sâmbătă, 30 iunie 2012

Am testat: Cu bujori in obrajori - SpaRustica

Din martie am primit pentru testare o crema de fata de la SpaRustica. De cand m-am intors in tara am folosit-o aproape in fiecare zi timp de doua luni asa ca astazi a venit timpul sa va spun ce parere mi-am facut despre ea.

La SpaRustica se gasesc un numar de sase produse, preparate manual din ingrediente naturale. Produsele nu contin parfum, uleiuri esentiale, parabeni si nici arome care contin alergeni. Cum va spuneam la inceput, am primit si eu o crema de la ei pe care mi-am ales-o in functie de starea tenului de atunci."Cu bujori in obrajori", o crema hidratanta pentru ten normal.


Crema contine uleiuri vegetale - jojoba, migdale dulci si canepa - si extracte vegetale - lavanda, trei frati patati si patlagina. Pe cutie gasiti mai multe detalii despre fiecare din aceste ingrediente.

Am folosit "Cu bujori in obrajori" de doua ori pe zi atat dimineata, cat si noaptea alternand-o cu Ultralift Pro X atunci cand imi simteam tenul obosit.
Are o consistenta destul de groasa si fina, se absoarbe repede si nu lasa pelicula grasa. Incepand cu mijlocul lunii am incetat aplicarea ei, tenul a inceput sa se ingrase si fata sa luceasca mai tare dupa in zona T.

Asa cum am vorbit si cu Simona, vara am nevoie de o crema pentru ten mixt. Astfel ca am primit si "Sora Soarelui", in varianta tip mostra. Despre ea in curand.
Pretul acestei creme este de 68 lei si se poate fi achizitiona direct de pe site-ul SpaRustica.

Voi ce creme mai folositi vara ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!