Treceți la conținutul principal

[Outfits] Nu-i totul doar alb si negru...

Combinatia alb negru dintotdeauna mi s-a parut foarte eleganta, rafinata, eterna, pe langa ea imi place sa adaug macar putina culoare. Chiar si printr-un ruj, dres, o optiune jucausa ce sparge din sobrietate.

 

Paltonul bicolor, geanta alba, le-am ales pentru a fi purtate impreuna dar si cu alte articole pe care deja le am in garderoba. Rochia alba aleasa initial pentru aceasta postare nu m-a multumit, paltonul este prea scurt pentru ea, probabil ar functiona daca ghetele ar fi pana la glezne. Asa am apelat la rochia neagra cu imprimeu pasari. Mi se pare mult mai echilibrata, alaturi de helanca bleumarin, manichiura mov, dresurile in aceasi culoare.

Si de data aceasta am apelat la cordonul imbulinat, cerceii candelabru, ca element nou: ochelarii salvati de la cosul de gunoi, o piesa vintage, dar si cizmele din ultima comanda de pe Kurtmann. Cele mai comode cizme cu toc si pe care le-am vanat o buna perioada. Marimea mi-am ales-o dupa ce m-am sfatuit cu Dorina, 37, sa-mi permita purtarea unui ciorap gros pentru zilele foarte reci.

Paltonul a necesitat niste modificari, daca veti privi atent se cunoaste din poze locul unde au fost plasate capsele vechi, pe care le-am facut singura. Sunt cusute manual. Marimea am ales-o S, dupa umeri, insa dupa bust trebuia M-ul. Am gasit calea de mijloc. Captuseala nu-l face potrivit pentru iarna, cel putin nu pentru mine, cum au fost zilele acestea, da, a fost perfect.

Dintotdeauna mi-a placut sistemul asta de inchidere a gentii kisslock, pe deasupra mai e si incapatoare: aparatul foto, sacosa, telefon, doua perechi de ochelari, servetele, bani si o esarfa mare.
Dupa sedinta foto aveam stabilit de facut si cateva cumparaturi pentru gatit. Esarfa o am de ceva timp insa o vad si acum pe stoc si va spun ca nu e de ratat daca aveti ocazia. La fel ca si geanta au un pret bunut. Nu va indemn la cumparaturi, las prin alegerile mele sa se inteleaga de ceea ce sunt cu adevarat multumita si merita achizitionate. Va raspund daca aveti intrebari.

Apropo de cumparaturi, promovari, uneori primesc mesaje daca ceea ce comand sunt de calitate, chiar si in calitate de blogger, nimeni nu ne garanteaza ca la final vom avea o experienta pozitiva. Ca incercatul pepenelui, e si o chestiune de noroc. Uneori se spune ca daca pretul e prea mic calitatea va fi pe masura, surprize neplacute au fost si la produse de peste 20$-50$. Nu atat de neplacute incat sa nu poata fi purtate dar nu poti spune ca nu ai asteptari si in unele cazuri ne-au dezamagit.
M-am bucurat sa aud ca unele cititoare care dupa ce am discutat, au fost incantate de achizitiile lor, fie ca le-au castigat, dar au fost si cazuri in care calitatea a fost mediocra si mi-a parut rau.

La fel si cu votarea presedintelui, preocuparea cea mai fierbinte din perioada asta, indiferent de tabara, nicaieri nu-i doar alb si negru, unii nu au nici o logica in alegerea lor, pur si simplu au votat cu un partid inca din tineretile lor, altii o motiveaza ca asa se vor pastra locurile de munca pe care le au rudele lor, altii spera la o schimbare in bine luand ca exemplu ceea ce a facut omul acela in trecut. Analizam, analizam, analizam, trebuie doar sa alegem si sa ne asumam, asa vom vedea unde gresim, trebuie doar sa iesim la vot!
Dupa ce am terminat sedinta foto, mi-am infasurat esarfa in jurul capului, am vanat pasari cu ochiul si cu obiectivul, luna printre crengi, linistea de pe Faleza.


