Treceți la conținutul principal

[Outfits] Chic in parka

Imi doream demult o parka dar mai toate erau croite foarte mare, iar care aveau sub 100 cm la bust nu erau pe stoc, a venit primavara, ba chiar si calduri mari cand am dat cu frenezie peste aceasta. Am comandat-o impreuna cu un pulover cu imprimeu delicios, dar de acesta din urma am fost informata ca nu mai este pe stoc. Acum stateam cu teama ca persoana de contact prin care colaborez cu Chicwish ma va anunta ca si in locul jachetei va trebui sa imi aleg altceva. Cand am primit avizele vremea in tara se racise intre timp, ploile isi faceau de cap si tot ce-mi spuneam e: acum erau bune niste cizme de ploaie! O rochie clos, o umbrela... ce ne-am juca prin ploaie!!!

Conjunctura a facut ca trebuia sa plecam la munte, timpul era limitat si pozele nu aveau cum sa se strecoare in program, astfel am amanat prezentarea ei pe blog. Ciucas in iunie e o splendoare, va invit sa trageti un ochi pe albumul de pe Facebook si sa va delectati. De cand m-am intors ma simt tare moale si ca sa ma imping singura de la spate mi-am sunat fratele sa ma ajute cu pozele. Sunt de azi, proaspete! Sper sa va placa tinuta si sa va inspire.

Revenind la jacheta vreau sa va spun ca e de foarte buna calitate, review-urile gasite pe site sunt de luat in seama, finisajele, materialul, fermoarul, cusatura rezistenta... o fac de trecut pe lista de cumparaturi, ce mai direct in cos!
Siretul lila din talie cu care am fixat fusta plisata vine de la jacheta, din zona glugii si a partii inferioare... mi se parea in plus. O captuseala groasa merge inserata pentru a putea fi purtata inspre iarna, asa mi-am propus.
Daca despre jacheta parka nu am nimic de obiectat, fusta plisata ma asteptam sa fie putin mai lunga, materialul este grosut si de calitate medie, vine cu o curea din panza pe care eu nu o voi utiliza vreodata. Este draguta, iar o fusta plisata neagra chiar imi lipsea din garderoba.

Ca top am ales o rochie cu o lungime asemanatoare fustei. O pereche de sandale argintii cu toc mic, comode si elegante. Geanta red wine se alatura pedichiurii si rujului rosu ca pata de culoare. Accesorii, cat mai putine.


La culoare, forma, spatiul oferit si compartimentare geanta sta foarte bine, fermoarul nu este din cel mai bun insa, iar accesoriile care erau prezente la unul dintre manere nu mi-au placut si le-am desfiintat. Nu mi-a placut ca a venit in colet aplatizata si evident botita. Intr-un fel am reusit sa ii refac forma. Imi place ca este eleganta si pot sa car cu usurinta aparatul de fotografiat si inca ceva nu are mirosul acela puternic pe care il tot gasim la incaltamintea si articolele din piele artificiala.

Am purtat:
Parka aici/here 
Top, o rochie, de aici/here
Fusta aici/here
Geanta aici/here
Nu uitati de concursurile aniversare. Va confesez ca din numarul de inscrieri observ ca premiile nu sunt pe placul tuturor, (evident o spun datorita vizualizarilor) as fi vrut sa va incant pe toti chiar daca nu pot premia pe toata lumea, imi pare rau.
Seara buna!
xoxo


Comentarii

  1. Eu sincer nu ma prea "bag" la shopping online, de haine. Am mai comandat in trecut, insa doar de la H&M, acum prefer sa merg in magazine, sa vad cu ochii mei materialul, cum se aseaza, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incaltaminte pentru sotul meu nu comand, in rest ma ghidez dupa ghidul de masuri, reviewuri si mai ales instinct. Cred ca cei ce au retineri in ceea ce priveste croiala unei haine se poate redirectiona catre accesorii.

      Ștergere
  2. Imi place cum dezmembrezi tot ce nu-ti place:))). Foarte draguta tinuta, iar poseta rosie arata bine si adauga o pata de culoare outfitului. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezmembrez, transform, imi place sa ma joc. Multumesc, te pup!

      Ștergere
  3. Imi place tinuta mult :) Fusta si topul sunt minunate, dar si parka e tare draguta <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Am gasit funny si pragmatica totodata ideea de a purta o rochie drept top! :) Tu ai un mod aparte de a vedea lucrurile si, cum ti-am mai spus, faci asta cu un firesc desavarsit! E una dintre calitatile pe care le apreciez la tine, Miha!

