Treceți la conținutul principal

Ce alte produse de la Garnier am mai folosit


Aveam aceasta prima poza in draft de foooarte mult timp si mi-am dat seama ca in afara de crema de corp si crema de maini nu prea v-am vorbit despre produsele Garnier folosite de-a lungul timpului, inclusiv de cand am blogul.
 
Garnier Pure Active Gel de curatare - 200 ml  ~26 Lei
Gelul de curatare Garnier Pure Active este indicat pentru tenul cu tendinte acneice si pentru a regla producerea de sebum, prevenind astfel aparitia cosurilor si a imperfectiunilor.
Formula sa  antibacteriana, non-grasa curata fara sa usuce tenul si calmeaza pielea sensibila.
 
Folosit de catre sotul meu si foarte rar eu gelul de curatare Garnier Pure Active ne-a placut pentru:
- ten matifiat si curatat cu excesul de sebum inlaturat
- cosurile erau tratate si cojitele inlaturate
- senzatia de prospetime, mirosul fresh.
 
Insa nu ne-a placut:
- senzatia de uscaciune
- nu curata porii in profunzime astfel nu au disparut punctele negre
- iar dupa extractia mecanica nu a impiedicat formarea lor.
 
Pe acesta si roll-on -ul au fost castigate pe blogul Sadiei si chiar imi pare rau ca am lasat sa treaca timpul pana la uitare fara sa scriu despre aceste produse.. A fost/este asemanator cu gelul prezentat mai sus doar ca mult mai "agresiv" cu cosurile, mai mentolat.  Nu puteai sa treci peste hidratare, tindea sa usuce si tenul dar cel putin punea piciorul in prag acneei.
 
 
 
Nu mai stiu ce crema hidratanta foloseam in acea perioada, insa in lupta cosurilor s-a folosit si Garnier Pure Active Roll-On Efect de Calmare - 15 ml  ~32 Lei
Roll-on-ul cu efect de calmare de la Garnier Pure Active a fost creat ca o solutie pentru tenul cu tendinte acneice, cu actiune imediata asupra cosurilor si urmelor lasate de acestea.
Usor de purtat, formula sa transparenta este ultra-purificatoare si nu este grasa, accelerand uscarea imperfectiunilor. Imbogatita cu Herbarepair, ajuta la recuperarea tenului. Ca rezultat, numarul imperfetiunilor si a urmelor este redus vizibil.
 
 
 
 
Lotiunea tonica revitalizanta a fost cumparata pentru sotul meu, posesor de ten gras de cele mai multe ori chiar daca aceasta este dedicata tenului normal si mixt. Garnier Essentials
Lotiune tonica pentru ten normal si mixt este ideala pentru utilizarea zilnica in scopul de a curata si a lasa un ten proaspat, radiant si tonifiat. Asta promite si chiar asta a simtit ca face. Formula este imbogatita cu apa de struguri si Pro-Vitamina B5. 200ml ~ 20 Lei. Nu este un produs indispensabil, de aceea redirectionam banii catre alte produse "de baza".*
 

 
 
Lotiunea mea preferata mai ales pe perioada verii a fost Lotiunea Tonica Garnier Sensitive* combina extractul de nufar cu Pro-vitamina B5 cu proprietatile excelente de calmare, intr-o formula ce calmeaza pielea sensibila, oferind o senzatie de prospetime intense. 200ml ~ 20 Lei
Pe langa faptul ca elimina orice urme de machiaj, improspateaza, revitalizeaza si energizeaza pielea. Imi aduc aminte pe cand eram in Mangalia si ne-au vizitat cativa prieteni din Galati, emotiva din fire ca toate sa fie in ordine de la igiena pana la mancare nu dormisem suficient si nici prea bine si totusi tenul meu a capatat o stralucire si un tonus dupa utilizarea lotiunii:

"- Hei, ce faceti? lung a mai fost drumul cu trenul is rupta de somn! Ce bine arati tu, mm si ce bine mirosi!
- Abia ce ne-am trezit, nu am apucat decat sa ma spal, dar si eu as mai dormi.."

 Fara alcool sau parfum, formula tonicului Garnier Sensitive are grija de pielea sensibila.
Cand saream sau stateam prea mult fara crema hidratanta simteam o usoara "strangere".



Garnier Fructis Sampon Color Resist pentru Par Vopsit 250 ml ~ 15 Lei
Samponul Color Resist de la Garnier Fructis este indicat a fi folosit pentru parul vopsit, datorita uleiului de struguri si a fructelor de acai ce hranesc fibra capilara in profunzime, protejeaza si mentin culoarea parului tau mai mult timp. Textura delicata, ce nu incarca parul, lasandu-l stralucitor si plin de vitalitate.
Foloseste-l impreuna cu balsamul Color Resist de la Garnier Fructis, iar o data pe saptamana, dupa samponare, aplica masca de par Color Resist! Vei avea un par sanatos si protejat de agresorii externi, iar culoarea parului tau va fi vitalizata.
 
