Treceți la conținutul principal

Cosmetice: consumate, new entry, scurte impresii.

Nu reusesc eu sa le aliniez la pozat de fiecare data inainte de saltul in tomberon, dar nici nu mi-am impus asta, numai cand se nimereste si de aici postarile rare cu consumatele lunii, preferatele. Bine, nici cu review-uri nu v-am mai asaltat asa ca azi le avem pe toate la un loc sub forma de scurte impresii.
Empties


Botanic Whisper Body Wash - & OTHER STORIES:
Richly-lathering bath and shower gel that leaves skin clean, fresh and elegantly scented. A zesty burst of fresh picked coriander and tangy tangerine is warmed by the soothing blossoms of orange flower. A stirring sensation fresh from the garden.

INGREDIENTS: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Polysorbate 20, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Decyl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-75 Meadowfoam Seed Oil, PEG-18 Glyceryl Oleate/ Cocoate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Buthyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Caramel, CI 15985 (Yellow 6).

M-am temut sa-l iau in calatorii de teama ca nu ne va ajunge si l-am consumat acasa. Face o spuma zdravana, nu lasa pelicula aia enervanta, doar pielea curata, catifelata si usor parfumata. Se consuma greu.

Sapun lichid exfoliant  Paciuli Lavanda Vanilie - Sabon:
Săpun lichid ce exfoliază pielea delicat. Conţine uleiuri aromatice, săruri din Marea Moartă şi sâmburi de fructe. Curăţă şi exfoliază. Este atât de delicat, încât poate fi folosit zilnic, făcându-ţi pielea să radieze de sănătate şi strălucire. Vei remarca diferenţa!
Ingrediente: vezi sus in colaj. (difera fata de lista afisata pe site)
Chiar daca e recomandat pentru folosire zilnica l-am folosit cand am simtit nevoia, e delicat cu pielea mea, iar parfumul ma insoteste pana dimineata. Despre alte produse Sabon puteti citi aici.

Oil nutritive serum-spray leave-in - Gliss:
Asigură o pieptănare instantă şi uşoară pentru părul lung cu vârfuri despicate. BALSAMUL EXPRESS-REPAIR OIL NUTRITIVE netezeşte suprafaţa părului şi reduce cu până la 85 % vârfurile despicate.
Formula pentru vârfuri despicate cu 7 uleiuri nutritive de reparare protejează vârfurile şi conferă părului o strălucire sănătoasă - fără clătire. Formula inovatoare de reparare cu cheratină lichidă repară cu precizie părul deteriorat şi reface suprafaţa firului de păr.
Tratamentul leave-in e un produs care nu mi-a lipsit cativa ani si l-am folosit cu precadere pe claia de par neascultatoare si prea infoiata. Ofera un luciu temporar parului, aplicat cu grija pe parul uscat nu-l incarca. Dar reduce la jumatate perioada dintre spalari. Daca ma culcam cu el umed ma trezeam ca un arici si pana sa plec de acasa eram nevoita sa port o sapca/batic... ati inteles ideea.


Coaja aia de sapun a fost ultima bucatica ce a mai ramas din cele 10 bucati - Sapunuri vrac - gama Clasic - comandate, toate morcov & catina. E preferatul nostru de la Jovis[review]. Trebuie sa refac stocul printr-o noua comanda.

As mai vrea si ceva spumant cu aroma de lavanda  sau sare de baie... pentru bai lungi.

Samponul Clear a fost ok pana la ultima picatura ca si demachiantul Apidermin.


***


noi produse in teste dar si unul re-buy(garnier)

Deodorant Old Spice Deo stick Original + body spray:
Old Spice is the classic name in men's care products. This Deodorant stick is designed to be effective against odor and wetness with the distinctive fragrance of Old Spice.
Welcome to a home filled with deer heads, huge fireplaces, unpublished manuscripts, and gold-plated hot tubs. Old Spice Classic Deodorant envelops you in a clean, manly scent that has served mankind for decades. And it fights odor all day, turning your armpit house into an armpit home.
Deo stick-ul si spray-ul imi spunea sotul ca existau si in '90, eu nu imi aduc aminte, ambele produse au un parfum fresh, stick-ul ceva mai mentolat. In jur de 15 lei fiecare. Bun-bun.

