Treceți la conținutul principal

Trender: Campania Gliss Ultimate Repair



Este noua campanie oferita de cei de la Trender. Daca vrei sa fii printre primele 150 de persoane, cu varsta peste 25 de ani, care au sansa sa testeze noua gama Gliss Ultimate Repair, trebuie sa-ti faci cont aici si sa completezi chestionarele.
Dupa ce ati completat chestionarele stati cu ochii pe mail, e posibil sa fiti aleasa sa participati la campanie.
Dupa ce ai fost aleasa si vei confirma participarea, vei primi un pachet format din 3 produse: sampon, balsam, masca tratament Gliss Ultimate Repair. Daca esti o trenderita constiincioasa vei putea fi una din cele 15 norocoase care vor primi o geanta cadou, care va contine produse Gliss Oil Nutritive si o perie. 

Produsele pe care le poti testa in perioada 18 august-11 septembrie sunt:
1 Şampon Gliss Ultimate Repair (250 ml)

1 Balsam Gliss Ultimate Repair (200 ml)
1 Mască tratament Gliss Ultimate Repair (300 ml)
Ce trebuie să faci, între 12 şi 16 august, ca să participi la campanie:
1.     În primul rând, trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja)
2.     Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi  Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
3.     Ca să ştim dacă eşti potrivită pentru a testa gama Gliss Ultimate Repair, trebuie să completezi Chestionarul de Campanie Gliss Ultimate Repair, pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”
4.     Stai cu ochii pe Inbox, ca să vezi dacă ai primit e-mail-ul cu invitaţia la campanie.

Comentarii

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

[Outfit] Crossing

Traversarea unei strazi, parcurgerea vietii, intersectarea cu alti oameni, trecerea de la un anotimp la altul, toate au in comun timpul si trecerea lui. Asta e subiectul de astazi.

Mancam, dar cat de mult ne hranim?

Inainte de a ne gandi ce vitamine contine si cat de bine sau rau ne fac alimentele pe care le punem in farfurie, mancam cu ochii, cu nasul, din pofta ce ne-o genereaza cele auzite. Stim in mare ce e bine, de ce trebuie sa ne ferim, care alimente putem sa le consumam cu moderatie, insa nu stiu cati dintre noi se gandesc atunci cand gatesc pentru cateva zile sau doar pentru masa pe care urmeaza sa o manance la "aportul de sanatate". Teoria ca teoria, dar practica ne omoara, se aplica si in acest segment al vietii.

[Outfits] Rochia mea preferata verde din chiffon

Sunt pline site-urile chinezesti cu acest model de rochie, m-am indragostit iremediabil de cand am vazut-o intr-un wishlist pe blogul deesboudoir . De atunci aproape la fiecare colaborare am cautat-o sperand sa dau peste una cu dimensiuni potrivite pentru mine si dorinta mi s-a indeplinit dupa ce Cichic mi-a propus sa aleg dintr-o lista prestabilita articole pentru review. Eram sa-i refuz pe motiv ca nu-mi gasisem pe gustul dar si marimea mea, insa mai apoi mi-am zis sa caut alte produse care sa nu aiba valoare mai mare fata de cele din lista si asa am dat peste ea.