Treceți la conținutul principal

[Beauty zone] Noutati si scurte impresii

cumparaturi

Iata a venit si timpul sa mai scriu si despre zona de beauty. Luna trecuta nu am facut multe cumparaturi insa cum s-au tot adunat noutati de la ultima postare, pe unele le-ati vazut deja pe pagina de Facebook, vi le prezint impreuna cu cateva impresii despre produsele deja folosite.

Lapte fluid parfumat pentru corp Ange ou Demon - Givenchy de care si uitasem ca il am, a fost primit cadou. Givenchy Ange ou Demon a fost introdus in anul 2006, ca un parfum oriental floral feminin, dezvoltat de parfumierii Jean-Pierre Bethouart si Cresp Olivier. Pe vremea cand am descoperit parfumurile vrac nu stiam povestea parfumului original, nu ma interesau brandurile ci alegeam, cum o fac si acum, dupa ceea ce imi place. Atunci mi se potrivea, acum imi da dureri de cap si il folosesc rar si in cantitati foarte mici. E foarte puternic parfumul. Nota de varf: busuioc alb, mandarina, sofran; nota medie: orhidee, ylang ylang, crin opulent; nota de baza: tonka, vanilie, palisandru, stejar.

O imbratisare e ca un reset, atunci imi dau seama daca un parfum persista. Alaturi de parfumul lui s-a alaturat apa de toaleta Sauvage, la sfarsitul anului trecut pe cand ne intorceam din Londra. Imi place Johnny Depp insa produsul a fost ales exclusiv de sot, da-ul meu a venit ca o completare, fireasca. Parfumierul Casei Dior, Francois Demachy. Notele de varf: piper si bergamota de Calabria; notele de mijloc: muscata, lavanda, piper de Sichuan, elemi {este un copac din Filipine, se extrage din rasina}, piper roz, vetiver si paciuli; notele de baza: cedru, labdanum si ambroxan. Un cuvant care sa-l descrie: salbaticie! Persistenta excelenta!

Gelul crema hidratant pentru toate tipurile de ten din gama Clinique Moisture Surge a fost trecut pe lista dupa ce am avut si testat varianta travel. Am crezut ca fac o afacere daca cumpar din duty free, a fost cadoul nostru de Craciun asa ca numai conteaza preturile gasite ulterior. Deja am ajuns la jumatatea borcanului si cred ca merita sa-i dedic un review. Se absoarbe bine in piele.

Crema de noapte exfolianta Life flo cu 10% acid glicolic sustine regenerare cutanata pentru un ten luminos, cu aspect intinerit si neted. A trecut o vreme de cand o castigasem pana mi-am facut curaj sa o aplic intr-o seara. Oookeey... mi-am adus aminte instant de toata perioada din copilarie cand am facut fizioterapie cu stimuli electrici. Senzatia de furnicatura data de stimulii electrici scade senzatia dureroasa si creste pragul durerii. In cazul de fata senzatia de furnicatura era insotita de o usoara caldura pe o perioada scurta fara a mi se inrosi pielea. Se incepe utilizarea cu doua aplicari pe saptamana si se creste gradual in functie de toleranta cutanata. Nu am ajuns sa o aplic zilnic, am fost lenesa in aplicare, nu am avut rezultate si nici eruptii acneice. 

Balsamul de buze Flormar cu spf 15 Watermelon face parte dintr-o gama disponibila in sase arome fructate, si in afara de mar, asigura o colorare usoara si un aspect glossy. Pentru mine sta binisor la capitolul hidratare. Un plus pentru protectia solara.

Samponul anti-matreata Nivea Hair Care Pure imbogatit cu extract de lamaie verde, dedicat pentru par normal spre gras, se spune ca curata in profunzime si previne ingrasarea. Noi, acelasi ritm de spalare, nu provoaca mancarimi insa "fulgisorii" persista. Pe baza de piroctone olamine {utilizat in tratamentul infectiilor fungice}, sodium salicylate {antiinflamator}, climbazole {ingredient antifungic}. 

Nivea Intimo, pentru zona intima, un produs pe care l-am cumparat fara verificari si vad ca nu am probleme. Cine foloseste Lactacyd, de unde il achizitionati?


sapunuri romanesti

De ziua mondiala a spalatului pe maini am facut prima comanda pe EndeaSoap.com: sapun Propolis Soap, sapun Baby Soap, Sweet Lavender Dreams, sapun Honey Bunny si Cinnamon Soap in doua exemplare, doar se apropia iarna, atat pentru aroma cat si stoc. Cu el, cu aroma de scortisoara, am inceput testarea si cu el voi termina, la momentul de fata folosim pe cel cu propolis, penultimul. 
In medie se consuma un sapun pe luna. 100% naturale realizate manual prin metoda „la rece”, exclusiv din uleiuri naturale. Singura obiectie pe care o am e ca mi-ar placea sa nu se mai foloseasca uleiul de palmier. Cel mai delicat mi s-a parut cel cu miere, fara uleiuri esentiale.


piatra de alaun, exfoliere, protectie solara, dinti mai albi

Deodorant Piatra de Alaun de la producatorul cu acelasi nume. Piatra de alaun este o sare, care se gaseste sub forma de cristal translucid, alb si inodor. Piatra de alaun 100% naturala provine din minele de alaun din Siria sau din zacamintele de suprafata. Se aplica pe pielea umeda sau se umezeste piatra; de cele mai multe ori umezesc zona pentru aplicare. Cate un minut imi ia pentru fiecare axila sa masez cu piatra pana la uscarea totala. De cand o folosesc pot spune ca am avut zile rele si zile bune, iar in deplasari este lasata acasa pentru ca nu imi ofera siguranta si e inlocuita de Old Spice.

