Treceți la conținutul principal

Testat: Deodorant Bergamil cu piatra de alaun, Bioearth


Noiembrie, decembrie, suntem la sfarsitul lui ianuarie si cred ca a trecut suficient timp pentru a va spune parerea clara si despre primul deodorant cu piatra de alaun incercat.

Descriere:
Deodorant Bergamil cu piatra de alaun (piatra acra) si uleiuri esentiale de bergamota, cimbru, lamaie si portocale - Deodorant natural, eficient, fara parabeni, aluminiu, alcool, cu piatra de alaun naturala (piatra acra). Nu blocheaza transpiratia, neutralizeaza mirosul neplacut si nu lasa pete pe haine. Eficient in caz de transpiratie abundenta.  Are parfum delicat de talc. Respecta standardele AIAB (Asociatia Italiana pentru Agricultura Biologica).
Marca: Bergaseed, Bioearth
Cantitate: 50ml
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere
Pret: 37 lei
Comercializat: orchideablu.ro



Exista pe piata si deodorante din 100% piatra de alaun, acesta contine si alte elemente, vezi lista de ingrediente mai jos.
Recipient din plastic cu o cantitate obisnuita de produs, bila perfect functionala, deodorantul are un parfum pudrat, dulce. Pe bila se vede un lichid transparent asemanator apei, tinandu-l cu capul in jos nu curge, insa daca ajunge pe mana unui copil si il scutura cu patos sa stiti ca va picura. Observatie care poate o veti gasi utila, oricum nu lasati in mana lor nici pe motiv ca nu sta pe olita. :P Exista jucarii. :) Cand am avut musafiri nepotelul ne arata cum se face el frumos. :))

Dupa aplicare si uscare, nu dureaza mult, produsul nu ajunge pe haine, deci nu lasa urme albe. Puteti spune cu mine, yey! Nu usuca pielea, ramane catifelata, protejeaza bine in sezonul rece toamna-iarna de mirosurile neplacute. Nu impiedica transpiratia si nici nu am avut probleme in afara perioadei cand eram racita si transpiram(complet) aproape zilnic fara sa fac efort. Ramane sa aflu la vara cum va face fata pentru ca l-as cumpara sau pe cel cu 100% piatra de alaun pentru ca sunt multumita, fresh si cu un miros discret si placut la axile.

Principii active: ulei de bergamota, ulei de portocal, ulei de lamaie, ulei de cimbru.

Ingrediente INCI:
Aqua – Potassium Alum (piatra de alaun) – Parfum – Xanthan Gum – Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil – Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil – Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil – Thymus Vulgaris (Thyme) Oil – Triticum Vulgare – Potassium Sorbate – Componenti oli essenziali:( Linalool – Cinnamyl Alcohol – Coumarin – Citronellol – Alpha-Isomethyl Ionone – (d-alpha) Limonene – Citral – Geraniol)



Un ingredient important ca ziua sa fie buna, pentru mine, muzica sa ne (in)cante:



Pentru alte piese vedeti propunerile melomanilor care marti se aduna la Sorin.


Nu stiu cand vor reveni copiii in scoli insa cert e ca Romwe a lansat o noua oferta:

Romwe back to school deals
20% off for whole store by this coupon: 20%offback
Only three days: 28th Jan to 30th Jan
Don’t miss, girls!


Zi excelenta de marti!
xoxo

Comentarii

  1. I have stopped using deodorant for many years now since it leaves stain on my shirt:/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I can't stop using deodorant, I'm glad this one doesn't leave stains.

      Ștergere
  2. Si eu ma gandesc sa il cumpar, nu am avut pana acum decat deo bila clasice. Dar sunt foarte curioasa cum se va comporta la vara, atunci este testul cel mare. Iarna pare sa functioneze orice in cazul meu, dar vara e dificil. De multe ori, ce a functionat in vara anului trecut nu mai functioneaza in vara anului in curs, asa ca sunt nevoita sa o iau de la capat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele cu bila sunt preferatele mele, da, la vara vom vedea rezistenta, acum ma bucur ca nu lasa urme.

      Ștergere
  3. Eu am avut unul 100% piatra de alaun şi era cam greu de utilizat, în rest extrem de eficient. Poate îl voi încerca pe acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc ca ne-ai impartasit experienta ta si bine ai venit pe blog. Ma gandesc ca fiind 100% este mult mai eficient, voi incerca si eu.

      Ștergere
  4. Si eu am avut un deodorant cu piatra de alaun dar nu m-a incantat prea mult, poate in cazul nu a fost eficient desi nu am probleme cu transpiratia :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa experienta cu Fa ma simt foarte incantata, dar nu am exagerat. :)

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Da, am retinut cand ai spus asta intr-un comentariu de pe alt blog, ma bucur ca tu nu transpiri deloc, sper ca nu reprezinta o problema.

