Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie, 2016

Antiquitas Rediviva, o intoarcere in timp in parfum cald de septembrie

17 septembrie, la Castrul roman de la Tirighina, Barbosi!  A III-a editie a Festivalului "Antiquitas Rediviva"!

Romania mea - ce am vizitat intr-o saptamana de concediu

Bocanci la apa, in Valea lui Stan

Va invit la o portie de adrenalina, Doamnee... cat am visat la ea, la Valea lui Stan! Negoiu a fost ceva spontan in pregatirea listei cu obiective pentru saptamana de concediu din iulie, insa la Valea lui Stan imi doream sa merg de prima data cand am aflat de existenta sa. Dupa ce am facut Cheile Galbenei .

Oameni si amintiri

Mamaia - august 2011  "Sa le fim recunoscatori celor care ne ofera fericire; ei sunt acei gradinari fermecatori care fac sufletele noastre sa infloreasca" - Marcel Proust

[Cu lumea'n cap] Transfagarasan si Transalpina, drumuri la inaltime

  Transfagarasan - in mai multe ipostaze  O colectie de fotografii, Transfagarasan surprins in mai multe ipostaze: in lumina diminetii, cu ceata, acoperit de nori, cu soare si spre sfarsitul zilei. Pentru traseul spre varful Negoiu, intoarcerea, apoi pentru traseul de a doua zi ne-am plimbat de cateva ori in sus si-n jos.

Testat: Ulei de cocos virgin bio Khadi

Tara de provenienta: India Ulei de cocos virgin certificat organic si obtinut prin presare la rece pentru ten, corp si par. Uleiul de cocos Khadi contine 52% acid lauric si 21% acid miristic. Stiu ca am vorbit despre el la consumate, insa dupa cum am spus ca este un camarad bun pentru scalp si am dat peste cateva fotografii vechi in care am folosit uleiul de cocos intr-o masca cu par, merita sa-i dedic o postare separata.

De la Caltun in jos. Coborarea pe la Piscul Negru

Oricine iti iese in cale poate fi camarad de drum mai tarziu. Eram destul de nervosi, infrigurati, fiecare cu durerea lui, vantul batea atat de tare incat nici mancare nu imi trebuia. Cuprinzandu-l in brate pe morocanos in timp ce manca ma gandeam cum sa facem sa ajungem in siguranta inapoi la masina.

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20