Treceți la conținutul principal

Life lately: cadouri, surprize, momente in familie si noi testari!


Cand pleci de acasa, la intoarcere e bine sa ai ingrediente cu care sa incropesti ceva rapid de mancare, asta daca nu ai un partener care te asteapta cu mancarea calda: berbecut la cuptor cu fasole verde si salata de sfecla rosie, tort cu ciocolata si stafide - pregatit cu ajutoare pentru aniversarea care a trecut. Doar tortul l-am fotografiat.

Un pranz rapid: omleta cu carnaciori de bere si salata colorata (rosie, ardei galben, ceapa, sfecla rosie -necoapta- conopida, ulei de samburi de struguri, condimente mediteraneene, boia de ardei iute, sare, piper proaspat macinat grosier).
Cina: supa de rosii picanta, gustare (paine trecuta prin ou si prajita in putin unt, cu seminte si cas).
Geanta v-am aratat-o intr-un OOTD saptamana trecuta, in afara de atele care au fost taiate si pata bleu de pe bareta, pe care nu stiu cum sa o fac sa dispara, nu am ce sa-i reprosez. Astept acelasi model si pe alta culoare.
Tot atunci v-am povestit cum paltonul meu inainte de purtare a trebuit sa-i mut capsele. Asa arata inainte. Eticheta spune ca e din vascoza, nu wool blended cum arata pe site (si altele de genul). Seamana cu fleece-ul.
De Mihail si Gavriil nu aveam nici un plan asa ca am iesit in familie. Vremea a fost placuta si dupa un pranz copios ne-am plimbat cateva ore bune.
Am purtat o rochie tricotata mov deasupra uneia de vara in nuanta piersicii-corai. Si geanta ivory am scos-o din nou la plimbare.
Multe pisici in cale: in fata blocului, in gradini. Motanul asta din mijloc aparent era prea ocupat cu masa lui, cu o grimasa trista, mai arunca cate o privire in timp ce ii vorbeam. La un moment dat a inceput sa se alinte, ne-a uimit pe toti: eu, sotul si doua doamne aflate in parcare - Potcoava. Grasanul! :)
Tot in zona ne-am oprit pe langa restaurantul Piano sa pozam florile de toamna.
Pe Faleza Superioara un nou val de pasari a populat cerul.
Tinuta asta am purtat-o duminica, la cumparaturi, cum nu am reusit sa fac cateva poze imbracata, v-o arat astfel. Esarfa inflorata am primit-o cadou. Toate celelalte articole nu sunt o noutate, pantalonii ii puteti vedea cu o camasa rosie, puloverul galben si jacheta impreuna intr-o tinuta de iarna, camasa visinie cu inimi in mai multe feluri si ghetele... fara numar. Sunt super comode!

Mai nou, cum v-am anuntat pe facebook, am primit in teste o statie de calcat. #Acasa cu Philips. Imi incercasem norocul la cateva concursuri insa am avut mai mult succes aplicand in comunitatea BuzzStore. Inca nu am pus-o in functiune, doar am pozat-o. Toamna, iarna, pentru mine vine si cu dureri de oase, nu doar astenie, cu atat mi-e si mai greu sa ma desfasor, sa calc etcc.
Vom vedea cat de mult imi va usura, se lauda precum se calca de doua ori mai usor, mai repede. Produsul poate sa ramana in posesia mea doar daca ating targetul impus in campanie. Indiferent de rezultate, parerea mea nu va avea de suferit. Va raspund cu drag la intrebari, daca va pot ajuta.
Sa aveti o seara placuta!
xoxo

Comentarii

  1. saptamana incarcata :) tare dragut paltonul alb & negru

    RăspundețiȘtergere
  2. Great images food looks delicious, but I really got a kick out of the kitty so cute.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce pofta mi-ai facut cu salata de sfecla rosie! :D
    Gentuta si paltonul, au fost piesele mele preferate la acel outfit. Foarte frumoasa si tinuta purtata Duminica. Print-ul pantalonilor mi-a atras atentia si culoarea puloverului. ♥ Poza cu pisu alintat este favorita mea. Se simtea bagat in seama si a vrut sa va arate asta. :D
    Sa folosesti cu spor noul accesoriu!
    Seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea coapta facuta de sot sau asta mixta? :D
      Daa, motanul ne-a facut o frumoasa surpriza!
      Multumesc frumos, Mada, pupici!

