Treceți la conținutul principal

[3 ani de blogging] About women and not only & Elemental Giveaway


Va plac produsele naturale, folositi uleiurile in rutina voastra? Daca da, inseamna ca acest concurs va va fi pe plac. Prin colaborare cu Elemental punem la bataie un kit pentru ulei de frumusete, acesta cuprinde: ingredientele, recipientul si instrucţiunile pentru prepararea unui Ulei de frumusete cu ulei de Camelia, squalan de masline si parfumant natural Flori de Tiare.

Blogul meu a inceput cu postari despre frumusete asa ca primul concurs aniversar - 3 ani de blogging - nu putea decat sa fie din acest segment.

Va astept sa-mi vorbiti despre frumusete: ritualul vostru de ingrijire intr-o zi degajata sau una in care sunteti pe fuga, trucuri, ce inlocuitori gasiti produselor lipsa atunci cand sunteti musafir, etc. Orice pe subiect, dar despre voi, nu generalitati.
  

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie:

- sa completati formularul Rafflecopter
 - share pe Facebook este optional
- comentariu despre subiectul stabilit*
Se va incheia pe data de 26.06.2014

Numele castigator va fi anuntat in cel mai scurt timp dupa finalizarea concursului. Comentariul care imi va placea cel mai mult, castiga. In caz ca nu ma voi putea decide in urma jurizarii, se va extrage din cele favorite. Nu conteaza unde locuiti atat timp cat aveti o adresa din Romania. 
Sorry my international readers, I have something prepared for you too. <3

a Rafflecopter giveaway
xoxo

Comentarii

  1. Atunci cand sunt pe fuga, si sunt pe fuga mai mereu avand o fetita de 3 ani, si un job
    dar incerc sa imi fac timp pentru masti naturale pe tten si par. in special pentru par, caci incerc sa am o mai mare grija cu el.
    folosesc produse profesionale pentru par, acum am descoperit balsamul matrix biolage si masca wella professional cu care ma impac de minune.
    aplic mereu crema de fata cu spf, si beau 2 litri de apa pe zi

    seara nu uit de demachiere si hidratarea fetei

    RăspundețiȘtergere
  2. Happy anniversary Mihaela! Wow! three years that's cool! Here's for more to come!!! Lovely giveaway.
    kisses
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  3. Lovely giveaway :)
    Hope you'll have time to stop also on my blog for my latest post
    Nameless Fashion Blog

    RăspundețiȘtergere
  4. Ritualul meu de frumusete - draga mea nu pot spune ca am un anume ritual , la mine este diversificat - insa demachierea este principalul pas , dupa lotiunea tonica / micelara , apoi continui de obicei cu o crema de noapte / zi depinde de moment , iar uneori aplic o masca intotdeauna din ingrediente natuale , cele de la Biola sunt favoritele . Mai folosesc ulei de jojoba sau masline pentru ten si exfolierea , era sa uit , foarte importanta odata la doua saptamani ! Te pup , multumim pentru concurs !

    RăspundețiȘtergere
  5. Nice giveaway doll.
    http:// tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur sa particip ! :)

    Ritualul meu de ingrijire incepe dimineata la primele ore. Folosesc o spuma de curatare sau un gel exfoliant cu extract de Lemongrass potrivit tenului gras.
    Apoi o lotiune astringenta cu acid salicilic. Pentru mine e cea mai potrivita.
    De cateva luni obisnuiesc sa ma ingrijesc folosind uleiurile. Cel de sambure de struguri am citit si am aflat ca e foarte bun atunci cand te confrunti cu pori dilatati si puncte negre. Intr-adevar, da rezultate si il recomand.
    Atunci cand, din diferite motive, anumite produse imi lipsesc, apelez la fructe, bicarbonat de sodiu alimentar ori albus de ou. Retete naturale foarte istete si la îndemână. :)
    De exemplu o felie de mar curata un ten gras si-l lasa foarte fin la atingere. Putin bicarbonat amestecat cu o lingurita de lamaie inchide porii atunci cand nu ai o lotiune.
    Ca masca, in lipsa cremei sau pur si simplu pentru hranirea tenului, eu folosesc mierea. O aplic pe fata curata timp de 20 de minute. :)

    Sunt adepta unui stil de viata cat mai natural posibil. Evit foarte des sa-mi incarc tenul, lasand-l sa respire.

