Treceți la conținutul principal

Ce v-ar placea sa daruiti de Craciun?

Suntem la sfarsit de luna, decembrie bate la usa, decoratiunile de Craciun, muntii de bomboane de pom deja au saturat multe guri inainte de a impodobi bradul. De a decora casa. Pe lista mai avem cadourile si meniul din aceasta perioada. Par atat de putine, dar sunt atat de multe.
Aseara am impodobit bradul, inca neterminat, cutia cu beteala nu stiu prin ce ungher al casei este, azi am colorat niste conuri si mi-am cautat inspiratia.
 
Nu sunt  iubitoare al anotimpului rece, pana anul trecut imi doream sa ajung la munte teleportandu-ma si sa experimentez sederea la o cabana, sa vad, dar sa nu simt, imaginea de gheata a iernii. Brazi incarcati de zapada, linistea apasatoare de afara admirand si zgomotul lemnelor arzand in semineu cantandu-mi in ureche. Un vin rosu turnat in pahare si sa simt imbratisarea omului meu drag. Relaxare pe care ne-o dorim anul acesta si mai acut. Nu stiu sa schiez, nu am incercat sa ma dau cu snowbord-ul, insa pentru sotul meu am zis ca as putea face un efort si ar fi un cadou total neasteptat, eu infrigurata intruchipata. Dar nu a fost sa fie. Anul asta m-am gandit la ceva mai usor de indeplinit, fara batai de cap.
 
Din numeroasele cadouri concepute, am ales un cadou rafinat pe care putem sa-l savuram impreuna, Champagne & Chocolates, contine o cutie cu Bomboane de ciocolata Gourmet Leonidas si o sampanie G.H. Mumm, Cordon Rouge, Franta, 0,75cl. La amandoi ne plac ciocolata, vinurile, sampania. Bomboanele de ciocolata Gourmet Leonidas, produse de unul dintre cei mai reputati producatori mondiali din domeniul ciocolateriei. Ciocolata belgiana intr-o eleganta cutie rosie asemanatoare unei casete pentru bijuterii, impodobita cu o pangliga fina din matase si o delicata floare.
 
 
Am gasit cadoul perfect pentru parintii nostri, Blue Man Classic Christmas, un cadou de lux pe care ar merita sa-l primeasca in fiecare an. O saniuta cu produse cosmetice esentiale pentru socrul meu, de asemenea un scotch whisky rafinat si o cafea cremoasa, ciocolata elvetiana, decoratiuni si ornamente de Craciun, pentru copilul din soacra mea.
 
 
 
De cate ori nu ati cumparat cadouri care nu au starnit emotii, ba erau prea serioase sau prea traznite si nu au fost folosite? Este important sa cunosti persoana, sunt tipuri de cadouri cu care nu ai cum sa dai gres, dar mai greu cand vrei sa impresionezi. Passion for Wine & Chocolates suna bine, asa-i? Vedeti mai multe detalii pe magazinul Borealy.ro.
 
La multi ani Andrei, Andreea, La multi ani galateni!
xoxo
 
*programata*

Comentarii

  1. Those are really great gift ideas.


    http://roomsofinspiration.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Miha, m-ai facut sa visez! :)
    Dau o raita pe Borealy acum...

    Pupicei!
    Seara minunata iti doresc!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca apuc dar vreau de pe acum sa iti urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi ^_^

    Te imbratisez,

    Nico

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea esti prima si iti multumesc, iti doresc si eu Sarbatori Fericite, dar cred ca ne vom mai auzi, macar pe FB.
      Pupici si o calda imbratisare!

      Ștergere
  4. De acord cu tine, trebuie sa cunosti bine persoana. Orice cadou facut din suflet, atent cautat, cred ca este primit cu bucurie de cel caruia il oferi.
    La multi ani sarbatoritilor zilei si din partea mea! :)
    Iar tie, weekend placut in continuare, Mihaela. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu intotdeauna cand primim un cadou stim cata pasiune s-a pus in el sau bucuria sa fie pe masura gestului. Unii nu stiu sa se bucure si pentru un nimic.
      Am vazut in ochii altora, dar si eu am patit-o anul trecut cand am primit un mouse fara fir de la sotul meu. Nu m-am bucurat foarte tare pentru ca ma asteptam sa fie altceva, discutasem, dar el era mai entuziast de idee ca mine :)) Fata de altii nu am asteptari, pretentii, ma bucur de gest in primul rand, ii gasesc eu mai apoi o utilitate.

      Ștergere
  5. I like Mum Champagne !

    Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I never tasted yet, thanks for sharing your opinion darling.
      xoxo

      Ștergere
  6. foarte frumoasa selectia. imi place borealy.pupp

    RăspundețiȘtergere
  7. E important sa cunosti persoana careia vrei sa daruiesti, dar cred ca nu dai gres cu un cadou care este luat ca pentru sufletul tau. Minunate alegerile tale! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar se mai intampla si nepotriviri pentru ca avem gusturi diferite. Multumesc. xoxo

      Ștergere
  8. Pot spune că șampania Mumm e bună. Chiar mi se pare super un cadou așa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud si alte pareri despre sampanie si in general la produsele pe care le prezint dar nu am reusit sa le testez. Imi da mai multa incredere in alegerea facuta. Multumesc.

      Ștergere
  9. Champagne & box of chocolates sounds lovely =)
    www.speakstyleandrock.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place al doilea set, mi l-as dori!
    Eu am o pasiune pentru ciocolata! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Încântătoare alegeri! Buget să fie! Dar şi inspiraţie, căldură sufletească şi dorinţa de-a dărui momente dragi, de suflet, imposibil de uitat :-)
    Te pup, Miha. O duminică minunată vă doresc! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta nu am mai luat in calcul bugetul, nu au preturi chiar pentru toate buzunarele mai ales cand lista celor cadorisiti nu este scurta, putem face ceva asemanator si cu bani mai putini.

      Ștergere
  12. Great ideas. Chocolate can never be wrong. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    RăspundețiȘtergere
  13. Alegerile sunt inspirate, mi-as dori al doilea set :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac seturile deja facute pentru ca te scutesc de problema alegerii si in plus sunt si ambalate dragut. ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place luna cadourilor si selectia ta. Personal nu mi-ar displacea sa primesc ciocolata, multa ciocolata :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Great post dear, perfect gifts!!!

    www.plogstyle.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Sincer e greu sa faci cadouri. Mie una nu imi place sa fac cadourile pe fuga, pentru ca stiu cum e sa primesc chestii nefolositoare(dar apreciez intentia, mereu) . Faina ideea ta de caou!:) P.s jpoin my first giveaway?

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu de 2 ani pregatesc cadouri homemade. .. O sa incerc si acest an!

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu sunt in pana de idei cand vine vorba de cadouri pt. anul asta, cel mai probabil o sa-mi petrec o zi intreaga prin magazine curand si cu siguranta o sa-mi sara ceva in ochi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu obosesc sa stau prea mult in picioare prin magazine, cumparaturi in stil maraton nu-mi plac, doar daca le fac de pe canapea. :D Devin irascibila si coloana mi-ar da niste dureri infernale.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.