Treceți la conținutul principal

Testat: sapun cu menta si cafea

A trecut mult timp de la ultimul review a unui sapun natural, am folosit in mod repetat - stoc zdravan - sapunul nostru preferat: morcov si catina, dar cum primisem de la o alta bloggerita sapunul acesta am fost curioasa sa vad cum e si iata experienta mea.



Papillons - Café, sapunul natural Deja Vu realizat cu menta si cafea ofera un amalgam de senzatii: revigorare, exfoliere blanda, un parfum racoritor, tonifiere. Nu mi-a dat vreo senzatie de frig si racoare de la uleiul de menta, cu actiunea stimulatoare asupra circulatiei a cafelei macinata face din el un sapun echilibrat. Usuca o idee pielea proaspat spalata si curata. O piele care scartaie, odata aplicata crema de corp  nu mai prezinta vreo problema. Singurul minus pe care il consider e faptul ca nu am vazut trecut nicaieri pe ambalaj data cand expira.

Pe langa cafea si menta, vedeti in colajul de mai jos, contine argila alba, ylang-ylang, etc.




Producatorul face si o atentionare:
"Atenţie! Acest sapun nu poate fi folosit de catre persoanele cu tenul iritat, sensibil sau cu aluniţe. Se recomanda evitarea utilizarii de catre copiii  sub 3 ani, femeile gravide, bolnave de cancer la san sau cancer genital (fiind estrogenic)."

xoxo

Comentarii

  1. Chiar daca nu sunt consumatoare de cafea, ador produsele care contin cafea, atat cele comestibile, cat si cosmeticele. Pare interesant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm acest produs mi ar plăcea extrem de mult. Sunt sigura
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Very interesting, I never heard about it darlin!
    Xxx

    Carolina

    www.theworldc.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant..i-am vazut si eu la un targ de martisor parca si pentru ca paream interesata de produsele lor, mi-au dat o mostra :D Inca n-am folosit-o, pentru ca stocul de sapunuri e maare, dar o sa scriu despre el cand ii va veni vremea.
    Combinatia de menta si cafea mi se pare f tare dpdv olfactiv..

    RăspundețiȘtergere
  5. Intereseant sapunul, dar vad din atentionare ca nu mi-ar fi recomandat:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac aceste sapunuri, dar sunt cam scumpe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta costa 9 lei, in comparatie cu alte sapunuri naturale nu e (cel mai)scump, dar daca comparam cu celelalte la care eu am renuntat de mai multi ani gen dove, protex & co, da sunt. :)

      Ștergere
  7. Multumim pentru review!
    Am folosit si eu o perioada sapun exfoliant cu cafea, era destul de bun, insa intre timp am trecut la geluri la tub.
    Interesanta combinatia de cafea si menta :D

    http://ebonyvintage.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Absurd dar mie mi se lasa la combinatia din sapun...Cred ca in loc sa ma spal cu el l-as manca:))S-au m0as manca pe mine...inca nu sunt decisa.Clar trebuie sa il incerc, multumim ca ne-ai spus de el!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat si eu sapunurile de la ei, dar nu am fost super incantata! Oricum cu cat incerci mai multe cu atat stii care ti se potrivesc :)

    RăspundețiȘtergere
  10. E tentanta combinatia de ingrediente.Sincera sa fiu nu am mai vazut niciun sapun care sa nu poata fi folosit pe alunite.:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sounds great, thanks for sharing your review, dear!
    xx

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte interesanta combinatia menta-cafea. Ma intreb care e mirosul predominant dintre cele doua?!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Trebuie sa incerc si eu sapunuri naturale, review-urile tale ma ispitesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mmm, ce combinatie interesanta!!! Imi surade! :)

    Pup, draga mea Miha!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
  15. Subscriu celor spuse de Ilda, şi mie îmi pare a fi o combinaţie tare interesantă ♥
    Am primit şi eu un astfel de săpunel, dar pentru ten - anti-îmbătrânire, de la minunata doamna Stella, dar încă nu l-am desfăcut, mi-am propus să-l mai păstrez o perioadă, arată tare bine aşa, frumos ambalat :-)
    Pupici, Miha! :-*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.