Treceți la conținutul principal

Testat: Crema "Skin Help"

Dupa o luna de cand a intrat in teste, astazi va scriu un nou review despre crema faciala "Skin Help" recomandata tenului gras sau normal, pielii sensibile cu roseata, cuperoza, acnee.
Descriere ten:
Tenul meu are mai multe caracteristici: normal, dar cu zona T mai grasa, uneori deshidratat, episoade de acnee in perioada menstruatiei si nu numai, puncte negre, pori mariti in jurul nasului si a barbiei, descuamare dar si vase capilare sparte, vene din jurul ochilor vizibile cu atat mai mult odata cu cearcanele. Aparent in regula. :)
Descriere crema:
"O cremă puternic regeneratoare, blanda cu tenurile sensibile, vindecatoare, restructuranta si catifelanta. Este usoara, non-comedogenica, lasa pielea sa respire. Intens hidratanta, reda luminozitatea si tineretea pielii. In plus are efect anti-inflamator, reduce iritatiile si fragilitatea tenului, stimuleaza productia de colagen si regenerarea naturala a tenului, vindeca, elasticizeaza, repara, epitelizeaza, cicatrizeaza."
Ingrediente:
Aqua (Apa), nigella sativa seed oil* (Chimen Negru), glycine soja oil* & calendula officinalis flower extract * (Gălbenele), sesamum indicum seed oil* (Susan), simmondsia chinensis seed oil* (Jojoba), rosa moschata seed oil* (Rosa Mosqueta), emulsifiant, Aloe Vera*, Glicerina, conservant Cosgard, Vitamina E, Ulei esential.
* de provenienta organica
Datorita conservantului bland, agreat EcoCert pentru produse naturale, crema are termen de garantie mai mic decat produsele comerciale: de 6 luni de la data prepararii, 4 luni de la data deschiderii. Daca o tineti in frigider, ii puteti prelungi validitatea.
Contine: 50ml
Pret: 33 lei
 Ambalat in cutiuta cosmetica de plastic cu opercul de protectie.
Parerea mea:
Expediata in regula, a ajuns cu o consistenta foarte poroasa, fara sa aiba vreun miros intepator sau ciudat. Am pus-o la frigider pentru cateva ore, timp in care s-a mai asezat.
Prima data am incercat-o intr-o dimineata, dupa o seara in care am stat in fum, am fost si machiata, m-am exfoliat inainte cu gelul purificator PureActive de la Garnier si in timp ce masam fata pentru a intra crema in piele am simtit ca imi ia foc fata, m-am inrosit pe alocuri - obrazul drept cel mai tare. Am iesit in balcon sa fac cateva poze, se vede mai sters cu fata spre soare si culmea mai realistic cu blit.
Dupa poze, am clatit imediat fata si am aplicat crema pe care o foloseam pana in acel moment, de la Bioten. Incet fata isi reveni, trecuse si senzatia, dar si roseata. Seara am aplicat ce mai aveam din serul Sophyto.
A doua zi am luat-o de la capat, fara a mai folosi gelul, fata nu a mai reactionat urat. Ca sa fiu sigura ca gelul si crema nu se pupa, am repetat figura si mi s-a confirmat ceea ce banuiam, dupa exfoliere... nu poate sta pe fata.
Textura ei este spumoasa, usoara, intra relativ usor in piele insa pentru asta trebuie masata fata, chiar daca intra in piele, totusi se simte.
Nu pot aplica multa crema - a se citi mai mult de o boaba de mazare pentru ten si gat - iar tenul nu-l simt suficient de hidratat.
Dupa ce m-a vazut sotul ca fug in balcon ca sa prind roseata pe fata, nu l-a tentat ca sa o incerce. Eu o voi mai folosi  o perioada, doar dimineata.
Asupra cosurilor si celorlalte imperfectiuni nu am vazut nici un efect.Nu mi-a cauzat nici alte cosuri in schimb.
Nu lasa scame, fondul de ten spuma se intinde ok, insa nu pot spune ca imi place la nebunie, ca va o recomand sau nu o recomand.
Daca aveti posibilitatea sa o testati inainte, va incurajez, alegerea oricum va apartine, poate vi se va potrivi de minune. Tenul este diferit.
Multumesc pentru posibilitatea de a testa acest produs.
Daca nu stiati, cei care se aboneaza la newsletter pe eBio.eu primesc:
1. O carte gratuita "Prepararea cosmeticelor naturale acasa"
2. Un sapun cu sare de mare, la orice comanda a setului ales, cu orice alt produs/produse - care sa fie in valoare de minim 50 RON.
3. Reducere pentru 2 creme identice.

