Treceți la conținutul principal

Propuneri vestimentare si de machiaj - Revelion 2015

Perioada Sarbatorilor de iarna este una dintre cele mai aglomerate si mai agitate perioade ale anului, cu mai multe reprize de cumparaturi decat de obicei, alergi dupa cadouri, ba piese pentru tinute, mai ales daca esti invitata la multe de petreceri si nu ti-ai gasit nimic pe plac de Black Friday, vrei ceva nou.

Sarbatori alaturi de familie, intre prieteni, petrecerea alaturi de colegii de munca, este nevoie de tinute pentru fiecare ocazie. Nu stiu noi ce vom face anul acesta de Revelion, de zilele Craciunului presupun ca va fi ca de obicei, in familie, vizitat rude, insa mi-am propus sa va prezint cateva outfituri festive si machiaje care sa va inspire.


Am inceput cu conturarea sprancenelor, folosesc o paleta de patru farduri de la Maybelline - in poze abia se observa -, apoi machierea ochilor: primerul elf - champagne l-am lasat sa se usuce bine pe pleoape in timp ce aruncam un ochi pe youtube. Mi-ar placea ca cei care fac tutorialele sa priveasca dupa fiecare etapa in camera pentru a intelege mai bine plasarea fardului si pana unde se merge.

Am aplicat creion negru Ada pe partea mobila si apoi am amestecat cu o pensula Sigma urcand foarte putin, in continuare urcand si imbinand fardul chris de burgundy din paleta Sleek - me, myself & eye, apoi lilac allen, in partea de centru a pleoapei mobile vrand sa folosesc un fard stralucitor albastru electric care lipseste din colectie, am combinat un fard albastru cobalt mat din paleta elf de 32 cu fardul sidefat humming bird, un turcoaz din paleta Sleek - monaco, umezind pensula in prealabil pentru intensitate.

Am incheiat cu fard negru din prima paleta Sleek aplicat in coltul exterior, am iluminat arcada, coltul interior cu creion alb jumbo nyx, am rimelat genele si apoi am aplicat genele false - Select Lash {multumesc, tizule} folosind adezivul waterproof Eye primit de la Depozitul de frumusete.
A fost prima oara cand am experimentat genele false, nu am reusit sa fixez bine genele la capete, cred ca trebuia aplicate mai spre exterior, eram pregatita psihic oricum de iesea un dezastru de nepublicat. Destul de usor, practica mai trebuie. Anyway I learn continuously...

Am curatat zona de sub ochi de fardul cazut... cateva dungi negre cum m-am manjit cu adezivul in incercarea de a nu mi le baga singura in ochi, am continuat cu aplicarea anticearcanului Rimmel renew & lift, fondul de ten compact Giordani Gold. Am aplicat fard burgundy si pe pleoapa inferioara, rimel volume build Oriflame, apoi conturarea fetei: bronzer & blush Farmasi, iluminator Puretouch.


***

Aici pentru buze s-a folosit Gosh volume lip shine.
Rochie midi cu imprimeu floral, o gasiti la reducere. Dress: Here.
Paltonul alb/ Coat: Here.

***

Pentru buze am folosit Rimmel London Kate 10.
Fusta rosie o gasiti si pe negru cu alb. Skirt: Here
Paltonul negru/Coat: Here.
***

Pentru buze am ales Gosh Flirty Orange.
Rochia gri in afara de niste cercei, micuti sau statement, nu are nevoie de accesorizare. Dress: Here
Paltonul lung gri/Coat: Here.
***
Pentru buze am folosit Rimmel London Kate 10
Rochia alba cu franjuri. Dress: Here.
Haina din blana artificiala/ Faux fur coat: Here.
***

Botine sau pantofi, manusi, palarii, caciuli sau doar o esarfa, un clutch, o pereche de cercelusi completeaza tinute date. Sper sa va placa si sa va inspire unul dintre stilurile abordate, mai baietoasa sau mai angelica, mai old chic sau sofisticata, mie toate variantele imi plac si le-as purta. Bine, nu stiu cat as face eu fata frigului, a nins astazi aproape toata ziua, bucuria copiilor, mai ales ca s-a depus.
 
