Treceți la conținutul principal

Disclaimer


Disclaimer


"Despre femei si nu numai" - About women and not only se vrea a fi un blog care impartaseste experiente de viata, experiente culinare, de fashion si beauty.

Toate articolele de pe acest blog imi apartin (in caz contrar voi specifica acest lucru). Daca intentionati sa luati poze & articole va rog sa imi cereti acordul si sa specificati sursa. Furtul de identitate este un delict si se pedepseste conform legii.


In cazul in care voi primi produse pentru testare voi specifica acest lucru, asa cum v-am obisnuit deja. Review-urile de pe acest blog sunt expunerea punctului meu de vedere, impresiile, de cele mai multe dupa terminarea produsului. Nu sunt expert in domeniu, pe acest blog cititi doar experienta mea, uneori a sotului, cu fiecare produs in parte, chiar daca a fost pe plac, potrivit sau nu mie. Lista de ingrediente si testarea pe propria piele fiind definitorie. Si acest fapt nu modifica propria imagine fata de acel brand. 


Blogul de fata reprezinta parerea mea sincera fata de produsele (non) cosmetice folosite! Moderarea comentariilor exista pentru a putea vedea si raspunde comentariilor, pentru limitarea si impiedicarea comentariilor de tip spam. Aprob doar comentariile argumentate care au bun simt si nu jignesc.


Peace and love!


Mihaela Pojogu ~ a girl from Romania

Postări populare de pe acest blog

Pestera si manastirea Polovragi

Biertan si Viscri

 "Eu cred ca vesnicia s-a nascut la sat. Aici orice gand e mai incet, si inima-ti zvacneste mai rar, ca si cum nu ti-ar bate in piept, ci adanc în pamant undeva." - Lucian Blaga, Sufletul satului

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă