Treceți la conținutul principal

Testat: Sampon Clear Volume Maxx


Pana nu de mult timp samponul tratament pentru scalp Selsun Blue era nelipsit, mai faceam mici pauze dar tot ma intorceam la el de nevoie. Cand am auzit de samponul Clear - ca e bun - l-am si pus pe lista de cumparaturi si cand era pe terminate samponul din uz l-am cumparat imediat ce am dat de el. Nu mai tin minte pretul si locatia.

"Clear este expertul in ingrijirea scalpului si in eliminarea matretii, bazandu-se pe studiile stiintifice realizate de Centrul de Cercetare Clear din Paris.
Eficienta sa in combaterea matretii se datoreaza intelegerii cauzelor care duc la aparitia matretii si a importantei sanatatii scalpului. Astfel, Clear elimina matreata si ajuta la prevenirea sa, actionand la suprafata si in profunzimea scalpului. (Matreata vizibila. Necesita utilizare regulata)."

Primele folosiri nu m-au incantat, nu aveam un volum al parului iesit din comun, eram obisnuita sa imi simt parul scartaind de curatenie si samponam uneori chiar si de trei ori sau puneam mult produs.
Treptat m-am obisnuit cu senzatia, am redus cantitatea de sampon la una uzuala. Balsamul, mastile de par le aplicam atat la fiecare spalare cat si doar o data pe saptamana. Parul uneori imi statea pleostit, alteori avea volum. Dar partea cea mai buna e ca nu am facut cojite, am avut o portiune deasupra cefei care incet a disparut cu mancarimi cu tot si nici Selsun nu am mai folosit.
"Stiai ca?
Matreata este principala problema a scalpului?

O treime din populatia globului este afectata de aceasta problema.
Principala cauza a matretii este o bacterie?
Bacteria Malassezia exista pe scalpul majoritatii oamenilor, dar din cauza secretiei excesive de sebum se poate inmulti necontrolat determinand aparitia matretii.
Exista si alti factori care contribuie la aparitia matretii?
Agresiunile zilnice (pieptanat, tratamente termice), stresul, poluarea, dieta, radiatiile UV - toate acestea pot favoriza aparitia matretii.
Exista o solutie impotriva matretii care este la indemana oricui?
Sampoanele antimatreata cu formula pe baza de zinc, care indeparteaza eficient matreata. In plus, daca formula contine vitamine si minerale, acestea ajuta la hidratarea si revigorarea scalpului, pentru un par sanatos si stralucitor.
Un scalp cu probleme poate cauza caderea parului?
Un scalp sanatos constituie o bariera eficienta impotriva factorilor externi care pot cauza caderea parului.
Scalpul barbatilor este diferit de cel al femeilor?
Studiile independente internationale au demonstrat ca scalpul barbatilor:
      - este mai gras
      - mai predispus la aparitia matretii
      - mai predispus la caderea parului
Matreata poate cauza caderea parului?
Studiile independente arata ca 70% dintre barbatii si 84% dintre femeile care se confrunta cu problema caderii parului sufera si de matreata. De aceea exista variantele specializate ale sampoanelor antimatreata care actioneaza si impotriva caderii parului.
Clear Volume Maxx – pentru par fin si fara volum, confera volum parului, de la radacina, incepand de la prima spalare."
Au trecut cateva luni bune de atunci si sunt foarte incantata. Psihic era o corvoada. Dermatita seboreica este si va ramane un mister pentru mine. Ne dam cu presupusul, dar nimeni nu stie nimic concret si organismul poate reactiona in multe feluri. Cred ca se activeaza si pe fond nervos, la perciunul drept se formeaza cateva cojite, fara cruste.
Samponul este roz, dens si face foarte multa spuma, mai ales la adoua samponare cand parul e deja mai curat. Dar la clatit nu imi placea deloc senzatia, cum am mai spus. Cand am vazut ca indiferent cat sampon utilizez parul nu arata imbacsit si e mai mult o perceptie cat e ud, ne-am inteles mai bine.
Parul imi cade oricum, azi mai mult, maine mai putin, dar eu ma bucur de un scalp mai liber.
Pret: ~20 lei/400ml
Alte sortimente: Sensitive Scalp, Ice Cool Menthol, Soft & Smooth, Damaged & Color Repair, Anti Hair Fall , Scalp Oil Control.
Unde poate fi gasit: Supermarketuri, hipermarketuri, etc.