      Ștergere
  6. Nu folosesc decat Rexona sau Sanex, mie imi sunt de ajuns!
    Tare faine melodiile alese!
    Pupici Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rexona foloseam cu multi ani in urma sub forma de spray, acum nu le mai tolerez. Pupici

      Ștergere
  7. wow nu stiam trupa..in rest alaunul e f bun am folosit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru interventie, ma bucur sa vad barbati interesati de cosmeticale, fara nici o urma de jignire in remarca mea.

      Ștergere
  8. Eu folosesc piatra de alaun Crystal de pe iherb de mai bine de 6 luni, ma impac bine cu ea, momentan nu simt nevoia sa revin la tipurile clasice de antiperspirante. Cea de care vorbesc nu are miros, nu lase urme, nu impiedica transpiratia, ma protejeaza bine. E super ok, mai putin partea psihologica, nu prea simt ca sunt data cu ceva si mai stau cu teama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cum stau mai mult timp in casa mai ales in sezonul rece evident a fost testat in casa si nu am avut nici o teama, la tine au trecut 6 luni deci nu vad cum ar putea sa se schimbe lucrurile in rau. Invinge teama. :)

      Ștergere
  9. La mine nu functioneaza prea bine deodorantele naturale, de ani de zile folosesc doar Rexona, dar acum mai combin cu Nivea Naturals, sau cum se numeste exact, fara saruri de aluminiu. Din fericire nu am probleme cu transpiratia, dar cand ies in public, ma bazez pe Rexona, cele naturale de obicei isi fac efectul, dar pt. un timp limitat, asa ca le folosesc mai mult cand am treaba in jurul casei. Vad in ingrediente limonene si geraniol, nu stiu ce sa zic de ele, le-am regasit si eu in 2 creme de-ale mele luate de aici de la un magazin naturist, dar am citit ca nu ar fi the best.. nici nu stiu ce sa mai cred!

    Limonene
    Chemical constituent of many fragrant natural ingredients, notably citrus oils (d-limonene) and pine trees or species of the mint family (l-limonene). Early research suggests that limonene may be a potential anti-cancer ingredient and immune stimulant when consumed orally, but other research suggests that limonene may promote the growth of tumors.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miha nu am cercetat ingredientele ma voi uita si pe dictionarul pus la dispozitie de Paula's Choice. Am mai avut unul facut de casa de un productor handmade roman si nu a facut fata cine stie ce. Asta fuctioneaza momentan.

      Ștergere
  10. Hi Mihaela! I didnt know it but sounds good. I am always very careful when I choose the deodorant since they always dirty my clothes! Kisses my dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  11. vreau sa incerc neaparat la vara, eu nu prea transpir, dar folosesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. nice post! xoxo

    blythelifestyle.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Sounds like some great products! Never used this brand <3

    RăspundețiȘtergere
  14. din pacate sunt sigura ca nu ar face fata in cazul meu :(.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tot am zis si eu ca tre sa incerc si eu piatra asta de alun si la ultima comanda iherb am pus atat de multe in cos ca a trebuit sa renunt la ea:)) Oricum e interesant si deodorantul prezentat de tine:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu sunt pregatita psihologic ca sa dau comanda de pe iherb :D

      Ștergere
  16. Ce bine suna alegerile tale, nu-i stiam pe baieti! Cat despre deo cu alaun, am avut si eu odata, singura problema a fost ca ma plictisisem ingrozitor de el, se consuma foarte greu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru mine a fost o premiera nu doar la capitolul deodorant :) Nu m-as plictisi daca s-ar consuma greu, inseamna ca e economic.

      Ștergere
  17. Multumesc de recomandare! O sa-l caut si eu!
    Seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
  18. I havent tried this before, thanks for the review hun!

    RăspundețiȘtergere
  19. Looks good, but I prefer doedorant in spray form. :)
    Fashion Happenss

    RăspundețiȘtergere
  20. La mine cele fara concentratii crescute cu aluminiu nu functioneaza. Seara folosesc un antiperspirant cu concentratie crescuta de aluminiu, dupa dus. Dimineata, dupa dus, imi aplic un antiperspirant mai slabut. Mi-am injectat si Botox. Sunt o persoana extrem de emotiva. M-ar tenta sa testez si un deodorant de la Lush. Il mai aman deocamdata. Am prea multe antiperspirante in prezent, astept sa mai termin. ;))

    RăspundețiȘtergere
  21. Sincer chiar o sa incerc acest deorol pentru ca sunt in cautarea unuia bun. Mi-am luat unul pe baza de plante dar nu este eficient..:D Multumim de sfat;)

    RăspundețiȘtergere
  22. Inca nu am folosit alaunul sau vreun produs care sa-l aiba ca ingredient de baza; il am pe wishlist, e un must! Multumim pentru review!

