Treceți la conținutul principal

Disclaimer


Disclaimer


"Despre femei si nu numai" - About women and not only se vrea a fi un blog care impartaseste experiente de viata, experiente culinare, de fashion si beauty.

Toate articolele de pe acest blog imi apartin (in caz contrar voi specifica acest lucru). Daca intentionati sa luati poze & articole va rog sa imi cereti acordul si sa specificati sursa. Furtul de identitate este un delict si se pedepseste conform legii.


In cazul in care voi primi produse pentru testare voi specifica acest lucru, asa cum v-am obisnuit deja. Review-urile de pe acest blog sunt expunerea punctului meu de vedere, impresiile, de cele mai multe dupa terminarea produsului. Nu sunt expert in domeniu, pe acest blog cititi doar experienta mea, uneori a sotului, cu fiecare produs in parte, chiar daca a fost pe plac, potrivit sau nu mie. Lista de ingrediente si testarea pe propria piele fiind definitorie. Si acest fapt nu modifica propria imagine fata de acel brand. 


Blogul de fata reprezinta parerea mea sincera fata de produsele (non) cosmetice folosite! Moderarea comentariilor exista pentru a putea vedea si raspunde comentariilor, pentru limitarea si impiedicarea comentariilor de tip spam. Aprob doar comentariile argumentate care au bun simt si nu jignesc.


Peace and love!


Mihaela Pojogu ~ a girl from Romania

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

International giveaway [About women and not only & Rosewholesale]

Acest concurs este deschis pentru absolut toti cititorii (prin GFC, Facebook) acestui blog. Mi-am dorit ca si cei din afara Romaniei sa pot participa asa ca impreuna cu RoseWholesale.com  punem la bataie  un voucher in valoare de 25 de dolari.   Pe acest site, in afara de categoriile Jewelry & Watches si Fashion Accessories, unde aproape toate articolele au mentionat transportul gratuit, pretul transportului este in functie de greutate si de numarul articolelor, iar ca timp pana in Romania a facut cel mult 3 saptamani, ajungand la posta vamala de cele mai multe ori in cazul meu. Calitatea produselor nu este una general valabila, in urma produselor primite spre testare, vizualizarea si a altor review-uri am ramas la ideea ca tine de noroc, unele sunt lucrate ok si chiar arata foarte bine pentru pretul lor, iar altele parca nici pe masura nu sunt. Mai multe impresii gasiti la postarile cu eticheta rosewholesale . Green - Blue - Yellow - Red

Jollychic $100 voucher giveaway

Thanks to the JollyChic store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. JollyChic  este un magazin online din China care comercializeaza haine, incaltaminte si accesorii la preturi accesibile si astazi va ofer sansa sa castigati un premiu substantial in semn de multumire ca-mi sunteti alaturi. Un concurs in prag de Craciun, un cadou pentru noul an. This giveaway start today 20 December 2013 and ends on 06 January 2014. - O P E N   I N T E R N A T I O N A L L Y  - I like: Respectati pasii, iar daca aveti intrebari va stau la dispozitie. a Rafflecopter giveaway xoxo

[Aboutwomenandnotonly] Chicnova Giveaway

Thanks to the Chicnova store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. One winner will get 30$ to spend his fav items. You can see two up to 30$ selections .