Gelul de dus hidratant Flori de Portocal - Le Petit Marseillais:
Florile de portocal albe si foarte parfumate elibereaza un parfum dulce, deosebit de rafinat. Florile de portocal de la Le Petit Marseillais sunt culese manual primavara, sub placutul soare mediteranean dupa care sunt infuzate.
Gelul de dus hidratant Le Petit Marseillais Flori de Portocal va curata delicat pielea. Spuma sa moale si usor de clatit dezvaluie un parfum usor floral. Pielea devine moale, hidratata si hranita.

E singurul care ne-a placut ca aroma, cu un pret in jur 11 lei luat din penny, e fain.

Scalp oil control - Clear:
Cand era cam pe terminate varul de mai sus mi-am zis sa incerc si pe asta, iar daca da semne de neintelegere sa-l pot resuscita imediat. Ne intelegem bine, cand imi memoram in gand toata experienta cu el si-mi spuneam ca na varul chiar ofera volum, hop a fost si ziua cu ariciul. Da, poate cand vrea el. :))  E bine ca am doua sampoane cu care sa jonglez pentru scalpul meu pretentios.
Dupa pozele de grup, mi-am adus aminte de un produs care ma insotea in iesirile pe munte si nu vi l-am aratat, cu siguranta mai sunt si altele care mi-au scapat.
Crema SPF50+ nuantatoare - Avene:
Protecƫie foarte ridicată pentru pielea sensibilă.
Eficientă contra razelor solare (UVA si UVB lungi si scurte). Rezistentă la apă. Fotostabilă. Certificat de conformitate UVA. Fără silicon. Fără parabeni.


Din pacate nu e rezistenta la transfer, iti sufli nasul... se duce, pateaza hainele, cu toate ca e o nuanta inchisa partea buna e ca se uniformizeaza, iti ofera stralucire pielii. Pe munte imi suflu des nasul, cu lotiunea kiss my face spf 30 m-am ars in zona de contact. Nu mi s-a intamplat sa ma ard insa folosind crema de la Avene. Niciuna din doua nu le-am carat cu mine pentru reaplicare... Si trebuia.



Dupa o lunga perioada de folosire nu cred ca imi va mai schimba parerea, brevoxyl atat pentru mine cat si sot a fost apa de ploaie, dupa o singura aplicare a cremei antiseptica de la Himalaya pe cosul care nu dadea semne sa se retraga a doua zi s-a cunoscut.
Daca are vreo importanta, e de la Stiefel si are 4g de peroxid de benzoil la 100 de grame crema.


Sper sa va fie de folos scurtele mele impresii.
Va pup!


Comentarii

  1. Gelul cu flori de portocal il vreau neaparat! Sa consum ce am ca sunt cam 6-7 geluri desfacute :))

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac reviewuri scurte si la obiect mersi!

    RăspundețiȘtergere
  3. O gramada de produse pe care nu le-am incercat:) e fapt nici unul din cele expuse de tine nu le-am incercat:) Ma tenteaza si pe mine produsele Marseillais ca prea multa valva a fost n jurul lor in ultima vreme:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e singurul care mi-a placut ca aroma, Dia.
      Coco, spor la consumat. :)
      Sper sa fie si util, Stella.

      xoxo

      Ștergere
  4. lovely post! Old spice is one of my fav scents for men!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. So many lovely products! I love Le Petit Marseillais.

    Bella Pummarola

    RăspundețiȘtergere
  6. Le Petit Marseillais ma tenteaza foarte mult, inca nu am incercat-o!

    RăspundețiȘtergere
  7. am si eu crema nuantatoare de la Avene..e numai buna . Unde ai gasit old spice? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Auchan zice fratele meu, ma bazez pe el ca are memoria mai proaspata. :D
      Dar se gaseste si pe emag, cu un google search gasesti si alte magazine. ;)

      Ștergere
  8. Îți mulțumesc pentru tot, Miha! ♥
    Pupici, zi frumoasă! ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. Recunosc ca nu am incercat nimic din aceste produse. Ma tenteaza gelurile de dus si samponul. Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot am vazut laudate spray-urile leave-in de la Gliss si tot ma batea gandul sa incerc si eu pentru ca mi se incalceste parul foarte tare (si il am pana la mijloc,deci iti dai seama),dar am si parul gras si daca se ingrasa si mai tare dupa folosirea lui,parca nu ma mai tenteaza asa de tare :).
    La geluri de dus incerc sa ma abtin,dar o sa trebuiasca sa-mi iau macar un produs LPM,cel mai probabil un gel de dus :D.
    Te pup Miha :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine se ingrasa mai repede, cred, pentru ca e scurt si ajunge fara sa vreau la radacina.
      Leave-in mi-a placut si o masca de la Anian.
      Pupici!