Am purtat:
Rochie Asos via Jollychic
Palton Sheinside
Helanca, dresuri, cercei random
Ochelari vintage
Geanta, esarfa Oasap
Cizme Tally Weijl via Kurtmann












xoxo

Comentarii

  1. vintage babe..ador combinatia asta de hainute <3 esti super frumi <3 pupi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult jacheta! Excelenta combinatia de alb-negru.
    O tomna frumoasa in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Geanta si paltonul sunt preferatele mele.
    Pozele: 3 si 8 imi plac foarte mult. ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Mada, se completeaza bine. Si cizmele care, la picioarele mele "sticks", ma bucur ca nu vin foarte largi. pup

      Ștergere
  4. Imi place alb si negru, super tinuta ta! <3 pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce crezi ca imi place mie cel mai mult? Esarfa, evident!!! In rest, e totul perfect! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, as spune daca nu as vedea si raspunsul tau, as avea mai multe variante pentru rockerita din tine :P: rochia, cizmele, la esarfa mai putin. Multumesc frumos, pup!

      Ștergere
  6. Hi Mihaela! The third photo is just outstanding! Love the coat, you picked very well, suits you! Looking ultra chic and glam!:) Many kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Cât de frumos îţi stă cu părul aranjat aşa! Chic, dar totodată feminină, cu acel aer vintage, delicat! ♥
    Îmi place extrem de mult alăturarea pieselor din ţinuta ce ne încântă privirile azi, iar ciorapii mov sunt acea pată de culoare ce face diferenţa! ♥
    Modelul paltonaşului e deosebit, să-l porţi cu drag, se aşează foarte frumos.
    Te pup cu drag, Miha. Timp bun şi frumos, cu sănătate şi numai voie bună! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parul a mai crescut si am incercat sa pun in evidenta bretonul, insa vantul mi-a jucat feste. Nu am avut ce-i face. :)
      Ciorapii mov i-am tot purtat, in ciuda scamosarii din cauza bocancilor au rezistat eroic in zona unghiilor, trebuie sa mai caut de la aceeasi firma, o gasisem pe miniprix.
      Multumesc frumos, Miha, pupici!

      Ștergere
  8. You look amazing love this dress is stunning.

    RăspundețiȘtergere
  9. ce imi place cumarata pozele , tinuta ta imi aduce aminte de anii 70..foarte chic <3

    RăspundețiȘtergere
  10. What an awesome graphic black and white look! I love how you styled the look with purple tights!

    RăspundețiȘtergere
  11. superba tinuta.Imi place si esara super,,,imi trebuie si mie una oversize urgent :) pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O am de anul trecut, e foarte calduroasa dincolo de aspectul trendy si ca e ochioasa. :)
      xoxo

      Ștergere
  12. Foarte chic combinatia, imi place! Am si eu o geanta cu sistemul acela de inchidere, dar daca inghesui multe in ea se dechide cand mi-e lumea mai draga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, daca e plina pana in gura, altfel sta fara nici un artificiu. Pup!

      Ștergere
  13. Super fain outfitul tau. Imi place geanata mult. Si nu stiu ce ai schimbat..(freza, rujul, machiajul, starea de spirit). Ceva e diferit si te prinde bine!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O mai crescut putin si nu am mai dat bretonul intr-o parte cum obisnuiam. Multumesc. xo

      Ștergere
  14. Waw stunning outfit, so so fashionable, you look great :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu ador combinatia alb-negru, dar mai nou sunt indragostita de cizmele inalte cu toc gros. Asa ca e de la sine inteles care e piesa care imi place cel mai mult din tinuta ta. :) Am verificat si pe site, pretul e chiar convenabil. ;)
    O seara frumoasa, draga Mihaela. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea o pereche care sa vina mai mulat pe picior si in acelasi timp sa am picioarele mai carnoase, cizmele cu toc gros mi-au placut dintotdeauna. Da, pretul e ok nefiind din piele.
      Multumesc, zi faina! xo

      Ștergere
  16. You look WONDERFUL, I love that B&W coat!!!
    Kisses,

    RăspundețiȘtergere
  17. Răspunsuri
    1. Thanks for your opinion, looks great but for sure is not the best on quality.
      xoxo

      Ștergere
  18. great look :)
    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back

    testolandiazadarmo.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Great style dear, you are always so chic!!!
    Kiss!
    Passa a trovarmi VeryFP

    RăspundețiȘtergere
  20. I love the fact that you aren't afraid of colours...and patterns....wonderful black and white coat and I really like the dress under and those purple tights !!

