Treceți la conținutul principal

[Outfit] alb, roz si verde. Inspirat de natura

O zi calda de sambata, asa a fost ieri, am pornit de dimineata la tenis, pana am intrat pe teren am stat ca puii de gaina la soare cu esarfa infasurata in jurul gatului. Imi era rece, trageam cu ochiul la perechea de pisici cum el o invita la plimbare de sub leagan si ea nu dorea sa-si intrerupa somnul, dar si la copiii de alaturi care aveau concurs. Unii erau atat de mici, dar plini de vana.

O baie relaxanta parca ma invita la somn, am facut repede o salata de cruditati care ne-a alimentat iarasi cu energie. Ne-am facut planul si iarasi am zbughit-o afara, era din ce in ce mai bine. Preventiv am atasat si o esarfa, la soare era bine, dar la umbra pentru mine ba. Te plimbi vezi pe altii la tricou si pantaloni scurti privind intrebator, dar si tu om friguros. Am zambit, cum suntem diferiti, cum cat de bine ma simteam in rochia roz.


Ai dat click pe linkul spre rochie, dupa cum bine vezi iar am patit sa primesc altceva, da, in cazul de fata rochia roz, trebuia sa fie purple - un lila, cu care imi doream sa o port cu paltonul verde care a venit pardesiu bleumarin. Nu stiu de ce sunt asa de "norocoasa", voua vi s-a intamplat sa primiti, prin colaborare sau comandand de pe Sheinside altceva?


M-am bucurat ca imi vine, nu ma prea avantajeaza la spate dar eram pregatita la acest aspect stiind de inzestrarea de la natura, iar rozul nu imi e indiferent. Materialul este finut, se simte ok pe piele, detaliile delicioase, pentru decuparea de la spate si un aspect uniform am purtat pe sub rochie un top lila. Imi place sa atrag atentia altfel. Ah, marimea pe care o port este S.
Am "scos de la naftalina" iarasi cizmele verzi, agrafele cu perle pe care le-am purtat cand m-am casatorit si colierul verde cu aspect antichizat cumparat cu multi ani in urma. Cardiganul lung, jerseul alb pufos de pe Kurtmann, mi-a completat si de data asta tinuta, l-am purtat foarte des pentru ca e practic, dar arata si foarte bine.













JERSEU ALB
CIZME VERZI


xoxo

Comentarii

  1. Awwwww ce frumos,sunt de vis pozele tale,si tinuta superba,multi pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos, e meritul sotului, e meritul si-al soarelui. Pup!

      Ștergere
  2. Hi Mihaela!
    She had a great day!
    Very, very like me your green boots and pastel pink dress!
    Did your whole look is very fresh and spring! And such a beautiful smile!
    Great pictures!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi Bety, nice to see you again, thank you for your visit, you made me smile.
      xoxo

      Ștergere
  3. ce dragut! rochia e super faina ;)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Îți stă foarte bine cu rochița! Tare primăvăratică!

    RăspundețiȘtergere
  5. rochita este tare draguta si combinatia în care ai purtat-o mi-a placut deasemenea.
    referitor la comenzile online - in ultima vreme cumpar aproape totul asa - nu mi s-a intamplat niciodata sa primesc alta culoare decat cel al produsului pe care l-am comandat. S-a intamplat insa sa nu mi se potrivesca croiul sau sa constat ca materalul are alta calitate decat cea pe care mi-am inchipuit-o, insa aici, serviciile de livrare la domiciliu prevad si returul (gratis) în termen de 12 zile de la primirea pachetului, fara obligativitatea de a da explicatii neaparat. De obicei comand dublu - marimi succesive, ca sa fiu sigura ca una din ele este cea potrivita, sau nuante diferite, spre a vedea care mi se asorteaza mai bne tenului.
    O duminica faina sa ai!
    PS: la noi e cald, e vreme mâneci scurte, fuste mini, de balerini si sandale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faza este ca aceasta rochie nu mai este si pe alte culori, ca sa zic ca au gresit, e ca si cum eu comand pe verde si primesc bleu, sa returnez ar dura foarte mult, nici nu stiu daca ar accepta, fiind o colaborare, stiu ca unii colaboratori iti ofera altceva in caz ca nu il poti folosi, iar produsul nepotrivit sa fie oferit in caz ca sunt cititori interesati.
      Alegerea a mai multor marimi e inteleapta, eu nu am facut niciodata asa, uite am mai invatat ceva de la tine, scumpa doamna, te pup!
      Multumesc!

      Ștergere
  6. E foarte draguta rochita, imi place mult! <3
    Si ieri si azi a fost foarte, foarte cald la noi, chiar ca vara pot sa zic, m-am bucurat foarte mult, sper sa fie la fel in continuare!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ati avut timp frumos, in Galati doar la amiaza e ceva mai cald, in rest inca primavara, totusi nu as vrea nici sa mor de cald. :)
      xoxo

      Ștergere
  7. romantic dress dear ;)xoxo

    http://glampond.blogspot.it

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place foarte tare outfit-ul tau, cand am vazut papadii am fost cucerita!

    Rochita este minunata, finuta si foarte feminina. Ma vad purtand-o! Imi place ca tu ai transformat-o putin si ne-ai aratat ca este potrivita si pentru un look casual.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Papadia e ceva traditional, de sezon. :) Multumesc frumos. xoxo

      Ștergere
  9. Este un roz placut, chiar daca n-ai primit ce doreai te prinde si acesta. Imi place modelul de pe spate, este oarecum neasteptat, ca si cum ai fi imbracat-o invers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii cum e, ti-au stricat planul si a trebuit sa redirectionez, in rest nu am motive sa ma plang.
      Multumesc.