Exfoliantul de fata cu fructe de la Green People e neatins, dar puteti citi experienta Ildei.

Lotiunea protectie solara Jason Sport SPF 45, non-grasa, fara ulei, rezistenta la transpiratie, este ideala pentru activitatile in aer liber astfel ca mi-am zis ca trebuie sa o am si de black friday am cumparat-o la un pret foarte bun, pentru a doua oara. Partea proasta e ca dupa un anumit interval de timp de mers incepe sa ma usture teribil ochii si am delegat-o pentru aplicarea de la gat in jos. Protectia corecta se face atunci cand se aplica o cantitate de dimensiunea unei migdale pentru ten, de exemplu, cu cat mai putin cu atat scade. Aplicarea nu este la fel de rapida precum crema Clinique, de exemplu, pentru a nu lasa pelicula alba trebuie insistat putin pana la absorbirea completa. La final ofera un glow fain, poate neapreciat de persoanele care prefera un aspect mat.

Pasta de dinti Powersmile Jason, v-am povestit ca deja am terminat-o, iat-o in poza de grup, la reducere as cumpara-o fara sa clipesc! 
Da, uite ca acum mi-am dat seama ca nu am fotografiat pasta de dinti pe care am cumparat-o din DM - Kingfisher Baking Soda si ea intra la consumate. Ma declar eroina, am inceput-o impreuna si am terminat-o singura, deja la final nu imi mai parea asa rea. :)) Ii spun nu pentru ca nu imi simteam dintii curati, nu respiratia proaspata.


Eczeme, psoriazis, acnee, negi, herpes, infectii, abces

Cred e cea mai lunga postare si sper sa rezistati pana la final. Aici e vorba despre prima si cea mai mare comanda de uleiuri si unturi pe care am putut sa o plasez, unele produse au ajuns pe mainile altor persoane si nu apar in poze, altele sunt castigate pe blogul Evei, venite de la aceeasi sursa: Elemental. 
Untul de shea imi pare diferit, cumpar de ceva ani si niciodata nu a fost asa de moale ca o crema la temperatura camerei, mirosul e mai intens, perceput neplacut, nu ranced, astfel ca in partea de sus a corpului folosesc pe cel cu mango si cacao. Uleiuri tamanu, neem si tea tree in special pentru zonele cu probleme: acnee, infectii virale si bacteriene, etc. Cand cumparati un ulei cititi daca poate fi folosit ca atare sau doar in combinatie si in ce concentratie.

cosmetice recomandate

Da, samponul Nivea de mai sus e pe duca si deja am adus un altul ce pare la fel dupa denumire.  

Cien si la noi acasa, un sapun antibacterial delicat, cel putin asta e impresia dupa cateva zile de folosire. 

Am fost curioasa sa vad si eu cum e dizolvantul fara acetona, inca nu l-am pus la treaba, doar in cos.

Gel de dus crema hidratant Elmiplant Care Moments cu Bambus si extract de Orez bun si cand vrei o cada plina cu spuma. 

Lotiunea intensiv-hidratanta cu iaurt si bambus sta inca nedesfacuta, toata gasca aia de sus de unturi si uleiuri  au prioritate.

Gelul spumant purifiant Gerovital Plant stop acnee s-a terminat, pentru mine a fost un soi de amuzament si enervare datorita sistemului de dozare/improscare. La capitolul eficienta nu mi s-a parut ca face ceva in plus fata de gelul de curatare de la Garnier. Sotului i-a placut mai putin insa nu intelege ca stoarcerea cosurilor poate duce la suprainfectare. Dupa o perioada cand cosurile apareau ocazional si in numar mic acum ne batem capul cu o eruptie urata pe care incercam sa o combatem.


Daca a mai ramas ceva nespus, altadata, daca aveti intrebari discutam in sectiunea de comentarii.
xoxo

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Informatiile sunt orientative, daca vei gasi produse care sa ti se potriveasca atunci ma bucur, sper sa va fie de folos, Laura. :)

      Ștergere
  2. Lactacyd am vazut in Carrefour, iar uneori au si oferte promotionale, cu un gel cadou sau servetele umede. Pret: 15-20 lei

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de bunatati, cele de la elemental ma tenteaza de foarte mult timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai mai folosit uleiuri si unturi si ti-au placut, da, e fain ca au o gama foarte larga de produse.