    Merci !

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt o mamica mereu intr o continua miscare dar cu toate acestea imi fac timp si pentru mine .

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru mine, frumusetea inseamna sanatate. Nu poti fi niciodata frumoasa daca nu ai grija de tine, pentru ca fiecare particica din corpul tau sa fie sanatoasa si stralucitoare. De asemenea, cred ca frumusetea vine din interior si din buna dispozitie pe care o emanam zilnic. Daca suntem optimiste, acest lucru se reflecta asupra exteriorului nostru, facandu-ne mai frumoase pe zi ce trece. Totodata, alimentatia si sportul joaca un rol importanta in mentinerea frumusetii si sanatatii noastre.Multumim pentru acest concurs!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu stau extrem de prost cu timpul asa ca seara ma demachiez repede si-mi dau cu o crema de noapte sau ulei de migdale. Pe acesta din urma il folosesc si pe par inainte de a ma spala, pentru hidratare. Folosesc crema cu protectie solara cu un pic de colorant (SVR sau Elmiplant CC).

    RăspundețiȘtergere
  10. Despre mine si frumusete? Atatea de spus... Da, ma consider frumoasa si am 100% incredere in mine acum. Nu am avut mereu, dar detinerea unui blog m-a ajutat enorm.
    www.culore.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumusete?Am o relatie buna/rea cu ea :)) Am momente cand ma simt cea mai fericita si frumoasa si momente cand imi gasesc toate defetele din lume.Acum cred ca tine totul si de incredere(lucru care imi cam lipseste) .Incerc sa fiu mai increzatoare si sa fiu frumoasa si multumita cu mine insami,dar...nu prea imi iese mereu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari Mihaela si la mai mare!!
    Iti doresc sa scrii la fel, despre subiecte care ne intereseaza pe toate, cu aceasi pasiune!
    Week-end placut!
    Te pup!
    http://charlottesometimes80.blogspot.ro/
    http://themagicaljourneyofmylife.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am folosit ulei pentru tenul meu,pentru ca e mixt/gras si m-am ferit mereu de masti care au in compozitie ulei sau cosmetice care contin asa ceva,insa de curand am descoperit ca uleiul potrivit tipului de ten respectiv,este foarte bun pentru o piele sanatoasa,stralucitoare,si hidratata.si cred ca voi incerca sa imi completez rutina de ingrijire a tenului cu inca un aliat puternic pentru frumusetea tenului meu,uleiul natural,bio.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ! Sunt studenta la medicina si sunt pasionata de machiaj si de tot ce e frumos ! Imi place sa calatoresc, sunt o gurmanda veritabila si iubesc animalele ! Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  15. nice giveaway

    http://emiliasalentoeffettomoda.altervista.org/rock-romantic-chic-princesse-metropolitaine/
    grazie
    Mari

    RăspundețiȘtergere
  16. m-am inscris :)
    nu am idee ce as putea spune despre mine si frumusete, cred ca sunt indragostita de tot ce inseamna arta frumosului, de toate tehnicile pe care femeile le folosesc pentru a-si evidentia trasaturile, de la limbaj pana la trasaturile fizice.

    consider ca mai am mult de invatat pe aceasta parte,dar pentru moment, stiu sigur ca pot vedea, aprecia si culege ce e mai bun din ceea ce inseamna frumusetea unei femei.

