vineri, 6 aprilie 2012

Pentru masa de Paste

un pranz sau o cina





un mic dejun care poate fi completat cu oua vopsite

Cei ce tin post si sunt pofticiosi e bine sa ivite aceasta postare. Intai de toate am considerat ca trebuie precizat acest lucru cu toate ca putini oameni mai tin post si oricum ne priveste doar pe fiecare in parte.
Va aduc la cunostinta o optiune pentru masa de Paste, va asigur ca e absolut delicios. S-a folosit un picior de miel, pe pat de cartofi si alte legume: rosii, ardei, nu au lipsit maslinele verzi. Carnea a fost unsa cu ulei de masline si condimente: boia, cimbru, usturoi praf, menta, piper si sare, rozmarin proaspat. Intr-un vas cu capac a stat in cuptorul incalzit in prealabil la o temperatura mica (160-180 grade) la inceput si cand a mai scazut apa s-a adaugat un pahar de vin si o cutie de rosii decojite si tocate. Apoi la foc mai tare.. 200-220 grade. Fraged, suculent, aromat, a fost verdictul !

Pace & love !

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. A fost nebunie curata :D Pe viitor am de gand sa inramez colajul cu vin, in varianta asta sau alta imbunatatita daca imi va veni vreo idee mai buna. :)

      Ștergere

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!