Treceți la conținutul principal

[Outfits] Houndstooth, stripes and jumpsuit!

Imprimeul picior de cocos, houndstooth sau pied de poule cum ii se mai spune are un aspect retro si vad cum revine, cum este lansat cu noi valente moderne. Cu toate ca imi doresc un palton pe acest imprimeu cel mai usor mi se pare de purtat in doze mici precum in tinuta de astazi in care port o esarfa multicolora cu vechime in garderoba.

Indiferent ce alegi sa porti, tine cont ca orice e permis atat timp cat te avantajeaza, nu conteaza ca e in trend, fashionable or not. Imprimeurile pot functiona in favoarea ta, sau impotriva. Se spune ca un imprimeu mic nu va modifica perceptia vizuala asupra siluetei tale. La mine am observat ca cel mai bine imi sta cu imprimeu in partea de jos, depinde de piesa, de croiala, nu te descuraja caci testul final este proba.



Cum aseara vremea instabila ne-a dat batai de cap, dis de dimineata echipati si cu planuri marete am iesit pentru o sesiune foto. Soarele timid, eu am pus o traversa in rucsac, apa si am pornit inspre Faleza.


In zona BAC-ului se afla un ponton pe care deseori vedeam mirese si oameni perindand, planul de acasa nu s-a potrivit si fiind ignorata la intrebarile adresate paznicului din zona m-am vazut nevoita sa gasesc alte idei. Ne-am oprit oriunde fotografului ii facea cu ochiul, nu trebuie sa ii strici buna dispozitie - ai mai multe poze si o alta viziune decat a ta, mai rau sa stergi din ele nu se poate intampla mi-am zis.


Revenind la tinuta, esarfa, cureaua, colierul, cerceii, manichiura si pedichiura reprezinta pata de culoare unei tinute de vara, in primul rand comoda si feminina, in jurul salopetei negre ce de putin timp a sosit de pe Sheinside. Cu toate ca imi facusem o selectie inainte si ca tinta aveam o salopeta mult mai vaporoasa si cu cracii foarte largi, s-a nimerit ca din lista lor prestabilita tot o salopeta sa-mi aleg.
Black Spaghetti Strap Jumpsuit este o salopeta comoda din poliester dar cu un material fin, vaporos. Eu mi-am ales marimea S si in afara bretelelor mult prea lungi de care foarfecul a avut grija, nu am nimic de reprosat. Poate fi purtata la mare-la soare, la picnic in french style, cumparaturi, dar si de seara cu accesoriile potrivite.
In geanta de pe Kurtmann stateau pitite cele necesare pentru un look de seara dar ploaia ne-a prins prin oras si ne-a alungat acasa. Am facut un popas sa savuram o inghetata, ne strangeam parca si mai apasat in brate la fiecare fulger si dunga! 
Va puteti imagina cum defilam cu traversa deasupra capului ca la spovedanie?
Sunt curioasa cum vi se pare tinuta de astazi, aveti topuri cu un astfel de decolteu parte peste parte?
La mine e prinsa din fabrica si stau linistita cand ma aplec, la alte articole a trebuit sa cos eu de mana.
kisses











Comentarii

  1. Iti vine foarte bine salopeta!
    Foarte frumos si locul in care ai facut poze! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Cris, kisses!
      E foarte faina Faleza, lunga, plina de verdeata, ma simt ca la mare. :)

      Ștergere
  2. foarte frumoasa este salopeta! iti vine tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stunning pics. Mihaela you rock this style. The jumpsuit is made for you. LOVE it!
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase locaţii aţi ales pentru poze! ♥
    Se aşează foarte armonios această salopetă, iar micile detalii date de cureluşă, accesoriul din păr, printul genţii - completează frumos! ♥
    Pupici, Miha!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stunning doll cool outfit and nice pictures.
    http://tifi11.blogpost.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti sta minunat in salopeta.
    Parca imi doresc si eu una, dar sunt miniona si nu stiu cum mi-ar sta. :D
    Am vreo 2 bluze parte peste parte, dar am fost nevoita sa le cos pentru mai multa siguranta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probeaza si daca nu ti se potriveste aia e, rezolvi misterul. xoxo

