Treceți la conținutul principal

Life lately, empties and favorite products included

S-a mai dus inca o luna de vara, dar cred ca este prima in care am reusit sa strang si sa aduc in fata voastra o parte din produsele cosmetice consumate, sa va vorbesc despre cateva favorite, insa alaturi de alte imagini din saptamana trecuta si cea de dinaintea ei.
  



Le-as fi aruncat si pe acestea gandind ca nu e toata echipa, insa mai toate care au ramas au ceva bun care mi-au ramas la inima.
Sa le luam pe rand:

  • Setul Gloire Paris, m-a atras in primul rand pentru ambalajul sau, am vazut ca au pompite si mi-am dorit de asemenea sa incerc produse straine, in mare partea mi-a satisfacut nevoile, puteti citi review-ul. Veti afla care sunt preferatele.

Cum arata tenul meu nemachiat, "necoafat", nu e prima oara cand pun astfel de poze - ma ajuta sa compar de la an la an, de la luna la luna -, dupa folosirea setului Gloire dar si gamei Apidermin lejer puteti vedea mai jos:

*deschide in alta fereastra si da zoom pe poza pentru marire*


  • Bergamil cu toate ca m-a incantat cu mirosul sau, vara nu face fata transpiratiei deloc, abia ce apuca sa se usuce pe piele, cum ai iesit afara la temperaturi mai ridicate simti din nou axila umeda. In schimb mirosul ramane placut, nu-mi pare rau ca s-a terminat, chiar m-am straduit sa se intample cat mai repede. Review-ul il gasiti aici.
  • Bioten, gelul de curatare cu miere si arnica de la Elmiplant, ma bucura cu un alt produs cu care ma inteleg bine, dar nu foarte bine si asta datorita orificiului sau prea mare, oricum pana consumi cel putin un sfert din cantitate, prea mult se risipeste. Asta nu-mi convine, cum nici parfumul din mijlocul listei. Nu are un miros puternic, dar mai bine lipsa pentru a nu cauza probleme tenului. Nu face spuma, dar simt ca tenul e curat si catifelat. Il voi mai cumpara cu toate acestea pentru ca nu-mi usuca tenul, in caz ca nu am alternative. 
  • Lotiunea de tip spray solara Kiss My Face am luat-o de la Dorina anul trecut, am consumat-o cu greu pentru ca de putine ori am iesit in intervalele cu radiatii mari, nu am facut deloc plaja si ma feresc sa ma expun.
Ingrediente active:
Octinoxate 7,5%
Octisalate 4% (nu 5)
Zinc Oxide 2,2% (nu 1,7)

Ingrediente inactive:
Aqua, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, polysorbate-20, cetearyl alcohol, acrylates copolymer, helianthus annuus (sunflower) seed oil, glycerin, dimethicone, cetearyl olivate, sorbitan olivate, camellia sinensis (green tea) leaf extract, carota sativa (carrot) extract, tocopheryl acetate (vitamin E), agaricus bisporus (mushroom) betaglucans, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin
Are factor de protectie 30, este rezistenta la apa si se recomanda reaplicarea sa dupa 40 minute, cand am fost la munte - mereu mi se intampla sa-mi curga nasul, si din minut in minut sa folosesc servetelul - nu am stat sa reaplic, m-am dat dimineata cu crema bine, dar din motivele de mai sus soarele si-au facut de cap pe nasul meu si pe frunte o fasie mica unde s-a frecat turbanul meu/cardigan. Zone unde s-a cojit mai tarziu. Ca textura nu este o crema grasa sau uleioasa, este destul de fluida, se intinde bine cu grija sa nu ramana dare albe si se absoarbe relativ repede. Printre preferate.
  • Gelul de dus Camil Lilac Blossom l-am primit cadou de la o cititoare draga, Mihaela, parca l-am inceput cand am fost prima oara in Ciucas. Il foloseam pentru prima oara, nu eram familiarizata cu produsele Camil Spa Selection si nici nu eram fan liliac pana la acesta. Pe langa faptul ca te relaxeaza cand ai nevoie, noi ne-am simtit mai revigorati in fiecare dimineata. Nu usuca pielea, face o spuma bogata, se consuma... normal si dupa clatire lasa pielea fina, curata. As spune ca in topul meu a urcat pe locul 1 langa gelul de dus Capra Nera a carui review i-am facut cu mult timp in urma. Nota 9,5 cu multumiri Mihaelei.
 
