romantica a doi tineri din medii diferite ce se indragostesc la prima vedere si au parte de multe piedici, chiar din sanul familiei. Dragalas film cu Alex Pettyfer si Gabriella Wilde.

[Outfit] Fusta Tutu, la Calarasi si inapoi, cu mai mult verde!

Obisnuiam in copilarie sa facem schimb de haine, chiar si pe termen scurt, cu prietena mea din bloc, mi s-a intamplat si in liceu, lasandu-ma ghidata de feeling si de dragul persoanei in cauza. Daca nu o cunoasteti pe Ilda - Lavender Thoughts - va invit sa o cititi si sa aflati cum a ajuns fusta verde menta in Calarasi si mai ales cum a fost purtata fusta din tul alaturi de camasa in carouri ! Fusta Tutu, la Calarasi si inapoi. Editia de primavara!

Galati - fotografii urbane, franturi din trecut

Buna dimineata! Un sfarsit de saptamana fain a fost cand ne-am decis sa ne punem rucsacul in spate si sa iesim in oras, sa vedem noi locuri prin lentila obiectivului. E cel mai la indemana sa fii turist in propriul oras. - Eu am chef sa ies cu aparatul, stii cumva locuri unde sunt caramizi, cladiri interesante? - Biserica fortificata Sfanta Precista si asa nu am fost vreodata in incinta ei. Nu stiu cat e de spectaculos la fata locului, dar un monument istoric pe care il aveam pe lista de mult timp, Poarta Turceasca. - Nu am auzit niciodata de poarta asta, suna interesant, ia sa vad pe unde e... Galatiul este cel mai mare port de pe Dunare si al 8-lea oras ca numar de populatie din Romania, daca esti pentru prima oara aici probabil ai incepe cu Faleza Dunarii, fie din Port, fie din celalalt capat - Turnul de Televiziune, inalt de 130 metri si cu un restaurant de unde poti admira o panorama absolut incantatoare a orasului Galati, a cursului Dunarii si Siretului, a

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20