      Ștergere
  7. What I think regarding your OOTD? I love it dear Mihaela, such a great idea to wear the elegant black overall with a scarf on the head! And I like further the locations and how you look on the pictures. Hopefully the headache has gone and you are totally recovered <3

    xoxo from Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Was more a manner of speaking the headache, I have passed over the situation quickly. Thank you very much! kisses

      Ștergere
  8. Cat de frumoase sunt pozele... iar tunsoarea asta iti vine atat de bine, parca esti un copil <3
    Salopeta e superba, finuta si delicata si-mi place cum ai purtat-o, eu as renunta la colier, mi se pare in plus, la cum se prinde salopeta dupa gat, cerceii sunt de ajuns, te pup!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu as fi prima persoana care poarta un colier la un astfel de decolteu, am vrut un aspect mai polished. Thanks!

      Ștergere
  9. Hi Mihaela! What an outstanding place, the photos are really too beautiful! I like the mix of patterns you did, stripes are the best in summer and ur bag is just too cute! Love also the jumpsuit, it suits u! Looking stylish and pretty dear! Many kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  10. Superbe poze si foarte frumoasa tinuta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am mai vazut aceasta salopeta si la alte fete pe alte bloguri. Imi place ffff mult!!! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  12. anul asta am facut o pasiune pentru salopete. le vreau pe toate! mi-am luat deja doua cu pantalonasi scurti ;))
    imi place cum vine decolteul, se aseaza foarte frumos. nu cred ca mai am asa bluzite, dar sigur am avut si daca o sa imi cada ceva tentant in mana, o sa achizitionez :D
    imi place cadrul, cred ca stiu unde e dar e mai curat si aranjat decat cand am fost eu ultima data acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E curat in mare, dar se poate acorda o atentie mai sporita, pe scarile mici ca latime nu au auzit de tuns iarba.
      Multumeesc!

      Ștergere
  13. Ce frumos ... o plimbare pe faleza ..Imi place salopeta cum iti vine tie , la mine ar fi dezastru :D si sa stii ca am si eu o bluza care se inchide parte peste parte ( cu putin mov :D ) si chiar am renunat sa ma mai chinui sa o potricesc sa o mai inchid .. etc ... oricum se parta si imi vine chiar bine

    RăspundețiȘtergere
  14. super bine iti vine jumpsuite-ul! love pozele esti asa doll-ish! pup :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Cat de frumoasa tinuta! Are tot ce-i trebuie! Si-un aer relaxat, boem...Zambetul tau din ultima fotografie atat de dragalas! Mihule, imi pare mie sau te-ai mai implinit putin?! La obrajori, la brate, asa imi da impresia! :)
    Ideea pe care vreau sa o punctez e ca-i grozav look-ul tau si-mi place la nebunie! Parca esti mai relaxata, mai destinsa ca oricand, este evident ca te simti foarte bine cu ceea ce porti!

    Am un sacou cu print "picior de cocos", nu reusesc sa-l mai port, imi pare too much; cum spui tu, in doze mici arata foarte bine! Pe de alta parte, imi amintesc ca am vazut (la Adina) o rochie care arata frumos! Depinde... :)

    Am o rochita cu decolteu in V "petrecut" si-i prind mereu o brosa caci altfel ma arat in toata splendoarea! :))

    Mi-a placut imaginea vazuta cu ochii mintii: voi doi alergand cu traversa pe post de umbrela! :D

    Pup, Mihule drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Felicia, am mai pus pe mine, m-ai mai intrebat si ti-am raspuns si atunci ca din primavara incoace am tot pus cate putin, luna trecuta am scazut putin, cateva sute de grame, dar mi-am luat "gadgeturi" necesare si sper sa mai cresc.
      Cand e concediu sunt fericita mai mult ca oricand, sunt cu el, mananc cu drag, nu conteaza daca plec sau nu in vacanta, dar cand se intampla deja se numeste euforie! :D
      Da, depinde, si eu am vazut tinute in care nu era prea mult, doar sofisticat, important e ca restul sa fie minimalist.
      Domnul meu nu a vrut sub traversa, mi-a carat geanta, dar avea si sapca si rucsacul in spate.
      A fost o zi faina!