Comentarii

  1. Thxs for this review

    Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Pffff good tip!!! Ador sa imi fac eu masti si creme acasa. Ma simt mai in siguranta si par mult mai ok decat cele din magazine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In timp am invatat ca nu tot ce e in bucatarie poate fi pus pe fata, inca nu am invatat ingredientele sa le diferentiez pe cele nocive de cele pretioase. In afara de mastile pentru par si fata nu am facut alte preparate cosmetice in casa si de regula cat mai simple. Fara lamaie si alte ingrediente iritante.

      Ștergere
  3. Nu prea folosesc creme de fata,deocamdata.Zic eu ca-mi permite si tenul,nu am probleme,doar in perioada delicata imi apar fix doua cosuri,in acelasi loc,de ani de zile :D.Eu fara exfoliere nu pot sta,asa ca aceasta crema nu cred ca ar reactiona prea bine pe tenul meu :).
    Multumim pentru review :*.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din multe motive, inclusiv lenea si timpul, mai sar peste aplicarea cremei, fie ca sar dimineata, fie seara, si se resimte cand mi se deshidrateaza tenul, de aceea cred ca ar fi bine sa folosesti o crema hidratanta.
      Eu dupa exfoliere de cele mai multe ori simt nevoia sa aplic o crema.

      Reactia pe care am simtit-o tine de regula de ingredientele active a acestor doua produse. Pentru acele doua cosuri care apar periodic, poti folosi un produs local, nu pe intreaga fata. ;)
      xo

      Ștergere
  4. Interesanta crema, nu stiam de ea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Impressive review doll. Happy Saturday no need to come over no new post today.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. I would love to try out this cream Mihaela.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesting post!!
    http://alwaysssmiling.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  8. Si totusi tenul tau arata extraordinar de bine. Sincer eu credeam ca ai tenul normal - uscat. Asa imi parea in poze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai retinut ceva Andreea, spuneam mai demult ca am tenul normal - uscat iarna, hormonii si alte modificari, sa nu uitam ca si cosmeticele ne pot modifica tipul de piele. Pot imbunatati sau inrautati.
      Stii de ce poate aparea din poze normal spre uscat, pentru ca si consumul de apa scazut il resimt pe ten; sunt zile cand ma strange si in acelasi timp luceste. Pentru ca e deshidratat.
      Multumesc :)

      Ștergere
  9. Hey there, cool post :)

    Bella B.
    www.justyled.co

    RăspundețiȘtergere
  10. Apreciez tare mult postările de acest tip, cu atât mai mult exemplificările prin înainte/după. Eu nu cred că m-aş mai fi atins de ea văzând că tenul meu nu prea e de acord cu ea. De fapt, asta şi obişnuiesc să fac. Când se întâmplă (foarte rar) să dau peste un produs care-mi provoacă fie chiar şi cea mai mică reacţie de disconfort, pleacă la plimbare, până-şi găseşte un stăpân mai bun.
    O seară plăcută, o duminică minunată! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cum spusesem si pe FB am vrut sa deslusesc misterul, nu puteam/voiam sa va scriu doar un episod, chiar daca asta ne arata ca un cobai. Cand lucrurile devin complicate cu siguranta intrerupt folosirea produsului. Si ma bucur ca faci si tu asta. xo

      Ștergere
  11. Multumim pentru review!
    Acum aud despre aceasta crema...

    Te pup, Miha!
    Weekend cu relaxare si liniste, draga mea!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Merci de review, n u stiam de aceasta firma, dar sincer nu ma tenteaza dupa ceea ce vad! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Radeam cu prietenul meu, diferenta intre o persoana normala si un blogger. Daca se inroseste fata s.a. o persoana normala s-ar sterge imediat, insa un blogger fuge sa faca poze ca sa se vada...oricum ciudata reactia, prietenul meu are o reactie asemanatoare la orice crema de maini incep sa ii arda si se inrosesc...

    RăspundețiȘtergere
  14. To be honest, dear Mihaela, your test convinced me to give this cream a try, especially because I think it´s a good thing to use natural cosmetics. And I´m really impressed about the effect which I can see on your pictures. I only don´t know if I can get this cream in Germany, but I will search for it, and I think due to my job as a purchaser I should be able to find it ;)

    Hope you had a great weekend so far <3

    Kisses from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  15. eu am patit asa de la crema cu spirulina..de fapt, daca iau in calcul ca mi s-a cojit fata aproape instantaneu as zice ca mai rau :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi s-a cojit nimic de la ea, doar ceea ce deja am relatat, intrerupeam instant. Am citit la Coco despre o crema cu spirulina si spunea ca e ok, asa cred ca e si cu aceasta. Nu se stie cui i se potriveste.

