Treceți la conținutul principal

Si barbatii testeaza serviciile Nomasvello

blogger galatean testeaza serviciile salonului de infrumusetare Nomasvello

Un ten sanatos si luminos imi doresc inainte de orice artificiu care ne pune si mai bine in valoare. Ingrijirea este primul pas insa uneori e nevoie de mult mai mult. Unii barbati fac dus, se spala pe fata cu sapun, se barbieresc si folosesc ca ultim pas after shave - care de cele mai multe ori contine alcool si usuca fata - nu se confrunta cu cosuri si nici cu fata uscata. Avem astfel de exemple si in randul femeilor. Ii declaram norocosi, iar pentru cei - parteneri de viata - care au nevoie de mai multa ingrijire le oferim crema hidratanta, gelul de curatat fata si o zi de "tortura" fara durere pentru eliminarea punctelor negre si multa rabdare, pentru ca oricat vad o imbunatatire tot nu pot declara ca le place aceasta rutina.

Cum o veni asta cu tortura, intre ghilimele, si fara durere? Pai, desigur, asa cum isi ingrijesc tenul de nevoie, mai mult impinsi de la spate, asa a acceptat cu greu al meu sa vada, sa simta, cum e sa ai tenul mai curat dupa o extractie de puncte negre fara durere. Amandoi stim cum e varianta clasica, facuta acasa, cazuri in care unele sunt incapatanate si apar leziuni sau si mai rau se inflameaza zona si devin cosuri. Mai rar la mine, mai des la el. Se poate si fara durere, depinde de fiecare.

Saptamana trecuta am incercat curatarea faciala Pro Skin si tratamentul LED pentru un ten mai curat si luminos, pentru eliminarea punctelor negre. Am acceptat bucuroasa cand am fost contactata pentru a testa serviciile Nomasvello. Aflasem ca s-a deschis in Galati un al doilea centru in Micro 19 pe care l-am si vizitat, iar pentru proceduri am mers la salonul din Mazepa fiind mult mai aproape de casa si cu ore disponibile potrivite programului nostru.

Inainte de toate iti recomand sa verifici harta cu datele centrelor Nomasvello din Romania, sunt 26, apoi sa citesti despre proceduri sau cel mai bine suni si te programezi pentru o diagnoza faciala Woodlamp gratuita, necesara pentru a alege terapia optima, poti pune atunci intrebari despre contraindicatiile fiecarei proceduri care ti s-ar potrivi. Eu le-am facut pe toate odata dupa ce am completat formularul si planul de tratament, la care se revine in functie de rezultate si numarul de sedinte.

Cu emotiile de rigoare, m-am simtit bine din momentul in care ne-am strans mana, Ioana este o persoana calda, atenta, foarte grijulie chiar. Avand implant de tije metalice de mai bine de 14 ani am hotarat impreuna sa vedem cum reactioneaza corpul la ultrasunete si energie galvanica. In afara de furnicaturile de la mana, unde s-a pus bratara pe bratul stang prin care undele acustice intra in organism, la atingerea cu spatula metalica sunt impinse impuritatile din porii imbibati cu ser fiziologic la suprafata, nu am simtit intepaturi sau durere de orice fel, atat la fata cat si la coloana. Furnicaturile erau cu mult mai slabe decat cele pe care le simteam la fizioterapie, abia sesizabile si ne-am oprit pentru a vedea cum ma simt si dupa. Emotiile mele cumva au ajuns si la Ioana. Furnicaturi asemanatoare am simtit si dupa ce am fost demachiata cu apa lipozomala.

Mi s-a aplicat spray-ul cu acid salicilic in tratarea tenului gras si dupa ce a intrat in piele a urmat fluidul facial revitalizant cu vitamina C pentru partea a doua: tratamentul facial LED+Esthetic care actioneaza prin fototerapie.
Emite lungimi de unda diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase. La inceput mi s-a parut intensa, de cele mai multe ori simti caldura, a urmat o perioada relaxanta, iar faza rosie m-a facut sa ma simt ca intr-un parc de distractii, crescand numarul de batai ale inimii. Ca si cum ai primi o bomboana ca ai fost cuminte, asa a venit masajul primit la final odata cu aplicarea unei masti hidratante. Daca doresti esti servit si cu cafea, un ceai, ceva dulce. Cat mi-am asteptat sotul am baut doua pahare cu apa, fiind foarte insetata dupa cele proceduri.

Lau era programat la doua zile insa s-a intamplat sa poata intra dupa mine, a stat cuminte dar ii vedeam jocul degetelor, piticii erau agitati.
"Nu a fost rau, nu m-a durut, cand s-a lucrat pe zona narilor simteam nevoia de o pauza caci ramaneam fara aer, specialistul centrului schimband zona pentru a-mi da ragaz. Asta la Pro Skin. La tratamentul LED chiar daca nu mi se punea mana pe fata si nici caldura nu m-a deranjat, ma agita oarecum faptul ca trebuia sa stau nemiscat. Sunt multumit ca am scapat de o parte din punctele negre. A trecut o saptamana si nu mi-a mai aparut vreun nou cos, iar pielea arata mai bine."
Pe mine m-a durut putin spatele, am stat in perioada aia mult jos, a plouat, incat nu stiu cat a fost datorita ultrasunetelor.


