duminică, 31 ianuarie 2016

The second attempt. Rochia in carouri

tartan for winter


Cu o jacheta de piele, cizme cu toc, calitatea pozelor satisfacatoare in ciuda luminii dupa ora 16, insa ceva m-a nemultumit si am zis sa mai incercam inca o data. A doua zi cu ochii somnorosi asteptand sa-mi vina randul la baie vad o lumina magica, un amestec de ceata si soare. Am luat-o ca pe un cadou, timpul celei de a doua incercari. Pentru rochia in carouri, tartan.

marți, 12 ianuarie 2016

5 filme vazute si cel mai nou pus pe lista de asteptare


filme istorice

The Age of Adaline
Filmul prezinta povestea unei femei, nascuta in 1908, care in urma unui accident, observa cu timpul ca nu mai poate imbatrani si nu isi poate explica ceea ce i se intampla, astfel este nevoita sa fuga, sa-si schimbe identitatea, infatisarea, sa se mute din loc in loc pentru a nu fi recunoascuta. Dupa opt decenii de fuga, intalneste barbatul care o face sa vrea sa ramana. Dorinta fiecaruia de a fi nemuritor paleste in fata suferintei de a nu putea imbatrani alaturi de celalalt, si mai departe trebuie sa vedeti filmul. E prima oara cand Blake Lively imi atrage atentia cu adevarat, imi place cum joaca si cum toaletele i se potrivesc. Cu toate ca am vazut filmul anul trecut mi-au ramas intiparite rochia de catifea purtata, rochia de mireasa, coafurile, paltoanele. Mi-a placut foarte mult!

luni, 11 ianuarie 2016

Despre mine... in cateva cuvinte


Cumparaturi, colete in asteptare, gatit pe rand, lenevit in pat, clatite cu inghetata - all homemade - mult gin tonic, ah... ce weekend am mai avut. Pana imi gasesc fortele, sa ies din starea asta de moleseala, pentru o postare mai complexa iata o noua - veche - leapsa. 


SUNT increzatoare.

marți, 5 ianuarie 2016

Muzica, moda, film


minimalism
1. Fall 2015 || 2. Spring 2015 || 3. Spring 2016 || 4. Fall 2014*

Co este o marca de imbracaminte pentru femei din Los Angeles fondata de catre Stephanie Danan si Justin Kern. Numele Co reflecta parteneriatul lor in moda iar activitatea se extinde si in lumea filmului. Minimalism, lux, feminitate, colectii care ilustreaza stilul clasic intr-o forma noua, mult mai sofisticat.