      Pupici! Si multumesc! <3

      Ștergere
  16. Intotdeauna mi-a placut impimeul houndstooth. Am in plan sa imi achizitionez pentru toamna care vine o fusta creion cu acest imprimeu, Iti sta foarte bine cu esarfa prinsa in par, pari asa o copila :). Imi place si salopeta, te prinde. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie iti sta demential in fuste creion! Eu in orice mai copilaros ma face o pustoaica... :)
      xoxo

      Ștergere
  17. De mult imi doresc si eu un jumpsuit, fie cu pantaloni scurti sau lungi, doar ca nu stiu cum se face da nu am noroc sa gasesc una. Ochisem una superba pe Romwe, dar dupa cateva zile mi-au trimis mail ca nu ai e stoc. Apoi in Primark am gasit una cu pantalonii prea scurti pentru gusturile mele. Chiar azi ochisem una in cabina de proba pe o tipa si am cautat-o repede in magazin dar mai era doar nr mare. Cred ca vara asta nu o sa reusesc sa pun mana pe una...

    Revenind la tinuta ta, imi place tare mult! Te ptinde foarte bine tinuta. Cred ca ar fi mers la fel si de bine si cu niste platforme (spun asta, pentru ca in ultima vreme nu mai imi plac sabotii de nici o culoare, spre sa nu te superi, dar am eu piticii mei:P) Cu imprimeul esrafei am o pereche de colanti care imi plac, doar ca nu ii prea pot purtat des deoarece nu am prea multe piese lungi in garderoba (nu-mi place sa port colanti cu bluze/tricouri care nu-mi acopera fundul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evit sa port tocuri, as vrea sa scap de monturi dar asta nu imi va garanta ca o sa port tocuri fara probleme. Gandindu-ma la durere trec cu usurinta peste aspectul prea casual al incaltamintei. Nu ma supar, ci caut comoditatea.
      Te inteleg si cu hainele lungi peste colanti, tricourile partenerului sunt numai bune de imprumutat. pup

      Ștergere
  18. Ce locatie frumoasa ati ales! E "nice" salopeta, dar si geanta imi place mult. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi place mult tinuta ta. Esti frumoasa in toate culorile! Imi plac foarte mult ultimele doua fotografii, esti ata de zambareatza si te prinde atat de bine zambetul tau atat de sincer! Sa fii fericita si mereu sa ai schitzat zambetul pe fata. Pupicei xxx

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi place la nebunie tinuta ta iar ultimele poze sunt de vis!
    Sa ne mai arati faleza, te rugaaaaammmm. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  21. what a beautiful area, I love the straw fence!! You look fab in that jumpsuit!!
    Don't Call Me Fashion Blogger
    Facebook
    Bloglovin'

    RăspundețiȘtergere
  22. Frumoasa salopeta! Imi plac ultimele 2 poze :*

    RăspundețiȘtergere
  23. Îmi place, te avantajează. Ca şi idee, pe viitor, ai putea să faci şi o combinaţie cu curea neagră subţire, aproape invizibilă şi cu un colier supradimensionat.
    Total de acord cu ideea că se poartă ceea ce îţi place şi te avantajează... dacă acest lucru este sincronizat şi cu trendurile... the better.

