Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie, 2015

Giveaway aniversar, 4 ani de About women and not only | Elmiplant

Un concurs s-a terminat altul incepe, giveaway-ul este deschis tuturor cititorilor blogului si fanilor Elmiplant , asadar inainte de inscriere asigura-te ca :

Socializare si delectare la orice varsta

Life lately: supa crema de ciuperci, fasole neagra, praline preferate

Pentru unii inspiratie, pentru altii motiv de pofte, daca sunteti curiosi ce am mai bucatarit ramaneti aproape. Dornica de experimentat am si ceva noutati.     - de ziua copilului am fost la munte, eu care de obicei ma crizez la gaze, jucandu-ma cu o gargarita am atras si alte vietati: "bulevard pe degete", aglomeratie. Am dat in mintea copiilor. Zona: Ceahlau , lacul il ghiciti voi? O sa ajungem si acolo, mai am multe de prezentat de luna trecuta: Herculane, Tunelul Dragostei, etcc. - pentru la munte am facut drob pentru micul dejun. Drob de miel , aroma aparte de la chimion si alte condimente mai nou folosite la acest preparat. - aproape doua saptamani casa mi-a mirosit a bujori , veniti din gradina fratelui meu; celelalte elemente sunt nelipsite vara aceasta.

Duminica in dungi si flori. Tutu roses print skirt

Nu stiu ce am avut in ultima perioada, dar in fiecare dimineata mai tarziu de opt nu mai puteam dormi. Ca un zombi ma desfasor, la pranz imi e somn, iar seara cad lemn. Cum nu dorm la amiaza nici ziua nu-mi pare productiva.

O noua zi, un nou traseu istoric din Timisoara

 O noua zi, e duminica, acum dar si atunci la a doua zi de sedere in Timisoara. Vazusem rasaritul mai mult cu coada ochiului, pregatisem micul dejun si dupa ce ne-am dat cu crema solara parca, parca imi reveni somnul. Cateva exercitii de intindere, o inghetata, imbracarea si la gara. Chiar imi doream sa ajung in acea zona. :) - una dintre cele mai frumoase case - Iesind din hotel am ales drumul strada Mangalia  mergand tot inainte pana am ajuns pe malul Begai de unde vedeam Turnul de Apa . Putini oameni in cale la ora diminetii, unii faceau miscare iar majoritatea se indreptau spre slujba de duminica.

Rebranding: Organic Baby devine Rangali

Organic Baby, unul dintre cele mai mari magazine online de produse bio si naturale, la 6 ani de existenta isi schimba denumirea in Rangali. Pentru ca au crescut frumos, sub sloganul „Be naturally beautiful” Organic Baby, de acum Rangali, introduce un nou concept, care se adreseaza acum fiecarui membru al familiei. De la mic la mare! P este 1000 de produse, a celeasi produse de calitate, pentru un stil de viata natural si sanatos. Dintre brandurile cele mai cunoscute:  Earth Friendly Baby,  Green People,  Natracare,  Jason,  Piatra de Alaun,  Amazing Grass,  Pacifica. Am testat cateva produse de la ei:  Spuma de baie cu levantica si Detergent rufe 2 in 1 , cu aceeasi aroma . Pe lista de asteptare sunt Samponul tratament anti-matreata Jason, aviz persoanelor cu probleme dermatologice: dermatita, psoriazis, Lotiunea cu protectie solara SPF 45, varianta sport - cu rezistenta la transpiratie - Jason, paste de dinti si multe altele.  Pentru mai multe produse dar si oferta

Hotel Ambassador

Flowers here and there

Ce am vizitat in Timisoara

Cand ma gandesc cat de mult ma oboseau drumurile de la Mangalia - Galati si retur cu maxi taxi acum drumul nostru pana in Timisoara a fost aproape floare la ureche. Am ajuns obositi, dar de cum am intrat in Timisoara eram cu ochii in patru dupa cladirile vechi, identificarea cartierelor si de noi obiective. Vazusem Fabrica de Bere, face parte din unul dintre cele trei trasee pe care ni le propusesem sa le facem in Timisoara: Fabric, Iosefin si Cetate. Aveam sa stam in unul din cele mai faine hoteluri, am avut o ofera de nerefuzat, in alte circumstante nu-l luam in calcul cum aveam nevoie doar de o camera curata pentru dormit. Din exterior nu spune mai nimic insa interiorul deosebit e putin spus, inainte de plecare si cateva la sosire chiar am fotografiat. Le voi impartasi cu voi. In sfarsit, ne-am cazat, am despachetat o parte din lucruri, un dus rapid, am tras pe mine my best red dress, aparatele foto, apa si am iesit sa mancam si sa vedem... cartierul Fabric . Traseul incep