Noapte buna!
xoxo

Comentarii

  1. look-ul 3 e fantastic,frumoase sunt toate dealtfel <3 kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sotului meu nu i-a placut partea de jos a rochiei, mie mi se pare foarte tare, nu este nici mini.
      Multumesc Teo. pup!

      Ștergere
  2. nice post and blog
    do we follow each other?
    let me know and I'll follow you back
    kss
    new post: http://tupersonalshopperviajero.blogspot.com.es

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate foarte frumoase. Îți stă f bine primul și ultimul machiaj. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihaela, you have such a flawless skin and beautiful eyes! All the makeup looks are so nice, the second one in particular is my fav. Have a lovely weekend xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you very much for your compliments and liking my make-up. Have a great Sunday!
      kisses

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult, mi-ar placea sa-mi spui cum ti se pare si din punct de vedere tehnic, ai mai multa experienta. :) Eu pot sa declar ca e cel mai elaborat machiaj facut pana acum.

      Ștergere
    2. Am scris comentariul asta de vreo 3 ori si de fiecare data am facut ceva sa-l sterg inainte sa dau publish! :)) just an fyi! si-acum comentariul: " Eeei da, ce sa zic, cata experienta pot avea! :)) eu zic ca machiajul ti-a iesit foarte bine si ca in general un machiaj obisnuit tine mai mult de viziunea "artistului" si mai putin de tehnica. Acuma nah, de blenduit e blenduit, de uniform e uniform! so Thumbs up! In viziunea mea ar fi fost ceva mai intensificat in coltul exterior si mai definiti ochii. Si genele par sa-ti fie putin prea lungi, poate ar fi bine sa le scurtezi putin de la banda, sa fie dupa marimea ochiului, dar asta s-ar putea sa se vada asa si din cauza pozelor :)) overall eu zic ca ai facut o treaba foarte buna si raman pe pozitii! ULTIMA POZA E DE REVISTA!" pup!

      Ștergere
    3. Cand spun experienta ma refer la faptul ca tu te machiezi mai des, cunosti tehnici, pentru mine inca e un domeniu necunoscut.
      Mi-a fost destul de greu sa lucrez cu culorile, sa arate intens, probabil conteaza si textura fardurilor, unul cremos poate era mai vizibil.
      Genele false nu le-am scurtat din lungimea bandei pentru ca nu am stiut cat, am umblat putin la lungimea firelor din partea interioara, deranja la clipit. Dupa ce m-am jucat am vazut la Koko ca nu se pun chiar de la un colt la altul. :))
      Ma bucur ca in mare am facut treaba buna, o sa lucrez si la celelalte aspecte, iti multumesc frumos pentru raspuns, ajuta mult cum vad ceilalti.
      Pupici

      Ștergere
  6. Sunt foarte, foarte misto variantele de machiaje! Arati perfect, imi place cum iti vine look-ul sexi ;)! Prima si ultima fotografie sunt preferatele mele, cat despre piesele de imbracaminte, imi place fusta rosie, paltonul gri si rochia gri-albastra! Articolul este cu adevarat o inspiratie! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult pentru comentariu, pentru poze am folosit un obiectiv de zoom, ma bucur!
      Pupici

      Ștergere
  7. a doua tinuta si look imi place cel mai mult si mai apropiat de mine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow the makeups match perfectly with the outfit. You look beautiful. I can't pick a favorite look. I love them all :D

    xx

    RăspundețiȘtergere
  9. You look beautiful with and without the makeup. Have a lovely weekend

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai mare dreptate, rujul schimba multe, imi place penultima poza, cea cu orange sau corai pastelat, e atat de romantic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ai spus odata de Shania Twain, al doilea look nu-ti pare ca aduce cu ea, sigur, esarfa are un mare aport? Multumesc.

      Ștergere
  11. Super stunning pictures, you look wonderful :)) I hope you have a gorgeous weekend doll! xoxox Kizzy.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt foarte frumoase toate look-urile propuse! Îmi place în mod deosebit paltonul gri şi rujul purtat în machiajul din acelaşi colaj cu paltonul!
    Eu nu m-am hotărât încă asupra machiajelor şi a ţinutelor, dar ştiu sigur că la Crăciun o să port un machiaj destul de natural şi haine comode, că o să petrecem în familie. Pentru revelion trebuie să mă mai gândesc. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul trecut am purtat ruj rosu si un machiaj simplu la ochi intr-o zi de Craciun, in alta la nasi... mai natural, daca as merge la o petrecere ar fi ceva mai sofisticat. Multumesc, pup!

