Treceți la conținutul principal

Testat| Sa vorbim despre aspiratoare Philips



Buna dragilor - Hristos a inviat! -, curatenia de Paste a trecut, mai e putin si trec sarbatorile revenim la munca, la ritmul de zi cu zi, iarasi curatenie... sper ca v-ati relaxat, v-ati plimbat caci vremea ne-a oferit temperaturi bune. Noi am fost la un gratar in familie la Lacul Brates si a doua zi am fugit sa vedem bunica, nepotelele si pe nasi. Primul drum lung, doar noi doi, ne-au binecuvantat pe noi si masina. 

Mai divaghez putin intrebandu-va daca stiati ca a avut loc prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale. Da, valoarea bonului fiscal castigator este de sase lei, emis in 7 februarie anul acesta. Asadar, sunteti castigatori daca aveti bonuri fiscale intre 6.00 lei si 6.99 lei. Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masa, precum si cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplatitoare de TVA. Aveam si eu unul din februarie, dar nu corespunde ziua, verificati poate e cineva norocosul. Premiul se imparte la toti cei ce revendica in timp util. O ocazie sa-ti cumperi jucaria despre care va povestesc astazi.



Revenind la subiect si pe bunica am informat-o despre noul aspirator de acasa, cat de repede si mai ales cat de bine si-a facut treaba Philips Performer Expert Parchet. Un nume complex pe masura tehnologiei - AirflowMax: "optimizeaza fluxul de aer, permitand desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple". Se apropie sfarsitul de campanie pentru testarea aspiratoarelor clasa A Philips(clasa de eficienta energetica A) iar eu sunt deja gata sa va scriu impresiile de final.



Aspiratul, pe langa sters praful, dusul gunoiului si multe altele, la noi in casa de cele mai multe ori e sarcina domnului dar de cum a sosit coletul de la BuzzStore in seara aia l-am si pus in actiune, pana atunci l-am studiat, mi s-au parut prea putine informatii, cu toate ca sunt desene graitoare la cum sa montezi, demontezi, ordinea corecta, setarile pentru fiecare tip de suprafata, recomandarile pentru fiecare accesoriu potrivit. 

Pentru mine nu este clar, nu este precizat pentru acest model, daca filtrul/ele se spala sau doar se scutura precum in imagini, ca si sacul de asemenea. Inteleg ca trebuie scoase daca aparatul nu este folosit o perioada foarte mare de timp. Am inceput cu duza principala, luand fiecare camera, deja in bucatarie imi era foarte cald si nu prea mai aveam ce sa dau jos de pe mine. Atunci am descoperit rolul clapetei pentru usurinta manevrarii, ramasese ca pentru parchet si ma simteam ca la sala muncindu-mi bratele asa de mare se facea priza, imi ridica covorul si imi ingreuna activitatea. 
Yep, atat de puternic e! Si consuma si mai putin.


Este un aspirator cu sac dintr-un material cu mai multe straturi ce previne infundarea, cu o capacitate 5 litri, cu un lung tub telescopic, furtun flexibil pana la capatul de montare a tevii si rotativ la baza - 360 de grade, un cuplaj SmartLock, motor gratie unei admisii izolate proiectat pentru a avea pierderi minime. Cantareste 5 kg, are doua manere pentru transportare. Un sistem de filtrare a aerului - Hepa 13 - certificat antialergic, setari putere de absorbtie prestabilite pentru canapea (perdea, tastatura, plante), covor (pereti, tavan, tapitarie), parchet (gresie, faianta), dar si intre ele, reglaj absorbtie si de pe maner. 
Cablu de alimentare de 8 metri - suficient pentru un apartament cu doua camere -, cu un design ce multi copii l-ar transforma in masina preferata, 4 capete de aspirare: TriActiveMax pentru toate suprafetele dure si covor (cu o priza fantastica incat se aspira in profunzime) este preferatul nostru pentru ca perie si aspira in acelasi timp, TriActiveZ in special pentru firimiturile mari are plintele de plastic flexibile iar canalul de acumulare este suficient de larg pentru un flux rapid, peria ingusta 2-in-1 potrivita cu duza simpla de exemplu pentru perdele, interiorul corpurilor de mobilier, iar cu perie pentru tastatura, chestii mitoase, rama patului, scaune, in desprafuirea peretilor in actiuni mai ample si duza speciala pentru zonele inguste de la bratele canapelei, intre mobilier si perete, colturi, abajururi, spatiile inguste de la ferestre, la calorifere, etc.