      Ștergere
  4. I see your life lately has been full of lovely moments. Love ur recipes and ur outfits, those kitties are so cute! Kisses dear Mihaela xo

    RăspundețiȘtergere
  5. Supa de rosii picanta, n-am incercat, insa imi plac mancarurile iuti. Paltonul acela imi face cu ochiul, tu ai comandat S sau M pentru ca si eu sunt mai subtirica asa ca tine :)? Ma bate gandul sa il comand sa vad cum stau cu finantele in decembrie. Ce flori frumoase! Pupici si la multi ani, nu mi-am dat seama ca a fost onomastica ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La supa normala i-am adaugat niste ardei iute uscat si tocat marunt. Uneori pun boia in schimb.
      Eu am comandat S ca sa se aseze bine pe umeri, conteaza si cati centimetri ai la bust. Daca ai mai mult de 80, pana in 84 iti recomand M-ul. Masoara si distanta dintre umeri, bustul daca nu stii si alege in functie de acestea marimea potrivita.
      Multumesc frumos, te pup!

      Ștergere
  6. Great photos Mihaela. Awww the kitties, so cute. Love the outfit with the dashing orange. Cool.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmm, ce de bunatati! Incearca pentru pata Nufar pentru pete. Are pompita cu pulverizator. Poate ai noroc. Produsul e ieftin si e cel mai bun incercat pana acum pentru pete de tot felul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ceva pentru pete, cred ca chiar Nufar, o sa incer. multumesc.

      Ștergere
  8. Love that coat..n the food looks yum!

    Check out my new post Here!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat de faina este gentuta :X pacat de defecte e tare furmoasa.

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atele au fost taiate, doar pata e un mic defect care sper sa-l dau uitarii cat mai curand. Te pup

      Ștergere
  10. Your photos are lovely, beautiful cat, good food, nice coat! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca ti-am mai zis ca imi place geanta:D Pisicutele sunt tare dragute si ele. Astept impresii despre fierul de calcat, ca eu urasc aceasta activitate:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si ca ai si tu una dar nu suporta sa fie plina pana la refuz, mai incolo nu stiu daca voi tine minte. :P Eu nu pot spune ca urasc, dar orice activitate care ma tine pe loc imi da dureri de spate.

      Ștergere
  12. Those yummy dishes caught my eyes. You had exciting moments can tell frm the awesome pictures.
    http://instagram.com/rockybee212?ref=badge
    rock4less.blogspot.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  13. Motanul ăla gras ce seamănă cu Mănușă al meu. Trebuie să i-l arăt neapărat și surorii mele :D!
    Stație de la Philips avem și noi de câteva luni, un model asemănător și suntem foarte mulțumite de ea. De obicei ardeam/topeam bluzele din chiffon, dar acum setăm pe sintetic și nu mai avem treabă nici măcar cu bluzele foarte, foarte subțiri, din mătase. La mașina veche, silk cred că era o setare trecută doar cu numele, căci inevitabil îngălbeneam orice călcam.
    Ce poftă mi-ai făcut cu omleta, mâine de dimineață știu ce-mi fac de mâncare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Manusa, ce tare! Din ce citisem si recunosc ca nu am apucat sa citesc manualul de folosire, doar pe alte bloguri care povesteau despre intrunirile mamicilor prin diverse orase si testare a statiei, stiam ca se autoregleaza sau ceva de genul si nu necesita asteptare intre schimbarea tesaturii, de la jeans la matase.
      Faci tu cu omleta cum am facut eu la vederea postarii Lorenei, persoana de mai sus, in care mi-a facut pofta de avocado. Pupici

      Ștergere
  14. Imi plac mult postarile de genul. Mereu imi faci pofta cu cate ceva. Acum imi sta gandul la supa de rosii picanta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vedem cu ce imi vei face si tu pofta, ultima oara visam la mancare Mexicana. :D

      Ștergere
  15. Ah, apropo de pată: cu dizolvant de unghii ai încercat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat decat cu axion, cu toate ca e degresant... :P O sa fac o incercare, multumesc! :*

      Ștergere
  16. Mi-ai facut asa o foame. Al meu nu prea face de mancare, ce mi-ar placea sa vin si eu acasa si sa gasesc ceva cald pe masa. :)
    Geanta e tare dragutica, sa te bucuri de ea.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca eu gatesc de cele mai multe ori, ma ajuta si preia misiunea oricand e necesar. In multe activitati. Multumesc. :*

      Ștergere
  17. Titlul de cea mai inventiva gospodina ti se potriveste manusa.
    Imi place geanta. Ti pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o draguta sa-mi oferi un asa titlu, insa nu stiu daca il merit, de fapt eu cred ca nu, dar iti multumesc. Pup!