    Minunata combinatia: top cu buline, fusta plisata, geanta rosie, sandale argintii! O talie atat de subtirica imi doresc si eu! :D Apropos, imi pare ca te-ai mai implinit, Mihule!

    Eu n-am nicio parka, nu stiu de ce ma tem sa port acest tip de piesa vestimentara! A ta imi place: cum arata si cum iti vine! :)

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma simteam ca-ntre ciocan si nicovala, nu puteam sa las pe bietul om care a venit sa-mi faca poze sa astepte si nici sa trezesc bunicii din somnul de amiaza cu activitatile mele pentru ca nu aveam cutia cu topurile de vara la mine... si asa mi-a venit ideea. Mai vazusem si la alte fete acest truc si apoi rochia ofera volum si sustinere fustei precum un jupon.

      Cu talia, asa am constructia, ba chiar uitandu-ma la o emisiune despre modeling si frumoasele fete din Rusia/Siberia ma minunam cum ele aveau 56-58 cm in talie si coapse de femei la fragede varste. Eu am in jur 62 de cm dar in solduri si bust aproape la fel ca in adolescenta.
      Nu ti se pare, chiar sunt bucuroasa sa-ti spun ca am ajuns la 41 de kg si ca din primavara greutatea nu a mai fluctuat, incet-incet creste.

      Iti multumesc frumos pentru aprecieri, draga Felicia, mereu ma incanta vorbele si sfaturile tale.
      Te pup cu mult drag!

      Ștergere
  5. P.S. Iarta-ma, am omis sa spun: am avut o retinere in privinta inscrierii la concursuri, avand in vedere ca eu am mai castigat la tine si-mi pare firesc sa las si altora sansa! :) Cum nu prea le am cu mestesugeala home made, ma voi inscris la Fashion Basket ca mod de a participa afectiv la aceasta celebrare a 3 ani de About women and not only! Acum fug sa ma inscriu caci vad ca termenul e 30 iunie si urmeaza niste aniversari care ma vor tine mai departe de PC! :)
    Puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intocmai fiind motiv de bucurie pentru mine am vrut sa-mi rasplatesc cumva cititorii si ma intristeaza sa vad ca nu sunt tentante premiile, o spun cu sinceritate, nu ca sa ma plang. Din cati oameni s-au adunat pe pagina de Facebook si blog numarul de participanti e foarte mic, nu mai spun ca in unele cazuri nici nu sunt facute cum trebuie.
      Mestesugeala home made, in cazul acelui kit sa stii ca e ca o joaca de copii, vine cu instructiuni si tot tacamul, amesteci si gata opera.
      Ma bucur ca te-ai inscris macar la unul, apreciez. Aniversari, motive de bucurie si voie buna, sa petreceti frumos atunci urez!
      Pupici!!

      Ștergere
    2. *inscrierile nu sunt facute cum trebuie (si trebuie sa descalific in spiritul fair-play-ului.)

      Ștergere
  6. Vai, ce-mi place, ador compozitia asta, parka peste buline si pliuri, genial! <3

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. This coat is super cute! I love the classic shape and color. Military chic.

    -- Alex at Cashmere Kangaroo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. For winter I hunted a pale pink one very cute and a green detachable jacket, now I'm happy for this one because I can add myself the lining in winter. Thank you! x

      Ștergere
  8. Hi Mihaela! I really like how you paired the parka, is casual-chic style which I always enjoy and you look very pretty and always very sleek!:) The bag is too nice as well! Kisses and have a nice evening! xo

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai ce draguta este tinuta! Ador fustita, geanta si parka sunt si ele pe placul meu:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca geanta sa fie rezistenta in timp, stiind de patania unei bloggerite cu manerele care au cedat aveam emotii carand aparatul. xo

      Ștergere
  10. Ce draguta e parka! eu sunt innebunita dupa ele, chiar mi-as comanda-o pe asta :)
    Sper sa vina o data caldura totusi, ca nu mai pot cu ploile astea si cu frigul!!!
    Si fusta si geanta sunt foarte frumoase.
    Te avantajeaza foarte bine acest model de fusta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii cat am cautat sfatuindu-ma cu tine, ma bucur ca intr-un final am dat de una numai buna de primavara-toamna, daca nu voi mai gasi inca una sa mearga si de iarna o sa incerc sa o upgradez pe aceasta. :D
      Multumesc frumos, te pup!