  • Lotiunea tonica hidratanta Nivea cu ambalaj roz, este pentru ten uscat, dar nu am gasit nici un motiv pentru care nu as putea-o folosi. Am terminat-o de foarte mult timp, dar intr-un fel ambalajul a ramas ratacit intr-o cutie pe langa alte produse stranse din baie. In baie lasasem doar strictul necesar: sapun, sampon, gel de dus, toate cele auxiliare nu isi aveau rostul nu aveam timp si nici mediul pentru o rutina mai amanuntita. Slava Domnului totul a revenit la normal. Lotiunea, e ok.
  • Antiperspirantul Nivea Men Invisible Black & White este un produs cumparat pentru a nu stiu cata oara, folosit de sotul meu, uneori si de mine cumparandu-l in dublu exemplar. Nu impiedica de tot transpiratia, sunt zile si zile, in functie de efort, de temperaturi, dar tine departe mirosurile neplacute pentru o zi intreaga.



  • Parfumul Juliette has a Gun - Vengeace Extreme este parfumul meu, the one, o prezentare pe larg gasiti aici. Imi da o stare incredibila, il folosesc recunosc cu zgarcenie prelungandu-i prezenta!
  • Pila de la Orly e de departe cea mai buna pila pe care am folosit-o vreodata. Pila Garnet Board are granulatia 120. Timpul de pilire este redus pentru ca are suprafata agresiva si durabila. Este recomandata pentru unghii groase sau artificiale, aducand foarte usor unghia la forma dorita. Se gaseste online la 9-10 lei. 
Georgiana-Gabriela e cea mai mica nepotica si dintre fete si dintre baieti, nu am putut rata vizita parcului Viva, mai ales ca-i in apropiere si fetele au venit de departe in vizita. Nu stiu ce-i spunea mamei, dar parea sa-i placa.
  • Am dat peste o poza cu un tiramisu care mi-a scapat sa va o arat la ultima postare saptamana in imagini, am rescris reteta pentru cumnata mea sa-l faca cu ocazia zilei de nastere a fiicei mai mari. Ziua cand a mancat pentru prima oara tiramisu i-a ramas intiparita, la fel ca mine, nu am gasit in comert unul mai bun.
  • Asta e cureaua rochiei albe, incercam sa fac un tutorial de impletire/aranjare a curelei, dar nu mi-a mai iesit. Se intampla ca fara model din joaca sa-mi iasa ceva fain si mult mai stangace sunt cand incerc sa repet dupa un model dat... Nu gasesc o explicatie logica pentru asta.
  • Georgiana e o borsarita, ca si sotul meu, multi copii o ocolesc cu toate ca e o mancare usoara si plina de nutrienti.



Dupa ce am condus fetele la masina, impreuna cu fratele meu am zis sa incercam cateva cadre cu o tinuta obisnuita de vara. Failed OOTD... Pantalonii astia din in ii am de foarte multi ani, cadou de la mama-soacra si ii port in fiecare vara, inca rezista. Nu mi-au placut pozele, ma strambam rau de la soare dar si hainele au facut complot sa nu se aseze bine. Fix cele trei instantanee sunt cele mai reusite, in conditiile in care eu cumparasem de la aprozar fructe, legume si porumb pentru fiert.
Ii port cu topuri, tricouri, maiouri, camasi innodate, etcc.



  • Intr-o dimineata am incercat sa-mi pozez sotul inainte de serviciu, mi-a placut ca a indraznit sa poarte o combinatie de imprimeuri, camasa e o achizitie noua facuta pe miniPRIX, nu cred ca mai e pe stoc dar daca vreti linkul sa-mi spuneti.
  • Pozele cu mine... am gasit o fusta foarte veche pe care obisnuiam sa o folosesc la tenis sau pe plaja, un top din material sintetic pe care sa-l iau la munte si faceam probe.


Pentru ca tot am pomenit tenis, de pe Kurtmann, la ultima comanda alaturi de geanta cu dungi, am comandat un set de sosete Piazza Italia special pentru tenis si sosete colorate pentru mine. Primele le-am gasit la reducere si nu puteam refuza oferta, nu mai sunt in stoc acestea dar puteti gasi alte sosete colorate, simple sau cu imprimeu.



