Treceți la conținutul principal

Testat: Scrub exfoliant pentru corp

Exfolierea pe langa inlaturarea celulelor moarte, ajuta la detoxifierea pielii si la  imbunatatirea circulatiei la nivelul epidermei prin masajul in sine, face o pielea mai catifelata.
Stiti ca malaiul, zatul sunt preferatele mele in ceea ce priveste exfolierea, dar astazi vreau sa va vorbesc despre un scrub pe baza de sare de la Marea Moarta si mix de uleiuri.
Sarea de la Marea Moarta este recunoscuta in lume datorita proprietatilor ei, este recunoscuta ca tratament impotriva bolilor de piele, infectiilor cutanate si al micozelor, iar produsul este potrivit in zilele in care iti dedici mai mult timp propriului corp, relaxarii, ca intr-un Spa. Si in ciuda preferatelor, pe baza rapiditatii, cu care m-as exfolia, pielea merita si "hrana vie" nu doar "fast food". Acesti termeni mi se pare ca descriu cel mai bine nevoia unui astfel de produs si din lipsa de inlocuitori...
Ingrediente: sare de la Marea Moarta (Dead Sea salt), ulei din samburi de struguri (vitis vinifera seed oil), ulei de migdale (prunus amygdalus dulcis oil), vitamina E (tocopherol), uleiuri esentiale.
Termen de valabilitate este 12 luni de la deschidere
Greutate : 120 g
A se pastra intre 5-25 C.
Pret: 25 lei

Exfolierea o fac de doua ori pe saptamana masand  pielea bland cu miscari circulare pe intreg corpul. Gasesc acest produs mult mai echilibrat, bine proportionate cantitatile de uleiuri si sare, fata de alt produs similar incercat. Inlaturarea surplusului de ulei este mai usoara. Pielea ramane fina, catifelata si hidratata. Mirosul citric este reconfortant si rezista pe piele pana in momentul aplicarii produsului pentru hidratare. Ambalajul din sticla este de buna calitate si cu siguranta il voi refolosi dupa terminarea acestui produs.
Scrubul exfoliant pentru corp ZainBeauty este notificat de Ministerul Sanatatii.

Fara alte cuvinte va spun ca m-a convins ca merita.
 
 
 
On 18th November (starting from 1:00 pm on Nov. 17th GMT, only 24hrs!), ROMWE Boyfriend Woolen Coat will be the price of $36.99, with original price $109.99. Only on Nov18th, only 24 hours!
Worldwide free shipping, shipped in 24 hours.
More than 3000 customers have already added it to the shopping cart.
Let us wear Boyfriend Woolen Coat!
 
xoxo
*programata

Comentarii

  1. Il adaug si eu pe lista.
    E foarte tentant. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare un produs minunat! Si mie imi place exfoliantul pe baza de sare! Weekend placut Miha!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu n-am mai avut scruburi pt. corp in ultima vreme, nici chiar pt. fata, dupa ce mi s-au terminat cele pe care le foloseam, n-am mai luat altceva. Mai folosesc baking soda din cand in cand, sau cafea, zahar, ce gasesc prin casa, cel putin pt. fata, pt. corp am un buretel special. Suna bine acel scrub de care vorbesti, nu cred ca pot pune mana pe el de aici, asa ca va trebui sa ma reorientez.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand vad pozele cu el imi aminteste de un exfoliant asemanator pe care l-am luat din Sephora si care nu mi-a placut tocmai pentru ca particulele exfoliante se separau de uleiuri si apoi mai era si foarte uleioasa pielea.

    RăspundețiȘtergere
  5. I love to exfoliate this its my type of scrub. Happy Sunday no need to come over no new post today.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Sounds very good and would like to try it. You have a beautiful skin Mihaela. Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Looks good. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    RăspundețiȘtergere
  8. Have to check out that sale.. Thanks girlie and Happy Sunday

    xo Mel
    turquoise blonde

    RăspundețiȘtergere
  9. Great review Mihaela. Well done.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. Îmi place foarte mult consistenţa lui, cu siguranţă l-aş alege :-)
    Pupici, Miha! :-*

    RăspundețiȘtergere
  11. Reading your post, dear Mihaela, remembers me, that I should peel my skin more often, and this natural product sounds really good as I prefer natural products.

    How wonderful that you are better and that you even sleep better! I thought many times on you in the last days and I hope that it will be continue that you feel better. But I think sometimes are not so good times necessary that we can took this time for recaps and overthinking our issues and things ...

    I wish you only the best my dear friend and send you as many good wishes as you need <3

    Kisses from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  12. This seems like a great scrub! Thanks for your fashionable insight, may your week be an inspiring one :)

    RăspundețiȘtergere
  13. guess it's a nice product to try, huh? :)

    http://www.lavinajampit.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. Of course I want to follow each other, I'm doing it right now, hope u follow me back honey :)

    kisses

    www.magdalennes.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Great post Mihaela! Skincare is so essential during winters when the skin gets so dry and rough!

    Love Nilu Yuleena,
    from
    BIG hair LOUD mouth
    BIG hair LOUD mouth FACEBOOK page
    BLOGLOVIN

    RăspundețiȘtergere
  16. super scrub ,eu insa inca prefer zatul de cafea + iaurt atat pentru fata cat si pt corp :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place recipientul,sigur si continutul e pe masura! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. This seems a very nice scrub!
    Great review!
    xxx

    S
    http://s-fashion-avenue.blogspot.it/

    RăspundețiȘtergere
  19. This scrub looks great! :)
    xoxo

    Novelstyle

    Don't forget to check my & other stories giveaway ^^

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu chiar sunt in cautarea unui exfoliant bun, eficient si ieftin, tocmai mi s-a terminat cel vechi, asa ca postarea ta a picat la fix. :) Pare super tentant, nu am mai folosit niciodata produse cu ingrediente de la Marea Moarta.

    Saptamana excelenta, Mihaela. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Mmm, tare bine suna compozitia acestui scrub, m-ai convins si pe mine!

    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  22. si eu le-am taiat de pe lista, imi prepar singurica unele minunateeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi place sa folosesc scrubul exfoliant pentru ca imi lasa pielea fina, inca nu l-am incercat pe acesta :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.