Garnier Fructis Balsam Color Resist pentru Par Vopsit - 200 ml ~15 Lei
Balsamul Color Resist de la Garnier Fructis este indicat a fi folosit pentru parul vopsit, datorita uleiului de struguri si a fructelor de acai ce hranesc fibra capilara in profunzime, protejeaza si mentin culoarea parului tau mai mult timp. Textura delicata, nu incarca parul, lasandu-l stralucitor si usor de pieptanat. Foloseste-l impreuna cu samponul Color Resist de la Garnier Fructis!
 
Eu am avut doar samponul si balsamul, castigate la un concurs pe facebook, le-am folosit pe vremea cand eram in Scotia si parul il facusem cu nuantator roscat - Nu iesise mare branza, doar aveam reflexe in par - chiar de doua ori si nu am observat sa reziste culoarea mai mult. Culoarea produselor era sidefata/perlata, mirosul placut si nu chiar spornica textura chiar daca nu era apoasa. Da, parul era matasos, foloseam si masca cu clatire de la Gliss/cutia neagra, nu faceam matreata, a fost ok. Nu m-a dat pe spate. Garnier Fructis am folosit si pe varianta normala insa nu mai tin minte pe larg cum s-a comportat. Matreata stiu ca nu am facut cu nici un produs de la Garnier. Nu tinea in frau, da, sebumul si spalatul parului se facea mai devreme cu o zi.
 
Sper sa va fie de folos impresiile mele.
 
xoxo
 

Comentarii

  1. Tonic Garnier Sensitive am folosit si eu, mi-a placut
    Acum am o lotiune micelara, imi pare foarte blanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lotiune micelara doar de la YR si Bioderma am folosit, bine ca ai mentionat-o.

      Ștergere
  2. Nice review dear :)

    Join My GIVEAWAY:

    http://www.gagcloud.com/2013/06/cloisonne-enamel-pendant-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai încercat de mult, mult timp produse de la Garnier, dar parcă acum mă tentează. Îmi amintesc că multe au un miros plăcut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e cu mirosul, la momentul actual nu mai am nici un produs Garnier pentru ca testez pe altele, dar cand sunt in pana stiu la ce sa apelez.
      De ex roll-on-ul trebuie sa-l cumpar caci e bun ca actioneaza doar pe cosuri.

      Ștergere
  4. Eu folosesc demachiantul Sensitive si imi place foarte mult, insa poti sa crezi ca tonicul nu l-am vazut? Abia acum, de la tine, aflu de el. Chiar o sa-l cumpar la un moment dat, sunt sigura ca o sa-mi placa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tonicul nu l-am cumparat din magazine, nici online si nici offline, ci de pe un blogsale, da cred ca o sa-ti placa :)

      Ștergere
  5. Si eu am folosit tonic Garnier si mi-a placut .

    RăspundețiȘtergere
  6. Uite, articolul tau mi-a adus aminte de facultate cand strangeam banii ca sa-mi cumpar produsele pentru ingrijire completa de la Garnier: crema, tonic si demachiant... Acum nu le-as mai folosi.
    Totusi, am acum un produs Garnier, o masca de par, si am tot citit ca au si alte sampoane si balsamuri bine formulate.
    Ma bucur ca ai avut ocazia macar sa testezi produsele prin intermediul concursului de atunci, imi pare rau ca n-au fost ce aveai nevoie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      Dar nu trebuie sa-ti para rau pentru ca nici noua nu ne-a parut rau. Am zis ca chiar ne vom cumpara roll-on -ul ;)

      Ștergere
  7. Am folosit candva gelul de curatare si mi-a placut; intr-adevar, e loc si de mai bine dar, per ansamblu, e un produs ok!

    M-ar tenta roll-on-ul...:)

    Miha, multumim!
    Weekend frumos si relaxant sa ai!
    Pupici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut! Eu nu prea mai folosesc produsele de la Garnier,poate doar sampoanele din cand in cand!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am mai folosit de mult Garnier, mie mi-au placut sampoanele lor la un moment dat. Si lotiunea tonica mi-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu prea am folosit mproduse Garnier, dar un balsam am avut castigat chiar la tine la un giveaway si a fost ok:D

    RăspundețiȘtergere
  11. Lotiunea tonica verde o am si eu si imi place mult, e foarte porivita tenului meu. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt un mare fan Garnier inca de cand eram mititica, pe la 13-14 ani si am inceput sa am o rutina de curatatre, mama folosea L'Oreal si eu Garnier. Tin minte ca ea imi cumpara tot ce aveam nevoie si mereu zicea ca Garnier este pentru "tineri" si inca le folosesc produsele :)

    Giveaway: 2 x $50 Gift Vouchers on www.101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu sunt fana a produselor Garnier din gama Essentials dar acum ma tenteaza si gama Sensitive. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. I love Garnier!!!!
    xoxo
    laura,
    http://glampond.blogspot.it