      Ștergere
  18. Love, love your pictures. So nice to see glimpse of your life and buys too.

    xo
    Sam
    http://fabulouspetite.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  19. La concursul cu statia de calcat, m-am gandit si eu putin, dar avand deja un acasa, mi s-a parut inutil. Eu folosesc statia de calcat de 3 ani de zile, dar nu mi se pare ca ar calca mult mai bine sau mult mai usor, eu aveam fier de calcat Tefal, iar statia este tot Phillips, dar sincer nu am vazut nicio diferenta. Cel din statie este mult mai greu, celalalt e mult mai usor.
    Poate tu te vei intelege bine cu el.
    M-am apucat de gatit zilele acestea ca deja de 3 luni nu prea mai pusesem serios mana pe treaba ca tot altceva aveam de facut sambata, o sa pun cat de repede retetele pe blog.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am un fier de calcat no name, care in mare... aproape isi face treaba, chit ca dureaza foarte mult, ca timp si forta. Philips, i-am facut cadou soacrei mele acum cativa ani si calca mai bine ca al meu.
      Multumesc ca mi-ai scris impresiile tale, o sa le scriu si eu pe ale mele la timpul potrivit.

      Ma bucur pentru tine ca poti gati din nou, stiu ca erai nitel ofuscata din cauza dietei sotului, sa ai spor, ca pasiune stiu sigur ca nu-ti lipseste! :)
      Pup!

      Ștergere
  20. Faina treaba cu fierul de calcat! Urata indeletnicire! :) Astept parerea ta, daca o usureaza sau nu. :) Pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  21. Food looks delicious, clothing looks great!

    Monica Harmony's Blog

    RăspundețiȘtergere
  22. O multime de bunatati.
    Tare mult mi-ar mai placea sa ma plimbi prin zonele in care va plimbati voi. :)
    Spor la treaba cu noua statie de calcat. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As face-o cu mare drag Diana, si cred ca tu stii asta!
      Te pup, multumesc!

      Ștergere
  23. Ce pofta mi-ai facut cu omleta si salata! Eu sunt cu un Activia de baut in fatza, dar la foamea care o am acum, ma dau gata pozele cu mancaruri. Sa folosesti cu placere statia! :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Să folosești cu drag și spor acea stație de călcat, Miha.
    Cele două poze cu florile de toamnă sunt superbe, le-aș lua pe toate acasă! ♥
    Te pup, mă bucur din sufet că ai petrecut frumos alături de cei dragi, astfel de momente sunt de neînlocuit ♥
    Toate cele bune și senine! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Mihaela, mi-a placut ca erau divers colorate si foarte bogate, mai mult ca un buchet de flori lipsit de viata. As vrea o gradina plina cu flori, pomi fructiferi, etc, cred ca tu ai asa ceva, nu?
      Pupici!

      Ștergere
  25. Ai avut zile incarcate, draga mea!:)

    RăspundețiȘtergere
  26. Cute photos, especially those with the cat :))

    RăspundețiȘtergere
  27. Love your recap of pictures honey <3
    Xxx

    Carolina

    www.theworldc.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Mi s-a facut o pofta la o supa de rosii, vai nu mai pot :)
    Sunt foarte curioasa de parerea ta despre calcator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi am citit manualul de folosire, imi place daca se consuma se cartusul anticalcar se poate folosi apa demineralizata, cu cartusul in interior. Unul ar tine vreo 3 luni in functie de cate ore calci si cat de des. E foarte simplista si are putine butoane. Doua setari eco sau cu volum full de abur. In weekend ma pun pe treaba.

      Ștergere
  29. Dearest Miahela, you cooked so many yummy things, and I also cook sometimes so easy things like sausages with eggs :) My family likes this! And what a huge sign of love that you baked this cake for your aniversary and cooked such a fantatic meal for your husband. You met many cats during your walk, indeed! And I love what you wore, the purple tights with the coat are so wonderful and fresh. Hope you enjoyed your week so far my dear friend <3

    xoxo

    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The cake was made for me by my husband, thank you very much Rena, kisses!