Rosul din imagine, e un mic preview pentru o postare viitoare, outfitul inca nu l-am pregatit, dar presimt ca o sa va placa.
Tinuta de alaturi am purtat-o in weekend cu si fara esarfa-batic, cu papuci si cu sandale, poze nu am reusit dar sper sa nu mai ratez data viitoare. O spun si cu gandul la Gabriela, nu uitand discutia despre imprimeul "fata de masa".

Manichiura am facut-o la ceas de seara, pozele de asemenea, aveam chef de culoare si am facut o gasca din trei lacuri mai vechi: Farmec (albastru) si Golden Rose (mov si roz).



Dream - doubt - want, un colaj facut in joaca si cu gandul la noi perechi de incaltaminte, se intelege catalogarea. Cele din prima unele sunt prea scumpe pentru bugetul meu actual, dar si in general, fix cea cu stoc epuizat era la un pret mai prietenos. Sunt de pe fashiondays.ro. Pantofii cu toc, dar si cei fara nu stiu cat m-ar avantaja, daca se vor aseza bine pe picior, am multe dileme, dar ma atrag.
Sandalele nude in schimb sunt o dulce obsesie, ciocatele una mai noua, ambele nu sunt pe marimea necesara, Kurtmann make me happy please! :D



  • Vazusem recent un preparat: Linguine cu dovlecei si lamaie care mi-a atras atentia, am incercat ceva asemanator si am mancat la pranz langa o omleta cu ceapa.
  • Friptura de miel, si acum mi-a ramas gandul la ea iesind suculenta si aromata. Usturoi, cimbru si vin fiind ingredientele mele cheie.
  • Din categoria experimente culinare m-am jucat cu niste piept de pui facand doua rulade subtiri umplute cu mozzarella, ardei kapia, branza brie si morcov la cuptor printre alte legume: dovlecel, ardei rosu si ceapa, putina branza brie, praf de usturoi, putina smantana, piper alb si nucsoara. In vas yena, cu capac si apoi lasat fara ca sa prinda culoare.

gustari, cine mai doreste, cine mai pofteste?


Seara placuta!
xoxo

Comentarii

  1. Am fiert si eu porumb!!!Ma duc sa il pap! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. yay! ce mi-a placut postarea asta!

    ce tare e picea la mancare :)).

    am avut si eu o lotiune Cail - foarrrte buna.

    imi place tricoul ala cu mutra de matza :))

    sosetele colorate le am si eu, imi place cum se simte materialul.

    despre mancare nu mai zic nimic, ca azi am mancat prea mult si nu zabovesc asupra subiectului :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, ea si inca un nepotel fara ciorbita nu e ziua buna. :)
      Astea colorate sunt mai sintetice, dar fain material, iar astea albe mai bumbacoase. :))
      Tricoul cu mata e la a doua sau a treia afisare pe blog. :)

      Ștergere
  3. Poftesc la gustari si cred ca as pofti si la acea friptura de miel desi extrem de rar spre deloc consum carne de miel. Arata insa foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tricoul cu pisicuta este foarte simpatic si m-ar face sa zambesc instant. Din colajul realizat imi plac foarte mult mocasini si sandalele. Combinatia de pe unghii este pe placul meu. Si de aceea, te rog sa-mi spui ce numar are oja Golden Rose de pe inelar? ♥ Tare bine arata si rulada!

    RăspundețiȘtergere
  5. Great products awesome pictures and delicious food.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Ti-am mai spus ca esti teribila??? Cu sensul de priceputa tare si fooaaarte harnica! Ce norocos barbat ai, phiii! Sa nu vada al meu toate bunatatile, ramane intre noi - exista riscul sa ma puna la treaba! :))))

