marți, 16 august 2011

Trenderita Gliss


Acum patru ore am primit mail-ul in care eram invitata sa particip la noua campanie organizata de Trender. Cum am spus intr-o postare anterioara, e vorba despre campania Gliss Ultimate Repair, voi primi spre testare 3 produse despre care va voi spune ce fel de experienta am avut cu ele. Eu sper ca parul meu sa se inteleaga bine cu ele, chiar are nevoie de o resuscitare.  

Samponul Gliss Ultimate RepairSamponul indeparteaza excesul de sebum de pe piele, transpiratia, celulele moarte si reziduurile produselor de coafare si ingrijire. Gama larga de sampoane este concepută special pentru diferite obiceiuri de ingrijire, caracteristici ale parului si probleme ale scalpului. Sampoanele de inalta calitate contin de asemenea substante precum proteinele si pantenolul pentru regenerarea texturii firului de par si pentru elasticitate.   (Sursa)Balsamul Gliss Ultimate Repair Balsamul constituie un element de baza in ingrijirea parului. Puteti vedea si simti cat de indispensabil este un balsam după fiecare spalare: parul ud are un aspect tern si neregulat. In timpul samponarii, parul se incurca, putand fi astfel deteriorat printr-o pieptanare agresiva.
Acesta este lucrul pe care balsamul il previne: netezeste parul si ofera o pieptanare usoara, protejand parul impotriva factorilor externi. Există doua tipuri de balsamuri:

Balsamuri care se clatesc - balsamul se masează pe parul umed, iar apoi este clatit. Acesta ofera stratului extern proteine si agenii care fortifiază imediat stratul cuticulat. Dupa uscare, parul este elastic, antistatic si usor de coafat.
Balsamuri care nu se clatesc -  balsamul  este aplicat direct inainte de pieptanare şi ramane pe par. Acesta confera suplete si ingrijire de durata parului. (Sursa


Masca tratament Gliss Ultimate Repair
Tratamentele ofera o ingrijire intensa si constituie o alinare pentru par. Acestea combină o concentratie ridicata de ingrediente speciale care sunt plasate pe par. Acestea se masează pe par si depoziteaza elementele direct in structura parului. Parul este vizibil regenerat si protejati mpotriva factorilor externi.  
       
Tratamente care se clatesc - trebuie aplicate pentru aproximativ 1-15 minute. Un efect mai semnificativ poate fi obtinut prin utilizarea caldurii, de exemplu, acoperirea parului cu o  boneta transparenta din plastic.

Tratamente care nu se clatesc - se masează sau sunt distribuite pe par. Avantajul este că acest tip de ingrijire a parului nu necesită clatire. Prin aceasta, economisiti timp iar parul beneficiaza de o ingrijire de durata.

In momentul aplicarii tratamentelor, este foarte important sa selectati versiunea corecta pentru obtinerea nivelului optim de ingrijire. Cu cat parul este mai deteriorat si mai stresat, cu atat tratamentul trebuie aplicat cu mai multa frecventa.

Indiferent daca aveti varfurile despicate sau par deteriorat din cauza feonului, sunteti in cautarea unei solutii pentru par stralucitor sau a unui tratament de reparare in profunzime in caz de urgenta - tratamentele ofera un ajutor rapid la orice problema. (Sursa)


Ma bucur ca am aceasta sansa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!