    super giveaway!!:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga mea Miha, in primul rand permite-mi sa-ti urez din tot sufletul multi ani inainte pentru acest frumos colt, in care ma regasesc atat de des!
    Ingrijirea mea nu sufera atunci cand sunt musafir aproape niciodata. Intotdeauna am un portfard pregatit cu tot ceea ce am nevoie, pe care nu il desfac niciodata, doar completez la intoarcere ceea ce am consumat. De obicei pun mostre sau miniaturi de produse, aproape niciodata nu iau produse full-size cu mine. Aceasta organizare mi se trage de acum mai multi ani cand eram plecata cel putin o data pe saptamana de acasa si nu avea rost sa mai desfac acest portfard.
    Acasa urmez tot timpul acelasi ritual clasic si arhi cunoscut: demachiere, tonifiere, hidratare, cand si cand un gomaj sau o masca, cam rar recunosc. In schimb de ceva vreme folosesc serumuri, diferite dimineata-seara. Nu uit nici crema pt. ochi evident. Cam atat, nimic spectaculos.
    Pupicei draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  18. particip,este un premiu folositor multumim

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma bucur ca participati, insa nu v-ati inscris: Pop Aurelia si Carmen Marilena Tender, nu am primit nici un comentariu in care sa vorbiti despre voi si frumusete. Cititi regulile, am inscrieri corecte de la alte persoane, deci nu e de neinteles.
    Va astept cu drag.
    Toate comentariile pentru concurs care nu respecta regulile vor fi publicate, la restul voi da drumul la finalul concursului.

    RăspundețiȘtergere
  20. particip,este un premiu folositor multumim

    RăspundețiȘtergere
  21. particip,este un premiu folositor multumim

    RăspundețiȘtergere
  22. Ritualul meu de ingrijire: dimineata ma spal pe fata si aplic o crrema de fata de zi ( acum folosesc o crema de la Nivea.Mai este foarte putin in cutiuta.Apoi voi folosi o crema cu factor de protectie).Daca nu merg undeva anume , evit sa ma machez pentru a lasa tenul sa respire.Seara ma spal cu gel de curatare si aplic crema de noapte. Daca ies in oras ma machez apoi ma demachez cu servetele demachiante, ma spal cu gel si aplic crema de noapte. Cam de 2 ori pe saptamana folosesc masca de fata. Imi plac mult mastile de la Montagne Jeunesse, dar mai aplic si diverse masti homemade cu miere.DE exemplu: 1 lingura de miere,1 lingura de ulei de masline,1 galbenus de ou

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicitari Mihaela! Super concurs si o foarte frumoasa provocare.
    Daca ma intrebai acum un an ce ritual de ingrijire am..te intrebam ce-i aia :)) Ma ingrijeam, evident, dar nu acordam prea multa atentie si nici n-o faceam in mod constant.
    Acum am grija ca in fiecare dimineata sa-mi spal tenul cu gel, sa-l sterg cu servetele de hartie, iar mai apoi aplic crema Effaclar Duo, nu ma simt bine fara ea :)). Urmeaza hidratarea si produsul cu spf. Si apoi trec la make-up, ce dureaza cam 20 min, chiar daca nu fac mare lucru :)) Imi place insa sa acord atentie fiecarui pas si vreau ca totul sa arate bine, sa se vada ca nu a fost facut in graba.
    Seara abia astept sa ma spal, sa-mi curat tenul, asa ca asta fac imediat ce ajung acasa: demachierea! Dupa care las putin tenul sa respire si aplic din nou Effaclar Duo plus o crema ceva mai hidratanta.
    Cand plec iau mereu cu mine o sticluta cu apa micelara sau servetele umede demachiante. Iar daca nu stiu ca plec...cer :)) Cer gazdei demachiant, crema am mereu cu mine in borseta de zi cu zi..(noroc cu cei de la Yves Rocher ca mai strecoara cate o mostra in colete).

