Treceți la conținutul principal

Postări

Life lately: prajitura cu pere si mascarpone, rulada de porc cu spanac

Hop si luna lui august! Life lately sau ce vraji mai face Mihaela prin bucatarie si dincolo de aceasta... - porumb fiert... cateva ore bune. Visez sa ajung la bunica si sa-l mancam copt in jar. - mancarica de linte cu salata de cruditati, strongbow luat de sot, eu nu ma vedeam punandu-l in cos. - paste si iar paste, ne saturam... evident ca nu! In loc de parmezan merge si un cas uscat ras peste. - prajitura cu pere si mascarpone . Aveam o cutie de mascarpone in frigider, s-au alaturat 300 gr de smantana, o cutie mica de branza proaspata, doua banane si o para mare tocate marunt, o parte din pachetul mare de piscoturi, cu gelatina, zahar vanilat si vanilie si compot de corcoduse folosit la insiroparea blatului. Nu-i mare branza, amestecate, puse intr-un tava cu inel detasabil, dupa cateva ore de stat la rece ne-am racorit si noi. Ceva spontan.

Red Wine Effect| Maxi dress

Un pahar de vin alb usor racit dupa o portie de paste si una de inghetata la desert poate fi considerata o cina romantica... fara lumanari. Oricat de sec ar fi vinul cu apa nu-l stric, daca are o aroma buna dar "te ia de cap" reduc cantitatea. Vinul alb a stat mult timp in topul preferintelor, ce-i drept pentru ca mama ma forta in copilarie pentru anemie cu vinul rosu, dar timpul a trecut, am incercat si alte soiuri, am descoperit si pe cel rose, gusturile s-au mai schimbat. Dar pasiunea pentru culoarea rosie a ramas.

Casa Natura, vedere spre muntii Mehedinti

[Outfit] Red alert - o fusta e doar o fusta

Nu e prima oara cand vorbesc despre rosu, cu atat mai putin cand o port. Rosu este o culoare complexa. De-a lungul istoriei a fost deopotriva culoarea sfintilor si a pacatosilor, razboinicilor si a prostituatelor, a regilor sau a negustorilor. Desi culorile ne influenteaza, efectele lor depind foarte mult de context.

Plastic is fantastic

Life lately: culori si arome de vara, sah si povestea capusei

Iulie nu m-a gasit cu pixul in mana, aveam asa chef incat cautam orice motiv ca sa nu scriu: partide de catan, o plimbare pe racoare, inghetata, la un pahar cu bere sau fugeam la bucatarie pentru diverse. O mica parte descoperiti in postare. Life lately intotdeauna e cu mancare. :) - descult prin iarba , in parc iarba e moale, udata regulat... mai mare dragul. - spectacol de muzica populara langa parcul Viva; dupa un mic, o bere, stateam de vorba in familie. - ne-am luat bunicii si ne-am dus la targul de bere din Auchan (a fost intre 1-14 iulie), am cautat una frantuzeasca pe care o savuram in Scotia. Dragalas modul de prezentare. Ochelarii preferati. - Chef de bretelele cu buline si cerceii cu cirese Din Joaca . "Refilul" la cosmetice in alta postare.

Clisura Dunarii: oprire la Chipul lui Decebal

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20