Giveaway aniversar, 4 ani de About women and not only | Kurtmann

Ieri a fost o zi importanta pentru mine, ca de obicei cand se apropie cate un eveniment de suflet devin agitata, blogul meu a mai crescut cu inca un an.  4 ani claditi cu cuvinte, fotografii, emotii, dar si prin nervi consumati, cu nopti nedormite, investitii, cu dedicatie, rabdare, cu framatari si cu bucurii !   Ieri am facut blatul azi prepar si servim tortul. Un tort pentru pofticiosul de sot (va pastrez si voua :P) si unul virtual numit giveaway pentru voi, pentru toti anii acestia in care v-ati oprit sa-mi scrieti un gand. Va multumesc! Concursul este deschis tuturor celor ce urmaresc blogul: Daca va place Kurtmann, atunci suntem abonati la newsletter -  Kurtmann  si Like la pagina de  Facebook .  Distribuirea concursului ar fi ca un cadou de la voi. Lasati un comentariu cu pasii urmati si sa-mi spuneti totodata: ce-ati cumpara cu voucherul castigat? Perioada de desfasurare: 11.06 - 28.06.2015 Puteti sa va inscrieti de oriunde insa premiul va fi tr

Cu buline prin ruine

A fost unul din cele mai frumoase orase din Romania, cu toate ca a fost ars, bombardat, isi gasea forta sa renasca si apoi undeva filmul s-a rupt, nu s-a mai pus pret pe imaginea orasului si ce-a mai ramas in picioare sta sa cada. Indiferenta e la fel de vinovata. Poate nu va mai fi niciodata ce a fost, dar sper sa se faca ceva care sa ramana in memoria generatiilor viitoare. Galati e timpul sa infloresti! Sambata a fost zi de curatenie, seara am iesit putin la plimbare, iar in dimineata de duminica ne-am decis sa iesim pentru un nou shooting. Am ales zone diferite, aproape de natura dar sa si vorbesc despre o parte mai putin placuta a Galatiului. Am luat iarasi rochia-camasa cu buline, pe care am purtat-o sambata, am adaugat palaria mea de vara si pantofii ortopedici de inspiratie militara prin cusaturile lor. Sunt tare comozi dar cu jumatate de numar mai mare si trebuie sa le fac ceva ca sa nu-mi mai iasa din calcai afara.

[Cu lumea'n cap] Cartisoara. Stop si de la capat

Iata ca am ajuns si la cea de-a 700-a postare, pare foarte mult dar nu si in patru ani. Nu stiu cum a zburat timpul. Dupa Cascada Balea in capul meu urma Tunelul Dragostei din Caras-Severin, dar pana acolo mai sunt multi kilometri. Planul nostru ne duce mai intai la Timisoara. Obositi tragem pe dreapta. La poalele muntilor Fagaras, pe drumul inspre Balea se afla comuna Cartisoara, o localitate mare cu ulite stramte.  Cartisoara  se mandreste cu cele doua   biserici -monument, dar mai ales cu   muzeul   din centrul comunei, muzeu dedicat celui ce a facut numele comunei cunoscut in toata Europa. Badea Cartan,  ciobanul care a plecat din  Cartisoara , a trecut muntii in Tara Romaneasca si a mers pana la Roma pe jos pentru a vedea cu ochii sai Columna lui Traian.

Rochie neagra din dantela, ruj rosu & sandale-n dungi

Am strecurat printre jacheta polar, bustiera, pantalonii si bluzele pentru munte, cele necesare pentru o sedinta foto cu sandalele cu varf inchis (sau pantofi decupati la spate) sosite luna trecuta, fix pe vremea cand eram la munte, in Herculane. O sa ajungem si acolo... Pana acum nu adaugam bagajului si asa bine calculat haine special pentru poze fashion pentru blog, dar cum sotul meu nu a avut timp sa-mi faca poze le-am luat cu noi in weekend-ul prelungit. Am sarbatorit ziua fratelui ("copilului meu de suflet"), ziua copilului si as putea spune ca si cei 4 ani de blogging care in curand se implinesc. Sandalele sunt din material textil, captusite si intarite pe interior cu piele sintetica, cu dungi albe si rosii, cu toc stiletto si insertii de piele sintetica neagra lacuita. 

Cascada Balea, intre varfurile Moldoveanu si Negoiu

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20