      Ștergere
  11. Ai fost foarte harnica. :)
    Si eu ma inteleg foarte bine cu Scalp oil control.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa review-ul tau l-am achizitionat stiind cum m-am inteles cu volum maxx. pup!

      Ștergere
  12. You have emptied some good products Mihaela, Ive used the same bath wash from Le Petit Marseillais and is so good, the skin is very smooth then and pleasantly scented. Kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu ma inteleg bine cu produsele de la Gliss, in special cu sampoanele si mastile de par, insa tratament leave-in nu am folosit inca de la ei. Parca de la Avon am avut unul si mi s-a parut ca imi incarca parul si trebuia sa ma spal mai des ca de obicei.
    De la firma asta, relativ noua pe piata de la noi, Le Petit Marseillais, am incercat doar masca de par. Si nu m-a convins. Imi plac gelurile de dus deosebit de cremoase, bogate, care fac spuma din belsug. Foarte multe mi se par apa chioara.
    Sapunul exfoliant de la Sabon e foarte tentant! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca ma ajuta sa am parul mai prezentabil il iert ca trebuie sa-l spal putin mai des. :)
      Cu spuma din belsug nici nu-ti mai trebuie spumant, cel de la & other stories faceee!! :)

      Ștergere
  14. Eu cu şamponul Clear nu am avut o experienţă prea plăcută. De la Le petit marseillas am un şampon. Şi este foarte ok.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vorbit de doua, sunt nitel diferite, cu unul din alta gama am avut si eu nepotriviri. E bine ca ti-ai gasit unul pentru tine, de la Le Petit Marseillais nu cred ca mi s-ar potrivi mie.
      Pup!

      Ștergere
  15. gelul l-as incerca, dar si ceva de la Sabon :).

    RăspundețiȘtergere
  16. Am avut si eu Avene cu SPF50, am fost multumita de ea, a mea nu era asa colorata, despre produsele Sabon...sunt fan fidel ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa fie pe diferite nuante, eu nu eram/sunt bronzata, oare de aceea? :)

      Ștergere
  17. Gelurile de dus Le Petit MArseilliais sunt preferatele mele, sunt printre singurele geluri care miros pe piele si dupa ce ma lipezesc, iar parfumul lor se raspandeste prin toata casa!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce m-ar tenta si pe mine ceva de la Petit Marseilleze, unde se gasesc? Sa dau comanda acasa pana nu primesc pachet peste 2 saptamani! PS. Tu Miha, apropo de commentul tau, sa vina sanatoS, ca e prince, nu princess.. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le Petit Marseillais se gasesc in hypermarket-uri, eu am luat din penny. Sanatos sa vina copilul... ca sa ma scot :P Iarta-ma, am comis-o, stiu. pup!

      Ștergere
  19. Mmm, sapun exfoliant Sabon - tempting!!!
    Eu am facut pasiune pentru gelul cu flacon albastru de la LPM...
    N-am dezvoltat nicio relatie cu Brevoxyl, s-a vazut de la bun inceput ca nu-mi prieste!

    Pupicei, draga Mihule!
    Buna ideea de a le reuni astfel, vorbind concis despre fiecare!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citisem la Pasagera ca la unele persoane din motive necunoscute... nu functioneaza, am simtit eu niste furnicaturi foarte slabe, o fi fost inchipuirea mea sau doar atat a putut cine stie. Fail shopping.
      Pe albastru nu l-am intalnit, o sa-mi bag nasul. :)

      Pupici!

      Chiar, il vrea careva, a mai folosit si ii functioneaza??

      Ștergere
  20. The soap you mention here sounds convincing. Normally I use only the cheap soap from the supermarket but after I read this I think it is a try worth to improve our habits of soap purchasing :)

    Hugs and kisses from Germany/Bavaria, Rena

    International giveaway: Top form by the reason of problems
    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. For more then... 5 years I buy only handmade (solid) natural soaps and is ok for us.
      Thank you for visiting me my dearest Rena, hugs and kisses.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.