Treceți la conținutul principal

Testat: Gel contur ochi Hofigal

Descriere:
"Hidrateaza in profunzime, tonifica, relaxeaza pielea si previne imbatranirea prematura a acesteia. Atenueaza ridurile de expresie si cearcanele."

Cu coenzima Q10, extract de echinacea, ulei de catina, ulei de portocal

"Pe baza de substante bioactive naturale, produsele Hof.Viodana previn si intarzie procesul natural de imbatranire a pielii, redau pielii aspectul catifelat, stralucitor si plin de prospetime, mentin supletea si troficitatea pielii.
Sunt realizate dintr-o selectie de ingrediente active naturale cum ar fi: uleiul de catina (cu rol important nutritiv si antioxidant), coenzima Q10 (cu efect antirid, de redare a elasticitatii, supletii pielii si mentinerea frumusetii si tineretii acesteia), spirulina (cu efect de hranire si regenerare a pielii), extract de castraveti (cu efect in stimularea metabolismului pielii), extracte vegetale de Aloe vera, galbenele, nalba, castan (cu efecte dermoprotectoare, antiinflamatoare, calmante), ulei de portocal (cu efect impotriva dilatarea porilor, dar si efect tonic si astringent).
Gelul contur ochi Hof.Viodana se recomanda pentru ochii obositi si sensibili. Hidrateaza in profunzime, impiedicand totodata pierderea apei. Tonifica, relaxeaza pielea si previne imbatranirea prematura a acesteia. Atenueaza ridurile de expresie si cearcanele. Pielea devine neteda, relaxata si catifelata."
Mod de utilizare: Se aplica zilnic, dupa demachiere, prin masare usoara in jurul ochilor, cu varful degetelor.
Continut: 30 ml.
Pret magazin.daciccool.ro: 8,05lei

Ingrediente:
aqua, glycerin, Echinacea purpurea, carbomer, triethanolamine, propylene glycol, hippophae rhamnoides, Olea europaea, Citrus amara, methylchloroisothiazolinone / methylisothiazolinone / benzyl alcohol, ubiquinone (Coenzyme Q10).

Recipient din plastic usor de modelat, are capacul cu deschidere prin filetare. Gelul de ochi Hofigal este de culoare galbena si cu un miros dulceag ce te duce cu gandul la limonada.
Este foarte spornic, la inceput imi pusesem cat o boaba de mazare... buna pentru inca alte doua perechi de ochi si am masat de ma plictisisem. Mai apoi, am redus la o boaba de orez. Textura se aseamana cu cea a gelului anticelulitic, insa acesta din urma intra mult prea repede in piele.
Se simte un efect termic de racoare pe care toamna si vara l-am apreciat mai mult, intra destul de greu in piele, putin lipicios, ofera insa luminozitate, simt pielea din jurul ochilor putin mai tonifiata, dar nu face produsul chiar tot ce promite.
I-as da nota 7 :)
 
xoxo

Comentarii

  1. Mie imi place produsul pentru ca relaxeaza zona ochilor, dupa ce ma dau e foarte placuta senzatia :)

    Irina from www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt friguroasa si nu-mi place efectul de rece pe timpul iernii, mai ales ca e rece in casa pana cand ne vom pune centrala. In celelalte sezoane e ok, nu ma deranjeaza.

      Ștergere
  2. Must be good Mihaela, I'd loveto try it. Kisses dear, have a good day! xo

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am avut si eu, acum il folosescpe cel de la Tis, parca e putin mai bun. Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am folosit si eu. E bunicel, mai ales daca ne gandim si la pret. Nu mai retin cat a costat, stiu doar ca a fost putin. Daca-mi aduc bine aminte nu depaseste 10 lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai bun contur de ochi este din experienta mea, uleiul de samburi de struguri presat la rece.

    RăspundețiȘtergere
  6. It seems to be a great product my dear!
    Xxx

    Carolina

    www.the-world-c.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost si eu tentat sa-l incerc, dar sunt atatea lucruri care nu-mi plac la el: lipicios, intra greu in piele, senzatie de racoare. Eu am pielea din jurul ochilor foarte deshidratata si am nevoie de un produs care sa hidrateze serios :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu l-am folosit dar in acest sezon sunt sigura ca nu-l adaug pe lista datorita efectului termic. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt mare fan produse pentru zona ochiilor dar nu stiu de ce nu m-ar tenta sa folosesc un produs cu textura gel...

    RăspundețiȘtergere
  10. Great review sound like an awesome product.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Amazing! I find you post very interesting )

    Read my post about Christmas diy ==> CHRISTMAS DIY

    Kiss Madina

    RăspundețiȘtergere
  12. Uh, imi prinde bine postarea asta. Si eu am nevoie de o crema de genul asta. :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu folosesc ulei de jojoba si deocamdata sunt multumita de rezultate.Hidrateaza suficient si nu ramane zona lipicioasa,lucru pe care nu-l suport,mai ales pe fata. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. It looks like a great product. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    RăspundețiȘtergere
  15. Great products!!


    Wishlist
    http://emiliasalentoeffettomoda.altervista.org/wishlist-di-natale-accessori-firmati-animanili/
    Grazie
    Mari

    RăspundețiȘtergere
  16. Un review foarte bun: scurt si la obiect, sincer :)
    Mereu imi plac astea, imi place cum le abordezi :)

    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încă nu am găsit un produs bun pentru mine pentru zona ochilor, urmează să-l primesc pe cel de la Farmec, abia astept sa vad ce stie sa faca! Cand e vorba de zona ochilor sunt foarte atentă, e o zona sensibila.

      Ștergere
    2. Abia astept sa citesc parerile tale :)

      Ștergere
  17. I hate the packaging, dar daca produsul e ok, atunci nu comentez. Eu am decis sa nu mai folosesc produse destinate ochilor, desi am momentan o crema pe care o voi termina, mi se pare ca o crema normala de zi sau de noapte face aceeasi treaba. Da, poate ca unele creme create special pt. ochi au partial altfel de ingrediente, dar nu cred ca difera chiar atat de mult de cremele "normale". Dar nu sunt experta, asa ca nu ma apuc sa dezbat, si nici nu am ceva impotriva produselor respective sau a persoanelor care le folosesc. Just sayin'! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tind sa-ti dau dreptate pentru ca dincolo de ingrediente este mult marketing si trebuie sa invatam - si aici ma include si pe mine- ingredientele, ce fac ele care sunt hranitoare si care apa de ploaie, dincolo de cele nocive.
      Testam, observam ce ni se potriveste si ne ghidam, pielea isi mai schimba si trebuie sa tinem pasul cu ea, uneori dam vina pe produs ca nu si-ar mai face efectul. Sunt multe cauze.
      Un serum sau un ulei cred ca e suficient pe langa o crema de zi, intr-o rutina minimalista.

      Ștergere
  18. Toate ca toate dar pana la lipiceala. Am avut si eu un gel de la Avon mai demult si tot asa intra greu si ramanea lipicios, nu m-a determinat sa-l recumpar.

    RăspundețiȘtergere
  19. I love to read all these kind of reviews...
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  20. This sounds like a nice eye product. Thanks for the review!

    Rowena @ rolala loves
    Enter my Blue Nile necklace giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  21. Great post :)

    NEW POST...

    http://www.gagcloud.com/2013/12/firmoo-glasses.html

    RăspundețiȘtergere
  22. I haven't heard of this product before, good review. Thanks for participating in my last post sweety, it was great to hear your thoughts.

    RăspundețiȘtergere
  23. E de ţinut minte. Mulţumim pentru postare! ♥

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.