Cele mici putand fi prinse de suportul detasabil ce se prinde la baza furtunului, iar cele doua mari cand sunt in uz bratul poate fi fixat pe verticala de fundul sau de burta aspiratorului pentru protejarea furtunului. De cate ori nu v-a pocnit furtunul pentru ca ati calcat peste in mod accidental? Cel din copilaria mea lunguiet ca o racheta era bandajat in multe locuri, ba si primul nostru aspirator cand ne-am mutat impreuna a fost victima. Iar noi eram victime datorita mirosul aerului neplacut evacuat din timpul aspirarii. Ce bine ca am scapat!


Iata o mica demonstratie - comparatie video* intre Philips si aspiratorul Samsung pus pe tusa:

*Sunetul de fundal a trebuit sa-l acopar cu o inregistrare audio deoarece la un moment se auzea o melodie.



Ce ti-a placut la aspiratorul Philips testat?
Puterea foarte mare de absorbtie a mizeriei de pe parchet, mai ales din cele mai adanci fisuri, cablul foarte lung, la fel si in cazul tubului telescopic, aerul eliberat curat, reglarea puterii, faptul ca este mai putin zgomotos - poti sa dai si la 10 noaptea, capul cu perii, etc.
Ce nu ti-a placut la aspiratorul Philips testat?
Am ajuns si in situatia de a avea sacul plin asa ca am revenit cu un UPDATE. Sacul care trebuie schimbat reprezinta o cheltuiala in plus, in brosura scrie ca trebuie golit si spalat dupa caz, probabil golirea se face la cel fara sac si se spala recipientul din plastic, la acest model in magazine nu am gasit decat de unica folosinta. Nu imi place acest lucru, dupa logica mea, daca la aspiratorul vechi a rezistat o perioada, adica repetate goliri si spalari pana sa ajunga sa miroase, cu toate plusurile si minusurile celui vechi constat o diferenta de pret mult prea mare. Cand sacul a ajuns plin, carcasa foarte curata la inceput si verificata pe parcurs, am simtit mirosul de praf iar carcasa am gasit-o invadata. Filtrele din zona erau sufocate. Dupa curatare inca nu l-am pus in functiune, am apelat la "batranul" meu pentru moment.
Care e cel mai dificil tip de murdarie pe care ai reusit sa il cureti/aspiri cu aspiratorul testat?
Praful de pe parchet si mai ales cel depus in spatiile adanci si inaccesibil dintre placi. Dupa ce am facut instalatia electrica in casa ceea ce inseamna facut santuri si muuult muult praf, vechiul aspirator a tras cat a putut, iar Expert Parchet mi-a demonstrat dupa luni bune in care s-a tot aspirat periodic ca a mai ramas destul cat sa ma lase cu gura cascata. Tubul telescopic a intrat cu totul sub pat si a scos si ce era sub plinta de la parchet. Pasul urmator era sa spal pe jos si in mod obisnuit carpa era plina de praf, respectiv apa neagra, dar cu acest aspirator abia la a 3-a camera aveam apa murdara.
In urma testarii produsului, cum evaluezi noul aspirator Philips comparativ cu cel vechi?
Aerul curat pe care il laud si care lipseste de la cel vechi e pentru ca nu doar are filtru, caci si batranul are unul, dar are si etansare hepa, un detaliu care face diferenta. Un altul e ca atunci cand umblu la sac zona este foarte curata, sacul este cu mult mai mare si nu am ajuns sa-l scutur pentru ca inca nu e plin. Mi-am dat seama ca si accesoriile conteaza si pentru ca nu consuma mult e bine sa investesti in ceva ce consuma mai putin, cu un motor puternic care nu simti ca lesina dupa o operatiune dar mai e si "discret".
Sotul: dar de o manevrare mai usoara nu scrii? Poate pentru tine nici cu asta nu e usor, insa exista o diferenta satisfacatoare, are o stabilitate mai buna datorita seturilor in plus de roti si aluneca mai usor.

