Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie, 2014

Life lately: intalnirea cu ursul, din bucatarie si alte momente

 La ceas de seara urs sa-ti iasa-n cale e ceva, ca un adolescent ce se furisa la petrecerea din vecini... am ramas usor inlemniti. Nu mi-a fost frica, cateva curbe mai jos au fost vazute si doua vulpi, eu stateam mai mult cu ochii inchisi, dar la urs... ce poze, ce sa intorc privirea. Andreea era speriata si am ramas cuprinsi de discutia din masina. In drum spre Lepsa. In Cheile Tisitei, nici urma, o sa va arat poze, multe-multe! (vreti, nu-i asa?)

[Outfits] Maxi skirt for fall, vintage inspired

Vant puternic si rece. Strazi aproape goale maturate de ploaie. Norii negri se tot descarca. Hainele groase au fost scoase de la naftalina. Caciula si manusile urmeaza sa intre in garderoba de zi cu zi. E toamna dar parca prea brusc s-a racit vremea. Ieri de bine de rau nu mi-a fost frig, iar intr-o zi ca azi nu ma vad sa pot iesi doar in pantaloni si pulover, in pantofi. Sotul, ce abia mi-a intrat pe usa, ma anunta ca daca o tine tot asa o sa avem si zapada cat de curand.

[Cu lumea'n cap] Vulcanii noroiosi



[Outfits] Ia romaneasca

Ia este o bluza, componenta a costumului traditional romanesc, purtata de femei. Este confectionata din panza alba de bumbac, in sau borangic. Este impodobita cu broderii in motive populare romanesti mai ales la maneci, pe piept si la gat. Unele ii sunt impodobite si cu margele sau paiete. Modelele broderiilor si podoabelor difera de la o zona la alta. - http://ro.wikipedia.org - Ia romaneasca este mai mult decat un obiect vestimentar. Reprezinta simbolul spiritului romanesc, poveste si istorie. Se spune ca modelele cusute pe bluzele cu altita reprezinta insemne magice cusute cu grija, care aveau menirea de a te proteja de spiritele rele. Designeri autohtoni si internationali au folosit-o in colectiile lor drept sursa de inspiratie si au reinterpretat-o in maniera moderna.

[Cu lumea'n cap] Toamna in Siriu

Vineri seara ne-am facut cumparaturile pentru sfarsitul de saptamana, dis de dimineata indesam toate cele necesare in rucsacuri... pentru Casoca, de ziua mea haihui.  Casoca este o localitate din nord-vestul judetului Buzau, situata in comuna Siriu, aproape de limita cu judetul Covasna. Informatii utile gasiti si aici . Locuri de vizitat zona Siriu & judetul Buzau:

[Outfits] Imprimeu floral si buline pentru o zi speciala

Au trecut multi ani de cand nu am mai petrecut impreuna, viata ne-a dus pe carari separate, eu si prietena mea din copilarie. Noi cele care dormeam, ne zbantuiam, ieseam la intalnire pe ascuns, citeam reviste sub masa din balcon a fratilor mai mari si ne hlizeam o zi intreaga sau ne certam si iar ne impacam pentru ca nu puteam una de dorul celeilalte. Eu mai mare, ea mai mica, dar mai curajoasa, mai nebunatica! O leoaica si o balanta!

Cosmetice: consumate, new entry, scurte impresii.

Nu reusesc eu sa le aliniez la pozat de fiecare data inainte de saltul in tomberon, dar nici nu mi-am impus asta, numai cand se nimereste si de aici postarile rare cu consumatele lunii , preferatele. Bine, nici cu review-uri nu v-am mai asaltat asa ca azi le avem pe toate la un loc sub forma de scurte impresii. Empties

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20