Il gasesc ca fiind un produs bun. Inca sper ca voi gasi unul foarte bun si sa nu mai am probleme cu scalpul. Sper sa va fie de folos reviewul.
 Voi aveti probleme cu matreata? Ce sampoane v-au salvat?

xoxo
*postare programata

Comentarii

  1. Head&Shoulders m-a ajutat la inceput, dupa am facut matreata de la el. Am incercat Gerovital cu ichtiol antimatreata, a fost bunicel. Apoi m-am intors la Head&Shoulders, iar acum folosesc Yves Rocher Nutri-Repair. Momentan sunt ok :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. H&S nu am mai incercat de multa vreme, se formasera crustele pe vremea aceea si imi usca prea tare firul de par, intr-adevar nu mai aveam cojite cazute, dar scalpul nu era curatat in totalitate. In dermatita seboreica Gerovital la mine nu a functionat. Ma bucur ca esti ok.

      Ștergere
  2. Il am de foarte mult timp pe wishlist.
    Chiar mi-a fost foarte util articolul. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Singurele doua sortimete care contin ingredientul magin in procentul potrivit sunt Volume Maxx si Sensitive scalp, cele doua au doar 2 ingreidnte inversate, in rest, sunt indentice :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta pentru ca atunci cand nu voi gasi unul sa-l caut pe celalalt. Iti multumesc. :)

      Ștergere
  4. Spun pas mătreţii, deşi am avut şi eu perioade de grea încercare, cel puţin prin perioada liceului. În ultimul an mi l-am obişnuit cu şamponul de la Aussie - Moist (recipient mov), 2în1, e perfect pentru nevoile lui de curăţare, hidratare şi volum. Eu am norocul să-l primesc de la mătuşa mea din America, dar l-am văzut şi pe diferite site-uri, la un preţ foarte bun. Mulţumim pentru review! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As spune si eu pas matretii, dar la mine nu e doar o simpla matreata, din cand in cand pe scalpul meu se formeaza cruste, mi provoaca mancarimi si cand ma scarpin mai cand fulgisori sub forma de matreata, cu textura grasa. Ei Sensun Blue a reglat cat de cat situatia, iar acest sampon merge bine pe parul meu.
      Samponul mentionat de tine nu am mai auzit de el.

      Ștergere
  5. nu lam folosit insa nici nu am probleme prea mari in afara de ami se ingrasa parul cand si cand mai scap la nitica matreata dar o rezolv repede si scap de ea ..

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am dat-o pe sampoane cat de cat mai naturale, atat sampoane care nu au nici miros, nici culoare, nici nimic, dar cu care mi se pare ca "lucrez" mai greu, nefacand spuma, etc, dar si sampoane care contin SLS, insa fara multi alti agenti chimici. Cred ca dupa ce termin ce am acum o sa imi iau gama Aussie Miracle, care nu cred ca face parte din produsele naturiste, dar demult vroiam s-o incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti a doua persoana care vorbeste de Aussie, o sa caut macar din curiozitate despre ele :)

      Ștergere
  7. In ultimii anii matreata a disparut miraculos, parul nu mi se mai ingrasa atat de tare. In schimb se ingrasa tenul si imi mai apar cosuri desi am trecut e ceva vreme de varsta pubertatii.
    Si eu am folosit Clear o buna perioada de vreme si mie fost extrem de util.
    Apoi am inceput sa folosesc un Syoss pentru par normal (desi repet, al meu toata ziua e gras) si culmea desi blogosfera romaneasca e plina de review-uri negative, eu tind sa cred ca e samponul care m-a salvat si care la aproape 2 ani de folosire neintrerupta inca se comporta bine si nu fac matreata de la el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Syoss cica e asemanator cu Tresemme, cel din urma tindea sa-mi usuce putin firul de par, dar ne intelegeam relativ ok. Asta e si important cand folosim un produs sa ni se potriveasca si sa-l folosim in tot acest timp, dupa cautam inlocuitor.