    Am citit constiincios pentru ca mi-e drag (ma repet: imi place lejeritatea cu care stii sa schimbi subiectele!) si am cate ceva de punctat:
    - gelul Bioten se consuma intr-un fel exasperant, nu-l voi mai lua decat daca ma loveste amnezia; am unul Avene de vreo doua luni si sunt la jumatate cu el, l-am folosit intensiv; a costat circa 40 de lei dar merita fiecare leut pentru ca este nu doar spornic ci si foarte bun!
    - am zis ca-mi iau lotiunea KMF si nu am reusit totusi la ultima comanda iHerb;
    - n-am nici cea mai mica indoiala ca acel tiramisu bate orice tiz din cofetarie!
    - sa-ti traiasca nepotelele, e bine ca celei mici ii plac ciorbitele (nu stiam cum sa citesc "borsarita", nu intelegeam);
    - cat de funny sunt pozele cu voi doi dimineata, am avut senzatia unei scene de film! :))
    - subscriu si eu cererii adresate la Kurtmann pentru oricare dintre cele doua botine (de cand jinduiesc pe langa ele - 37 imi trebuie)!
    - cu mancarurile, stii deja ca m-ai innebunit, imi ramae doar sa te felicit inca o data si sa strang in brate o fata ca o albinuta!

    Ma opresc inainte de a-ti lasa aici o scrisoare! Dar la o postare muncita, feedback pe masura!
    Tzuc, tzuc, tzuc!!!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana sa curga textul mi-am batut capul cum sa grupez pozele, ordinea lor. Multumesc din suflet!
      E enervant ca trebuie sa umbli cu mare grija, ca sa nu zic oua, tinut culcat si apasand usor sa nu dea tot afara. :)) Dar eu sunt masochista cred, sotul mi-a spus ca il mai vrea cum sa ma opun.
      Noi spunem bors pentru ca acrim cu bors, exceptie facand ciorbele(a la grec, de burta) care se fac cu lamaie.
      Te pup si multumesc pentru feedback, e minunat sa primesti unul astfel!

      Hugs -bzzz bzzz

      Ștergere
  7. Cu tot dragul, cu toată bucuria, draga mea! ♥
    Tare mult îmi place să te citesc! ♥
    Pupici, timp bun şi frumos, momente dragi şi zâmbete largi pe chip! ♥

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-ai facut poffta de porumb, nu am mancat anul asta. Gelul de curatare Bioten l-am avut si eu, e chiar bun. Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mancat anul asta cat pentru mai multi, nu intotdeauna am pofta, vreau sa fac galuste cu prune. E bun e si nazbatios.
      xo

      Ștergere
  9. Mihaela you have gorgeous skin. Wow! Pass me the corn please ;) I would have never thought of you as a Vengeance extreme girl, more the miss charming or romantina by JHAG Are you by any chance a perfume lover like I am? Anyway great post!
    xoxo
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'll pass with pleasure!
      The sense of the name's perfume I don't see literally, I explained more in the review. I don't know honestly how smells miss charming and romantina on my skin, but this one is amazing and my husband love it too. I think I'm not such a perfume lover as you are, I have preferences, I use what I like and done.
      xoxo

      Ștergere
  10. lovely products! interesting to see your beauty routine:)
    adorable photos btw!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hi Mihaela, the products seems very good, I like your life lately photos, they are so cute. he outfit with the kitty shirt is very nice and Im drooling over the tiramisu! Your nails are too cool!:) Kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  12. Hmm, eu nu auzisem de parfumul Juliette Has A Gun! Chiar m-ai facut curioasa in privinta lui!

    RăspundețiȘtergere
  13. Gelul Bioten este si pe lista mea. Cred ca o sa-l achizitionez zilele urmatoare. :)
    Ai tricou cu pisicuta? Ce frumos e! <3
    Si iar mi s-a facut foame...acum la sfarsit... bine...;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. I love the idea of your colored nails!!! :)
    Greets from the EDELFABRIK
    Chrissie

    RăspundețiȘtergere
  15. drooling !! cred ca a fost super rulada :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Wonderful photos, we don't get most of these products here unfortunately but they seem great! Your comments are much appreciated, have a great Friday!

    RăspundețiȘtergere
  17. I also like Nivea products!