    The oversize red scarf is dreamy...such a perfect addition to this unique and beautiful look!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  21. Mihaela, I love the black and white coat, especially how it is color blocked and then having the red shawl... you look so lovely and chic xox

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu te-am mai vizitat de mult..am găsit aceeași inima calda si suflet frumos ce se reflecta Grozav si pe exterior! A treia poza e minunata, sa ti-o scoti mare, mare si sa o faci tablou;)! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos de vizita Bianca, esti tare draguta cu mine, multumesc de aprecieri! Pupici

      Ștergere
  23. Ce mi place paltonul alb/negru. Mă duce cu gândul la șah ;)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca nu sunt singura, pe sotul meu l-a bufnit rasul cand i l-am descris. ;)
      xo

      Ștergere
  24. ador paltonasul tau! si cizmele...asa da! imi plac maxim!

    RăspundețiȘtergere
  25. Era o vreme cand purtam foarte mult negru, apoi am inceput sa adaug o pata de culoare, iar acum majoritatea hainelor sunt colorate. Am si piese de baza pe negru pentru a fi mai usor atunci cand nu am energie pentru a combina culori si piese.
    Esarfele sunt nelipsite, am atat de multe de peste tot pe unde am fost plecata si imi place ca mereu sa le schimb. Cat despre calitatea produselor, nu cumpar decat de acolo de unde sunt sigura ca sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Majoritatea esarfelor sunt din materiale care nu tin cald, eu sunt friguroasa si nu apuc sa port din ele, am renuntat sa mai cumpar subtiri. Tu esti cu magazinele offline. :)

      Ștergere
  26. Cat de bine iti sta cu tunsoarea asta!! Cred ca ti-am spus-o deja de 1000 de ori, dar nu ma pot abtine. Acum ca a mai crescut putin parul parca e mai feminina, mai eleganta..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi Ira, trebuie sa-l bag in tratament anti-cadere, in sfarsit il vad si eu ca creste, nu ca m-am saturat de el scurt, dar la un moment dat imi faceam griji ca nu vedeam nici o schimbare.
      pup

      Ștergere
  27. Imi place mult paltonul si esarfa :*

    RăspundețiȘtergere
  28. Paltonul e superb, imi place combinatia de alb si negru. Am fost mult timp fana non culori,acum le combin!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  29. Amazing look! I love the coat!
    www.alessandrastyle.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Sunt de acord- nu-i totul alb-negru! :) Imi plac combinatiile alese.
    Iti doresc sa ai o zi minunata !

    RăspundețiȘtergere
  31. How gorgeous is that coat! Love how you styled it! :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Iubesc acest paltonas. Mi se pare elegant, chic si...si..si...minunat! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  33. Wowww, .beautiful black and white coat and I really like the dress under and those purple tights ! Loved the printed orange shawl...you look so pretty! Kisses <3


    http://rakhshanda-chamberofbeauty.blogspot.in/

    RăspundețiȘtergere
  34. Superbă combinația alb-negru,îmi place tare mult!
    O zi frumoasă îți doresc!
    Și anticipat”LA MULȚI ANI,MIHAELA”!
    Pupici și îmbrățișări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Elena pentru tot, te pup si te imbratisez si eu!

      Ștergere
  35. Nice outfit!!! I love your coat!!!
    Have a nice day!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    RăspundețiȘtergere
  36. Nice coat!!
    Marina
    http://www.maridress.blogspot.it/

    RăspundețiȘtergere
  37. love your coat!! kiss

    www.mammaaltop.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Cât de frumos e paltonul și ce bine te prinde această ținută! Foarte mult îmi place!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  39. Spun un mare Da paltonului ales! Jocul asta geometric al nonculorilor e grozav ca efect! Vad ca si pretul e unul bun! M-a amuzat negresa graviduta care-l poarta (in fotografiile de pe site)!
    E ceva schimbat la felul in care ai aranjat parul sau poate ca a mai crescut, e un ceva, un quelque chose... foarte atragator! Salul si rujul purtat fac echipa buna!
    Mihule, like pentru intregul look! Ai niste priviri expresive, esti ca o papusica de frumoasa! :)

    Te imbratisez, draga mea! :*
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca esti in asentimentul meu: fara prea mare efort se poate construi o tinuta faina cu acest palton. Stiu pozele si implicit persoana, m-au ajutat in alegere.
      Parul l-am purtat natural insa fara a mai fi pieptanat intr-o parte, Felicia, da, a crescut. Multumesc tare mult, pupici si imbratisari!