    RăspundețiȘtergere
  24. Pai in fiecare seara aplic ulei de ricin pe gene si sprancene pentru indesirea lor,uleiul de jojoba il folosesc de 2 ori pe zi pentru ameliorarea si prevenirea vergeturilor si imi fac in fiecare seara masca de argila,fara exceptie.
    Particip. :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Ritualul meu de ingrijire incepe de dimineata, imediat ce fac ochi merg la baie si ma demachiez, apoi folosesc un gel purificator de curatare, iar la final aplic o lotiune tonica. Momentan folosesc laptele demachiant si lotiunea tonica de la Gerovital, iar gelul de curatare e de la Pellamar, dar mai schimb firmele, de obicei in functie de ce promotii mai gasesc prin magazine sau farmacii. Apoi incerc sa ma fac prezentabila ca sa pot iesi din casa.
    Daca sunt pe fuga folosesc un CC cream de la Elmiplant, singurul CC cream pe care l-am incercat si cu care m-am impacat foarte bine. Apoi aplic putina pudra, pentru ca acest CC cream nu este unul matifiant, iar eu avand tenul gras stiu cu siguranta ca in mai putin de o ora imi va luci fata ca un bec. Inchei acest "machiaj de 5 minute" cu o linie discreta trasata cu creionul dermatograf, putina mascara pe gene si un ruj sau gloss.
    Daca este o zi degajata si am timp destul sa ma pregatesc atunci incep prin a folosi o crema de fata. Momentan am Effaclar Duo [+] de la La Roche-Posay, pentru ca acneea isi cam face de cap pe tenul meu in ultima vreme. Dupa cateva minute de la aplicarea cremei, folosesc primerul Goodbye Pore-ever Pore Primer Essence de la Etude House, pe care l-am castigat la giveaway-ul organizat de tine din luna martie si de care sunt foarte incantata. Desi nu mai folosisem nici un primer pana la acesta, acum marturisesc ca nu mai concep sa ma dau cu fond de ten fara un primer inainte. Imi place extrem de mult pentru ca imi lasa tenul catifelat, are un efect matifiant care se mentine cateva ore, chiar si fara sa folosesc pudra, iar fondul de ten aseaza impecabil. Singurul minus pe care l-am gasit e ca nu miscoreaza porii asa de bine precum promitea, acestia sunt inca vizibili, dar per total, dupa ce finalizez si cu fondul de ten, aspectul tenului este frumos si uniform. Dupa ce las primerul cateva minute sa se usuce aplic si fondul de ten, cu degetele de obicei, ca nu prea am dexteritatea necesara sa il aplic cu pensula. Acum folosesc Joviale de la Ivatherm, dar dupa ce il termin intentionez sa incerc unul de la La Roche-Posay. Inca sunt in cautarea fondului de ten perfect pentru mine. Pe urma e musai sa folosesc si niste anticearcan ca sa mai ilumineze privirea si mai maschez cosurile si imperfectiunile cu putin corector. Uneori fixez machiajul cu pudra (preferata mea fiind Creme Puff de la Max Factor), alteori simt nevoia sa nu imi incarc tenul prea tare si sar peste pudra sau eventual imi pudrez doar nasul si un pic sub ochi ca sa fiu sigura ca nu imi va curge eyelinerul sau rimelul. Dupa aceea trec la machiajul ochilor. De obicei folosesc nuante discrete bej, roz sau lila. Recunosc ca nu sunt prea artista la aplicarea fardurilor de ochi. La final iese ceva natural, abia se sesizeaza ca am folosit vreun fard pe pleoape. Trasez si niste dungi cu un eyeliner gel sau creion, dar orice as face niciodata nu imi ies la fel la ambii ochi. Un lucru sigur e ca mascara nu imi lipseste niciodata din rutina! Dintre rimeluri cel mai bine ma impac cu False Lash Effect de la Max Factor sau Maybelline The Rocket Volum' Express. Cele doua au niste periute pe care eu le gasesc foarte usor de manevrat, fiind probabil singurele cu care imi pot rimela genele fara sa ma manjesc pe pleoape. La final putin blush, un balsam de buze si un ruj sau gloss, tot in tonuri discrete de roz sau nude, si sunt gata de plecare.
    Din geanta nu imi lipsesc niciodata crema de maini, balsamul de buze si servetele matifiante.
    Seara binenteles ca se repeta ritualul de ingrijire de dimineata si ma dau iar cu Effaclar Duo [+] inainte de culcare.
    Incerc macar o data pe saptamana sa imi fac timp si de un peeling si o masca de fata. Am un gel de peeling pentru tenul acneic de la Pellamar cu care tenul meu se impaca foarte bine. In materie de masti mai incerc diverse produse care sunt pe piata, dar mereu am ramas fidela pliculetelor de argila de la Aslavital. Uneori mai exfoliez tenul cu zahar brun si ulei de masline sau miere si pentru corp folosesc cafea.

