Treceți la conținutul principal

[Inspiration] New Years Eve Dress

Coat - Dress - Shoes - Bag



Astazi vin cu o postare scurta. Va prezint doua tinute pe care eu le-as purta de Revelion, in noaptea dintre ani. Pantofii sunt inalti dar cum de regula le petrec intr-o casa unde nu se sta incaltati nu ma deranjeaza sa fac un mic exercitiu la bratul barbatului meu pentru a fi la inaltime. Bine, daca e sa-mi aleg o incaltaminte potrivita mie, ar fi cu un toc mai micut. Dupa cum observati, nu am optat pentru bijuterii, pantofii si posetele sunt adevarate bijuterii, un machiaj luminos si un zambet de milioane sunt tot ceea ce mai avem nevoie. Si dans... cel putin in cazul meu, fireste!
 
Cum ati petrecut prima zi de Craciun? Eu am colindat o vecina si tare bine m-am simtit, am purtat rochia rosie si am primit multe complimente. Cu buze rosii.
Ma voi bucura in continuare de "mica vacanta" si voi mai scrie cand prind momentul. Abia astept sa-mi vad bunica, fac o escapada la tara.
Aveti grija de voi, Craciun fericit!

xoxo

Comentarii

  1. Şi eu voi opta pentru auriu în noaptea de revelion: cercei şi un plic cu negru şi detalii aurii ♥.
    Mă bucur din suflet că aţi petrecut momente dragi, aşa cum e şi firesc. Noi am avut musafiri, prânz în familie, cel mai năzdrăvan nepoţel fugind prin toată casa, ne-am bucurat cu toţii de momente preţioase, de suflet, câteva pozici, gânduri pe mai departe şi scurte planuri pentru seara de revelion. Mergem cu toţii la fratele meu, e prima dată când ne bucurăm de acest moment.
    Draga mea tiză, numai de clipe minunate vă doresc să aveţi parte. Sunt convinsă că vizita la bunica ta îţi va dărui emoţii greu de înlocuit cu orice altceva ♥.
    Atât de mult tânjesc şi eu după afecţiunea bunicilor, dar mă consolez cu gândul că acolo unde sunt, veghează asupra noastră ♥.
    Pupici, sărbători minunate în continuare, după placul sufletelor voastre ♥.

    RăspundețiȘtergere
  2. love the first look!:)♥ Merry Christmas and Happy New Year!

    www.lorietta.cz

    RăspundețiȘtergere
  3. Love the second one :)

    Check out my new post Here!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi Mihaela! I really need some inspiration since have no idea so far on what will wear!:) Both combos are very beautiful! Many kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  5. Habar nu am ce o sa port de Rev, poate rochie, poate nu.. imi plac ambele de mai sus, dar cel mai mult paltonul rosu! Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima combinatie e perfecta! Te pup, sarbatori magice sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  7. Craciun fericit si tie, Mihaela!!!
    Sa stii ca prima rochita, cea alba este geniala :-) Si eu as purta-o cu toata placerea :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Great looks. Totally love the second one and the first shoes. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    RăspundețiȘtergere
  9. Sarbatori fericite si tie, pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  10. Spun like de doua ori pentru tinutele alese! :)

    De Craciun ne-am strans toti ai "clanului", ne-am simtit foarte bine impreuna!
    Hihii, mi te imaginez colindand! :D

    Zile relaxante petrecute la tara si multa sanatate bunicii!
    Pup, Miha!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  11. This its wow love the first one. Hope your Christmas was awesome.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  12. mie tare mi-ar placea prima :)
    la multi ani, draga Miha!

    RăspundețiȘtergere
  13. Lovely inspiration :)

    Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac rochiile, sunt frumoase, mai ales a doua imi place mai mult.
    O sa am si eu in vacanta de Revelion, de-abia astept. :) Azi e ultima mea zi la serviciu pe acest an, si de maine sunt in vacanta pana pe 2 ianuarie.
    Sarbatori fericite in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Prima tinuta+pantofii si paltonul de la a doua= perfect :) Petrecere fafrumoasa!:X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  16. You have chosen awesome outfits, dear Mihaela, I love both very much! And how wonderful that you got so many compliments during you wore your red dress with the red lips, I´m sure you looked absolutely stunning.

    Wish you a great time with your grandma <3

    Kisses from Bavaria/Germany, Rena

    International giveaway for your good figure
    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  17. Referitor la intrebarea legata de ziua de Craciun- am fost la parinti, am mancat toti in familie, apoi m-am vazut cu cele doua prietene ale mele. A fost foarte bine. Ne-au colindat niste fetite dulci, am avut-o si pe bunica alaturi de noi
    Un bradut frumos si.....si o mica problema care-mi va umbri putin anul viitor dar asta e. Nu le putem avea pe toate :)
    Imi place rochita neagra. Pantofii cu platforme nu m-ar avantaja

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper ca acea problema sa dispara cat mai repede cu putinta, sa fi sanatoasa draga Hapi. Multumesc ca mi-ai impartasit din momentele tale, sa ai un 2014 pln din cele mai bune! :)

      Ștergere
    2. Un an bun iti doresc si eu!

      Ștergere
  18. Imi plac tinutele alese, te vad purtandu-le! Eu cred ca voi opta pentru ceva pastelat de Revelion! Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.