    :) Prima melodie suna a manifest! Cea de-a doua are ceva exotic si misterios, imi place! Nu le stiam, am aflat despre ele datorita tie!

    Multi pupici,draga Miha!

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi-a placut alegerea ta!

    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  24. interesant!este primul review pe care il citesc despre acest produs:)
    ma atrage pentru faptul ca nu lasa urme, dupa cum ai spus.
    te pup!

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  25. I love natural deodorants with organic ingredients... & the scent of bergamot!

    Follow the royal Peach!

    RăspundețiȘtergere
  26. Pentru mine, o altă noutate. Tind să cred că nu aş ezita, deşi preţul lui e uşor cam măricel, dar probabil că-şi merită investiţia. Mulţumim pentru păreri, Miha.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  27. I never try this deodorant ^^

    Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  28. Never tried this before thanks for the awesome review.

    RăspundețiȘtergere
  29. Trebuie sa incerc si eu un deodorant cu piatra de alaun :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Cand am fost de Craciun in tara, mi-am luat trei antiperspirante cu piatra de alaun, de la Plafar. Si a fost cea mai buna decizire ever. Lasa pielea catifelata, nu lasa urme, nu inhiba transpiratia. Eu-l recomand din inima!

    RăspundețiȘtergere
  31. Conozco este desodorante y va genial!!!!
    Besos

    RăspundețiȘtergere
  32. Wow, very interesting product, I've never heard of the brand. Thanks for letting us know! :)

    Take care always, love Christine ~ xo
    Chriissydollxo Blog | BlogLovin'

    RăspundețiȘtergere
  33. Mă interesează un deodorant cu piatră de alun, dar nu știu dacă tocmai acesta :)

    RăspundețiȘtergere
  34. I follow you back sweety :) can we also follow on BLOGLOVIN AND TWITTER?
    www.mariezamboli.com
    www.mariezamboli.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Looks great! I just discovered your blog and started to follow it via gfc and bloglovin, hope you'll do the same. Kisses, Lucy www.tpinkcarpet.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Pare super interesant si acest deodorant, am insa o multime si preferatul meu ramane cel de la Balea Med tip spray, insa pana nu incerci nu stii! Am sa-l am in vedere!

    RăspundețiȘtergere
  37. I don't know if there's like that product here in our country but I think it's nice to try that one :)

    http://www.lavinajampit.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  38. cat de bine suna numele produsului :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Have a nice weekend

    Kiss
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  40. Foarte interesant produsul recenzat, o nouate absoluta pentru mine(de piatra aceasta nu stiu absolut nimic, nu am mai auzit). Actualmente am gasit unul romanesc, fara parabeni si alcool, cu care ma inteleg excelent. De aluminiu nu stiu, uite ca am uitat sa ma uit dupa el. Sa vedem insa daca protejeaza la fel de bine si pe timp de vara.
    Super melodiile alese. :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Stiu de iherb Miha, ma demult am avut chiar o comanda de acolo, care a ajuns ok, deci nu ma pot plange de servicii. Posibil pe viitor sa mai comand de la ei, ba chiar o sa arunc un ochi acu'.

    RăspundețiȘtergere
  42. Follow you back honey <3 can we also on BLOGLOVIN? <3 Let me know and I will follow back :)
    www.mariezamboli.com
    www.mariezamboli.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Have a nice day! kiss,
    Marina
    http://www.maridress.blogspot.it/
    https://www.facebook.com/maridressfashionblog
    http://www.bloglovin.com/maridress
    https://twitter.com/maridressblog

    RăspundețiȘtergere
  44. Dear Mihaela, the deodorant you tested sounds good, especially that it doesn´t make some stains on the clothes, as this in my opinion is the disadvantage of most of the deodorants!

    Hope you are well and your weekend was good so far! I want to let you know, that you are still in my thoughts <3

    Kisses and much love from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  45. "Nu blocheaza transpiratia, neutralizeaza mirosul neplacut si nu lasa pete pe haine. " Asta nu prea se potriveste cu "Eficient in caz de transpiratie abundenta"
    Eu nu transpir abundent iar transpiratia nu are miros, a mea cel putin, nu l-am simtit decat f rar cand am fost poate bolnava sau am folosit acelasi tricou mai mult decat trebuia.
    Caut un deodorant care sa blocheze transpiratia pentru ca eu traspir putin si.....rece.

    RăspundețiȘtergere
  46. foarte intersant acest deodorant, cu siguranta am sa il incerc si eu !!
    pupici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.