Pretul de lista pentru modelul FC8725/09 este de 1.131,33 lei dar la fel ca si cu statiile de calcat le gasesti dupa lansare la un pret mai mic, exista site-uri unde vei gasi un pret bun. Nu tot ce tine de tehnologie ma pasioneaza, nu vreau tablete, telefoane, in loc sa-mi cumpar un iphone in rate mai bine strang de un aspirator.


Acum va intreb pe voi, va indemn cu curiozitate si va rasplatesc cu ciocolata:
Ce impresii ti-a lasat acest produs?
Ce nu-ti place la aspiratorul tau si/sau ce plusuri ar avea nevoie aspiratorul din dotare?

xoxo

Comentarii

  1. Pare foarte bun acest aspirator, sa il folosesti cu drag si spor. As avea nevoie si eu de unul.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi inchipui mai ales ca ai un copil. Abia astept rezultatele. xo

      Ștergere
  2. Eu urasc zgomotul facut de aspirator, daca aspira cineva. Trebuie sa ma gandesc la ceva vesel ca sa nu ma ia durerea de cap de la zgomotul aspiratoarelor. Ma bucur sa aud ca e putin zgomotos. Il voi lua in vedere pe viitor cand va trebui sa cumpar un aspirator :D Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum e dar imi pare rau sa stiu ca iti pot provoca dureri de cap. pup

      Ștergere
  3. Tot un aspirator Philips avem - desigur ca nu atat de performant! Isi face treaba - si sunt ani buni de cand il avem! Pe acesta deja mi-l imaginez a fi zmeu, raportand la cel pe care il folosim noi!
    Complet, frumos scris si util review! Imi place si ma tenteaza - pentru mine are greutate aspectul ce vizeaza aerul pe care il elibereaza!
    Pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste "tot ceea ce tine de tehnologie" si prioritatile stabilite!

    Multumesc pentru review!
    Te pup cu drag, Miha! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produse care ne fac viata mai usoara, care ne ajuta sa avem un mediu mai curat, mai sanatos primesc intaietate. Ma bucur sa stiu ca rezonam, defapt tinusem minte de la citirea unor lepse.
      Multumesc si te pupacesc!

      Ștergere
  4. Aspiratorul meu e Samsung din acela cu rezervor de plastic care se spala. Problema lui este ca ii scade puterea de tragere imediat ce apare vreun somoiog de murdarie pe orificiul pe unde trage si trebuie sa-l desfac si sa-l desfund. Nu prea are putere, nu sunt multumita de el. Philipsul testat de tine pare sa fie mai eficient si folositor pentru mai multe tipuri de suprafete. Cred ca mi-ar reduce timpul de aspirare la jumatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum s-ar spune fara sac, e al tau. Da, e aiurea sa desfaci, sa te murdaresti pentru a desfunda si a o lua de la capat. Cu siguranta si din punctul asta de vedere ai economisi mult timp.

      Ștergere
  5. Wow pretty interesting you look fabulous vacuuming.

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Multumesc, sper sa apuc sa dau cu aspiratorul inainte de a afla rezultatele.

      Ștergere
  7. it looks very good...
    you're not a desperate housewife!!!
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare foarte bun aspiratorul! Ce voce frumoasa ai! <3 Imi place tare mult! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este, Dorina! :) Multumesc, acum am vazut cat e de greu sa te filmezi. ;))
      xo

      Ștergere
  9. si noi avem un aspirator Philips, tot clasa A, dar e silentios, special pt parchet, sac de hartie. Il combin cu un steamer tot Philips si imediat e curatenia gata, parchetul e luna si covoarele arata ca proaspat spalate!
    Spor la treaba :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si acesta, in caz ca nu ai inteles bine, Samsung este galagiosul si puturosul, poate sa se foloseasca si saci de hartie. Imi imaginez cu cele doua aparate casa sclipind de curatenie, acum vreau si un steamer, covoare ca proaspat spalate suna excelent.
      Multumesc, te pup!