      Ștergere
  11. Superbb outfit-ul!!!
    Fusta ta imi place maximmm<3 (vreau si eu o asa fusta)
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe depot96 gasesti, daca te feresti de cele externe. Multumesc frumos! xo

      Ștergere
  12. Arati tare bine in aceasta tinuta! Imi plac toate articolele si imi place si cum le-ai combinat!

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am tot vrut sa-mi iau o parka, imi plac si am tot vazut la tipe pe strada si in magazine, dar la fel ca si in cazul tau toate mi se pareau mari,chiar si cele marimea mea. O sa mai studiez spre toamna.
    Foarte draguta tinuta!

    RăspundețiȘtergere
  14. De Parka n-am mai auzit iar fustele plisate le ador :)
    Cum i-am zis si Feliciei Ilie- evoluati tare frumos in prezentari!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cel mai mult imi place topul-rochita cu buline. Se poarte kaki anul acesta, deci parka este in trend. :)Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi place foarte mult tinuta ta.
    Toate articolele pe care ai ales sa le porti arata extraordinar. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  17. tres chic! e bestiala bluzita cu buline !pupici!

    RăspundețiȘtergere
  18. I like your skirt!
    Marina
    http://www.maridress.blogspot.it/

    RăspundețiȘtergere
  19. love your cute parka and that gorgeous polka dot blouse <3
    Xxx hun

    Carolina

    www.theworldc.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Ciao cara, adoro la blusa a pois con la gonna plissé. tres chic!
    Baci,
    Coco
    Coco et La vie en rose / Bloglovin / Facebook

    RăspundețiȘtergere
  21. Fusta si topul sunt ♥
    Toamna trecuta mi-am achizitionat si eu o jacheta parka de la H&M, dar mai grosuta.
    Imi place mai mult a ta, ca este subtirica. :D

    RăspundețiȘtergere
  22. I love how the parka makes the outfit more casual and then you take it off and you have a nice classy look! ;)

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi place mult fusta si topul :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Geaca este superba! Imi plac gecile care au si gluga ( spre fericirea mamei mele) :).
    Imi place mult si topul cu buline, iar geanta intregeste cu succes tinuta aleasa pentru aceasta postare.
    N-am comandat niciodata on-line, dar ma bate gandul s-o fac, daca nu pentru mine, atunci pentru bebe.

    Pupici si o zi minunata!
    http://themagicaljourneyofmylife.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  25. Tres chic in Parka! ♥
    Îmi place tare mult bluziţa, cu tot cu bulinele ei frumoase, fustiţa îţi stă minunat, iar geanta e o pată de culoare de mai mare dragul! ♥
    Te pup, Miha. Zile calde şi frumoase, cu drag! ♥

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte tare outfitul ! imi place enorm geaca ! super, super :)

    EmaRoxanne

    RăspundețiȘtergere
  27. Love the parka, so great as a transitional piece! The polka-dotted top and the pleated skirt are gorgeous.

    Jasmine x
    For a Real Woman
    So easy Spanish!

    RăspundețiȘtergere
  28. gorgeous outfit! wonderful and stylish! fabulous top....I adore polka dots:) the parka is very cute as well!
    and that red bag is a nice pop of colour!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  29. It's crazy, how the good Parkas are always sold out so fast, yours looks great. I like them to be on the longer side. :)
    Oh, and that burgundy coloured bag is such and eye-catcher!

    Follow the Royal Peach

    RăspundețiȘtergere
  30. Really a great look, in love with your bag.Kisses

    www.angelswearheels.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Lovely polka dots top and plaited skirt!!!! I love how you paired your parka!!!!
    Happy friday!
    Ciao bellissima!!!
    http://expressyourselfbypaolalauretano.blogspot.it

    RăspundețiȘtergere
  32. Imi place cum ai combinat materialele! Aceeasi problema am avut-o si eu, pana am gasit parka potrivita dimensiunilor mele! Love it!
    http://adelinaschoice.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Foarte frumoasa tinuta, imi place stilul abordat, cu bulinele, fustita, ochelarii si pana la geanta rosie :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Thank you very much ladies! Multumesc pentru pretiosul feedback, pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.