      Ștergere
  16. Sincera sa fiu...nu ma prea tenteaza. Mereu ma tem de diverse reactii desi tenul meu nu este deloc pretentios.
    Multumim pentru review. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana atunci nu am mai avut parte de astfel de reactii pe piele. Ma limitez doar a spune ca mie nu mi se potriveste.
      Cu drag, xo

      Ștergere
  17. Eu am folosit o multime de creme de-a lungul timpului, dar niciuna nu mi-a provocat o reactie alergica, tenul meu e supus saptamnal la diverse agresiuni si rezista eroic. :D Poate tu ai tenul ceva mai sensibil. Dar nu pot sa nu remarc cat de perfect este. Cu tot cu pori si puncte negre, arata intr-un mare fel. Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In afara de inrosirea tenului cand am o activitate in aer liber si e cald si soare... vara, nu am avut parte de semen ca as avea un ten sensibil.
      Multumesc, cu toate ca sunt constienta ca are multe hibe, sa nu uit si de riduri. :)

      Ștergere
  18. Suna interesant.Eu acum folosesc una de la La Roche Posay. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. Hi Mihaela, you did a great and informative review. The cream seems worth to try, the result is impressive and my skin would need a product like this. Have a great week ahead my dear, kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca ar fi facut exact ceea ce promite zau ca ar fi fost perfecta pentru mine.Cum am tenul foarte sensibil,greu de tot gasesc o crema care sa-mi placa si sa nu-mi provoace tot felul de iritatii.

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi pare rau de experienta dvs. Ma gandeam sa lamuresc cateva aspecte.

    1 Pentru structura mi-am cerut deja scuze, chiar nu stiu cum arata cand ati primit-o, ca sa inteleg ceva.
    2. Mirosul: este singura noastra crema care foloseste uleirui esentiale alese NUMAI pentru efect nu pentru miros. Mirosul predominant este dat de uleiul esential de Palmarosa cel mai bun in hidratare. Probabil acest aspect il vom modifica.
    3. Crema are multe componente active, asadar este posibil, desi n-am auzit inca niciodata despre vreuna din cremele noastre, sa nu poata fi folosita cu un alt produs. Avand in vedere tipul de produs folosit inainte (un produs destul de dur), sansele sa nu se potriveasca cresc.
    4 Singura chestie total intriganta este hidratarea. Sa nu va ofere un nivel suplimentar de hidratare nu m-as fi asteptat in nici un caz. Intr-adevar doar unui ten uscat i-ar trebui mai multa hidratare (obtinuta cu ingrediente ocluzive - total nepotrivite unui ten mixt) dar si mie si la inca 2 cliente cu care am vorbit le-a placut la nebunie si li s-a parut foarte hidratanta..... Deci ma dau batuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interventia e intotdeauna binevenita. Nu este prima oara cand un produs nu se potriveste, experienta mea cu ea nu poate discredita nicicum produsul.

      Nu demult povestea o bloggerita ca atunci cand s-a dus sa-si ia coletul de la posta l-a gasit pe caloriferul mergand, e posibil ca structura sa se fi modificat datorita ambientului, dar cum am spus si-a revenit.

      Faptul ca nu a avut si nu are nici acum vreun miros care sa ma impiedice sa o folosesc arata ca modificarea a fost doar asupra texturii. Mirosul cremei este dulceag, ok pentru mine.

      Gelul folosit inainte de crema, nu este un produs nou, l-am mai folosit si inainte si mi-a placut si l-am cumparat. Comparand cu Bioten, ca se compara sau nu, simt mai multa hidratare, atat pe moment cat si pe termen mai lung.
      Tenul uscat si tenul deshidratat nu-i tot unul, eu ma confrunt cu deshidratarea pentru ca am perioade cand beau foarte putina apa. Normal ca crema nu poate face fata de una singura insa macar la suprafata pe termen scurt tot am vazut diferente, cum am vazut si cand apa nu-mi lipsea si parca nici productia de sebum nu mai era abundenta,

      Nu va dati batuta, experienta mea nu e capat de tara.

      Apreciez efortul, nici eu nu am alte explicatii in afara de cele deja oferite.

      Ștergere
  22. Great review! It sounds an amazing product and I can't wait to give it a try!

    x♥x♥

    "Saúde & Beleza - Health & Beauty"




    RăspundețiȘtergere
  23. Eu stau cam prost cu exfolierea tenului si cu aplicarea cleanser-ului pe care momentan nu il am. Cleanser-ul pe care l-am avut ultima oara imi lasa senzatia de piele care strange. Momentan si eu testez o crema de la ei, pana acum este ok, o aplic doar seara pentru ca este mai grasa.

    RăspundețiȘtergere
  24. Your skin looks a lot better :)
    I followed you(824), please follow back :)
    Muilo Burbulai

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.