    RăspundețiȘtergere
  15. Am folosit si eu un produs din gama Pure Active, dar nu-mi mai aduc aminte care, poate chiar gelul :)) Acum folosesc de la ei un sampon destul de nou aparut pe piata (miroase demential) si un balsam de par, ambele produse imi plac tare, tare mult :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Am folosit lotiunea tonica, demachiantul si vopseaua de par.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am folosit multi ani de-a randul produse de la Garnier. Le-am incercat si pe cele mentionate de tine in articol, mai putin roll-on-ul cu efect de calmare. In prezent mai cumpar (rar ce-i drept) sampon si balsam de la ei. Inainte eram fan. :)) Au aparut produse romanesti ceva mai ieftine si cu care ma impac excelent. Optez pentru ele. Conteaza foarte mult in perioada de criza.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pe mine nu m-au incantat niciodata produsele Garnier, cel putin cele cateva pe care le-am incercat. BB cream-ul imi lasa o pelicula grasa, deci am renuntat la el, lotiunea de corp (cea in ambalaj verde)n-a avut efectul scontat, in schimb am avut un gel de dus de tip scrub (in ambalaj galben), mi-a placut mult si o sa-l recumpar cu proxima ocazie. Le-am descris ambalajul pt. ca nu le retin numele, sau gama. Weekend placut! A, si mai demult mi-am vopsit parul cu vopsea Garnier, a fost ok, dar nimic special, eu oricum imi spal parul relativ des, deci orice as folosi, culoarea tot iese destul de repede.

    RăspundețiȘtergere
  19. I have used the garnier fructis shampoo and conditioner and they work well for me!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nice products!! i like Garnier!
    Have a wonderful weekend, dear! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    RăspundețiȘtergere
  21. Great products.... I love Garnier!!!!
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  22. Este foarte folositor review-ul facut!
    Draga mea ai un premiu la mine pe blog! felicitari!
    Week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
  23. In the past I always used Garnier fructis, and after reading your really interesting review (yes, the Google translator worked successful!) I could imagine to use this products again. Thank you for sharing your interesting experience, dear Mihaela!

    Wish you a wonderful rest of the weekend <3

    xx from Bavaria, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  24. Si mie imi plac produsele Garnier. Folsoesc acel gel de curatare pentru fata Garnier Pure pe care il ai in prima poza. Mai am si crema de zi cu SPF 15, care mi se termina, si de curand mi-am mai luat o cutie. Din gama Garnier Fruttis pentru par imi plac si am folosit, sau folosesc in prezent, fixativul de par, spuma de par si samponul pentru par fin. Le recomand pe toate cu incredere, sunt foarte bune. :)
    Sa ai un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  25. like these!!!!!
    awesome!!!

    <333
    http://fashionandfcuker.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu sunt fana a produselor Garnier, am avut tonic, demachiant si crema acum 4 ani. Crema am folosit-o era ok dar nu stiu cum erau ingredientele, pe atunci nu prea bagam in seama chestiile astea. Tonicul si demachiantul stiu ca nu mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  27. Şi eu am folosit demachiant şi tonic de la Garnier înainte să trec la cele de la Bioten. Mi-au plăcut, dar am zis să folosesc cu patriotism produse româneşti la fel de bune :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu mai "patrioata" sunt cu buzunarul, recunosc. A trecut mult timp de cand nu am mai folosit un produs Garnier, de exemplu am vrut sa incerc si lotiunea sensitive pentru ca am vazut cat de buna e cea verde.

    Bioten mi-a placut demachiantul si caut in continuare produse bune dar ieftine. Unele daca sunt mai scumpe caut sa le iau din alte surse cu bani putini.

    Maya, asta arata ca suntem diferiti, uneori se intampla sa nu ne placa produse din aceeasi gama.

    Multumesc Charlotte :)

    Michaela, uite despre bb cream de la garnier nu am discutat, chiar daca am incercat doar mostre vreo 4, eu nu am ntampinat pelicula grasa. Am patit in schimb sa pun prea mult produs, nu aveam lumina suficienta si afara sa am un soc, paream ca aveam o masca. In rest imi lasa un ten catifelat.

    Nice si eu am mare grija de portofel, daca sunt produse romanesti cu atat ma bine.

    Dia, imi aduc aminte, fusese o atentie suplimentara, ma bucur ca a fost ok :)



    Multumesc pentru impresiile voastre, ma bucur tare mult de continutul mesajelor voastre mai mult decat numarul lor.

    Weekend frumos in continuare!
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  29. O sa incerc si eu sampoanele. Am mai folosit de la ei un gel de curatare ( ceva bun si pt pct negre, a fost fain ).

    RăspundețiȘtergere
  30. Imi plac mult noile produse din gama L'essence de Provance sunt foarte bune si miros asa frumos...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Nude dress... leave the stress, start the party, be the best!

[Aboutwomenandnotonly] Chicnova Giveaway

Thanks to the Chicnova store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. One winner will get 30$ to spend his fav items. You can see two up to 30$ selections . 

[Outfits] Before snowing

Multi se fereau, altii o incantau... si a venit asa zapada. Ieri seara ningea ca in povesti, sarbatorile au trecut, am zambit cu ochii de copil de altadata si am fugit ca ursul in barlog sub paturica. Am lasat pe alta data sa fac poze straielor iernii si am zis ca mai bine ma ocup de editat pe ale mele.