      Ștergere
  30. Hello Mihaela!! I'm especially charmed by your cooking skills!
    Happy Friday doll!
    Baci,
    Coco et La vie en rose - Valeria Arizzi

    RăspundețiȘtergere
  31. Şi mai ziceai ceva de gospodărie, parcă, haha! Toate le-aş mânca acum, mi-e tare foameeee.
    Mi-au plăcut toate pozele, şi cele de la petrecere, şi florile, şi cele două outfituri şi descririele lor. Cu Philips-ul nu ştiu care-i treaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziceam, zic, chiar si de aveam tot timpul din lume tot nu as putea sa fiu o gospodina exemplara, la unele chiar nu ma pricep, asa ca ma joc si ma bucur cand imi iese cate ceva. :)
      Se zice ca statia asta calca mai repede datorita sistemului de autoreglare a temperaturii, o testez, va impartasesc parerea. La sfarsitul campaniei daca voi primi suficient feedback va ramane in posesia mea.

      Ștergere
  32. wonderful photos dear...I see that like myself you love cooking:) the salad looks great- I still prepare salads, yesterday I had one for dinner...it's warm, so why not? when it gets colder, I prefer soups and things like that.

    That monochrome coat looks lovely!

    I absolutely love that grey cat! the black one is also cute, but I can see that the grey one is an unique character!

    Great recap<3

    I appreciate your comments !

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. And we can make warm salads, my favorite is: some diced apple, grilled chicken, red onion, balsamic vinegar and herbs... or spicy beans with spinach pulled in butter. Soups, me and my husband we eat in every season. Big fans. haha
      Thank you!

      Ștergere
    2. I think I'll try to make a warm salad too..maybe for dinner tomorrow!

      Ștergere
  33. As always, I love the pictures and recap. I'm digging the floral outfit with the bright yellow sweater. To cute!!

    Kreyola Jounerys | Instagram

    RăspundețiȘtergere
  34. Such lovely photos to share, the food also looks good. I have the same handbag in brown. Love the clasp bag. Happy weekend. xx/Madison
    The Great Outdoors

    RăspundețiȘtergere
  35. Ador astfel de momente cand sunt super busy :)

    Imi place foarte mult paltonasul, geanta si cel mai mult puloverul galben!!!

    Sa ai un weekend minunat, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  36. Wonderful blog, dear! I'm following you now & looking fwd to sharing. xoxo
    Luxury Haven

    RăspundețiȘtergere
  37. ma duc sa imi fac o omleta cu carnaciori... mi-ai facut pofta!

    RăspundețiȘtergere
  38. Another nice round-up & I love those colours! Happy week, dear! xoxo
    Luxury Haven

    RăspundețiȘtergere
  39. It looks like you have been really busy lately! Love the delicious food and your outfits are so gorgeous! The cats are very cute and entertaining!

    Rebecca
    www.winnipegstyle.ca

    RăspundețiȘtergere
  40. Mihaela draga, tocmai m-am întors din concediu unde am pierdut total sirul zilelor si al sarbatorilor. La multi ani cu ocazia zilei onomastice, multa sanatate si numai bucurii iti doresc, din inima!
    Imi place întreaga postare :) retetele, meniul, cadourile, poseta, sacoul, tinuta, musafirii, pisoiul si absolut totul ! superb! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca m-ai mai vizitat, poate nu e prima oara cand imi urezi, nici eu nu mai stiu, dar iti multumesc bucuroasa mereu de ganduri bune. Va pup doamna draga!

      Ștergere
  41. cool post! Would you like to follow each other on GFC?! Let me know and follow me on my blog, I will follow you right back on both GFC and Bloglovin!
    xx
    Annie
    www.the-lostangeles.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Subscriu gentii, e minunata, insa o chestie sa-ti impartasesc... ai grija sa nu pui greu in ea... din pacate eu am reusit fenomenul, nefiind obisnuita cu genti mici/medii si s-a desfacut partea de sus, cea metalica, au iesit 2 nituri de alea, au cedat... mi-a rezolvat-o tata rapid, e mester priceput, dar ca sfat, sa nu patesti si tu :D
    Pupici!!

    Ps: Ai un sot exemplar :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos x2, o sa am grija Diana, e un model care vreau sa-l am mult timp. O sa o verific din cand in cand, mai ales ca cel mai greu lucru pe care il car e aparatul foto. Bravo pentru tatal tau, mai ales ca a salvat geanta. :)

      Ștergere
  43. Imi place tinuta cu floricele, pacat ca nu ai avut timp sa o pozezi pe tine. Sa folosesti cu placere fierul :D

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.