    RăspundețiȘtergere
  26. LA MULTI ANI blogului tau!!! :D Astept sa citesc in continuare multe aticole la fel de frumoase si inspirate! :)

    RăspundețiȘtergere
  27. La multi ani inca odata blogului tau! :-*
    Eu folosesc,de doua ori pe saptamana,o masca de fata din ulei de masline si galbenus de ou.Ma demachiez dimineata cat si seara,folosesc un gel de curatarea tenului,o lotiune micelara si aplic o crema intens hidratanta cu SPF ridicat.Intotdeauna in geanta am o trusa mica de machiaj,BB Cream,un ruj si cateva dischete si sevetele demachiante,deci pot sa ma duc linistita in vizita.La un eveniment special ma mai aranjez la baie dar in vizita la rude sau prieteni,nu.
    Cred ca acest ulei se potriveste de minune tenului meu uscat-sensibil.
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  28. Fiecare dintre noi,ne-am creat un ritual de frumusete,pe care-l respectam mai mult sau mai putin.Eu incerc sa nu ma abat de la ingrijirea tenului,deoarece am tenul cu probleme: mixt, cu tendinta acneica, dar uscat în jurul ochilor,folosesc :''Laptele demachiant catifelat'' de la Elmiplant,care s-a adaptat foarte bine tenului meu,apoi lotiunea purificanta ''Avene Cleanance'',dupa care aplic o crema inainte de machiajul propriu-zis de la gerovital plant,una din putinele creme pe care tenul meu o agreeaza,urmatorul pas este aplicarea unui bb cream de la misha,despre care pot spune c este perfect,nu incarca tenul,se adapteaza culorii si arata foarte natural si in final aplic putina pudra pentru a estompa aspectul lucios al tenului si putina mascara.Imi place sa nu ies in evidenta prin machiaj ,ci prin aspectul sanatos,de aceea incerc sa-mi corectez problemele acneice.De cand ma stiu am incercat tot felul de masti naturiste pentru ten:iaurtul(imi hidrateaza foarte bine tenul si il lasa catifelat-aplic pe ten,iar dupa 10 minute clatesc cu apa),drojdia de bere-reduce acneea si lasa tenul catifelat,galbenulul de ou hidrateaza tenul si multe alte remedii naturiste.Pentru par am incercat uleiul de masline,care ma ajuta foarte mult,avand in vedere ca am firul de par subtire si se deterioreaza repede,acesta ii da un aspect sanatos.ce am mai folosit pentru par este ceiul din frunza de nuc,cre imi intareste parul si reduce din sebum,la fel si putin bicarbonat adaugat in sampon.Pentru o ingrijire cat mai eficienta incerc sa beau cat mai multa apa,si imi si iese!Multumesc,sper ca v-am fost de ajutor cu micile sfaturi!sper sa castig si eu pentru prima oara ceva:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.