Efecte ale ultrasunetelor promovate & personal observate cu ochiul liber:
  • piele neteda si fina
  • un ten rozaliu ca de bebelus, mai intens in zona tratata ~ 30 - 60 minute
  • un usor efect anticearcan si lifting facial
  • un punct alb adus la suprafata, insa neeliminat
  • ameliorarea cosurilor inflamate
  • inlaturarea excesului de sebum si impuritati
  • inlaturarea punctelor negre de suprafata si partial a celor adanci 
  • stimuleaza metabolismul celular si producerea colagenului
  • imbunatateste elasticitatea tesuturilor

Contraindicatii in folosirea terapiei cu ultrasunete:
  • sarcina si alaptare; in perioada menstruatiei - indicat e in prima saptamana de dupa -
  • cancer
  • epilepsie
  • alergii
  • boli cardiace
  • dermatita, leziuni dermatice, boli de piele
  • implant metalic*, etc. (* motiv pentru care curatarea faciala nu s-a facut integral) 

In Galati s-a deschis al doilea centru in Micro 19

Produse, aparatura, oferte in salon de ingrijire si infrumusetare

Mihaela Pojogu, blogger, trateaza punctele negre.

Tratamente faciale, corporale si epilare definitiva.

Ten mixt: punctele roz reprezinta zona grasa cu puncte negre, punctele albastre zona normala, punctele albe zona deshidratata si punctele maro petele de soare si pistruii.
Ten mixt: gras cu puncte negre in zona T, normal pe alocuri, cu zone deshidratate si cateva mici pete solare. Nu stiu daca nu cumva petele erau chiar pistruii mei de o viata.

Lampa LED, un joc de lumini, activeaza o intreaga serie de reactii celulare metabolice.

Barbatii in saloanele de ingrijire si infrumusetare.

eliminarea punctelor negre fara durere, atentie la contraindicatii.

Si barbatii se ingrijesc

 xoxo

Comentarii

  1. Heei ce bravo sunteti voi! :)
    Weekend placut! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar fi placut sa pot sa beneficiez si eu de o sedinta completa de curatare, tare fain e sa nu doara! Daca asa ar fi si cu epilatul...
      Duminica placuta!

      Ștergere
    2. Eu nu rezist la asa ceva, creme de fata si loțiuni da, însă altceva mai complicat..sunt prima care fuge! :)

      Ștergere
    3. Mona :)) parca esti sora cu Laurentiu, e o procedura blanda cu tenul.

      Ștergere
  2. Ce curajoasa esti!!! Mie mi-ar fi frica, dar in acelasi timp as vrea sa am eu piele de bebelus :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce am citit, pana si cele mai sensibile persoane nu se pot plange de o durere insuportabila, nu seamana cu extractia clasica. Sunetul poate ar putea deranja mai tare.
      pupici

      Ștergere
  3. Ce fain. :)
    Sa ai un weekned frumos!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ti se potriveste, recomand o astfel de procedura, Victoria.
      xox

      Ștergere
  4. Si eu as fi tentata sa incerc asa ceva! Pare foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-mi conving sotul pentru o noua sedinta, zona nasului e cea mai afectata.

      Ștergere
  5. Asta da rasfat!
    Mi-ar placea sa se deschida si in Sibiu un centru de acest gen. Mi se par perfecte! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ar place sa incerc si eu un tratament de-un fel sau altul. Cred ca ar ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eliminarea punctelor negre, un masaj, mi-ar placea din cand in cand.

      Ștergere
  7. As zice ca sunt conservatoare din punct de vedere al... cosmeticii (si) pentru ca ceea ce am folosit ani la rand e la fel de bun (de efect) si azi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt persoane care nu s-au exfoliat niciodata, tenul meu ar lua-o razna, ar fi si mai bine daca as putea o curatire in profunzime. Exista si exfoliere chimica si o fac intr-o mica masura, poate prea mica incat sa vad rezultate.

      Ștergere
  8. brava la ei! :)
    ce par lung ai...

    RăspundețiȘtergere
  9. Hei, si eu am remarcat ce ti-a crescut parul! Mie imi place parul lung, cat mai pot sa il mai tin. Periodic aplic o tunsoare mai scurta-chiar acum ii vine randul- si apoi stau pana creste.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hello my dear, you look wonderful and I can't imagine any treatment for your skin is necessary. Love it really that you let grow your hair <3 I was so happy when I discovered your comment on my blog as you are very often in my thoughts. It looks reallly like you are very well!
    Kisses from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you my dear, after all, time is passing and leave traces.
      You are often in my thoughts even i rarely come on your blog.
      Best wishes xoxo

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.