      Ștergere
  10. ce-mi place rochia!!!! Si combinatia colorilor!!!
    O duminica frumoasa! Ioana :)

    RăspundețiȘtergere
  11. E foarte frumoasa rochița. Imi place extrem de mult culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  12. pretty in pink! such a lovely lace dress...you look enchanting!<3
    I love being in the nature, it always makes me feel better...and I love to see outdoors photographs.

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumoase poze! Se poate sa ma repet, nu stiu daca a mers primul coment!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mihule, ai facut o alegere temerara! Dupa ce am privit pozele si am dat click sa studiez rochia pe pagina site-ului, inainte de a citi textul, imi propusesem sa nu uit sa iti spun ca pe site pare a avea o nuanta de roz-liliachiu, pe cand a ta e rooozz-roooz! :D AM privit si cele cateva poze de la Style Gallery dar... n-am dezlegat misterul! :)

    E o rochie delicata, frumoasa, cu croiala si detalii faine! Iti spun sincer ca eu n-as fi comandat-o din pricina temerii in ceea ce priveste calitatea materialului! Imi place mult felul in care concorda ceea ce porti pe buze cu nuanta rochitei! Iar combinatia cu cardiganul pufos e de mare efect! Ai creat un look reusit, feminin, chic!

    Pupacesc o Miha inspirata si friguroasa (te inteleg bine, la fel sunt si eu)!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, au terminat stocul si mi-au facut-o mie dintr-un material de alta culoare, ce explicatie sa gasesc cand eu ma astept la ceva lila deschis, inspre culoarea lavandei si rasare roz curat? :))
      Mi-a facut impresie buna din poze materialul si e ok si in realitate. Pe buze port doar un gloss roz-nude. Ma bucur ca iti place tinuta, te pup si iti multumesc!

      Ștergere
  15. Foarte chic!!! Imi place foarte mult combinatia pe care ai folosit'o <3 Te pup draga Miha! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. You look so adorable!

    Check out my new post Here!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne ce frunmoasa e rochia! Culoare, material, lungimea ei, tot imi place <3

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihaela, imi place mult rochita ta roz. Eu nu prea port culoarea roz, dar sa stii ca o admir cu drag la fetele care o poarta. Iti sta superrr si esti parca teenager :) Pupici scumpa mea!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg si eu am culori pe care le port mai putin de dragul altora sau doar pentru ca nu ma cheama, multumesc frumos! xoxo

      Ștergere
  19. I really like the mix of textures in this outfit and that dress is just lovely on you. The color is really pretty and your green boots are fun too!

    Rowena @ rolala loves

    RăspundețiȘtergere
  20. Aceasta este unul dintre outfiturile mele preferate.
    Minunat! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  21. Rochia este foarte frumoasa, diafana <3 iar pozele sunt de vis. Intr-adevar desi e frumoasa rochia este enervant sa astepti ceva si sa primesti altceva, am patit si eu cu o rochia comandata, era superba portocalie material creponat era si poza de la client si ce am primit eu zicea ca e camasa de noapte ca si material...si am fost tare dezamagita mai ales ca era din banii mei si o asteptam asa entuziasmata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi inchipui ca sunt experiente si mai horror de atat, oricum cand e sub asteptari doare, nu mai conteaza cu cat si in ce fel, imi pare rau ca ai trecut prin asta.

      Ștergere
  22. Ce frumoasa e tinuta! Poza aia de profil e preferata mea, ai un chip si un zambet asa de gingas si inocent! :D Ar da bine scoasa si pusa in rama.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai sti cat de greu mi-a fost sa aleg, am multe preferate, unele au ramas dupa paravan, multumesc frumos, pupicei!

      Ștergere
  23. Culoarea si modelul rochiteti este divina! Modul prin care combini hainele imi place extrem de mult, intodeauna obtii tinute extraordinare!

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna drag Mihaela! You are incredible pretty and sweet in pink, like a fairy! The dress is so romantic and feminine, Im in love with the nature all around, a perfect background! Happy Monday, pupici! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna draga Lilli! I appreciate and love you more for your style to comment more personal, thank you very much cara mia! baci

      Ștergere
  25. E foarte frumoasa rochita...s-ar putea sa fii totusi norocoasa pentru ca tu cu siguranta nu ai fi ales-o si ar fi fost pacat pentru ca iti vine foarte bine. :*

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aveam cum sa aleg roz caci doar pe "purple" aveau, aici e mirarea. Multumesc. xo

      Ștergere
  26. Short hair is perfect fr summers.. the outfit is lovely.. stunning pics xo

    RăspundețiȘtergere
  27. Rochia e deosebita. Imi place la nebunie dantela, iar culoarea e foarte feminina si senzuala. Poti sa o porti si la evenimente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa m-am gandit ca va fi o alegere care suporta mai multe stiluri si cadre. Multumesc.

      Ștergere
  28. foarte frumoasa combinatie, bravo.pupppp

    RăspundețiȘtergere
  29. cool and cute :) le-ai imbinat foarte fain, si stii sa le si porti! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hainele doar se poarta cu personalitate, nu? :D
      Multumesc. pup

      Ștergere
  30. Pretty lady :)
    Ador rochita, e gingasa...ca tine!
    Pupici

    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Minunata alaturare de culori si texturi, Miha!
    Intr-adevar rochia vad ca e listata pe site ca fiind purple, eu am mai patit sa comand produse listate "red" si sa fie rozalii, dar de obicei pozele clientelor sunt relevante.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Georgia! xox
      Mai exista o situatie cu care m-am confruntat, de exemplu, un produs pe verde in poze sa apara turcoaz.

      Ștergere
  32. Imi place mult combinatia de roz cu verde...rochia iti vine foarte fain si ador machiajul! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, multumesc. In machiajul ochilor m-a inspirat culoarea gentii.
      pupici

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.