Treceți la conținutul principal

Inspiration for food

saramura de pui

omleta
LE: Dia, treaba sta asa: intr-o tigaie antiaderenta, putin ulei, ceapa rondele f subtiri, rosii taiate cubulete si adaugate peste ceapa uniform. Optional poti presara peste rosii putin busuioc si sare. Ouale batute spuma cu sare se adauga, presari branza si acoperi cu capac, la foc mic. Cand trebuie intoarsa, te folosesti de capac scotand-o pe el cu partea rumena in jos si asfel partea necoapta ajunge direct in tigaie. Lasi la rumenit fara capac nitel si gata!


compot de corcoduse rosii si vanilie

salata ton

tarta cu visine

Comentarii

  1. Vai cum arata omleta aia...ce ai pus in ea ca si eu vreau...si ma gandesc caa as putea s-o si prepar singura:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Dia, o poti face cam in ce combinatie iti place tie.
    1. oua, ardei, sunca, porumb
    2. oua, ceapa, carnati, rosii
    3. oua, ciuperci(trase la tigaie fara nimic pentru deshidratare presarate cu sare) frunze de spanac, morcov ras
    4. oua, ciuperci/ceapa, doua linguri de zacusca si masline

    ..cand folosesc rosii imi place sa condimentez cu busuioc, boia, iar cand folosesc ardeiul kapia si branza mai mult adaug tarhon.


    Ma bucur ca-ti place :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

[Outfit] Crossing

Traversarea unei strazi, parcurgerea vietii, intersectarea cu alti oameni, trecerea de la un anotimp la altul, toate au in comun timpul si trecerea lui. Asta e subiectul de astazi.

Mancam, dar cat de mult ne hranim?

Inainte de a ne gandi ce vitamine contine si cat de bine sau rau ne fac alimentele pe care le punem in farfurie, mancam cu ochii, cu nasul, din pofta ce ne-o genereaza cele auzite. Stim in mare ce e bine, de ce trebuie sa ne ferim, care alimente putem sa le consumam cu moderatie, insa nu stiu cati dintre noi se gandesc atunci cand gatesc pentru cateva zile sau doar pentru masa pe care urmeaza sa o manance la "aportul de sanatate". Teoria ca teoria, dar practica ne omoara, se aplica si in acest segment al vietii.