duminică, 1 aprilie 2012

Cand dragostea isi face acte..

Nu multi se mai incumeta in ziua de azi sa-si mai caute perechea, cum din punct de vedere religios, crestin-ortodox, ai nevoie de acte, trebuie neaparat sa treci pe la starea civila inainte de a te binecuvanta Dumnezeu. Eu preferam invers, dar mai bine nu intram in amanunte delicate.


Pentru mine existenta unui inel de logodna este mai putin importanta decat cererea in sine si unirea sufletelor. Am fost ceruta de mai multe ori, de trei ori mai exact, si asta nu pentru ca as fi refuzat, ci pentru ca se lasa cu bis, dar si  toate demersurile implicau bani de care inca nu dispuneam. Un inel simbolic l-am primit a doua oara. Era din argint, in genul acesta.

sursa

Daca inelele de logodna pot fi optionale, la capitolul verighete nu ai ce face si trebuie sa le cumperi: simple, cu pietre, in doua culori, diferite sau nu, ele sunt simbolul unirii cuplului. Gravate in interior pot fi o solutie in a nu uita data celebrarii frumosului eveniment pentru persoanele uituce.
Voi dragilor, trebuie sa faceti ceea ce doriti amandoi, daca sunt pareri diferite sa ajungeti la un consens si sa fiti fericiti este ceea ce conteaza!

Pace & love !

2 comentarii:

  1. Tocmai mi-am amintit de verighetele alor mei,de ceea ce scrie la interiorul lor,de relatia lor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Amintiri frumoase, vezi cu trecerea timpului ele sunt cele mai vii amintiri.

    RăspundețiȘtergere

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!