      Ștergere
  13. Răspunsuri
    1. Multumesc, Lavinia si bine ai venit pe blog, multumesc de follow.

      Ștergere
  14. Are you on all this photos? For a moment I thought that it might be someone else on the first photo.

    I do love each and every make up look! I wish I was that skilled with make up.

    You look so beautiful! In the third photo you remind me of Audrey Heburn so much.

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you Ivana, as you know or you can see I love to play, in this manner my skills are more in a lucky way, I don't know technics and I don't have patience to learn and become an make-up artist... at the moment.

      Ștergere
    2. I think it is not easy to be a make up artist because every face is different, so to be good they need to have a lot of experience... but still it must be an interesting job.

      Ștergere
  15. Wow! Ultimul machiaj este demential! Imi plac si tinutele alese. ♥

    RăspundețiȘtergere
  16. Cel de-al 2-lea look e deosebit, mă regăsesc în acele alegeri! ♥
    Te pup, Miha. Weekend relaxant şi numai voie bună! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. More classy, I see! :)
      Multumesc frumos, Miha x3!
      Seara placuta, multi pupici!

      Ștergere
  17. Foarte frumoase toate recomandarile, ai avut ceva de munca pentru postarea asta!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inceput de dimineata si... da, mi-a luat o zi intreaga fiind de una singura. Multumesc tare mult, ma bucur sa vad un asa feedback. pupici

      Ștergere
  18. Wow, superbe colajele!
    Iar tu... speechless!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. Gorgeous sets, Mihaela, You are very beautiful, girl.
    kisses
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  20. Niste idei foarte interesante! imi place stilul tau :)
    Pupici :)
    Svetlana
    http://capemaychic.weebly.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Hola, que lindos maquillajes haces, estas preciosa :D me ha encantado pasar por aqui,besos guapa

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi place mult rochia albastra. Toate propunerile sunt de bun gust pt o petrecere!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  23. You look fab in all these looks, Mihaela:)

    RăspundețiȘtergere
  24. Mihule, cum ti-am spus si pe Fb: asta-i articol de nota 10, cu felicitari! Ideile sunt grozave si ai ilustrat exemplar, cu multa creativitate! Favoritul meu e cel de-al 3-lea look, dar pe tine fiecare dintre ele te avantajeaza! Superb, superb articol!

    Pupici multi si imbratisare, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa stiu ca un nou articol primeste o nota asa mare, multumesc pentru apreciere, eu te-as vedea si in cel de-al doilea.
      Si eu te pup, Felicia!

      Ștergere
    2. Pai tu spui mai bine decat mine caci eu, de fapt, la al doilea ma refeream, dar m-am incurcat cand am numarat... :)) :blushing
      Hugs!

      Ștergere
    3. Stiu ca iti place si tie sa experimentezi, dar mai mult te stiu a classy lady.
      Pupici! ;)

      Ștergere
  25. Look-ul unu e mai simplu si mai pe gustul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Lovely post!. Happy first of December. :)

    ** I am following you on GFC and BLOGLOVIN. I hope you can follow me back if you haven't yet. Thank you! **

    WHATKENNYHEARTS.COM
    FOLLOW ME ON BLOGLOVIN
    LIKE WKH ON FACEBOOK

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Happy first of December, today is our national day. :)
      I followed already, thanks!

      Ștergere
  27. All these looks are superb! You look gorgeous! Love the first lacy blue dress :)
    Would you like to follow each other on GFC?

    http://everythingthatclicks.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The blue dress is beautiful and with a small price! Thanks, I will check.