      Ștergere
  10. Cel mai frumos review la acest aspirator pe care l-am vazut pe blogosfera !!! Sper ca ai avut parte de Sarbatori frumoase!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww... Multumesc tare, tare mult, Sorana!!! Animate din plin, cu prea putin somn, dar mult mai linistite si cu voie buna au fost, sper ca te-ai simtit bine deasemenea. xox

      Ștergere
  11. Sa il folosesti cu placere pentru muuuuulti ani!
    Si mie mi-ar placea unul pentru ca pare foarte "bagacios" (reuseste sa se strecoare si sa curete si cel mia mic spatiu). :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta, multumesc! ♥
      Sufletelul vostru din colivie se sperie de aspirator?
      xoxo

      Ștergere
  12. si costa ceva nu gluma. dar sti cum e dai acum dar il mai schimbi peste nu stiu cati ani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut redus si la 800 de lei. Cu totii speram sa ne bucuram de un produs multi ani.

      Ștergere
  13. Minunata prezentare! Un produs excelent..ca dealtfel toate produsele Philips kiss :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Am urmarit pe FB testarea acestui produs si m-a impresionat in totalitate. Chiar avem nevoie de un aspirator nou, asa ca o voi lua in considerare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa astepti pana de black friday sau alte ocazii cu reduceri substantiale, din punctul meu de vedere merita, ca sa nu te chinui cu sac, ba chiar unul fara.

      Ștergere
  15. l-as testa si eu garantat :).

    eu am acum un aspirator de aproximativ 5 ani si sunt multumita de el, ne intelegem chiar bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bine daca acopera nevoile tale, daca nu stiam cat de bine poate sa traga altul si nu ar fi mirosit naspa, nu-l "pensionam" pe cel vechi.

      Ștergere
  16. Dear Mihaela, is it possible you still look so classy and beautiful even while you are tidying up?!:) Now that vacuum cleaner seems good, mine is from this brand and I think its fine. I need to start a big spring cleaning as well!:) Many hugs drag! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. If we want to dress up we don't need to find a reason, I did an outfit outdoor shooting before this but anyway is lovely to feel good even vacuuming.
      Many thanks, many kisses! xo

      Ștergere
  17. Ce fotografii dragute! Un ajutor de nadejde in gospodarie, silentios pe deasupra. Si eu tot pe video-test comparativ am mers, aspiratorul vechi a tinut pasul, doar ca se misca mai greu si te asurzeste. :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. Interesanta prezentarea acestui aspirator super performant!
    Sa-l folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  19. Aoleu Miha, tu imbracata asa faci curatenie? Tre' sa iau masuri urgent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, e mai fun si da bine si la camera, doar nu doreai sa ma vezi in "salopeta de munca"?! ;))
      Trebuie sa incerci si tu. :P xo

      Ștergere
  20. you look so glam and beautiful even while vacuuming...that red dress is so stylish and feminine.
    That vacum cleaner seems great. Mine is old, I should really get a new one.

    http://modaodaradosti.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I wished to do a special shooting for this review, glad you like it, thank you.

      Ștergere
  21. Mihaela, înțeleg că articolul este publicitar și trebuie să spui numai de bine despre aspiratorul Philips Performer Expert Parchet. Foarte bine, eu apreciez produsele Philips, am o excelentă combină cu cititor de cd-uri, MP3 și de stick-uri de memorie. În ceea ce privește aspiratorul, însă, eu îl prefer pe al meu, nu spun marca, să nu facă concurență. Are toate calitățile, dar în plus are cutie pentru praful aspirat, nu sac. Avantajul este că această cutie se spală și se usucă extrem de ușor, mult mai ușor și mai repede decât sacul.

