Treceți la conținutul principal

Testat: Crema lui de zi



Un ten are nevoie de hidratare indiferent ca-i al unui barbat sau al unei femei, de orice varsta. Ca si cu mancarea, miscarea... faci bine, se cunoaste, ati prins ideea. Gasesti ce ti se potriveste si iti faci propriul ritual.
Asa si al meu, crema x e prea parfumata, z e lipicioasa, y nu-mi intra in piele... tot imi spunea cand incercam sa-i gasesc o crema si sa-l conving sa foloseasca mai mult decat produsul de curatare, balsamul si aftershave-ul.  Si iata ca aceasta e pe terminate si ma declar multumita.



De la Bioten - Elmiplant - am mai folosit si puteti re/citi reviewurile: crema exfolianta, lapte demachiant. Avand o lista de ingrediente bunicica, reviewuri pozitive si o experienta precedenta placuta, am zis sa incerce crema hidratanta de zi cu miere si cimbrisor. Cumparata impreuna, o gasiti cu usurinta in comert la un pret mic - in jur de 10-15 lei -, am hotarat ca daca nu ii va placea o voi folosi eu pentru ca este atat pentru ten gras cat si pentru ten mix. In trecut i-a mai placut o crema dar nu isi mai aduce aminte numele.




Crema este intr-un borcanel de plastic, a fost sigilata cu folie si toate datele importante le gasiti pe cutia de carton, asadar nu va pripiti sa o aruncati. Crema ste bazata pe ingrediente naturale, conceputa pentru a improspata si revitaliza tenul. De proprietatile mierii stiti, despre cimbrisor se zice ca purifica tenul si are proprietati antioxidante. Mirosul ei este la fel ca cel al exfoliantului.
Am folosit-o si eu de cateva ori pe timp de zi, apoi i-am lasat-o lui in exclusivitate. De cele mai multe ori a folosit-o si dimineata si seara, eu m-am fixat pe jojoba si uneori ii faceam masaj si lui seara. Intra repede in piele, nu e lipicioasa, hidrateaza si face cam tot ceea ce promite. Fara minuni si alte extravagante, iti mentine pielea hidratata si stim cat de important e asta la pielea unui barbat agresata de lama de ras.



Ai grija si tu de pielea ta!

xoxo

Comentarii

  1. Looks like a great product from looking at the texture of the cream. I can't translate.
    Happy Monday.
    http://rock4less.blogspot.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi Mihaela, sounds like a great product, very nourishing and moisturizing. Would like to try it too. Have a great week ahead dear, kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare chiar ok.
    M-ar tenta si pe mine. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. I bet it hydrate the skin beautifully great review. Have a great Monday.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Lovely product :)

    Kiss
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Thanks for leaving such a darling comment on my blog!
    Too bad I can't understand what you're saying about the moisturizer, but it looks good!

    Have the best week ever,
    -Kati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I said was a good moisturizer with a good texture for my picky husband.
      thanks xo

      Ștergere
  7. waw ce ieftina e, pare ok

    http://gya-make-up.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Al meu crema de fata nu foloseste da e receptiv la schimbari, spre deosebire de surioara mea care nu vrea nicimacar sa se spele pe fata seara si ma supara grozav...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va vedea si singurica urmarile, tu tine-te de capul ei si arata-i prin tine cat de bine ii face tenului un ritual "sanatos".

      Ștergere
  9. I didn´t hear about it, but it looks good. :)
    Fashion Happenss

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am incercat nimic din gama asta, poate cand mai ajung in Romania "ma prind" de ceva.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat multe produse de la Bioten dar cele doua-trei pe care le-am avut mi-au placut.:) E mai greu sa convingi un barbat sa introduca in rutina de ingrijire a pielii alt produs,cu care nu e obisnuit,dar cu rabdare(a se citi insistenta!) se pot obtine minuni! :))
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am avut ocazia să testez produse de la Bioten, dar... am în vizor o cremă pentru conturul ochilor, sper să o şi găsesc! ♥
    Pupici, tizule. O săptămână frumoasă vă doresc! ♥

    RăspundețiȘtergere
  13. Great review dear, sounds like a fantastic product!!!

    www.plogstyle.com

    RăspundețiȘtergere
  14. M-am obișnuit atât de mult cu produsele de la Farmec, încât mi-e frică să încerc altceva. De cele de la Bioten am tot auzit că sunt bune, poate le încerc și eu într-o zi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Wow! Looks good, will see if they sell in U.S. stores :)) Great review.

    RăspundețiȘtergere
  16. Have got to check it out :))

    xx,
    Tania
    http://inspiremyfancy.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu cred ca am incercat vreun produs de la Bioten pana acum, dar imi place cea-m citit despre crema asta, eu sunt intr-o continua cautarea in ceea ce priveste cremele, asa ca a venit foarte bine review-ul tau :D :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Am auzit de Bioten, pare un produs f bun !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Am folosit si eu intr-o vreme crema, de fapt eu sunt o fana a produselor Bioten, Elmiplant. Acum m-am orientat spre ceva si mai ieftin(da, se poate!) si la fel de bun. :D Pentru fata zic. Pentru mine conteaza cat de bine adera fondul de ten pe pielea proapat hidratata.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ooo, ce amintiri placute mi-ai trezit - am folosit crema asta intr-o vreme (sunt multi ani de-atunci!) si tare mult imi placea! :)
    Tu ai putere mare de convingere sau al tau sot e open mind sau ambele...Eu nu l-am convins pe Alex sa faca asta decat la urgente (cand pielea deja sufera)!

    Mi-a placut mult postarea ta!
    Pupicei si imbratisare, Miha!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Nude dress... leave the stress, start the party, be the best!

[Aboutwomenandnotonly] Chicnova Giveaway

Thanks to the Chicnova store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. One winner will get 30$ to spend his fav items. You can see two up to 30$ selections . 

[Outfits] Before snowing

Multi se fereau, altii o incantau... si a venit asa zapada. Ieri seara ningea ca in povesti, sarbatorile au trecut, am zambit cu ochii de copil de altadata si am fugit ca ursul in barlog sub paturica. Am lasat pe alta data sa fac poze straielor iernii si am zis ca mai bine ma ocup de editat pe ale mele.