Treceți la conținutul principal

Sapunurile naturale in armonie cu pielea mea!

 De ce m-am apucat sa fac sapun va spuneam mai demult ...iata ca in curand va fi un an de atunci. Mai pastrez inca o bucata din primul meu sapun pe care ocazional il privesc cu drag. Nu se mai simt uleiurile esentiale dar in rest este intact, fara urme de rancezire, norocul incepatorului :). [...] Pielea e vie, se hraneste. Aproximativ 60% din substantele care intra in contact cu pielea sunt absorbite in organism. [...]
Eu am ales sapunul natural, facut prin saponificare la rece, din uleiuri si unturi vegetale care nu doar curata in mod armonios dar si hranesc si ajuta pielea si organismul. Laptele de capra, soia, argile, plante medicinale, zat de cafea, uleiurile esentiale - toate personalizeaza aceste sapunuri dandu-le calitati benefice, calitati multiple.
Armonia! Este cuvantul care caracterizeaza aceste sapunuri, armonia sa fie in interiorul nostru si in jurul nostru! Asa au aparut sapunurile Armonia
 
Acestea sunt produsele primite spre testare.
 
Iata si experienta mea cu ele:
 
 Lapte si sare

Un sapun dedicat pielii normale sau grase. Primul sapun cu continut de sare. Cand este uscat se simt mai bine particulele de sare. La primul contact ai de a face cu mirosul dulce in care nu pot sa identific  nici patchouli, cedru ori lavandinul, tind sa cred ca e de la parfumul cosmetic. Cel mai intens parfumat sapun. La spalat dupa cum puteti observa nu face o spuma densa. E putina si laptoasa. Spala bine si am simtit sarea cand am dat peste o zona unde aveam o taietura superficiala. A usturat. Nu mi-a provocat iritatii, a ajutat pielea afectata de cosuri exfoliind gentil si uscand cosurile. Pielea ramane fina. Peste hidratare nu trebuie sarit, nu faci decat sa fortezi glandele sa produca si mai mult sebuum. Mi-a placut si mi-ar placea ca parfumul sa fie scos, chiar si uleiurile esentiale sau folosite intr-o cantitate mult mai mica.
 
 Catina

Catina are o forma interesanta, uneori l-am folosit pe verticala facandu-mi masaj. Mirosul lui este asemanator cu cel de mai sus, dar mult mai subtil si la fel de dulceag. La curatare sta foarte bine, face o spuma foarte bogata. A trecut cu bine testul.

 Lapte, miere & propolis

Ma duce cu gandul la un sapun drag mie cu catina si morcov, ce mi se pare ca are in plus sunt fulgii de ovaz care iti ofera o exfoliere mecanica gentila buna la prima baie dupa epilat. Ajuta pielea contra firelor crescute pe sub piele. Un sapun fara parfum si numai cu ingrediente foarte bune. Un sapun cremos, de top. Sta foarte bine la capitolele curatare si hidratare.

Pastel plutitor

Frumos colorat de la variatiunile de argila este un sapun fara parfum. Cel mai cremos si cu o spuma densa. Imaginile fac cat mai multe cuvinte. Fiind cel mai hidratant si mai micut, l-am lasat la spalatul zilnic pe maini. Nu tinde sa usuce pielea, insa pe termen lung nu tine si locul cremei.


Pe Liza si sapunurile sale le gasiti pe pagina de Facebook si pe blog.


Indiferent prin ce metoda au ajuns sapunurile la mine sau orice alt produs testat: cumparat, castigat sau strict pentru review, sunt testate si prezentate cu aceeasi sinceritate.

Giveaway: Oasap.com & About women and not only

Comentarii

  1. Ce interesant arata ultimul sapun:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de bine arata pastelul plutitor.
    Foarte tentant. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. ottimo post .. sempre utile

    adoro questo colore


    Passa da me/ See me

    FASHION SEDUCER
    Ti seguo con Google Friend Connect, ricambi? (I follow you, follow me)
    Ci seguiamo su
    Google +
    e
    Bloglovin
    ? (Follow us on
    Google +
    and ?
    Bloglovin
    )

    MY FACEBOOK


    MY BLOGLOVIN

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac alea colorate ♥♥♥

    Pupic,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  5. the soap look really good, i can't believe you make them. well done

    http://fashioncadet.com/
    www.alwand.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  6. cool! would you like to follow each other in gfc and bloglovin? let me know!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac review-urile tale, eu le vad foarte utile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce interesant trebuie sa fie cel cu lapte si sare. Nu am folosit niciodata sapun pt fata, deoarece chiar daca am tenul atat de gras, imi ramanea aspru si exfoliat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sapunul indiferent de cat e de bland nu ti-l recomand pentru fata, doar pentru corp.

      Ștergere
    2. Multumeac mult pentru recomandare.

      Ștergere
  9. m-am mirat cand am citit de sapun cu sare, din pacate nu se potriveste pielii mele :(

    RăspundețiȘtergere
  10. wow, those are interesting looking soaps :)

    I hope you're having a beautiful day ~ XO
    NEW POST: www.chriissydollxo.com
    Let's connect at GFC and BLOGLOVIN'

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu folosesc naturale...se potrivesc cel mai bine cu pielea mea!!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  12. i'm following you
    visit my blog and tell me your opinion about it
    http://konsadam.blogspot.gr/

    RăspundețiȘtergere
  13. Arata atat de bine! Ador sapunurile naturale.

    RăspundețiȘtergere
  14. I love soap who look and mostly smell like candy.
    Best Regards
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. Having a hard time trying to translate this into English, but just from the pics, the products look great:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.