    Numai bine îți doresc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Zinaida, articolul face parte dintr-o campanie de testare, testezi si scrii impresiile, nu e vorba de o astfel de publicitate (gen mascara... stim ca se exagereaza cu efectele), iar "trebuie" nu-si are locul, sa scrii doar de bine tine de onestitate. Pot fi acuzata de prea mult entuziasm, dar nu ca as ascunde ceva.
      Daca nu-mi placea ceva la el nu depuneam eforturi pentru a-l pastra, exista aceasta posibilitate daca buzz-ul a fost facut de calitate. Va multumesc pentru feedback-ul oferit, ma ajuta sa inteleg ce cred cititorii, cred ca si cei de la Philips sunt curiosi de firma/modelul cu care comparam, nu aveti restrictie in a mentiona marca, doar si eu am spus despre aspiratorul meu.
      Cu sac am avut dintotdeauna de aceea am primit asa, am vazut si eu la alte colege cat de usor e fara, ma bucur ca aveti asa, daca sunteti multumita e tot ceea ce conteaza.
      Toate cele bune!

      Ștergere
  22. Imi place prezentarea facuta de tine, este cam scump aspiratorul dar na...nu iti iei in fiecare zi un aspirator :D
    Pup Bubulina!

    RăspundețiȘtergere
  23. Now I am no big expert of housekeeping but my hoover is getting old and I was lookin for something else, I think I'll get this one!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. You can take in account and comparing with other products for a good choice. xo

      Ștergere
  24. Hihi am primit acelasi tip de aspirator! SI eu am fost foarte, foarte multumita de eficienta ta. Chiar mi-a depasit cu mult asteptarile! FOtografiile sunt minunate, tinuta aceasta de gospodina te pune in valoare! ♡

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa stiu ca si tu esti multumita, e un aspirator performant, multumesc frumos. :*

      Ștergere
  25. Hi Darling,
    cute review! You're so beautiful, love your dress!
    Baci,
    Coco et La vie en rose - Valeria Arizzi

    RăspundețiȘtergere
  26. great. U are dressed up really good. Enjoy the cleaner.
    New Post on my blog, do drop by soon ,<3
    ✿thefashionflite
    ✿twitter
    ✿Bloglovin
    ✿FaceBook

    RăspundețiȘtergere
  27. Oh, you look fabulous vacuuming and still look so gorgeous my dear. Have a nice day <3

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce fotografii simpatice! Esti o harnicuta, draga Miha, imi place rochia, te pup :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Activitati necesare, eu doar am facut prin tinuta asta sa arate si mai bine. xoxo

      Ștergere
  29. Dear Mihaela,
    I can't imagine that ever a woman was prettier than you during hoovering! You look lovely and wonderful in your red dress and the pictures turned out so cute. I thank you for the test, very interesting as we recently also tested new hoover, namely a robot and a additional a hoover which was able to wipe wet. But we weren't really satisfy with both of them and so we will continue to use our older hoover with the brand Kobold.
    xoxo
    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Every husband I think wants his wife to look good even hoovering, but I know as well we don't have the mood to do something special from this activity.
      Thank you for sharing your opinion about your brand.
      xoxo

      Ștergere
  30. Eu chiar cred ca e un aspirator de milioane, fiindca costa multe milioane (ma rog in bani vechi). Iti inteleg si entuziasmul fiindca un asemenea aspirator poti sa-l pastrezi zeci de ani, pe cand unul cumparat la oferta dintr-un lant de magazine oarecare il arunci dupa 1 an. Si spun asta din experienta.

    Si eu am un Philips rosu (nu stiu modelul) si imi place fiindca e mic, usor si are putere foarte mare (l-am luat de curand, cand a fost introdusa legea ca nu mai pot avea peste nu stiu cati wati si am zis sa profit).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preturile vor scadea, cel putin asa s-a intamplat si cu statiile de calcat, are multe atuuri pentru care se merita sa dai banii acestia, fara sa testez, doar dupa cifrele din specificatii recunosc ca nu m-ar fi convins pentru ca nu as pricepe mare lucru. Dar ascultand cat de zgomotos, nu e, si cat de bine trage m-a convins.
      La banii astia oricine spera sa il tina multi ani, vechiul aspirator are aceeasi putere de cand ne-am mutat la casa noastra si l-am pus la probe grele. Partea proasta e ca miroase urat, e zgomotos, consuma mai mult si prin crapaturi nu face fata la fel.

      Nu stiam de legea asta, o sa caut mai multe informatii. Multumesc frumos pentru opinie.

      Ștergere
  31. What a cool post! Stunning product along with a pretty model :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.