Treceți la conținutul principal

[Outfits]finally in shorts!

Vremea inca nu-mi permite sa umblu cu piciorul gol, dar la cat sunt de friguroasa probabil voi purta dresuri mai subtiri si in luna mai. Cu dresuri foarte groase, layering... pantalonii scurti negri luati de pe Kurtmann i-am purtat intr-o tinuta comoda, colorata, cu un strop de feminitate.








I-am modificat putin in zona coapselor pentru ca erau prea evazati, in talie, pe solduri asezandu-se chiar bine acest lucru m-a facut sa zambesc. Rar gasesc pantaloni sa-mi bine pe talia mea subtire. Materialul e iubaret, aduna tooate scamele si nu are leac, dar eliminam cat putem si mergem mai departe vorba aceea... in pantaloni scurti!
Sacosa foarte incapatoarea dar cu urechile prea mari, parca's ale lui Iepurila Topaila, e numai buna de cumparaturi, asta a fost si motivul achizitionarii. Nu am tinut mortis sa scrie "Almost famous" pe una din sacosele mele, am gasit-o practica decat element "fashion" si mi-a placut aparatul foto imprimat mai mult. Ambele le-am luat la reducere si doar sacosa Bershka mai e disponibila pe site.


Gluga, esarfa, palarie... orice e bun sa aveti la voi daca mergeti sa luati Lumina, am ras cand mi-a povestit cum un batran a dat foc la parul persoanei din fata sa, dar as fi plans daca mi s-ar intampla sau as vedea. Paza trece primejdia rea! Sa ne bucuram de momentul invierii si sa nu facem excese chiar daca postul a luat sfarsit.
Pace si dragoste!

Paste fericit! <3

xoxo
 *postare programata

Comentarii

  1. imi plac ghetutele, foarte tari :X

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Loving the Look sweetheart!
    xx
    http://redraoalice.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place foarte mult aceasta tinuta! este tinereasca si decenta în acelasi timp.

    Sarbatori fericite Mihaela! Sanatate, zile senine si impacare in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place tot, de sus pana jos! Culoarea bluzei este superba!!! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am avut ocazia sa iti spun dar iti sta genial cu parul asa!!
    tinuta te prinde foarte bine! eu abia acum am scos pantalonasii scurti din arhive dar o sa mai dureze pana trec oficial la ei :)

    RăspundețiȘtergere
  6. You look beautiful with that outfit! The pop of colour is just so incredible with the dark tones :)

    Take care always, love Christine ~ xo
    www.chriissydollxo.com
    BLOG | BLOGLOVIN' | TWITTER | FACEBOOK

    RăspundețiȘtergere
  7. You look fabulous great outfit doll enjoy your weekend.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Of, la mine inca e vreme urata ... ploua iarasi, desi credeam ca azi vom scapa de ea, avand in vedere ca dimineata a fost asa de insorit.
    Foarte frumoasa tinuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac pantalonii, bluza, ghetele, eu as fi luat o gecuta putin mai scurta pentru a pune mai bine in valoare pantalonii. Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac pantalonii, bluza ghetele, eu as fi purtat o gecuta mai scurta pentru a pune mai bine in valoare pantalonii. Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubesc turcoazul, tare frumoasă-i şi această bluziţă! ♥
    Îmi place tare mult cum ai ales să porţi pantalonaşii scurţi :-)
    Miha, Paşte fericit vă doresc şi eu, cu bucurii de suflet, aşa cum le meritaţi! ♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte draguta tu! Imi place outfitul!

    RăspundețiȘtergere
  13. Your whole outfit looks cool! You styled it perfectly.

    xo,
    Tania
    http://inspiremyfancy.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. such a cute outfit dear!

    xx
    http://overloadstories.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place mult combinatia pe care ai ales sa o porti.
    De asemenea, rujul arata excelent si se incdreaza perfect in cadru. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna Mihaela!

    Paste fericit si tie!

    Ce bine-ti sta in pantaloni scurti!

    Te pup cu drag,Roxie T :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Great look! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Beautiful look!!!!

    www.plogstyle.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Beautiful dear! We're glad with this spring temperatures!
    Enjoy the weekend lady!

    Lady Trends
    http://myladytrends.blogspot.com.es/ NEW POST!!
    http://instagram.com/ladytrends
    https://www.facebook.com/myladytrends
    https://www.bloglovin.com/blog/4778765

    RăspundețiȘtergere
  20. Iti sta excelent cu turcoaz, si ador floricica din piept! Ruj si coafura geniale...voi scrie asta de fiecare data, cred...va trebui sa te obisnuiest :)! Sper ca ati avut sarbatori frumoase, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Sper ca ai petrecut frumos de sarbatori alaturi de persoanele dragi! Imi plac pantalonii, vin frumos, tu esti o draguta si mereu inventiva, surprinzatoare! Pupici draga mea Miha!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa fiu sincera imi place foarte mult aceasta tinuta! este tinereasca si decenta în acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.