    RăspundețiȘtergere
  18. So amazing pics babe, I like these products
    Kisses
    Maggie D.
    The Indian Savage diary

    RăspundețiȘtergere
  19. Super produse, am fost la mare doar doua zile anul acesta, cert e ca vara aceasta a fost cam racoroasa! xo :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Foarte ampla postarea ta ... cu de toate dar mi-ai adus aminte de parfumul Juliette has a Gun , ai pus sare pe rana ca sa zic asa . Am fost obsedata de el sa il am , ptr ca avusesem ocazia sa il vad la o nepoata de-a mea , sa il adulmec mai bine zis , dar nu am reusit sa il achizitionez . Acum mi-am amintit iarasi . In domeniu gastronomic nu zabovesc prea mult ptr ca sunt o gurmanda si am scos foarte multe din alimentatie . Cel putin vad rezultatele , step by step ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Combinatiile de multe ori sunt cele mai pacatoase si dulciurile, iti doresc sa ai rezultatele dorite si sanatate mai ales! xo

      Ștergere
  21. Dear Mihaela, sometimes Outfitpictures are not as successful as we want but as far as I can see you look really fresh in your white summer outft! I understand that you want to picture the outfit of your husband as it is so stylish! And I like your outfit which I can see in the mirror with your "old" skirt, too. As usual you cooked obviously really yummy things and I would love to try your Tiramisu and the Linguine with Citron. Hope you are well my dear friend <3

    Kisses from Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dear Rena, thank you so much for writing me from your holidays hope the weather is fine and you have a great time! I'm fine and from today we are in vacation too trying to relax more.
      Thank you for your feedback, many kisses and hugs!

      Ștergere
    2. Dear Mihaela, how wonderful that you now have also holiday! Wish you with all my heart a wonderful and as relaxing as possible time <3 The weather in our vacation is mostly fine and it's nice on the island of Sylt. But I have to admit that my love belongs still Bavaria :)
      Kisses and hugs, my dear friend, Rena

      Ștergere
  22. So interesting products and ultra lovely pictues <3
    Xxx honey

    Carolina

    www.theworldc.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Nici nu stiu cu ce sa incep Miha!O adevarata relaxare sa-ti citesc postarile,cu toate ca am restante mari la comentarii,dar sper sa reintru in normal :D.Sa-ti mai spun ca-mi place si mie tricoul cu pisi? :D
    Si imi mai place tare mult de nepotica ta (sunt innebunita dupa copii mici :)) ).Esti o adevarata maestra in bucatarie ( si frumoasa si desteapta si mare gospodina,are noroc mare al tau sot :D ) si chiar daca nu-mi place tiramisu,al tau arata ataaat de bine ca as lua o lingurita :D.Bine ca am citit aceasta postare acum,nu diseara sau la noapte,ca atunci ma apucau poftele :D.
    Te pup Miha :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos pentru vizita si comentariu, oricine, oricand e binevenit pe blogul meu. Nici eu nu reusesc sa citesc si sa vizitez la timp pe fiecare.
      La fiecare punct e loc de muuult mai bine, conteaza cum ne completam si sa stii ca mai da si cu virgula. :))
      Pupici!

      Ștergere
  24. ce manichiura faina! si produse interesante, mersi pentru prezentare! week end frumos!

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi plac foarte mult recenziile tale, Mihaela.

    Pupic,

    Nico

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  26. You're so good about finishing your products! It take me ages o get through anything.

    Rowena @ rolala loves

    RăspundețiȘtergere
  27. I didn't know this brands! Thanks for sharing :-)
    Baci,
    Coco
    Coco et La vie en rose / Bloglovin / Facebook

    RăspundețiȘtergere
  28. Great Post ,all looks so nice <3

    Have a lovely Weekend ,big Hugs

    RăspundețiȘtergere
  29. Great products!!!!!

    www.plogstyle.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Nice photos. Most of all, I like your coloured nail accents :)

    Lu | www.balgarka.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  31. Cool review and very nice photos)

    mary-tur.ru

    RăspundețiȘtergere
  32. interesting products!

    http://emiliasalentoeffettomoda.altervista.org/festa-compleanno-loredana/
    grazie

    RăspundețiȘtergere
  33. Foarte faine pozele, nepotica ta e o dulceata. :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Parfumul ala, il vreau si eu! Cred ca e super, nu am nimic de la ei! Bravo pentru postarea cu produse terminate, de vreo trei luni am tot strans recipiente si nu am mai apucat sa scriu nimic. Parca traiesc intr-un carusel.
    Esti super-mega priceputa la toate, si ai un talent innascut la bucatareala, stii cat te admir. Eu nu stau bine la capitolul rabdare si innainte gateam si eu zilnic cate ceva, dar acum, sa nu ma mai pui...am descoperit internetul, ha, ha!
    Esti o scumpa si o draguta si te imbratisez! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.