      Ștergere
  8. Din pacate, in ultima perioada nu mai scap de matreata si e tot mai rau. Am folosit Moroccanoil de la care a inceput nebunia, l-am mai calmat cu Wella, dar l-am terminat. Apoi am incercat un sortiment de la Kerastase care mi se pare fantastic pentru luciu, volum, cum curata, dar scalpul meu nu-l suporta nici pe acesta.Apoi am incercat Clear pentru volum cred, am primit o miniatura intr-o revista, dar e mai rau ca niciodata! Mai am cred ca vreo 3 sampoane de rezerva, le voi incerca si pe ele, sper sa se rezolve cu ceva pana la urma!
    Pupici draga mea si multumim pentru review.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul tau cred ca e pe fond nervos, mai jos Rena spune ceva foarte interesant. Citeste-i comentariul - in caz ca revii la aceasta postare - ii impartasesc idea chiar daca unele sunt supozitii si nu au multe dovezi in spate. Ai avut fata bolnavioara, v-ati mutat, nebunia cu casa, stiu/imi pot inchipui cat poate sa afecteze. Incearca si ulei de jojoba in par ca o masca aplicata pentru mai mult timp/ore si foloseste un sampon care curata dar cu cat mai putini iritanti. Sper sa ii dai de capat.
      Pupici!

      Ștergere
  9. Dear Mihaela, hair is one of the themes about what I read very much in the past as there were times in my life when I lost much too much hairs. In one of the books I consulted was written that there is a context between the own freedom and the hair. And regarding this thesis we loose hair when we have too less freedom for ourselves. Further I try to wash my hair not too much and I don´t use any products expect a bit hair shampoo and vinegar instead of a conditioner and I don´t know if this is the cause but I don´t loosing more hairs than normal and my hair recovered.

    I don´t have dandruffs of this cause I haven´t any suggestions.

    Wish you wonderful last days in 2013, my dear friend <3

    Kisses from Bavaria/Germany, Rena

    International giveaway for your good figure
    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Was a time when I used too vinegar instead of a conditioner. I try to use more good products, but with all of this I agree with your thoughts about freedom and the hair. Stress can cause lots of bad things...

      I wish you the best for 2014!
      Kisses and hugs,
      Mihaela

      Ștergere
  10. Am avut probleme si tot cu Clear am scapat de ele. Acum folosesc Clear si sampon cu urzica pentru par gras de la Life Care si masca de la ei, si balsam pentru par vopsit de la L Oreal. In rest, nu ma tenteaza sa incerc nimic nou, poate doar o masca pentru ingrijire. vitaminizare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

[Miercurea fara cuvinte] Online shopping

1   //   2   //   3   //   4   //   5   //   6 1  //  2  //  3  //  4  //  5  //  6 1 //   2 //   3 //   4 Miercurea fara cuvinte este o rubrica saptamanala initiata de  Carmen  unde mesajul trebuie transmis printr-o fotografie sau o serie de fotografii. Wordless   Wednesday   is   a weekly column   initiated by   Carmen   where   the message   must be sent   through   a picture   or series of   pictures. xoxo

[Recomandari si impresii] 5 filme vazute

= 1 =  The Equalizer (2014), un film de actiune cam prea violent pentru gusturile mele, dar care a reusit sa ma cuprinda, sa ma uimeasca si evindent, in cele din urma sa-mi placa! Imaginati-va ca faceam doua lucruri in acelasi timp si in final am ramas sa-i acord exclusivitate. Un film cu Denzel Washington si dragalasa Chloë Grace Moretz. Nota imdb 7.2. = 2 = Shaolin (2011), Xin shao lin si/San Siu Lam Zi pe numele sau original, prezinta un razboinic care din anumite motive se refugiaza intr-un templu sa isi cauta linistea sufleteasca. In aceasta drama, la ultima infruntare cu trecutul vedem o pretioasa lectie de viata. Filmele asiatice, artele martiale nu ma pasioneaza, dar filmul mi-a placut.