    RăspundețiȘtergere
  24. Frumoasa tinuta! Si peisajul, de asemenea! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. De fiecare data ne surprinzi cu tinute din ce in ce mai frumoase! Tare mult imi place si aceasta!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce frumoasa este salopeta si iti vine atat de bine :X :*

    http://visiononfashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  27. foarte frumnoase pozele
    great post



    http://www.idareyoutobefashion.com/

    RăspundețiȘtergere
  28. Your jumpsuit is fabulous! I really love how perfect it is for summer and the belt is a beautiful finishing touch!

    Rebecca
    www.winnipegstyle.ca

    RăspundețiȘtergere
  29. Inca un outfit care te prinde! Eu nu reusesc niciodata sa port esarfe pe cap, ba nu le strang bine, ba le sufla vantul, ba isi schimba pozitia in functie de cum imi misc eu capul.. adica nu prea imi iese, si deci nu ma mai complic.. hehe.. oricum nu prea sunt eu cu palariile si esarfele, poate doar in cazuri de caldura extrema, la plaja, etc. Poate ar trebui sa incerc mai mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu ma chinuiam pana sa descopar cum sa strang si cat sa acopere, de obicei trageam peste urechi si aluneca daca nu ma "strangulam" de ma durea pielea capului.
      Esarfe, palarii port pentru ca ma doare capul si tind sa fac insolatie... fug de soare si apoi e si mai chic. :) xo

      Ștergere
  30. Gorgeous Outfit! Love the Pics ,you look fantastic :)

    Happy Friday xoxo

    RăspundețiȘtergere
  31. Faina salopeta. :)
    Am si eu una, Guess, mov, dar n-am mai purtat-o demult, ar trebui sa o port in vara asta, cat mai e cald.
    Pupici si sa ai un weekend frumos,
    Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, poart-o pana nu se raceste daca ai gand pentru ea. Weekend placut asemenea. xo

      Ștergere
  32. Am tinut sa caut pe blog postarea cu tinuta pentru ca mi-a placut mult poza ce o vazusem in cadrul ultimei postari, de vineri, si am vrut sa vad si mai mult.
    E un outfit care te prinde, care iti vine absolut minunat. Iar zona in care ai facut pozele e frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, conteaza si cum faci pozele, cadrele trebuie vazut potentialul unei zone si de cate ori am trecut pe acolo si nu m-am gandit sa ma pozez...
      pupici

      Ștergere
  33. I love the jumpsuit<3 and with mint belt its perfect1
    xoxo Aziza
    http://berlin-capital-life.blogspot.de/

    RăspundețiȘtergere
  34. Ce draguta e tinuta! Nu, nu trebuie suparat fotograful, stiu si eu asta. Am ras cand am citit despre traversa deasupra capului, esti haioasa! Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai haios era de privit si nu alergam ca sa ajung mai repede in casa ci pentru ca imi placea sa ma joc cu picioarele in apa precum copii mici. Pupici!

      Ștergere
  35. Ce superba e tinuta asta! Imi place foarte mult cum iti sta, iar salopeta e foarte frumoasa! Te pup

    www.flashforwards.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Imi place ce vad! O tinuta lejera, dar frumoasa, in acelasi timp. Papuceii ii am si eu si nu ma satur de ei nici acum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca mi-ai lasat comentariu, multumesc!
      Da, sunt super comozi, au fundita aia chic, cum sa nu-I purtam!

      Ștergere
  37. superba,ador salopetele am si eu una neagra si o sa-mi i-au gentuta la fel ca in poza,multumesc FB Rafay Daniela

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Nude dress... leave the stress, start the party, be the best!

[Aboutwomenandnotonly] Chicnova Giveaway

Thanks to the Chicnova store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. One winner will get 30$ to spend his fav items. You can see two up to 30$ selections . 

[Outfits] Before snowing

Multi se fereau, altii o incantau... si a venit asa zapada. Ieri seara ningea ca in povesti, sarbatorile au trecut, am zambit cu ochii de copil de altadata si am fugit ca ursul in barlog sub paturica. Am lasat pe alta data sa fac poze straielor iernii si am zis ca mai bine ma ocup de editat pe ale mele.