      Ștergere
  40. Mihaela that coat is TDF! Love the paring with the scarf, you look stunning girl!
    kisses
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  41. OMG! In love with the entire look especially the coat, the best I've seen today! xo

    RăspundețiȘtergere
  42. Imi plac pozele nr. 6 (cum arati) si 9 (artistica). Tinuta e interesanta, paltonul este de efect, iar cizmele sunt superbe. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  43. What lovely pics! I adore that fab coat! T. http://tickledpinkwoman.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  44. You look so pretty in this coat, dear!

    http://crafty-zone.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  45. E frumos foc paltonul, it sta foarte bine coafura asta :) Pup!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  46. Love your awesome jacket babe, love it <3
    Xxx

    Carolina

    www.theworldc.com

    RăspundețiȘtergere
  47. fantastic black & white coat

    http://emiliasalentoeffettomoda.altervista.org/magliatartan-tanita-pokemaoke-stellinafabbri/
    grazie
    Mari

    RăspundețiȘtergere
  48. Amazing outfit. I love the coat <3
    Happy weekend!
    Vanessa x

    www.cashmerebow.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  49. Very pretty look. The coat and the dress look so cute together.

    Kreyola Jounerys | Instagram

    RăspundețiȘtergere
  50. Asa de mult imi plac pozele :) Si paltonul este favoritul meu, culorile pe care le ar si formatul lui imi plac mult :)

    RăspundețiȘtergere
  51. Thank you ladies! Have a great weekend! many kisses

    RăspundețiȘtergere
  52. Gorgeous look, love your coat!!
    www.effortlesslady.com

    RăspundețiȘtergere
  53. O sa iti zic din nou ca esti foarte frumoasa! :-*
    Si la multi ani! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  54. Ce ma bucur ca ti-au fost bune cizmele! <3 Sa le porti sanatoasa!
    Imi place cum te-ai machiat in ziua aia, iti sta tare bine. Pare mai indraznet decat de obicei :)
    Eu nu mai vreau sa aud de sistem dintr-asta de inchidere, cum ai la geanta. Cand eram mica, mami avea portofele care se inchideau asa si nu puteam deloc sa le deschid, mi-am prins degetele de zeci de ori cred :)))) Le urasc :P
    Ai dreptate cu hainele comandate online, mai exista si cazuri cand nu corespund, de aceea trebuie sa verifici atent si sa iti stii bine masurile inainte de a cumpara.
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Dorina, amabila ca intotdeauna! Toamna, iarna, apelez la farduri, asta daca nu este ger si vant incat sa ma faca sa plang involuntar.
      Si eu mi-am prins degetele, dar tot imi place! :)))
      Multumesc frumos, te pup!

      Ștergere
  55. Foarte frumoasa combinatia si tu asa senina si frumoasa esti!!! Te pup draga mea si scuze ca eu asa greu am venit cu un comentariu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liuba, fiecare e binevenit oricand, so no sorrow! Te pup si iti multumesc pentru vizita si caldura ta!

      Ștergere
  56. Vaai, cat de frumos iti sta cu parul asa, nu ma mai satur sa te admir!!
    Rujul, ochelarii si esarfa te completeaza perfect, vad ca ti-ai comandat si tu geanta, s-o porti cu drag!! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh da, imi place atat de mult incat mi-am comandat si pe alta culoare, as vrea si pe albastru insa nu au in stoc. Multumesc, Diana! pupici

      Ștergere
  57. Wow cat de frumos este paltonul, simplu , insa efectul datorita combinatiei de alb si negru este neegalabil. Esarfa de asemenea este foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  58. super super cool!

    imi place la nebunie :).

    RăspundețiȘtergere
  59. Excelenta combinatia de culori, iti sta minunat! Ti-a mai crescut si parul, esti foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, creste, mai trebuie sa-l finisez in parti ca sa creasca frumos, uniform. Multumesc, Aurelia! Te pup.

      Ștergere
  60. Ca de obicei, foarte elegantă!
    Jos pălăria în fața ta! :)

    RăspundețiȘtergere
  61. I have to admit that I really like this outfit and yes, you look indeed like Audrey Hepburn! What a wonderful coat and again those super cool purple tights I like <3

    Kisses

    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.