      Ștergere
  28. You look so pretty!
    Nice pictures.
    Thank you for sharing

    RăspundețiȘtergere
  29. Mie mi-a ramas privirea atintita spre paltonul gri dar am asa o reticienta ca imi voi lua un palton care imi va fi scurt la maneci daca ma incumet sa plasez o comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arunca o privire, pe mine ma ajuta cand vad produsul purtat de alte persoane, poti de asemenea sa le scrii cerand lungimea manecii, eu asa am procedat cu romwe cand m-a interesat un palton la care nu era mentionat bustul. Nu doream sa fie prea mare. xo

      Ștergere
  30. Look at you gorgeous! Your beautiful face takes the attention of the outfits, but at a second glance the sets you have created are lovely!
    Baci,
    Coco et La vie en rose - Valeria Arizzi

    RăspundețiȘtergere
  31. I'm your 1137 follower now
    kss
    http://tupersonalshopperviajero.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  32. Bravo pentru articol, ai fost foarte inspirata! Mi-a placut ca te-ai straduit sa adaugi cate un machiaj pt.fiecare tinuta, plus ca ti-a luat ceva timp sa realizezi si pozele. Sa stii ca te-am nominalizat pentru The Very Inspiring Blogger Award. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Machiajul ochilor e acelasi, doar cu buzele m-am jucat si putin intensificand blushul unde era necesar, dar da mi-a luat toata ziua cu tot cu scris si aranjat pozele.
      Multumesc de asemenea si pentru nominalizare, pupici!

      Ștergere
  33. The sets are incredible! I love it :)
    Edita
    www.pret-a-reporter.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  34. My dear Mihaela, you look adorable and so beautiful in each look! This post is a proof again that you are a natural beauty and that you have furthermore a so versatile face and expression <3 Love also the outfits you created for each look - I'm convinced you well be on each Christmas party the most beautyful woman! Hope you are well and you enjoy the pre Christmas time so far.

    xoxo from Germany/Bavaria, Rena
    International Giveway: Christmas Surprise with Self Interest
    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dear Rena, thank you very much for your overwhelming feedback, many thanks and a big hug!
      xoxo

      Ștergere
  35. Toate machiajele sunt reusite, dar primul este realmente senzational, preferatul meu absolut. Ce idee super de articol cu sugestii pentru sarbatorile care bat la usa. :)
    O seara frumoasa in continuare, draga Mihaela. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si anul trecut am facut postari pentru decembrie, doar putin mai devreme. Multumesc frumos, te pup.

      Ștergere
  36. A treia sugestie e favorita mea.:) Pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  37. I love how you paired each makeup look with the outfit, it's lovely. Great job!

    Reflection of Sanity

    RăspundețiȘtergere
  38. gorgeous outfits and eye makeup!
    http://www.averysweetblog.com/

    RăspundețiȘtergere
  39. nice post!

    http://alovelystyle.blogspot.co.uk/

    http://www.shopstyle.com/action/loadRetailerProductPage?id=465235748&pid=uid7441-25962271-17

    RăspundețiȘtergere
  40. Love this! The black and white coat is beautiful :)
    xoxo

    Novelstyle

    RăspundețiȘtergere
  41. Draga mea arati adorabil! Imi place foarte mult primul look, este foarte tineresc si cool ! Meriti din plin nominalizarea pentru The Very Inspiring Blogger Award !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Elena atat pentru nominalizare cat feedback, te pup!

      Ștergere
  42. Love the white coat, super!
    Un abbraccio
    Eva e Valentina the anarCHIC

    RăspundețiȘtergere
  43. Ce imi place machiajul cu albastru, iti sta foarte bine. :*

    RăspundețiȘtergere
  44. Love your pretty pics babe, the coat of first set is amazing!
    Is it still snowing?! *-* I adore snow, here in Italy at the moment not yet a flake :(
    Xxx

    Carolina

    www.theworldc.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Vaai, cat de bine iti sta machiata!!
    Esti minunata si te prind rujurile, toate!!!
    Paltonul gri de pe Sheinside, cu croiala bf, e pe drum, abia il astept <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, e o piesa care cel putin arata foarte bine, multumesc, Diana! xo

      Ștergere
  46. wow! arata minunat toate propunerile, nu stiu pe care s-o aleg :).

    parca totusi prima imi place o idee mai mult, dar doar cu putin :)).

    RăspundețiȘtergere
  47. Superbe combinatii..chiar se potrivesc, parca mi te si imaginez in tinutele respective. Bravo! :*

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  48. Prima şi penultima poză sunt super frumoase! De senzaţie pozele şi modelul!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.