Treceți la conținutul principal

[Din meniu] zilele astea cu burta plina..

cartofi cu rozmarin(pudra, proaspat era si mai bun) la cuptor in coaja
ou "prajit" pe tigaia de clatite de teflon unsa cu putin unt.. cascaval, rosii si masline
paste cu sos gorgonzola si carnita marinata trasa la tigaie in unt
o branzica cu niscai smantana peste, imi place ca nu este amestecata "crema" ideala la micul dejun cu paine cu seminte

inghetata duo ii zic eu: stracciatella si sandwich, o gasiti in penny
gris cu lapte si dulceata, sotului ii place cu ceva mai multa dulceata de visine :)
budinca cu branza
Am pornit de la ideea sa fac cartofi copti in coaja la cuptor pe  care sa ii mancam ulterior cu branza proaspata si putina smantana sau doar cu unt si sare. I-am spalat frumusel si apoi poftele m-au indemnat sa-i tai in patru, sa-i stropesc cu ulei, sare si rozmarin.. pudra. In coaja sunt recomandati aia noi, dar zau ca si astia au fost atat de buni incat de la a doua inghititura nu am mai dat coaja la o parte si am mancat pana la ultima bucatica. Ne-a fost lene sa facem mujdei.


Comentarii

  1. E yuumiiiii!
    Pentru pofticioasa din mine e o mare framantare ceea ce vad!Lasand gluma deoparte, te felicit - excelent arata preparatele!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer inghetata aia arata f bne! pupici

    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Mereu imi faci pofta cu bunatatile tale! Te pup!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce pofta mi-ai facut de cartofi la cuptor! Nu i-am mancat niciodata altfel decat cu unt si sare. Trebuie sa incerc si celelalte variante recomandate de tine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ruxandra, cartofi si cu ceapa caramelizata sunt o nebunie. Pe acestia cu rozmarin i-am mancat si cu conopida cruda, ma repet, o nebunie :) :)

      Ștergere
  5. Ce de bunatati! Ce bine arata cartofii cu rozmarin.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. vreau inghetata!!! toate blogurile s-au aliat impotriva mea!!! deja pe al -3-lea vad inghetata :((

    RăspundețiȘtergere
  7. Ahhhh cum mi-am inceput saptamana. :))
    Delicii peste delicii. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Budinca cu brânză îți spun sincer că mi-a lăsat apă în gură.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand aveti nevoie de retete, nu ezitati sa-mi spuneti. Nu ma misc eu prea repede, dar nu va uit. :D

      :)

      Ștergere
  9. cartofii i-am savurat si eu asearaaa ...:)

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-am adus aminte ca am branza fagaras, dar eu ma simt prea plina :)))


    inghetata!!! vai, penny e departe de mine, cum naiba ajung eu acasa cu ea netopita?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu o ladita/gentuta frigorifica :D o bagi la congelator "si apoi o mananci"(a se citi cu tonul din reclama oreo) :))

      Ștergere
  11. Chiar i-am zis prietenului ca saptamana asta vreau sa fac niste cartofiori "auriti" la cuptor pentru ca ne plac. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte apetisant! Sa stii ca am savurat chiar azi o portie de cartofi cu rozmarin. Au fost deliciosi, desi un pic cam tari pentru gustul meu. O frumoasa coincidenta sa vad ca si tu ii gatesti. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu i-ai copt suficient, astia au fost moi in interior si usor crocanti la exterior. Foarte buni si a doua zi. :)

      Ștergere
  13. Doamne cat mai pot saliva. Acum suntem chit, stau si ma tot uit la pozele tale si nu stiu ce as alege prima data din "meniu" :))
    Toate arata asa bine!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cat de bine arata totul...!!!
    Esti foarte priceputala bucatarie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Numai mancarica buna pe aici :** Deja mi s-a facut pofta

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

[Outfit] Crossing

Traversarea unei strazi, parcurgerea vietii, intersectarea cu alti oameni, trecerea de la un anotimp la altul, toate au in comun timpul si trecerea lui. Asta e subiectul de astazi.

Mancam, dar cat de mult ne hranim?

Inainte de a ne gandi ce vitamine contine si cat de bine sau rau ne fac alimentele pe care le punem in farfurie, mancam cu ochii, cu nasul, din pofta ce ne-o genereaza cele auzite. Stim in mare ce e bine, de ce trebuie sa ne ferim, care alimente putem sa le consumam cu moderatie, insa nu stiu cati dintre noi se gandesc atunci cand gatesc pentru cateva zile sau doar pentru masa pe care urmeaza sa o manance la "aportul de sanatate". Teoria ca teoria, dar practica ne omoara, se aplica si in acest segment al vietii.

[Outfits] Rochia mea preferata verde din chiffon

Sunt pline site-urile chinezesti cu acest model de rochie, m-am indragostit iremediabil de cand am vazut-o intr-un wishlist pe blogul deesboudoir . De atunci aproape la fiecare colaborare am cautat-o sperand sa dau peste una cu dimensiuni potrivite pentru mine si dorinta mi s-a indeplinit dupa ce Cichic mi-a propus sa aleg dintr-o lista prestabilita articole pentru review. Eram sa-i refuz pe motiv ca nu-mi gasisem pe gustul dar si marimea mea, insa mai apoi mi-am zis sa caut alte produse care sa nu aiba valoare mai mare fata de cele din lista si asa am dat peste ea.