      Ștergere
  4. Foarte faine toate, sa le folosesti cu placere. :)
    Mi-au atras atentia sapunurile alea EndeaSoap, arata superfain, si imi place cum sunt promovate, "tested on friends", ha-ha that's hilarious. :)))) Ador sapunurile naturale hand-made, le folosesc in mod constant, in fact le-am inclus in povestea mea despre #3SecreteFeminine, in cazul in care ai vazut la mine pe blog.

    Sa ai o zi frumoasa,
    Xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai chiar ei asa au facut au inceput cu prietenii apropiati si abia apoi au trecut la scara larga. :) Sunt foarte seriosi si dedicati. Poate vor renunta la uleiul de palmier.

      Ștergere
  5. Ce de chestii bune! De la Clinique am avut doar o mostra care mi-a placut teribil, uleiuri de la Mayam am si acum, de la Jason tocmai am terminat un deo sapunel care mi-a placut mult. N-am incercat sapunurile Endea, dar mi-as dori. Cat despre Nivea nu ma impac cu nici un sampon de la ei, nici atat cu ala anti-matreata. Elmiplantul l-am sarit in ultima vreme, dar gelul Gerovital l-am avut si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. O multime de bunatati, draga mea!
    Sa te bucuri de fiecare in parte!
    Sa stii ca si eu am mai patit-o cu sitemul de dozare al gelului spumant de la Gerovital dar la cat de mult il iubesc, nici ca am bagata de seama. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Crema aceea de la Clinique am zis ca o cumpar si eu in varianta travel ca sa vad daca e suficient de hidratanta. Imi confirmi ca merita incercata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De hidratare nu cred ca se poate plange cineva de ea, doar de pret si ambalaj, ca nu e cu pompita ori... :)

      Ștergere
  8. ce de uleiuri si unturi, le ador!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoasa prezentarea produselor.Cred ca o sa caut si o sa dau si eu comanda de sapun.Multumim de recomandari.

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsele prezentate sunt atrăgătoare prin calitățile pe care le descrii, dar eu sunt o conservatoare. M-am obișnuit cu produsele Yves Rocher și nu mă îndur să le schimb.
    Pentru ”fulgișori”, un remediu natural, de făcut în casă: săpun de casă (de rufe) ras, dizolvat în ceai de mușețel. Te speli cu el ca și cu un șampon și clătești cu apă călduță din abundență. E imbatabil!

    Zi frumoasă, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultima oara cand am folosit sapun de casa nu am avut un par prea grozav, cu toate ca in copilaria i-a mers, dar voi incerca.
      Multumesc.

      Ștergere
  11. Ce de chestiute interesante! Suuper, sa le folosesti cu placere! De curand mi-am cumparat si eu pentru prima data, dizolvant fara acetona, e foarte bun. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Some great products in the above, Mihaela. Enjoy your haul, girl.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  13. Miha, la balsamul Flormar, varianta Black Mulberry sta mai bine la capitolul hidratare si mult mai bine in ceea ce priveste aspectul si versatilitatea nuantei...
    Multumim pentru prezentare! Sa fie cu spor si cu bucurie testarea/ folosirea noutatilor!
    Pupicei, draga mea! :)
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am vazut un swatch pe mana si mi-a placut nuanta, ma bucur sa stiu ca e mai hidratand, multumesc de veste!
      te pup
      Spor si tie in toate!

      Ștergere
  14. Daca nu-ti mai place laptele de corp Ange ou Demon, nu mi-l vinzi mie SH? :D
    Eu folosesc parfumul de vreo 5 ani si, desi am mai cumparat si altele intre timp, tot asta e preferatul meu. Sau, daca nu-l dai, imi poti spune unde gasesc versiunea asta mai mica? Pe net am vazut tubul mai mare, cel care e la vreo 120 de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place insa e prea puternic pentru mine, acum. Pe olx am vazut varianta asa mica, cu 50 lei.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru pont! :D

      Ștergere
  15. Ioana Radu- idem, mor dupa Ange ou Demon, acum am parfum și nu am crema dar îmi place că e atât de puternică crema încat nu mai e necesar să aplic parfum când ma dau cu ea.
    Îmi pare rău cî n-am achiziționat-o acum în cutiile de Paște.

    Mihaela -servețelele pentru zona intima nu le-am încercat și mă tot uit la ele pe standul Nivea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai mai incercat servetele intime, incearca, pe mine nu ma incanta, prefer lotiunile.

      Ștergere
  16. Ce de produse minunate! Se vede ca esti super pasionata de cosmetice. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt colectionara si nici pasionata dupa fiecare noutate, imi place sa fiu cu picioarele pe pamant, mai practica, nu-mi place sa arunc. Nici bani, nici produse. :)

      Ștergere
  17. Ce de bunatati! Eu sunt in curs de terminare a tot ce am momentan, pe cat posibil incerc sa imi limitez cumparaturile. So far so good!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma abat de la cele necesare, in curand trebuie sa-mi refac stocul de sapunuri solide. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.